original911 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Το εχω βαλει να κατεβαινει απο τις 4 κ ειναι ακομα στην μεση...:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Το εχω βαλει να κατεβαινει απο τις 4 κ ειναι ακομα στην μεση...:O μεγαλη πικρα... 19 ωρες μου λεει εμενα... χαχαχα μεχρι το βραδυ ειπε ενας στο XDA θα το ανεβασει σε mega.co.nz ... αντε να δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 μεγαλη πικρα... 19 ωρες μου λεει εμενα... χαχαχα μεχρι το βραδυ ειπε ενας στο XDA θα το ανεβασει σε mega.co.nz ... αντε να δουμε! Εγω ειμαι στις 14.:pΠροβλεπω να κατεβαινει την στιγμη που θα εχουμε το λινκακι απο αλλο hoster...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadne Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 το έβαλα. κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει.... πολύ καλύτερες οι custom rom JB είτε CM είτε AOKP είτε μία νέα που ετοιμάζει ένας φίλος μου και την έχω δει. Το μόνο που μου άρεσε ήταν ο ήχος με την ενσωμάτωση του Dolby στους ήχους συστήματος ΥΓ άσε που αλλάζει και το partition σχήμα και έχεις 2GB Internal ελέυθερα από 2.51 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 το έβαλα. κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει.... πολύ καλύτερες οι custom rom JB είτε CM είτε AOKP είτε μία νέα που ετοιμάζει ένας φίλος μου και την έχω δει. Το μόνο που μου άρεσε ήταν ο ήχος με την ενσωμάτωση του Dolby στους ήχους συστήματος ΥΓ άσε που αλλάζει και το partition σχήμα και έχεις 2GB Internal ελέυθερα από 2.51 Για το emotion ui 1.5 γραφεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadne Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Για το emotion ui 1.5 γραφεις? ναι αυτή που βγήκε σήμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 ναι αυτή που βγήκε σήμερα Εχει διαφορες απο την 1.0? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadne Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Εχει διαφορες απο την 1.0? είναι JB :) έχει καλύτερο sw κάμερας το emotion φαίνεται πιο δουλεμένο. πλησιάζει περισσότερο σε look το MIUI ( settings κλπ) Από τις ROM όμως της Huawei προτιμώ το αρχικό το ICS χωρίς emotion Σε κάποιους προφανώς θα αρέσει πολύ το emotion Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 είναι JB :) έχει καλύτερο sw κάμερας το emotion φαίνεται πιο δουλεμένο. πλησιάζει περισσότερο σε look το MIUI ( settings κλπ) Από τις ROM όμως της Huawei προτιμώ το αρχικό το ICS χωρίς emotion Σε κάποιους προφανώς θα αρέσει πολύ το emotion ΟΚ ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthess Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 ναι για όλες και εγώ την b102 έχω, δεν γνωρίζω αν μπορείς να γυρίσεις στην εργοστασιακή rom, το emotion ui 1.5 που στηρίζεται στην jb μόλις βγήκε http://en.ui.vmall.com/downloadp1.html Χρειάζεται να κατεβάσω και το intermediatepack και το emui 1.5 και να κάνω back up με το titanium ή κάποιο άλλο πρόγραμμα? Χωρίς root γίνεται η διαδικασία? Με συγχωρείς για τις πολλές ερωτήσεις απλά πρώτη φορά θα αλλάξω rom σε καινούριο κινητό και δεν θέλω να γίνει καμιά στραβή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Αντε βρε παιδια καντε τα hackeristikas. Πειτε μας πως να κανουμε αναβάθμιση την κινηταρα ΥΓ: Εγω ειδη εχω περασει την emotion αλλα δεν ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος , γιατι τρωει καποια κολληματακια ενώ με την rom B229 πήγαινε σφαίρα!!!! Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Αντε βρε παιδιά κάντε τα hackeristikas. Πείτε μας πως να κάνουμε αναβάθμιση την κινηταρα ΥΓ: Εγώ ήδη έχω περάσει την emotion αλλά δεν είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος , γιατί τρώει κάποια κολληματάκια ενώ με την Rom B229 πήγαινε σφαίρα!!!! Θα συμπληρώσω ότι καλό θα ήταν να γίνει ένας οδηγός για το πέρασμα του 1.5 που να αφορά και αυτούς που έβαλαν την 1 και αυτούς που το έχουν απείραχτο με την αρχική Rom. Και αν είναι δυνατόν με απλά κατανοητά βήματα γιατί αρκετοί και ανάμεσα σε αυτούς και εγώ δεν το χουμε. Ευχαριστώ Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotavan Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Δεν θα το βάλω γιατί από ότι διάβασα έχει πολλά προβλήματα. Θα ψάχνω και ράδιο....χαχαχα! Θα μείνω με το 1.0 και θα περιμένω official!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoydos007 Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Ναι αν γινετε εναν πολυ απλο οδηγο βημα βημα... Να ξερουμε τι υπερ κ τι κατα εχει..αν εχει ελληνικα,ραδιο,γενικα τι αλλαζει... συγνωμη αλλα το τηλ ειναι καινουργιο κ δεν ξερω πως να το αναβαθμισω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Ναι αν γινετε εναν πολυ απλο οδηγο βημα βημα... Να ξερουμε τι υπερ κ τι κατα εχει..αν εχει ελληνικα,ραδιο,γενικα τι αλλαζει... συγνωμη αλλα το τηλ ειναι καινουργιο κ δεν ξερω πως να το αναβαθμισω. Το έχουμε αναφέρει και άλλοι και μεταξύ αυτών και εγώ. Το θέμα είναι ποιος έχει τη διάθεση να το κάνει. Καλώς εχόντων των πραγμάτων σε κάνα τέταρτο κατεβαίνει και θα το ανεβάσω σε εναλλακτικό hoster για όποιον θέλει να το κατεβάσει και να μην κάνει 50 ώρες. Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Απογοητεύτηκα εντελως, τζαμπα η αναμονη,το youtube κολαει, δεν εχει ραδιο κ η μπαταρία σαν να καταναλωνεται πιο γρηγορα. Για εμενα παλι beta εκδοση ειναι.γυριζω πισω στην παλια γνωστη κ δοκιμασμενη b229 που εμπιστεύομαι.οσοι αναβαθμίσετε η το σκέφτεστε,διαβαστε γνωμες.προσωπικα τη θεωρω μιση δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Όσοι την περάσατε δοκιμάστε να εγκαταστήσετε την παρακάτω εφαρμογή ραδιοφώνου που είναι το πρωτότυπο που υπήρχε στην ICS. Eπίσης ρώτησα παραπάνω αν η JB είναι 4.1.1 ή 4.1.2. https://dl.dropboxusercontent.com/u/73089714/Android%20Apps/HwFMRadio.apk Δεν παιζει το πρωτο πραμα που εκανα ηταν. δε ξερω αν εφταιγε σε μενα κατι αλλα ας δοκιμασει κ καποιος αλλος.. ειναι Emui 1.5 jb 4.1.1 Κ εδω ειναι links apo ton Olav Απο XDA για πιο γρηγορο Download οποιος ενδιαφέρεται. B315 (Emui 1.5 jb 4.1.1, latest global beta ("Stable" according to Huawei)) U9200-EM-UMTS-V100R00G411D00B315.7z https://mega.co.nz/#!O8wkUKyA!cK4q1k3Dpc0gLKwNEgT5mD9-q41j22BIWFSjKGuTPgs SHA1: 4f24265103ce788f93b9df16a728911cf9336711 B130 (Emui 1.0 ICS 4.0.3, latest global ICS stable. I reccomend this version over JB one) U9200-EM-UMTS-V100R00G411B130304D00SDV05.7z https://mega.co.nz/#!XoJkXZ5K!bA_q20lSXBl9Et52AeoEKXuaoNsqYEJSLaCwm2_D5OM SHA1: dad22f2cbd00ef963685933ec271b1e1e7c7417e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadne Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Έχω εντοπίσει ξεχασμένο σε κατάστημα Wind ένα Ρ1, "σφραγισμένο" εννοείται. Ψήνομαι να το ξαναπάρω μόνο με την προϋπόθεση να δουλεύει ικανοποιητικά η JB έστω και χωρίς ραδιόφωνο. Κανά ψιλοbugάκι δε με αποθαρρύνει γιατί την συσκευή την πάω με σφαίρες. Θα περιμένω εντυπώσεις. Αν, και μόνο αν, δεν αποφασίσω να το πάρω, θα αποκαλύψω που βρίσκεται για να το τσιμπήσετε στα 269! :lol: Θεωρώ πως με JB δουλεύει τέλεια μόνο με custom ROM. Χωρίς ραδιόφωνο βέβαια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariadne Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Μετά από δεκάδες δοκιμές, με δεκάδες τηλέφωνα, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι oι όροι "custom ROM" και "τέλεια" είναι εντελώς αντιφατικοί!!! :( δεν αληθεύει 100%. Υπάρχουν custom rom που απλά κάνουν το τηλ. τραγικό. Υπάρχουν όμως και πραγματικά άριστες υλοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Links για Emui 1.5(Jelly Bean) Link 1 Link 2 Link 3 Link 4 Link 5 Link6 Link 7 Link 8 Link 9 Τα Link είναι δικά μου. Όποιος έχει Jdownloader τα κατεβάζει αλλά και μόνα τους κατεβαίνουν μια χαρά. Enjoy Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stap75 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Καλημέρα σε όλους. Κατάφερα να κάνω port την AOKP (4.2.2) από το galaxy nexus. Έχω ανοίξει σχετικό thread στο xda (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2245518) με σχετικές οδηγίες, links κλπ. Θα βγάλω κι εδώ αναλυτικό οδηγό εγκατάστασης. Καλοδεχούμενα τα σχόλια σας για περαιτέρω βελτιώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Καλημέρα σε όλους. Κατάφερα να κάνω port την AOKP (4.2.2) από το galaxy nexus. Έχω ανοίξει σχετικό thread στο xda (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2245518) με σχετικές οδηγίες, links κλπ. Θα βγάλω κι εδώ αναλυτικό οδηγό εγκατάστασης. Καλοδεχούμενα τα σχόλια σας για περαιτέρω βελτιώσεις. Ευχαριστούμε για τον κόπο και την προσπάθειά σου. Γράψε αν θέλεις συμπεράσματα χρήσης της συγκεκριμένης rom με + και - . Επίσης στον οδηγό που θα κάνεις αν θέλεις γράψε τα βήματα αναλυτικά γιατί αρκετοί από εμας είμαστε νέοι στο Android και δεν το έχουμε το σπορ. :) Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stap75 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Συμπεράσματα από rom με την έννοια των + και - δεν θα βρεις πουθενά. Η συγκεκριμένη είναι καθαρή AOKP και για όσους δεν γνωρίζουν μια από τις πιο γνωστές custom rom που παίζουν (μαζί με την Cyanogen οι πιο διαδεδομένες) .Έίναι παραμετροποιήσιμη σχεδόν στα πάντα,είναι πολύ smooth,γρήγορη...Μειονεκτήματα είναι τα μέχρι στιγμής (μικρής σημασίας κατά την γνώμη μου) bugs τα οποία και αναφέρω στο thread του xda.Απο κει και πέρα ο καθένας δοκιμάζει και κρίνει.Θα επανέλθω με οδηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoydos007 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Καλησπερα παιδια..μια ερωτηση παρακαλω..εδω κ 1,5 μηνα αγορασα 3 ascend p1 απο τη wind κ θελω να πουλησω τα 2.το φορουμ εδω δεν εχει λινκ για πωληση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Συμπεράσματα από rom με την έννοια των + και - δεν θα βρεις πουθενά. Η συγκεκριμένη είναι καθαρή AOKP και για όσους δεν γνωρίζουν μια από τις πιο γνωστές custom rom που παίζουν (μαζί με την Cyanogen οι πιο διαδεδομένες) .Έίναι παραμετροποιήσιμη σχεδόν στα πάντα,είναι πολύ smooth,γρήγορη...Μειονεκτήματα είναι τα μέχρι στιγμής (μικρής σημασίας κατά την γνώμη μου) bugs τα οποία και αναφέρω στο thread του xda.Απο κει και πέρα ο καθένας δοκιμάζει και κρίνει.Θα επανέλθω με οδηγό. Ότι πιο smooth και γρήγορο έχω δοκιμάσει στο P1 !!!! Πολύ καλή δουλειά φίλε μου. Μέχρι στιγμής δεν έχω βρεί bugs. Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts