Jump to content

[ROM] CyanogenMod 9

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρόβλημα με το Play Store. Παιδιά πιθανολογώ ότι μου έκανε update το Play Store (έκδοση 3.5.16). Μετά λοιπόν από αυτήν την ενημέρωση όταν επιλέγω Οι εφαρμογές μου μου δείχνει αυτές που είναι εγκατεστημένες και δίπλα κάνοντας slide μου δείχνει όλες τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει από τότε που πήρα το κινητό (δωρεάν και αγορασμένες) και όχι μόνο αυτές που έχω αγοράσει όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρόβλημα με το Play Store. Παιδιά πιθανολογώ ότι μου έκανε update το Play Store (έκδοση 3.5.16). Μετά λοιπόν από αυτήν την ενημέρωση όταν επιλέγω Οι εφαρμογές μου μου δείχνει αυτές που είναι εγκατεστημένες και δίπλα κάνοντας slide μου δείχνει όλες τις εφαρμογές που έχω εγκαταστήσει από τότε που πήρα το κινητό (δωρεάν και αγορασμένες) και όχι μόνο αυτές που έχω αγοράσει όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;

σε ολους ετσι ειναι

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

σε ολους ετσι ειναι

Αυτό συμβαίνει λόγω CM9 ή λόγω update του play store. Μέχρι και χθες πριν βάλω CM9 το play store μου εμφάνιζε μόνο τις εγκατεστημένες εφαρμογές και από κάτω αυτές που είχα αγοράσει.

Καινούριες λειτουργίες στο καινούριο play store είναι αυτές :) Στην 3,4 δεν υπήρχαν.

Με αυτό το νέο χαρακτηριστικό (και όχι πρόβλημα ) έχεις μαζεμένες όλες τις εφαρμογές που κατέβασες από το market/play store για να μπορείς γρήγορα να βρίσκεις εφαρμογές που απεγκατεστησες. Αφορά κυρίως συσκευές με μικρό αποθηκευτικό χώρο και διευκολύνει το χρήστη στο βάλε βγάλε.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Με αυτό το νέο χαρακτηριστικό (και όχι πρόβλημα ) έχεις μαζεμένες όλες τις εφαρμογές που κατέβασες από το market/play store για να μπορείς γρήγορα να βρίσκεις εφαρμογές που απεγκατεστησες. Αφορά κυρίως συσκευές με μικρό αποθηκευτικό χώρο και διευκολύνει το χρήστη στο βάλε βγάλε.

Φίλε μου συγνώμη κιόλας αλλά εγώ θεωρώ πρόβλημα να ψάχνω μέσα σε 500+ εφαρμογές καμιά 40ρια που έχω αγοράσει.

Φίλε μου συγνώμη κιόλας αλλά εγώ θεωρώ πρόβλημα να ψάχνω μέσα σε 500+ εφαρμογές καμιά 40ρια που έχω αγοράσει.

Αν και είμαστε offtopic αφού το συγκεκριμένο θέμα δε σχετίζεται εν τέλει με τη CM9, η αιτιολογία που ανέφερα είναι και η επίσημη της Google για την τελευταία έκδοση του Google play. Φυσικά μπορεί να μη βολεύει τους χρήστες που δεν κάνουν συχνά εγκατάσταση και απεγκατάσταση των ίδιων εφαρμογών αλλά βολεύει τους υπόλοιπους που δεν έχουν αρκετή μνήμη και αναγκάζονται να βγάζουν και να βάζουν εφαρμογές.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Δευτερος κυκλος φορτισης και ηδη ειναι σε πολυ καλα επιπεδα η μπαταρια!

2 ωρες προβολη

6 ωρες και 45 λεπτα wi-fi ενεργο

15 λεπτα παιχνιδι

1 ωρα γενικο σκαλισμα

και ειμαι στης 24 ωρες με 50% μπαταρια ακομα!!!

Xiaomi 12 Pro

Παιδια,εσεις που την εχετε ηδη και την χρησιμοποιειτε,συνισταται για καθημερινη χρηση η εχουμε τιποτα θεματακια ακομη?(για το galaxy s εννοω,οχι αυτο που εχω στο avatar μου) Edited by truckman

Παιδια,εσεις που την εχετε ηδη και την χρησιμοποιειτε,συνισταται για καθημερινη χρηση η εχουμε τιποτα θεματακια ακομη?(για το galaxy s εννοω,οχι αυτο που εχω στο avatar μου)

Εγώ την έχω για καθημερινή χρήση και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πολύ καλύτερη από τη stock που φορούσα παλιότερα. Δοκίμασε την και θα καταλάβεις. ;)

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Παιδια,εσεις που την εχετε ηδη και την χρησιμοποιειτε,συνισταται για καθημερινη χρηση η εχουμε τιποτα θεματακια ακομη?(για το galaxy s εννοω,οχι αυτο που εχω στο avatar μου)

Προχώρα άφοβα Πάρη, είναι σε πολύ καλή κατάσταση (η διευκρίνηση σου μ`άρεσε :p).

Μάκης

Επειδή βλέπω ότι η cm9 στρώνει σιγά σιγά ψήνομαι πολύ να την ξανά περάσω το μόνο που με προβληματίζει είναι η διάρκεια μπαταρίας και γενικότερα η κάμερα υπάρχει κάποια βελτίωση σε αυτά τα 2;

Προχώρα άφοβα Πάρη, είναι σε πολύ καλή κατάσταση (η διευκρίνηση σου μ`άρεσε :p).
Αφου την προτεινεις Μακη,βουρ στον πατσα λοιπον!!!:lol:

(αν δεν εκανα την διευκρινηση ημουν σιγουρος οτι αρκετοι που δεν με γνωριζουν θα μου την ελεγαν οτι ειμαι σε λαθος thread :lol:)

Edited by truckman

Επειδή βλέπω ότι η cm9 στρώνει σιγά σιγά ψήνομαι πολύ να την ξανά περάσω το μόνο που με προβληματίζει είναι η διάρκεια μπαταρίας και γενικότερα η κάμερα υπάρχει κάποια βελτίωση σε αυτά τα 2;

Σε ότι αφορά τη μπαταρία οι απόψεις διίστανται και εξαρτώνται από τη άποψη του καθενός για τη λεγόμενη βαριά χρήση του κινητού. Σε γενικές γραμμές με wifi, αρκετή πλοήγηση, λίγο gps, κάποιες κλήσεις και κανένα παιχνιδάκι βγάζεις τη μέρα (το βράδυ φορτίζεις).

Για την κάμερα δεν είδα διαφορά σε σχέση με τη stock rom.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Γενικά η CM9 βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα χωρίς να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Δουλεύουν τα πάντα κανονικά... GPS, Bluetooth, WiFi, Camera και ότι άλλο είναι απαραίτητο. Η μπαταρία είναι σε πολύ καλά επίπεδα (ακόμα και με Semaphore)!

Το μόνο θεματάκι είναι ότι δεν δουλεύουν τα εφέ στην camera και ίσως κάποια άλλα μικρά προβλήματα που δεν θυμάμαι τώρα αλλά σίγουρα δεν είναι σημαντικά!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Γενικά η CM9 βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα χωρίς να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Δουλεύουν τα πάντα κανονικά... GPS, Bluetooth, WiFi, Camera και ότι άλλο είναι απαραίτητο. Η μπαταρία είναι σε πολύ καλά επίπεδα (ακόμα και με Semaphore)!

Το μόνο θεματάκι είναι ότι δεν δουλεύουν τα εφέ στην camera και ίσως κάποια άλλα μικρά προβλήματα που δεν θυμάμαι τώρα αλλά σίγουρα δεν είναι σημαντικά!

To GPS δουλεύει καλά φιλαράκι?

Κώστας

Να ενημερώσω όλους πως το GPS δουλεύει άψογα και μάλιστα κλειδώνει ταχύτατα σε αντίθεση με την Slim με την οποία έκανα σύγκριση την ίδια στιγμή!

Είπες τίποτα mindfield;:p

Επίσης εξαιρετική σε κλείδωμα δορυφόρων είναι και η JW4 από την οποία σκέφτομαι να δοκιμάσω το modem στην CM9!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Να ενημερώσω όλους πως το GPS δουλεύει άψογα και μάλιστα κλειδώνει ταχύτατα σε αντίθεση με την Slim με την οποία έκανα σύγκριση την ίδια στιγμή!

Είπες τίποτα mindfield;:p

Επίσης εξαιρετική σε κλείδωμα δορυφόρων είναι και η JW4 από την οποία σκέφτομαι να δοκιμάσω το modem στην CM9!

Μισές αλήθειες μου φαίνεται λέμε εδω μέσα :)

Είναι μέχρι να ρυθμίσεις τον server της Slim...

Μετά κλειδώνει και μέσα σε ορυχείο :lol:

Κώστας

Εγώ καθυστέρησα σήμερα και δε με βλέπω να βάζω ics. Δοκίμασα το tsf shell αλλά δε με βόλεψε, οπότε λέω να σας έρθω, ίσως χωρίς semaphore για αρχή; θα δω αύριο. Έχω απογοητευτεί από τον tw4 με τα κολλήματα του, που στην αρχή φαινόταν πολλά υποσχόμενος. Α ρε Samsung τίποτα να μην μπορούν να κάνουν σωστά σε software... Όλα μισές δουλειές.

Sent from my GT-P7510 using Tapatalk 2 Beta-6

- Alex

Mια ερωτηση,την περασα πριν λιγο και..αυτο το πραγμα σερνεται,καμια σχεση με την σβελταδα της jw4,μα καμια!!αλλαζει κατι αν βαλω semaphore?μηπως φταιει ο στοκ launcher που εχει?σκετη απαγοητευση ειναι :(

Βάλε τον Nova Launcher από το Play Store. Ίσως να φταίει αυτό γιατί o stock είναι τραγικός.

Με τον Semaphore υπάρχει βελτίωση αλλά όχι στο σημείο να λες ότι σέρνεται χωρίς αυτόν.

Αν δεν στρώσει με τον Nova τότε ίσως να μην έκατσε καλά η ROM όποτε δοκίμασε να την περάσεις άλλη μια φορά.

Εγώ καθυστέρησα σήμερα και δε με βλέπω να βάζω ics. Δοκίμασα το tsf shell αλλά δε με βόλεψε, οπότε λέω να σας έρθω, ίσως χωρίς semaphore για αρχή; θα δω αύριο. Έχω απογοητευτεί από τον tw4 με τα κολλήματα του, που στην αρχή φαινόταν πολλά υποσχόμενος. Α ρε Samsung τίποτα να μην μπορούν να κάνουν σωστά σε software... Όλα μισές δουλειές.

Sent from my GT-P7510 using Tapatalk 2 Beta-6

Σε περιμένουμε Alex!

Χωρίς τον Semaphore η μπαταρία θα σου κρατάει λίγο περισσότερο αλλά με τον Semaphore θα είναι λίγο πιο γρήγορο και ομαλό το κινητό.

Αποφασίζεις και πράττεις.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Superuser κάνε μου τη χάρη και δοκίμασε αυτό το video στην CM9 σου (ζητάω συγκεκριμένα απο εσένα γιατί έχεις βάλει το patch)

http://www.mediafire.com/?sbh11cc7a6nx9sc

Κώστας

Superuser κάνε μου τη χάρη και δοκίμασε αυτό το video στην CM9 σου (ζητάω συγκεκριμένα απο εσένα γιατί έχεις βάλει το patch)

http://www.mediafire.com/?sbh11cc7a6nx9sc

και με το patch δε παίζει, κολλάει και δεν έχει ηχο...

Xiaomi 12 Pro

Βάλε τον Nova Launcher από το Play Store. Ίσως να φταίει αυτό γιατί o stock είναι τραγικός.

Με τον Semaphore υπάρχει βελτίωση αλλά όχι στο σημείο να λες ότι σέρνεται χωρίς αυτόν.

Αν δεν στρώσει με τον Nova τότε ίσως να μην έκατσε καλά η ROM όποτε δοκίμασε να την περάσεις άλλη μια φορά.

Φιλε Νικο,ειχες απολυτο δικιο με τον nova,τωρα μαλιστα δουλευει καλα,μου ειχαν σπασει τα νευρα το lag και οι καθυστερησεις στο ανοιξε-κλεισε των εφαρμογων που εκανε ο στοκ.Θα δοκιμασω και τον semaphore να δω τι γινεται.thanks!!

Mε την ευκαιρια να ρωτησω,ειχε κανεις συμπτωματα sod?? ειναι κατι που με φοβιζει γιατι με την cm7 την τελευται φορα που μου συνεβη παραλιγο να μου <κοστισει πολυ ακριβα>!!