ddd13 Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Ρε παιδια κανενα σχολιο για το finale της σεζον?Μου αρεσε αρκετα και σε αφηνει σε αγωνια αν και πιστευω οτι υπηρξαν και καλυτερα. Μια ερωτηση.Θα συνεχισουν ολοι οι ηθοποιοι και τη νεα σεζον η φευγει κανεις?Επειδη κλασσικα στο φιναλε δεν ξερεις ποιος πρωτοπεθαινει:p. A,και υπαρχουν πιθανοτητες να παει 8η σεζον η μπα? Παράθεση 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supersayan Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Ρε παιδια κανενα σχολιο για το finale της σεζον?Μου αρεσε αρκετα και σε αφηνει σε αγωνια αν και πιστευω οτι υπηρξαν και καλυτερα. Μια ερωτηση.Θα συνεχισουν ολοι οι ηθοποιοι και τη νεα σεζον η φευγει κανεις?Επειδη κλασσικα στο φιναλε δεν ξερεις ποιος πρωτοπεθαινει:p. A,και υπαρχουν πιθανοτητες να παει 8η σεζον η μπα? 8 season dyskolo.logika h 7 tha einai k h final.poso na to krathsoyn;tha katantish vareto. Παράθεση That is not dead which can eternal lie and with strange aeons even death may die. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WassUp Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 8 season dyskolo.logika h 7 tha einai k h final.poso na to krathsoyn;tha katantish vareto. Βαρετό έγινε από την season 5 κατά τη γνώμη μου. Το season 6 αρχικά ήταν πιο ενδιαφέρον αλλά έγινε κι αυτό crap στη πορεία. Παρ' όλα αυτά θα μου λείψει όταν τελειώσει η σειρά. Κλασσικό το season 6 finale, δεν ξέρεις ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει. To fantom zone spirit που έκλεψε το DNA του Clark τώρα έγινε ο Bizzaro έτσι; Αυτό θα είναι ένα ενδιαφέρον στοιχείο της season 7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supersayan Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Βαρετό έγινε από την season 5 κατά τη γνώμη μου. Το season 6 αρχικά ήταν πιο ενδιαφέρον αλλά έγινε κι αυτό crap στη πορεία. Παρ' όλα αυτά θα μου λείψει όταν τελειώσει η σειρά. Κλασσικό το season 6 finale, δεν ξέρεις ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει. To fantom zone spirit που έκλεψε το DNA του Clark τώρα έγινε ο Bizzaro έτσι; Αυτό θα είναι ένα ενδιαφέρον στοιχείο της season 7. swstos Παράθεση That is not dead which can eternal lie and with strange aeons even death may die. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Λογικά πεθαίνει η κΛάνα (ευτυχώς, παρατράβηξε η ιστορία της). Ας ελπίσουμε ότι θα πεθάνει και η Chloe να βρει επιτέλους τον δρόμο του ο Κλαρκ με την Λοις (:up:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Και να φανταστείς ότι η κΛάνα στο κόμικ book καταλήγει με τον Pete :lol: Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2007 Ας πάει εκεί χάμω να βρει τον αράπη. Να ησυχάσουμε και εμείς και ο Κλαρκ... Έλεος με τη γκόμενα πια.. Αηδία έχει καταντήσει. Ελπίζω να πέθανε για τα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voldenmortt Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 ποτε εγινε αυτο ρε παιδια...???? δεν το θυμαμαι καθολου... http://www.youtube.com/watch?v=oLqpdXl712g Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 1 σεζόν πρέπει να είναι. Άντε 2η το πολύ. Τη θυμάμαι την φάση, αλλά είμαι Lois' fan :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NICK2004 Δημ. May 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2007 Και να φανταστείς ότι η κΛάνα στο κόμικ book καταλήγει με τον Pete :lol: τετοια γκομενα μονο με 20+ συμβιβαζεται......:lol: καλο τελος.....μαλλον ζωντανη η Λανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Είδα μια συνεντευξη που λέει more clark and lana!! Έλεος!!! Να ψηφισουμε όλοι κατά!! χαχα http://www.petitionspot.com/petitions/STOPClana Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Επιτελους εμαθα απο που βγαινει αυτο το Κλανα! Μιλαμε και Ελληνικα και αλλου πηγαινε το μυαλο μου... :whistle: :p Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Είδα μια συνεντευξη που λέει more clark and lana!! Έλεος!!! Να ψηφισουμε όλοι κατά!! χαχα http://www.petitionspot.com/petitions/STOPClana Best petition ever! :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonypap Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Έτσι έτσι no more Clana! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. September 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2007 Κορυφαίο το 1ο επισόδειο της 7ης σεζόν!! Επιτέλους ο κλαρκ γίνεται λίγο σούπερμαν... Και τι παιδι αυτή η ξανθιά!! :love: :love: Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Ρε παιδιά μην λέτε τέτοια. Δεν το έχουμε δει το επεισόδιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NICK2004 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 τι επεισοδιαρα ηταν αυτη, ειχε απ'ολα μεσα...τι πωρωτικη η σκηνη με το ποταμι....κουκλαρα η soupergirl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2007 Μέτριο το επεισόδιο... Το χουν θάψει και αυτό.. Ο σταυρός ο μαρμάρινος λείπει μόνο να τελειώνουμε.. Ο Κλαρκ όσο πάει γίνεται και πιο ξενέρωτος... Την Λάνα τι την κρατάνε; Άντε ψοφήστε την να τελειώνουμε με την αντιπαθητική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NICK2004 Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Τελικα στην Καρα αρμοζουν ολα τα επι8ετα σε -αρα...........xexe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkal Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Μετά από τόσο καιρό ο Λεξ:devil: που ξέρουμε και αγαπάμε ξαναγύρισε ωραίο το επεισόδιο. Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. February 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2008 Πολύ καλό !!!! Επιτέλους, ξανά SMALLVILLE !!!! :up: :up: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Ποιο ειναι καλυτερο το Smallville ή το Roswell? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2008 Ποιο ειναι καλυτερο το Smallville ή το Roswell? Δεν υπάρχει roswell ιερόσυλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Ειμαι ακομα στην 3η σεζον, αλλα εχω μια ερωτηση... Μαθαινει ποτέ η Λανα για τις δυναμεις του Κλαρκ? Και αν ναι...πότε??? Ελεος δηλαδη γιατι τα εχω παρει με τον ηλιθιο. Καλυτερος ηταν στη Μητροπολη που φοραγε το δαχτυλιδι και φερόταν σαν αλάνι... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stroggoff Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Επειδή δε θέλουν να το ξέρουν όλοι: Ναι. Το μαθαίνει. Πάνω από μια φορές. ;) (η πρώτη φορά νομίζω είναι στην 5η season όπου συμβαίνει και ένας θάνατος). Η τελευταία και οριστική είναι λίγο πριν τον γάμο της με τον Lex. (Season 6) Παράθεση patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts