tkap Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Αυτό που περιγράφεις είναι παραπλανητικό. Το Redsnow κάνει tethered JB και οχι untethred. Χρειάζεται κάθε φορά που κάνεις επανεκκίνηση στη συσκευή να την εχεις συνδεδεμενη με το PC σου... Εννοείται ότι μιλάω για tethered JB. Λάθος μου που δεν το διευκρίνισα... Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Πρώτα κάνω ένα back up στο iTunes για να κρατήσει την baseband και μέτα ξεκιναω την διαδικασία με το redsnow? Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. October 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2011 Πρώτα κάνω ένα back up στο iTunes για να κρατήσει την baseband και μέτα ξεκιναω την διαδικασία με το redsnow? Παιδιά την πέρασα την 5 και η gevey sim λειτουργεί κανονικά. Μόνο το FaceTime περιμένει για ενεργοποίηση. Αλλά όλα καλά. Κράτησαν την bb που είχα πριν. ;) Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. October 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 παιδες πηρα χτες το νεο μου iphone 4 white και του εκανα κατευθειαν αναβαθμιση απο το itunes στο ios5...,πορω να το κανω jb τωρα η πρεπει να περιμενω να βγει κατι??? Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 20, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2011 Περιμένεις όπως πολύς κόσμος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 παιδιά, μάλλον άκυρο το μήνυμά μου σε αυτό το forum απλά δεν έβρισκα το κατάλληλο... Περιμένω από Αγγλία το ipod touch το καινούργιο. Γνωρίζει κανείς αν θα έχει ελληνική γραμματοσειρά? Και αν δεν έχει μπορώ κάπως με κάποια αναβάθμιση να την βάλω? Όχι ότι θα έχω κάποιο θέμα με τα Αγγλικά, απλά είχα συνηθίσει το μενού του με το προηγούμενο ipod που έχω. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Θα έχει, μην ανησυχείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Γεια σας παιδια.. Τελη του μηνα θα παρω το ipod touch 4gen και επειδη μπερδευτηκα μιας και δεν γνωριζω τι πρεπει να κανω για jailbreak , θελω να ρωτησω.. Τελικα εχει βγει jb για το ios5 και αν ναι υπαρχει οδηγος? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis1996 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 παιδια εκανα μια μεγαλη πατατα !!! ειχαι την εκδοση 3.4.5 στο iphone 3gs και εκανα κατα λαθος jailbrake για το ios 5 :wacko: και οταν το καταλαβα ( αργα γιατι ειχαι γινει ) εκανα μετα και για τ 3.4.5 και τωρα που ειπα να του κανω αναβαθμισι στο ios 5 δεν μου κανει restore !!!:wacko: ξερει κανεις τι να κανω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis1996 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Γεια σας παιδια.. Τελη του μηνα θα παρω το ipod touch 4gen και επειδη μπερδευτηκα μιας και δεν γνωριζω τι πρεπει να κανω για jailbreak , θελω να ρωτησω.. Τελικα εχει βγει jb για το ios5 και αν ναι υπαρχει οδηγος? Ευχαριστω εκ των προτερων δεν έχει βγει κάτι επίσημο ακόμα !! οπότε μην κανείς τίποτα !!! :) υπομονή θα βγει !!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 http://cydiahelp.com/ios-5-semi-tethered-jailbreak-released-heres-your-full-guide/ αυτο ισχυει?? Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Νομίζω πως ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Θα έχεις κανονικά Ελληνικά στο iPod Touch σου. ΥΓ. Ανανεώθηκε το πρώτο post με πληροφορίες για το semi-tethered Jailbreak του BIGBOSS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. October 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2011 Για unlock χωρίς την χρήση gevey sim τι λέτε; Θα έχουμε;δεν μπορώ να ενεργοποίησω το FaceTime και iMessage λογω της gevey sim. Μακάρι να να γίνει. Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. October 28, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Ποιο κοντα στο JB για το 4S ενημερώνει ο MuscleNerd λιγο πριν απο το twitter account του... VERY preliminary 4S JB: twitpic.com/76vcp4 twitpic.com/76vct2 (Huge missing pieces prevent public release. LOTS of work left) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Ποιο κοντα στο JB για το 4S ενημερώνει ο MuscleNerd λιγο πριν απο το twitter account του... VERY preliminary 4S JB: twitpic.com/76vcp4 twitpic.com/76vct2 (Huge missing pieces prevent public release. LOTS of work left) Επιτέλους. ;) Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fleamarker Δημ. October 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2011 Γεια χαρα σε ολους. Αγορασα ενα iphone 4 απο το ebay το οποιο ηταν κλειδωμενο στον παροχο αλλα μου το ειχε ξεκλειδωσει ο προηγουμενος ιδιωκτητης. Σημερα το πρωι το συνεδεσα στο itunes κ δεν προσεξα οτι μου ζητησε update σε ios5.. το αποτελεσμα.. locked κ με bb 04.11.08. εχουμε καποια λύση να προτείνουμε ?? :( downgrade ι οτιδήποτε? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Καλησπέρα κάποιο νέο jailbreak & unlock έχουμε; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 παιδιά sos έκανα το κινητό semitethered σε μία επανεκίνηση έτρεξα το just boot και στην διαδικασία μετά κόλησε και σταμάτησε πάτησα cancel . έκτοτε προσπαθώ να ανοίξω το κινητό και δεν ανοίγει . η μπαταρία του ήταν στο 95% . πέστε μου τι πρέπει να κάνω ? το χάλασα το κινητό ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 παιδιά sos έκανα το κινητό semitethered σε μία επανεκίνηση έτρεξα το just boot και στην διαδικασία μετά κόλησε και σταμάτησε πάτησα cancel . έκτοτε προσπαθώ να ανοίξω το κινητό και δεν ανοίγει . η μπαταρία του ήταν στο 95% . πέστε μου τι πρέπει να κάνω ? το χάλασα το κινητό ? Δοκιμασε να βάλεις το κινητό σε dfu mode.(αν δεν ξέρεις πως διάβασε εδώ) Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Μήπως έχεις εγκαταστήσει το sbssettings ή το lockinfo? Τέτοιες εφαρμογές δεν είναι συμβατές με το semi-tethered jailbreak. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Μήπως έχεις εγκαταστήσει το sbssettings ή το lockinfo? Τέτοιες εφαρμογές δεν είναι συμβατές με το semi-tethered jailbreak. έχω εγκαταστήσει και το lock info ( το είχα αγορασμένο) και το sbsettings .αυτά λειτουργούν κανονικά . αυτό που δεν λειτουργεί σίγουρα είναι το \ " Lockscreen clock hide " . κατά τα άλλα ευτυχώς το κινητό άνοιξε . είχε κολήσει σε ένα update από το cydia αλλα τελικά ξεκόλησε. να ρωτήσω και κάτι ακόμα όταν κλείνει το κινητό και ξαναανοίγει είπαμε χρειάζεται υπολογιστεί για να ξαναλειτουργήσει το jailbreak . όταν το κάνω επανεκίνηση ανοίγει κανονικά αλλά ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνει respring. αυτό διορθώνεται αν το ξανακάνω just b oot και σταματάει να το κάνει . το ίδιο κάνει και σε άλλους ? Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 παιδιά sorry που μπαίνω ουρανοκατέβατος αλλά υπάρχει πρόβλημα σχετικά επείγον και θέλω την βοήθεια σας. φίλος έχει ένα iphone 3gs. το αγόρασε μεταχειρισμένο και φορούσε ios4, και ήταν jailbroken και unlocked. είχε λοιπόν την φαεινή ιδέα σήμερα να το αναβαθμίσει σε ios 5 και απ΄ότι λέει δεν έχει backup, baseband κτλ. τώρα φυσικά δεν του αναγνωρίζει την sim και ούτε βλέπει τo βλέπει το itunes στο pc. υπάρχει επιστροφή? μπορεί κάποιος να μας καθοδηγήσει από που να αρχίσουμε? το ζητούμενο είναι να δουλέψει το κινητό και όχι το jailbreak, αν και απ οτι κατάλαβα δεν γίνεται το ένα χωρίς το άλλο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 10, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Μαλλον την πάτησε... υπάρχει ενα semi-tethered JB (κοίτα στην αρχή του thread) αλλά δεν νομίζω να τον καλύψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. November 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2011 Μαλλον την πάτησε... υπάρχει ενα semi-tethered JB (κοίτα στην αρχή του thread) αλλά δεν νομίζω να τον καλύψει. όταν λέμε την πάτησε? τελείως? ούτε με gevey sim δεν πρόκειται να ξαναξεκλειδώσει? sorry αν οι ερωτήσεις είναι πολύ άσχετες αλλά με ios δεν έχω ασχοληθεί καθόλου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts