aopvet Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 (edited) Eπειδη ειμαι λιγο ασχετος σχετικα με το adb και γενικοτερα τα SDK tools υπαρχει καποιος οδηγος για να μαθω 2-3 πραγματα ? Το echo > /sdcard/FM_TEST_ONLY_SPEAKER_DAMAGE_RISK το γραφω που ακριβως ? sorry για το off topic ! Αν έχεις την εφαρμογή root explorer ή κάποια αντίστοιχη το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις μέσα στο φάκελο sdcard ένα αρχείο με το όνομα FM_TEST_ONLY_SPEAKER_DAMAGE_RISK και στο spirit FM να επιλέξεις μέθοδο ήχου ALSA. Με αυτό τον τρόπο σε μένα λειτουργεί χωρίς πρόβλημα. Διαφορετικά μπορείς να βρεις και να εγκαταστήσεις την προηγούμενη έκδοση του spirit FM που δεν είχε τον περιορισμό στη χρήση του ALSA. Edited March 14, 2012 by aopvet Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Τελευταια που ζοριζω το κινητο παρατηρω πως το multitasking με απογοητευει. Αλλες φορες παει καλα με πολλες εφαρμογες ανοιχτες και αλλες μου τις κλεινει χωρις λογο.. Ελπιζω να αξιοποιηθει καλυτερα η ραμ στο αμεσο μελλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 O pawitp (για όσους δεν το ξέρουν είναι πλέον ο μοναδικός developer της cyanogen team που ασχολείται με το κινητό μας) δήλωσε σήμερα στο xda ότι δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλει νέα build μέσα στον Μάρτιο ενώ δεν εγγυάται ότι θα βγάλει και μέσα στον Απρίλιο λόγω προσωπικών θεμάτων (υποθέτω των σπουδών του). Οπότε κάντε όλοι τα κουμάντα σας. Ή δείχνετε υπομονή ή δοκιμάζετε τις άλλες ics που κυκλοφορούνε. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Το ξεφτίλισε ο σκράπας.. Ελπίζω να έχουμε κανένα κερνελ που να βελτιώσει λίγο την κατάσταση (γιατί κινητό ΔΕΝ ξαναστήνω). Πάντως ο damian φτιάχνει ics kernel.. :D "Vortex fusion" :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. March 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2012 Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν στήσει ακόμα το σύστημα για να μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας compile τις αλλαγές που ανεβάζουν o υπόλοιποι. Αν μπορούσαμε, και σε συνδυασμό με τους άψογους kernels του Στράτου, θα σου λεγα ποσό θα με ενδιέφερε η εξεταστική του κυρίου. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. March 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2012 Ή δείχνετε υπομονή ή δοκιμάζετε τις άλλες ics που κυκλοφορούνε. Μιας και αναφέρθηκες σε άλλες ICS, έχω μία ερώτηση. Επειδή δοκίμασα κάποιες από αυτές και δεν είχαν ενσωματωμένο ελληνικό πληκτρολόγιο, υπάρχει τρόπος να πάρουμε το ελληνικό πληκτρολόγιο της CM9 και να το περάσουμε στις άλλες; Αν ναι πως γίνεται; Το ξέρω πως υπάρχουν εφαρμογές που προσθέτουν ελληνικό πληκτρολόγιο αλλά θα ήθελα το "μανίσιο". Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 καπου ειχα διαβασει οτι γινεται αν παρεις το LATINIME.APK απο την cm9 και το ριξεις στο system/app στην ρομ που θες Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. March 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2012 καπου ειχα διαβασει οτι γινεται αν παρεις το LATINIME.APK απο την cm9 και το ριξεις στο system/app στην ρομ που θες Ήταν τόσο εύκολο τελικά; Αν αλλάξω ρομ θα το δοκιμάσω. Σ΄ευχαριστώ. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ste3001 Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Ήταν τόσο εύκολο τελικά; Αν αλλάξω ρομ θα το δοκιμάσω. Σ΄ευχαριστώ. Το δοκίμασα εγώ και λειτουργεί άψογα σε dark night 3. Παράθεση Samsung Galaxy S - S3 - S4, Galaxy Note 2 - Note 3- Note 4 LG G2 -G3 -G4 -G5 -G6 Oneplus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
podpowerbest Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Ακολουθώ της οδηγίες κατά γράμμα και καταλήγω συνέχεια στο ίδιο αποτέλεσμα, ξεκίνησα έχοντας 2.3.6 JVU έκανα τα πάντα κανονικά και στο σημείο που πατάω το τελικό install κάνει restart περιμένω τίποτα..και ξανακάνει..αυτό συνέχεια. έτσι λοιπόν δοκίμασα να βάλω 2.3.6 JVW1 τα ίδια πάλι μετά έβαλα 2.3.5 JVS τα ίδια!!! ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό; ακολουθώ πραγματικά τις οδηγίες κατά γράμμα και δοκίμασα και με τα δύο root που προτείνει το άρθρο. τίποτα.. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mico Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Ακολουθώ της οδηγίες κατά γράμμα και καταλήγω συνέχεια στο ίδιο αποτέλεσμα, ξεκίνησα έχοντας 2.3.6 JVU έκανα τα πάντα κανονικά και στο σημείο που πατάω το τελικό install κάνει restart περιμένω τίποτα..και ξανακάνει..αυτό συνέχεια. έτσι λοιπόν δοκίμασα να βάλω 2.3.6 JVW1 τα ίδια πάλι μετά έβαλα 2.3.5 JVS τα ίδια!!! ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό; ακολουθώ πραγματικά τις οδηγίες κατά γράμμα και δοκίμασα και με τα δύο root που προτείνει το άρθρο. τίποτα.. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; ευχαριστώ.. Δοκιμασε να ξαναπερασεις τη ρομ χωρις τα wipes Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Μιχάλης Galaxy S GT-I9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panofori Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 Ακολουθώ της οδηγίες κατά γράμμα και καταλήγω συνέχεια στο ίδιο αποτέλεσμα, ξεκίνησα έχοντας 2.3.6 JVU έκανα τα πάντα κανονικά και στο σημείο που πατάω το τελικό install κάνει restart περιμένω τίποτα..και ξανακάνει..αυτό συνέχεια. έτσι λοιπόν δοκίμασα να βάλω 2.3.6 JVW1 τα ίδια πάλι μετά έβαλα 2.3.5 JVS τα ίδια!!! ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό; ακολουθώ πραγματικά τις οδηγίες κατά γράμμα και δοκίμασα και με τα δύο root που προτείνει το άρθρο. τίποτα.. μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; ευχαριστώ.. Κάνε άλλη μια δοκιμή έχοντας αφαιρέσει την κάρτα SIM και την microSD.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
podpowerbest Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Κάνε άλλη μια δοκιμή έχοντας αφαιρέσει την κάρτα SIM και την microSD.. οκ μπήκε..ευχαριστώ πολύ! αν και με την μπαταρία έχω πρόβλημα φεύγει πολύ γρήγορα απότι βλέπω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Άσε την πρώτα να στρώσει λίγο. Θα βελτιωθεί η διάρκεια της αλλά σε καμιά περίπτωση δε θα φτάσει στα επίπεδα της JW1. Ας ελπίσουμε πως σε μελλοντικές εκδόσεις της CM9 θα έχουμε καλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Πάντως μια γεμάτη μέρα στη βγάζει άνετα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
podpowerbest Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Άσε την πρώτα να στρώσει λίγο. Θα βελτιωθεί η διάρκεια της αλλά σε καμιά περίπτωση δε θα φτάσει στα επίπεδα της JW1. Ας ελπίσουμε πως σε μελλοντικές εκδόσεις της CM9 θα έχουμε καλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Πάντως μια γεμάτη μέρα στη βγάζει άνετα. α..οκ..να σε ρωτήσω κάτι ακόμα..δεν μου βλέπει την external sd card. τι μπορώ να κάνω γιαυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 18, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Πρέπει να στην βλέπει απλά είναι στον φάκελο /mnt/emmc. Για δοκίμασε να δεις εκεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
podpowerbest Δημ. March 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2012 Πρέπει να στην βλέπει απλά είναι στον φάκελο /mnt/emmc. Για δοκίμασε να δεις εκεί. όχι... δυστηχώς.. τελος πάντων..θα δοκιμάσω να την ξαναεγκαταστήσω μηπως και αλλάξει τιποτά. ευχαριστώ πολύ πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Καλησπέρα πιαδιά,έχω περασμένη την CM9(build17 και kernel του stratou 0.9.1) εδώ και δύο μέρες, προερχόμενος απο την XWJW1 με semaphore και οι εντυπώσεις πραγματικά καταληκτικές!Ωστόσο έχω πρόβλημα με το music player.Συγκεκριμένα,όταν επιλέγω το τραγούδι,ξεκινά να παίζει και ταυτόχρονα εμφανίζεται το μύνημα ''Δυστυχώς,η εφαρμογή Μουσική έχει σταματήσει.'' Όταν πατήσω την επιλογή OK,που μου δίνει,κλείνει και με βγάζει στην homescreen!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. March 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2012 Καλησπέρα πιαδιά,έχω περασμένη την CM9(build17 και kernel του stratou 0.9.1) εδώ και δύο μέρες, προερχόμενος απο την XWJW1 με semaphore και οι εντυπώσεις πραγματικά καταληκτικές!Ωστόσο έχω πρόβλημα με το music player.Συγκεκριμένα,όταν επιλέγω το τραγούδι,ξεκινά να παίζει και ταυτόχρονα εμφανίζεται το μύνημα ''Δυστυχώς,η εφαρμογή Μουσική έχει σταματήσει.'' Όταν πατήσω την επιλογή OK,που μου δίνει,κλείνει και με βγάζει στην homescreen!:( Από τη διαχείριση των εφαρμογών επέλεξε την εφαρμογή Μουσική και κάνε εκκαθάριση δεδομένων και αναγκαστική διακοπή. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. March 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2012 (edited) Έχεις δίκιο thanks,παίζει οποιοδήποτε τραγούδι αλλά σε ένα ''συγκεκριμένο'',το οποίο είναι αρκετα μεγάλο (1h10m),παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα..περίεργο! Παρατηρώ πως μερικές φορές δεν μπορώ να αντιγράψω αρχεία εφαρμογών ανάμεσα στο κιν και το pc.. Edited March 26, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με την CM9. Αντιγράφει τα πάντα αλλά με χαμηλή ταχύτητα. Δώσε ένα παράδειγμα των αρχείων που δεν μπορείς να αντιγράψεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
woner Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Έχω ένα φάκελο εφαρμογής navigator τον οποίο όταν κάνω αντιγραφή στην εξωτερική κάρτα και ενω μου δείχνει οτι παραμένουν 5sec για να ολοκληρωθεί η αντιγραφή, παραμένει αρκετή ώρα σε αυτή την κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Δεν έχω εξωτερική SDcard για να σου πω σίγουρα αλλά μην πιστεύεις τον χρόνο που σου δείχνουν τα Windows. Η ταχύτητα αντιγραφής στην CM9 είναι λίγο αργή. Δοκίμασε αν έχεις χώρο να αντιγράψεις τον φάκελο στην εσωτερική SDCard να δεις αν γίνεται (εμένα γίνεται πάντως) και μετά τον μεταφέρεις στην εξωτερική SDCard. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 βγηκε νεος semaphore με μεγαλυτερη διαθεσιμη ram,ακριβως οτι χρειαζομασταν για ics Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. March 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Τελικά έβγαλε και BM ο Στράτος! Με την CM9 δεν έχω κανένα παράπονο με την μνήμη και προς το παρόν θα παραμείνω στον κανονικό Semaphore αφού θέλω να έχω εγγραφή βίντεο στα 720p. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts