Jump to content

Το myphone.gr προτείνει: Τα καλύτερα «dumb-phones» της αγοράς


vlachaquito
 Κοινοποίηση

Ποιο θεωρείτε σαν το καλύτερο dumb-phone της αγοράς;  

269 members have voted

  1. 1. Ποιο θεωρείτε σαν το καλύτερο dumb-phone της αγοράς;

    • ZTE R236
      34
    • LG A190
      13
    • Samsung GT-E3210
      13
    • Nokia 2220 Slide
      11
    • Alcatel OT-706
      18
    • Sony Spiro W100
      27
    • Alcatel OT-806
      42
    • LG GS-290
      5
    • Nokia C2-02
      64
    • Samsung S3850 Corby II
      42


Recommended Posts

Συνεχίζουμε σήμερα την θεματική ενότητα «το myphone.gr προτείνει», την οποία είχαμε εγκαινιάσει τον Δεκέμβριο με το http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=322626, με... ένα «συγκριτικό τεστ» το οποίο ξεκίνησε σαν ιδέα από το άρθρο του Nagata[/member] και με την βοήθειά σας, ελπίζουμε όχι μόνο να μείνει κοντά μας, αλλά να γίνει ένας θεσμός για το site μας.

 

Λίγα λόγια για τα συγκριτικά τεστ.

Τα συγκριτικά τεστ θέλουμε να γίνουν ένας οδηγός όχι μόνο για την αγορά ενός κινητού από τον καθένα από εμάς αλλά και ένας αγώνας 10 υποψηφίων για την ανάδειξή του καλύτερου κινητού σε κάθε κατηγορία. Οι κατηγορίες που θα έχουμε από εδώ και πέρα θα είναι πολλές και θα είναι για όλα τα γούστα: dumb-phones, smartphones, camera phones, professional phones θα παρελάσουν μπροστά από τις οθόνες σας, με βασικό σκοπό να δίνουμε σε κάθε κατηγορία τρία βραβεία:

 

 

  • «Best Buy», βραβείο για την καλύτερη αγορά στην κατηγορία, συνδυασμός δηλάδή χαρακτηριστικών και τιμής
  • «Editors Choice», το καλύτερο κινητό της κατηγορίας (σύμφωνα με τον Editor)
  • το τρίτο βραβείο, People's Choice, θα βγαίνει από εσάς. Το Poll που θα υπάρχει σε κάθε συγκριτικό τεστ θα παραμένει ανοιχτό για μια εβδομάδα και το κινητό που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους ψήφους θα είναι και ο νικητής. Μια εβδομάδα περιθώριο για εσάς και τους φίλους σας λοιπόν, για να ανακηρύξετε νικητή το κινητό της προτίμηση σας.

 

Ξεκινάμε το πρώτο μας συγκριτικό τεστ από... τα «χαμηλά»... «Dumb-phones» λοιπόν, η αλλιώς κινητά που δεν περιλαμβάνουν λειτουργικό σύστημα και ξεχωρίζουν για την πολύ χαμηλή τους τιμή. Κινητά για όλες τις χρήσεις όπως θα δείτε και με μοναδικό περιορισμό την τιμή των 100 ευρώ, μιας και πιστεύουμε ότι ήδη από αυτή την τιμή μπορεί κανείς να βρει entry level smartphone κινητά.

 

Να προσθέσουμε επίσης ότι οι τιμές προέρχονται από τα site γνωστών εταιριών που έχουμε κάποια προηγούμενη εμπειρία αγοράς. Σίγουρα κάποιες από τις τιμές που αναφέρουμε θα τις βρείτε διαφορετικές αποκλίνοντας από αυτές που έχουμε ορίσει, αλλά προσπαθήσαμε να μείνουμε σταθεροί σε κάποια πιο «εγγυημένα» καταστήματα για να έχουμε ένα πιο αντικειμενικό τεστ. Σε κάθε περίπτωση, στο συγκεκριμένο θέμα μπορείτε να θέσετε τις δικές σας εμπειρίες, απόψεις αλλά και προτάσεις, χωρίς όμως αναφορά καταστημάτων προς αποφυγή έμμεσης διαφήμισης.

 

Καλή ανάγνωση, and may the best cell phone win! :up:

 

ZTE R236 (39€)

Τι μας άρεσε: H ZTE έφτιαξε ένα κινητό φτηνό, αλλά με ότι θα μπορούσε να ζητήσει o μέσος χρήστης από μια συσκευή. Ίσως και λίγο παραπάνω. Dual sim (οι οποίες είναι ενεργές ταυτόχρονα, με την μια να βγαίνει εκτός δικτύου όταν συνομιλείτε στην άλλη), Bluetooth, microsd, mp3 player, wap browser, qwerty πληκτρολόγιο 1,3 mp camera, ικανοποιητική ποιότητα κατασκευής και.. αναλογικό δέκτη τηλεόρασης! Και όλα αυτά χώρεσαν μέσα σε ένα όμορφο design και σε 39 ευρώ. Είναι να μην το αγαπήσεις??

 

http://content.myphone.gr/photo/full/2941/zte-r326-black-blue.jpg

 

Τι δεν μας άρεσε: Ο ήχος του ηχείου δεν μας ικανοποίησε. Ούτε σε ένταση ούτε σε ποιότητα. Καλύτερα να βάλετε τα ακουστικά για να ακούσετε τα mp3 σας. Το χρώμα του επίσης, δεν μας συγκίνησε. Άσπρο.. love it or hate it. Δεν θα λέγαμε όχι επίσης και για υποστήριξη java. O opera mini θα ταίριαζε θαυμάσια στις 2'' . Αλλά το μεγαλύτερο αρνητικό, είναι για εμάς το βάρος. 90γρ δεν τα λες και λίγα, όταν το Lg Optimus Black είναι στα 109.. Υπομονή

 

Χρήση: Άπειρα μηνύματα, email, τραγουδάκια, τηλεόραση για χαβαλέ στα διαλλείματα, δυο κάρτες για να πιάσουμε όλες τις προσφορές καρτοκινητής. Το ακούς εσύ μαθητή του λυκείου (ή μπαμπά/θείε/αδελφέ/κοπέλα του/αγόρι της)??

 

Θετικά: Dual sim, TV, Bluetooth, microSD, τιμή

Αρνητικά: Ηχείο, χρώμα, απουσία Java, βάρος

 

Ανταγωνιστές: Alcatel OT- 355D

 

LG A190 (25,45€)

Τι μας άρεσε: Barebone κινητό για τα απολύτως απαραίτητα και με όμορφο διακριτικό design. Dual Sim, Fm, μόνο 66 γραμμάρια, μπαταρία "γομάρι" και 26 ευρώ τιμή πώλησης. Ακόμα κρατάτε για δεύτερο κινητό το τούβλο που είχατε πριν 5 χρόνια;

 

http://content.myphone.gr/photo/full/2934/lg-a190.jpg

 

Τι δεν μας άρεσε: Είπαμε barebone αλλά μάλλον το παράκαναν. Χάθηκε ο κόσμος βρε παιδιά για μια microsd??

 

Χρήση: Τέλειο για δεύτερο κινητό. ανθεκτικό, ελαφρύ, φτηνό και με μπαταρία που ξεχνάς να την φορτίσεις. Perfect.

 

Θετικά: Dual sim, βάρος, διαστάσεις, τιμή

Αρνητικά: λιτό, «σπαρτιάτικο» κινητό

 

Ανταγωνιστές: Nokia 101, Samsung GT-E1182, ZTE R222

 

 

Samsung GT-E3210 (40€)

Τι μας άρεσε: Φτηνό, τίμιο, κάνει ακριβώς αυτά που θέλεις από ένα κινητό σε αυτή την τιμή. Ίσως και λίγο παραπάνω (call me HSDPA). Με την καλύτερη οθόνη της κατηγορίας μάλιστα, και σε ανάλυση και σε μέγεθος.. Τέλειο για αυτούς που έχουν κλείσει τα -αντα δηλαδή.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/2939/samsung-e3210-white-1.jpg

 

Τι δεν μας άρεσε: Η έλλειψη ταυτότητας. Ανώνυμο σχέδιο, σε μια τιμή που αν δώσεις κάτι τις το παραπάνω, αλλάζεις τελείως κατηγορία.. Δεν έχει και wifi... Επίσης, η φωτογραφική, με ποιότητα vga είναι για τα απολύτως απαραίτητα. ίσως ούτε και αυτά..

 

Χρήση: Από καθημερινή απλή χρήση, μέχρι ιντερνέτ, SNS email κλπ. Ενδείκνυται σε μεγαλύτερες ηλικίες, που το σχέδιο περνά σε δεύτερη μοίρα..

 

Θετικά: HSDPA, Java, οθόνη, μπαταρία

Αρνητικά: Σχεδιασμός, έλλειψη WiFi, κάμερα

 

Ανταγωνιστές: Nokia C1-02, Alcatel OT-506

 

Nokia 2220 Slide (39€)

Τι μας άρεσε: Μπορεί να είναι ένα κινητό λίγο πιο παλιό από τα υπόλοιπα, αλλά δεν τα δείχνει τα χρονάκια του. εξαιρετικός σχεδιασμός, σε πολλά χρώματα, δεν το κρύβεις όταν σου έρθει μήνυμα. Σκίζει και από ποιότητα. Make it simple, make it great.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/2936/nokia-2220-slide.jpg

 

Τι δεν μας άρεσε: Σίγουρα το βάρος του. Και η διάρκεια της μπαταριάς. Περιμέναμε ότι με 94 γραμμάρια, θα είχαμε αυτονομία εβδομάδων. ΑΜ δε..

 

Χρήση: Κοριτσόπουλα τρεχάτε, είναι όμορφο, κάνει τα πάντα και συμφέρει. Έτσι και αλλιώς η τσάντα σας χωραει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, λίγα γραμμάρια παραπάνω δεν βλάπτουν..

 

Θετικά: σχεδιασμός, τιμή, Java

Αρνητικά: βάρος, μπαταρία, φωτογραφική

 

 

Ανταγωνιστές: LG A170, Alcatel OT-606

 

Alcatel OT-706 (49€)

Τι μας άρεσε: Το πιο φτηνό touch κινητό, δεν σημαίνει ότι είναι και το χειρότερο. Μην σας τρομάζει η resistive οθόνη του, γιατί η απόκριση του είναι πολύ πάνω από τον μέσω όρο. Αν βάλεις και 2.4 ίντσες μέγεθος, BT, microsd, java, 1.3 MP κάμερα, gprs, όμορφο στιβαρό σχεδιασμό, μόνο 80 γρ. βάρους και 49 ευρώ τιμή, τότε γίνεται πιο ελκυστικό ακόμα και από την ιδία την Carla Bruni (πριν παντρευτεί τον ακατονόμαστο).

 

http://content.myphone.gr/photo/full/2933/alcatel-ot-706.jpg

 

Τι δεν μας άρεσε: Ναι, τα θέλουμε όλα, πειράζει? Εκεί στα Παρίσια δεν έχουν ακούσει για wifi-Edge-Hsdpa?? Και αυτό το ακουστικό με υποδοχη usb...

 

Χρήση: Πρακτικά για όλες. Για κάποιον που έχει touch και θέλει το ίδιο και στο δεύτερο κινητό του. Για αυτόν που θέλει το πρώτο του touch να είναι εργαλείο, και όχι μπιμπελό. Για πραγματικά όλες τις ηλικίες.. Είπαμε, οι γάλλοι ξέρουν να σε κατακτούν..

 

Θετικά: σχεδιασμός, ποιότητα κατασκευής, χαρακτηριστικά, τιμή

Αρνητικά: έλλειψη WiFi/EDGE, ακουστικά, micro USB

 

Ανταγωνιστές: Κανείς.

 

 

Sony Spiro W100 (59€)

Τι μας άρεσε: Απόγονος της θρυλικής σειράς walkman με κάτι ψιλά πάνω από τα 50 ευρώ τα καταφέρνει περίφημα. Όμορφο συμπαγές slide, άψογη ποιότητα ήχου, ξαφνιάζει ευχάριστα το μεγάφωνο του. Τα walkman κασετόφωνα θα δάκρυζαν από περηφάνια.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/2942/sony-spiro-w100.jpg

 

Τι δεν μας άρεσε: Λίγα πράγματα. κυρίως ο σχεδιασμός των μπροστινών κουμπιών.. Πολύ μικρά, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να χαθούν κλήσεις.. Και οι 4.5 ώρες ομιλίας δεν ενθουσιάζουν.. αλλά με 20 ώρες μουσικής...

 

Χρήση: Ε δεν θέλει φαντασία. Μια κάρτα 8gb, και έχεις ένα mp3 player στα χέρια σου.. που παίρνει και τηλέφωνα, μπαίνει ιντερνετ κλπκλπ.. あなたにソニーに感謝 (σε ευχαριστώ Sony)

 

Θετικά: ποιότητα ήχου, μεγάφωνο, SNS, Bluetooth

Αρνητικά: σχεδιασμός πλήκτρων, αυτονομία

 

 

Ανταγωνιστες: Samsung C3750

 

Alcatel OT-806 (59€)

Τι μας άρεσε: Οι Γάλλοι έβαλαν τα δυνατά τους σε αυτό το μοντέλο και τα κατάφεραν. Και qwerty, και capacitive screen, όμορφο φινίρισμα, wifi, bt όλα σε ένα νοικοκυρεμένα. Και σε τιμή στα 60 ευρώ... «Μυρίζει» βραβείο;

 

http://content.myphone.gr/photo/full/2935/alcatel-ot-806.jpg

 

Τι δεν μας άρεσε: Ίσως υποστήριξη UMTS. Αλλά και πάλι, με το πολύ τίμιο wifi που έχει βάλει η Alcatel, ζεις και χωρίς αυτό.

 

Χρήση: Τα κάνει όλα. Ειδικά οι fun του qwerty πληκτρολογίου βρήκαν το λιμάνι τους.. Και χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν το αντίστοιχο σε κότερο για να ησυχάσουν

 

Θετικά:τιμή, πληρότητα, βάρος, κατασκευή

Αρνητικά: Έλλειψη UMTS (έτσι για να γκρινιάξουμε)

 

 

Ανταγωνιστές: Nokia X2-01, Huawei G6600, Sony Txt

 

LG GS-290 (68€)

Τι μας άρεσε: Όμορφη διακριτική συσκευή, καλή ποιότητα κατασκευής, ελάχιστο βάρος και αρκετά καλούδια. Το δυνατό του σημείο όμως είναι σίγουρα το UI. Πολύ όμορφο, νεανικό, android-like, σου δίνει την αίσθηση πολύ πιο ακριβού κινητού. Ραδιόφωνο χωρίς την ανάγκη ακουστικών?? Και δεν έχω στο Optimus 2x μου?? γκρρρ!

 

http://content.myphone.gr/photo/full/2937/lg-gs-290.jpg

 

Τι δεν μας άρεσε: Μια τέτοια συσκευή ήθελε σίγουρα το wifi για να αναδείξει ακόμα περισσότερο τις αρετές της. Επίσης η φωτογραφική, είναι σαν να μην υπάρχει..

 

Χρήση: Πολύ όμορφη νεανική συσκευή. Εντυπωσιακό UI για την κατηγορία του. Και σε πολύ καλή τιμή. Πωπω θειε τι ωραίο κινητό που μου πήρες?? Δεν έπρεπε!!! (true story)

 

Θετικά: εντυπωσιακό UI, βάρος, τιμή

Αρνητικά: έλλειψη WiFi, κάμερα, μπαταρία

 

 

Nokia C2-02 (96€)

Τι μας άρεσε: ΠΑ-ΝΕ-ΜΟ-ΡΦΟ.. μια λέξη φτάνει για να καταλάβεις γιατί αυτό το κινητό ξεχώρισε στο πλήθος των κινητών που εξετάσαμε.. Μεγάλη οθόνη, όμορφο λειτουργικό, και touch και slide.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/2974/nokia-c2-02.jpg

 

Τι δεν μας άρεσε: Οκ, είναι λίγο χοντρούλι.. ναι ναι, είναι και βαρύ.. ενταξει, είναι και ακριβούτσικο.. Τα είπαμε, δεν έχει wifi.. ΜΑ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ?? Είναι ΠΑ-ΝΕ-ΜΟ-ΡΦΟ!!!

 

Χρήση: Για όλους αυτούς που θέλουν κάτι το διαφορετικό να βγαίνει από την τσέπη τους χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουν μια περιουσία. Για τους νοσταλγούς του slide, αλλά και τους μοντέρνους του touch..

 

Θετικά: σχεδιασμός, λειτουργικό, οθόνη

Αρνητικά: τιμή, βάρος,απουσία WiFi

 

Samsung S3850 II (90€)

Τι μας άρεσε: Το άκρως πετυχημένο Corby βρήκε τον άξιο αντικαταστάτη του. Με αυτά τα χαρακτηριστικά και αυτή την τιμή δεν έχει ανταγωνιστή σε αυτή την κατηγορία.

 

http://content.myphone.gr/photo/full/2973/corby-2.jpg

 

Τι δεν μας άρεσε: Καλή ερώτηση... Για βοηθήστε λίγο...

 

Χρήση: Πρακτικά ότι κάνει ένα smartphone αλλά χωρίς λειτουργικό. Θα ενθουσιάσει όλους αυτούς που θέλουν ένα χωρίς την πολυπλοκότητα των σύγχρονων κινητών.

 

Θετικά:capacitive οθόνη 3.4'', τιμή, μπαταρία

Αρνητικά:έλλειψη φλας, ποιότητα κάμερας

 

Ανταγωνιστές: Entry level smartphones

 

 

And the winner is....

 

Best buy: ALCATEL OT-806

Και qwerty και touch, μεγάλη οθόνη, ότι καλούδια μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα dumbphone και στην τιμή των 60 ευρω;; Το βραβείο δεν θα μπορούσε να πάει πουθενά αλλού.. Ένα μεγάλο μπράβο στην Alcatel που κατάφερε να παρουσιάσει μία τέτοια πρόταση, δείχνοντας ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψει κανείς μία περιουσία για να φτιάξει ένα πλήρες και όμορφο κινητό.

 

Editor's choice: Samsung S3850

Όταν προσθέσαμε το Corby ii στην λίστα με τα dumbphone, αμέσως καταλάβαμε ότι είχαμε μπροστά μας τον νικητή αυτής της κατηγορίας.. Για ένα απλό λόγο.. Το κινητό απλά δεν είναι dumbphone, αλλά μπορεί κάλλιστα να ανταγωνιστεί τα entry level smartphones. Ένα υπερπλήρες κινητό με όμορφη μεγάλη οθόνη και όλες τις λειτουργίες που μπορεί να ζητήσει ο καθένας μας.. Εύκολη επιλογή λοιπόν, και συγχαρητήρια στην Samsung που ξέρει να προσφέρει κορυφαία κινητά ανεξαρτήτως κατηγορίας.

 

People's choice: Ψηφίστε στο poll και δείτε το αποτέλεσμα...

Link to comment
Share on other sites

Best buy και εγω πιστευω πως ειναι το Alcatel, αλλα αν ειχα επιλογη αναμεσα σε ολα αυτα, θα επελεγα το spiro. Κανει ακριβως αυτο που θελω. Μουσικη!!
Link to comment
Share on other sites

οποιος διαλεξει το spiro μαλλον δεν θα εχει γνωρισει κανενα κατοχο του...

οσοι γνωρισα ή απλα ξεραν καποιον κοντινο τους ολοι κλαιγανε τα λεφτα τους και τη βλακεια που καναν και το αγορασαν...

 

λογισμικο αθλιο και τραγικο...

κολληματα πολλα...

ποιοτητα χμ...

αυτονομια οπως ναναι (ο μετρητης δεν ξερει που παν τα 4 και δεν μπορεις να εισαι σιγουρος ποτε)...

 

αυτα...

Link to comment
Share on other sites

Eχω το R236...Tα αρνητικα που που αναφερονται οντως ειναι μεγαλο θεμα(ειδικα η μουσικη,οπου σε θεμα ηχειου ειμαι λιγακι απαιτητικος...)Eπισης,το μενου ''ψιλοκινεζιαζει'',αλλα ειναι κλασεις ανωτερο των 221/222...

 

Σε γενικες γραμμες ομως,ειναι πολυ τιμιο για την τιμη του...Tο ασπρο,προσωπικα,μου αρεσει σαν χρωμα...Tου δινει αλλη φινετσα στα ματια μου...Συστηνω ανεπιφυλακτα.....

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Link to comment
Share on other sites

Πολυ χρήσιμο άρθρο θα λύσει τα χέρια σε πολυ κόσμο.αφου λεω να πάρω 2,3 απο αυτά να έχω καβαντζα :lol::lol: ειδικά το alcatel στα 60 € απαιχτο!
Link to comment
Share on other sites

Βλέπω ότι μιλάτε για το ΑΟΤ-706 σα να είναι γαλλικό, γιατί έχω την εντύπωση ότι η μόνη σχέση (πλέον) της Alcatel One Touch με την Alcatel-Lucent είναι το όνομα;

Πρέπει να έχει εξαγοραστεί εξ' ολοκλήρου από Κινέζους (TCL). Διορθώστε με αν κανω λάθος

 

Επίσης, στη φωτογραφία για το SE W100 το ένα είναι το spiro (το αριστερό). Το άλλο είναι το Zylo!

Link to comment
Share on other sites

ειναι κινεζικη δε κανεις λαθος ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

 

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Link to comment
Share on other sites

Βλέπω ότι μιλάτε για το ΑΟΤ-706 σα να είναι γαλλικό, γιατί έχω την εντύπωση ότι η μόνη σχέση (πλέον) της Alcatel One Touch με την Alcatel-Lucent είναι το όνομα;

Πρέπει να έχει εξαγοραστεί εξ' ολοκλήρου από Κινέζους (TCL). Διορθώστε με αν κανω λάθος

Έτσι εξηγείται η άκρως ανταγωνιστική τιμή. Καλά που το ανέφερες, ανέβηκε η εταιρία στην υπόληψή μου. Όπως και να 'χει, είναι μια πολύ καλή πρόταση. Αν υπήρχε αντίστοιχο με 3G και δίκαρτο, το έπαιρνα χτες... :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...
Link to comment
Share on other sites

Εχω το alcatel ot 806 το δουλεψα λιγο αλλα το ευχαριστιθηκα.. Εξαιρετικο qwerty πολυ δυνατο wifi.. Τωρα το πουλαω γιατι αποφασισα να σκασω λεφτα για το gs2...
Link to comment
Share on other sites

Η γνωμη μου ειναι οτι

 

Ο κυριοτερος λογος για να αγορασεις σημερα ενα "dumb phone" ειναι η αυτονομια. Θελω να μιλαω στο τηλεφωνο ατελείωτα , και να το φορτίζω μια φορα την εβδομάδα, ποιο dumb phone να παρω?

 

Αντιθετως στο συγκεκριμενο συγκριτικο, δεν ειδα να εστιασετε σχεδον καθολου στην αυτονομια.

Ασχοληθηκατε με το αν εχει ραδιοφωνο, τηλεοραση, και ενα σωρο αλλες λεπτομεριες, που αμα τις ηθελε καποιος στο κινητο του

θα ειχε ηδη αγορασει ενα απο τα πολλα smartphones που κυκλοφορουν.

 

Για μενα λοιπον αδιαφορο το συγκριτικο (αν και εχει γινει πολυ καλη δουλεια). Καντε ενα σκετο battery test, να εχει και καποιο νοημα.

Link to comment
Share on other sites

Η γνωμη μου ειναι οτι...

 

...Ο κυριοτερος λογος για να αγορασεις σημερα ενα "dumb phone" ειναι η αυτονομια. Θελω να μιλαω στο τηλεφωνο ατελείωτα , και να το φορτίζω μια φορα την εβδομάδα, ποιο dumb phone να παρω?.....

....(αν και εχει γινει πολυ καλη δουλεια). Καντε ενα σκετο battery test, να εχει και καποιο νοημα.

 

συμφωνω, πολυ καλη ιδεα ;)

Link to comment
Share on other sites

Εγω ψηφισα R236. Αλλα παίζει πολύ δυαντά και το ΟΤ 806.

Ο μονος λόγος που δεν το ψήφισα το αλκατελ ειναι οτι στα 60 ευρω ειναι πολύ κοντά σε τιμη με android smprtphone της χαμηλής κατηγορίας που όμως έχουν πολύ καλυτερες επιδόσεις, ενω το R236 ειναι ένα υπερπλήρες dump phone.

 

Μαι ακόμη συσκευη που μου κάνει κλικ είναι το Ε3210 επειδή χρησιμοποιώ το κινητό και σαν μοντεμ για το λάπτοπ κάποιες φορές και με το γρηγορο 3G του ειναι ίσως ότι φθηνοτερο αυτην την στιγμη στην αγορα (αν δεν κάνω λάθος).

Link to comment
Share on other sites

Επίσης, στη φωτογραφία για το SE W100 το ένα είναι το spiro (το αριστερό). Το άλλο είναι το Zylo!

Eπισης ειναι Sony Ericsson κινητα οχι απλα Sony :worry:

Link to comment
Share on other sites

Βλέπω ότι μιλάτε για το ΑΟΤ-706 σα να είναι γαλλικό, γιατί έχω την εντύπωση ότι η μόνη σχέση (πλέον) της Alcatel One Touch με την Alcatel-Lucent είναι το όνομα;

Πρέπει να έχει εξαγοραστεί εξ' ολοκλήρου από Κινέζους (TCL). Διορθώστε με αν κανω λάθος

 

Επίσης, στη φωτογραφία για το SE W100 το ένα είναι το spiro (το αριστερό). Το άλλο είναι το Zylo!

 

ειναι κινεζικη δε κανεις λαθος ;)

 

Δεν είναι κινέζικη (μόνο) και δεν εξαγοράστηκε από κινέζους. Eίναι γαλλοκινεζική κοινοπραξία, ''a joint venture between Alcatel-Lucent of France and TCL Communication of China''

Link to comment
Share on other sites

απο τα κινητα που αναφερονται να πω οτι εχω 2 κινητα.το ενα ειναι το lg dual phone 190 που στα (+) ειναι η παρα πολυ καλη μπαταρια των 10 ημερων χαλαρα.το ραδιοφωνο χωρις ακουστικα + ο φακος.(-) χαμηλης εντασης κουδουνι και οτι δεν παιρνει εξτρα καρτα μνημης.

το αλλο ειναι το sony ericsson spiro w100 που ειναι απλα καλο.σε αυτα τα χρηματα αγοραζεις πολυ καλυτερο κινητο.ειδικα οι ρυθμιζεις της καμερας μου θυμιζουν εποχες sony ericsson k700i :down: :whistle:

 

παρατηρηση για τον αρθρογραφο της συγκεκριμενης θεματικης ενοτητας

1.στην παρουσιαση του sony ericsson spiro w100,στις φωτογραφιες θελει διορθωση η δεξια φωτογραφια γιατι απεικονιζεται αλλο κινητο,το sony ericsson zylo.

2.επισης στην παρουσιαση το lg gs290 συμβαινει ακριβως το ιδιο και στην διπλανη φωτογραφια ειναι αλλο κινητο.

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Samsung GT-E3210.

Όπως λέει και το άρθρο για εμάς που έχουμε κλείσει τα -αντα, τέλειο.

Φιλικά Γιώργος
Link to comment
Share on other sites

Παιδια για την αυτοδυναμια που λετε, ειναι σημαντικη, αλλα οπως θα ειδατε, τα περισσοτερα τηλεφωνα μπορουν να κανουν και αλλα πραγματα. Επισης, θα ανεβει και ενα excel με τα τεχνικα χαρακτηριστικα ολων των διαγωνιζομενων κινητων, και φυσικα και την αυτονομια.

 

Επισης, οι φωτο θα αλλαξουν αμεσως :)

Link to comment
Share on other sites

πολύ καλή έρευνα ειδικά γι αυτού που έχουν μπουχτίσει με τα super ouaou smart κινητά.

πειράζει που μ αρέσει το ροζουλί το samsung? χαχαχα

Link to comment
Share on other sites

Γιατί το 2220slide και όχι το C2-05;

 

Είναι λίγο άδικη η ύπαρξη συσκευών με διπλάσια τιμή στην ίδια κατηγορία. Επίσης θεωρώ ότι το ΟΤ806 χάνει εμφανώς από το Corby λόγω μεγάλου μεγέθους του πρώτου. Aπό τα διαθέσιμα επέλεξα το Samsung E3210 καθώς θεωρώ ότι η οθόνη αφής, σε αυτή τη κατηγορία τιμής, δεν μπορεί να αποδόσει αυτά που αφήνει να εννοηθούν ότι προσφέρει. Αν και προσωπικά θα επέλεγα για αγορά το Nokia X2-02 που θα έρθει σε λίγο καιρό - κάποια πράγματα δεν φαίνονται στο φύλλο επιδόσεων/προδιαγραφών.

Edited by Stratosnen
Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains.
Link to comment
Share on other sites

Από ότι βλέπω ο κόσμος δεν διστάζει να δώσει κάτι παραπάνω προκειμένου να πάρει και design και λειτουργικότητα. Λάτρης του σχεδιασμού ψηφίζω κι εγώ ΝΟΚΙΑ.
Evolution is the solution... :D
Link to comment
Share on other sites

Πολυ καλη δουλεια,θα με βοηθησει κιολας!

 

Λείπουν αρκετες προτασεις απο την κατηγορια παντως!

 

Κυριως απο NOKIA που το Series 40 ειναι ο βασιλιας σε αυτες τις κατηγοριες imo.

 

π.χ. NOKIA X2-02, NOKIA X3 Touch & Type, NOKIA C3 Touch & Type κτλ...

 

Παντως δεν το ειχα προσεξει το Corby,θα του ριξω μια ματια συντομα!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...