asikis Δημ. September 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2012 Τρομερη συσκευη,μπραβο στη νοκια βαζει τα γυαλια σε πολλα διπυρηνα.Την Πεμπτη το πηρα κι εχω μεινει αφωνος με την ταχυτητα του σε σχεση με το s3 που ειμαι επεισης κατοχος.Δεν κανω συγκρυση απλα μπαινω σε σκεψεις... Εχω ξαναπει οτι τα WP ειναι αδικημενα. Μολις καποιος τα χρησιμοποιησει για λιγες μερες πραγματικα εκτιμαει το ολο στησιμο του λειτουργικου. Με τα WP8 θα απογειωθει ακομα πιο πολυ η ολη εμπειρια.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zspanos Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 wp 7.8 θα γινει αναβαθμισει? εχει γινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. September 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2012 Τρομερη συσκευη,μπραβο στη νοκια βαζει τα γυαλια σε πολλα διπυρηνα.Την Πεμπτη το πηρα κι εχω μεινει αφωνος με την ταχυτητα του σε σχεση με το s3 που ειμαι επεισης κατοχος.Δεν κανω συγκρυση απλα μπαινω σε σκεψεις... Φιλε μου με βρίσκεις απολυτα σύμφωνο μαζι σου. Και εγω σαν πρωην κατοχος s3 και αλλων κορυφαίων κινητων με εντυπωσιασε το lumia 800!! Και το σημαντικοτερο...το smoothens που ειναι μοναδικο!! Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atlantian Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 wp 7.8 θα γινει αναβαθμισει? εχει γινει? Η αναβάθμιση σε wp7.8 δεν έχει έρθει ακόμη, αλλά απ'οτι φαίνεται τελικά δε θα είναι απλά μια αναβάθμιση της home screen που λέγανε πολλοί, θα φέρνει πολλά καλούδια :) http://mynokiablog.com/2012/09/11/bluetooth-file-transfer-confirmed-for-lumia-as-well-as-ringtone-maker-in-more-in-wp7-8/ Παράθεση Nickolas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrylosg7 Δημ. September 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2012 Φιλε μου με βρίσκεις απολυτα σύμφωνο μαζι σου. Και εγω σαν πρωην κατοχος s3 και αλλων κορυφαίων κινητων με εντυπωσιασε το lumia 800!! Και το σημαντικοτερο...το smoothens που ειναι μοναδικο!! Εγω φιλοι μου μια ζωη με ΝΟΚΙΑ το LUMIA 900 το εχω κοντα στον χρονο οπως γραφετε ειναι πολυ απαλο και πολυ γρηγορο,οσο για τον δεκτη του σε πολλα σημεια οπου με αλλα κινητα δεν ειχα σημα, με το LUMIA 900 δεν εχω κανενα προβλημα.Τωρα καποιος φιλος πιο πανω εγραψε αν αγορασει την αυτη συσκευη απο το εξωτερικο αν δουλεψει στην Ελλαδα,φυσικα και θα δουλεψει αν ειναι ξεκλείδωτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. September 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2012 Η αναβάθμιση σε wp7.8 δεν έχει έρθει ακόμη, αλλά απ'οτι φαίνεται τελικά δε θα είναι απλά μια αναβάθμιση της home screen που λέγανε πολλοί, θα φέρνει πολλά καλούδια :) http://mynokiablog.com/2012/09/11/bluetooth-file-transfer-confirmed-for-lumia-as-well-as-ringtone-maker-in-more-in-wp7-8/Ηρθε μια αναβαθμιση σημερα αλλα δεν ειναι wp7.8.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. September 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2012 Το changelog εδω http://img33.imageshack.us/img33/9569/6586f1ab0abf4913af5324e.png Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. September 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2012 απο πεμπτη θα το εχω και εγω..το κερδισα σε κληρωση του πλαισιο..θα διαβασω οσο μπορεσω απο το θεμα για να μου λυθουν οι αποριες... Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Παιδιά η οθόνη με τα ppi πως τα πάει; Είναι άσχημο στο μάτι; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 Παιδιά η οθόνη με τα ppi πως τα πάει; Είναι άσχημο στο μάτι; τι ειναι το ppi ρε φιλε./.? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. October 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2012 τι ειναι το ppi ρε φιλε./.? Είναι το Pixels per inch (PPI) ή pixel density. Παιδιά η οθόνη με τα ppi πως τα πάει; Είναι άσχημο στο μάτι; To phone arena και το GSM Arena αναφέρουν ότι είναι 217ppi Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. October 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2012 Παιδιά η οθόνη με τα ppi πως τα πάει; Είναι άσχημο στο μάτι;Kανενα προβλημα φιλε ειναι μια χαρα και πολυ ωραιο στο ματι.Το μονο που μπορεις να πεις οτι ειναι στα μειον ειναι το ηχιο,δεν ειναι πολυ δυνατο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. October 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2012 Τελικά το πήρα το κινητό(μεταχειρισμένο). Δεν ξέρω αν έκανα καλά εν όψη των 8. Ελπίζω τα 7.8 να έχουν κάτι καλό να μας δώσουν.. Πολύ καλές οι εντυπώσεις σαν συσκευή! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Παιδια κλειστο δεν φορτιζει;γιατι οποτε το κλεινω για να φορτισει ανοιγει μονο του.. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. October 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2012 Ρε παιδιά ας μου κάποιος αν ξέρει. Θέλω να χειρίζομαι τη μουσική που ακούω από τα ακουστικά δηλαδή να αλλάζω τραγούδι πατώντας το κουμπί και όχι ανοίγοντας την οθόνη. Μπορώ να το κάνω αυτό;; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Ρε παιδιά ας μου κάποιος αν ξέρει. Θέλω να χειρίζομαι τη μουσική που ακούω από τα ακουστικά δηλαδή να αλλάζω τραγούδι πατώντας το κουμπί και όχι ανοίγοντας την οθόνη. Μπορώ να το κάνω αυτό;; φιλε αυτα εχω ασυρματα και δουλευουν αψογα..ειναι βεβαια λιγο ακριβα.. http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Bluetooth-Headsets/Nokia-Bluetooth-Clip-Headset-BH-111-BlacK-02727X3.htm Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thrylosg7 Δημ. October 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2012 Μια ερωτηση αν μπορει καποιος να μου απαντησει. Για το Lumia 900 υπαρχει προγραμματακι για να βλεπουμε tv σε live stream; γιατι οπως γνωριζετε δεν υποστηριζεται απο το flash player. Να ειστε καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. October 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2012 (edited) Παιδια κλειστο δεν φορτιζει;γιατι οποτε το κλεινω για να φορτισει ανοιγει μονο του..Οχι μονο ανοιχτο φορτιζει. Τελικά το πήρα το κινητό(μεταχειρισμένο). Δεν ξέρω αν έκανα καλά εν όψη των 8. Ελπίζω τα 7.8 να έχουν κάτι καλό να μας δώσουν.. Πολύ καλές οι εντυπώσεις σαν συσκευή!Πολυ καλα εκανες και το πηρες γιατι τα 8 θα ειναι πολυ ακριβα σε σχεση με την τιμη αυτου που πηρες.:) Edited October 14, 2012 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα-Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη σε υπάρχον μήνυμα πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panakart Δημ. October 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2012 Καλησπερα Παιδια! Εχω ενα θεματακι με τον ενσωματωμενο facebook messenger. Μου λεει οτι δεν μπορει να γινει ελεγχος για συνδεδεμενα μελη και δεν μου βγαζει κανενα online. Εχω προσθεσει κανονικα τον λογαριασμο του windowslive και του facebook στις ρυθμισεις και εχω προσθεση και το facebook στο email μου αλλα παλι τιποτα. Εχει κανενας καμια ιδεα γαι το τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 παιδες οσοι το εχετε, το τζαμι χαρασεται? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 παιδες οσοι το εχετε, το τζαμι χαρασεται? Εγώ ένα μήνα χωρίς screen protector και δεν έχει πάει τίποτα Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 εμενα σαν τελευταια ρομ μου βγάζει την 710(8779), τι γινεται? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 εμενα σαν τελευταια ρομ μου βγάζει την 710(8779), τι γινεται? Που ρε φίλε Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosk Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Που ρε φίλε Ηθελα να πω, αυτη ειναι η τελευταια? :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Ηθελα να πω, αυτη ειναι η τελευταια? :) Που στο βγάζει αυτό φίλε μου; στις ρυθμίσεις; Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts