original911 Δημ. March 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2014 εντιτ: ασχετο, αλλα ποιον browser χρησιμοποιειται στο Ρ1 ? εγω ανεκαθεν ειχα τον chrome και μου ηταν πολυ βολικος αλλα κολλουσε αρκετα. δοκιμασα τον εργοστασιακο (αυτο που εχει σημα την γη & γραφει Internet) κ μου φανηκε καλυτερος... Μετα διαβασα για καποιον dolphin κ ειπα να τον δοκιμασω κ τελικα τον ερωτευθηκα. Tι γνωμη εχετε για το θεματακι? :) Εγώ χρησιμοποιώ τον Next Browser.Μ'αρέσει αρκετά διότι ανοίγει κατευθείαν κ γενικά δεν κολλάει.Προτίνω να τον δοκιμάσετε.Στον Chrome μου άρεσε το ζουμ που κάνει.Κ ο dolphin είναι πολύ καλός αλλά μετά απο καιρό κόλλαγε κ αυτός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis86 Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 (edited) να ρωτησω κατι ασχετο εγω ρουταρα το κινητο μου και περασα custom ρομ πηγα ομως να εγκαταστησω απο το android market fonts εκανε reboot αλλα κολησε το κινητο περναει το logo της huawei αλλα δειχνει το σημα ANDROID αλλα δεν ξεκιναει δειχνει να φορτωνει .Παρεπειπτοντος στο oficial recovery μπαινει προσπαθησα να του περασω οfficial αλλα γραφει fail verify κτλ το κινητο φορτιζει κανονικα δεν νομιζω να κρασαρε τι να κανω? Edited March 27, 2014 by nikolis86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAKIS54 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Καλησπέρα προς ολους τους κατόχους του P1. Τελευταία όμως πολλές φορές όταν κάνω κλήση ή όταν απαντώ σε εισερχόμενη ανοίγει αυτόματα η ανοιχτή ακρόαση χωρίς βέβαια να πατάω εγώ κάτι. Το πρόβλημα, μου το παρουσίασε με ROM B229 αλλά και με αλλαγή στη B336 το παρουσιάζει πάλι. Έχει κανείς κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει? ps : να σημειώσω ότι και με επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις δεν διορθώθηκε μηπως εχεις αγορασει νεα ακουστικα τα οποια δεν ειναι της huawei? γιατι εχω το ιδιο θεμα απο τοτε που πηρα νεα ακουστικα! Ευχαριστω για το info παντως πως δεν διορθωνεται μετα απο επαναφορά εργοστασιακων με γλυτωσες απο εναν κοπο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stap75 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Για όποιον ενδιαφέρεται χτες ανέβασα την τελευταία έκδοση της CM11 (4.4.2). Είναι σταθερότατη και δουλεύουν όλα. Πλέον δουλεύει και το bluetooth. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2528822 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crespo_3 Δημ. April 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2014 Για όποιον ενδιαφέρεται χτες ανέβασα την τελευταία έκδοση της CM11 (4.4.2). Είναι σταθερότατη και δουλεύουν όλα. Πλέον δουλεύει και το bluetooth. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2528822 Καλησπερα φιλε, επειδη δεν ασχολουμαι με ρομ κλπ αυτο που ανεβασες (αν καταλαβα καλα) ειναι σαν αντιγραφη της καινουριας εκδοσης android KitKat για το P1 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stap75 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Καλησπερα φιλε, επειδη δεν ασχολουμαι με ρομ κλπ αυτο που ανεβασες (αν καταλαβα καλα) ειναι σαν αντιγραφη της καινουριας εκδοσης android KitKat για το P1 ? Φίλε, συγνώμη αλλά δεν μπορώ να σου απαντήσω αν δεν ασχολείσαι με ρομ κλπ... Πάντως δεν υπάρχει επίσημο kitkat για το P1 και δεν είναι καμία αντιγραφή.Είναι custom rom που την φτιάχνω μόνος μου από το μηδέν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samko Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Μπράβο φίλε μου! Σ' ευχαριστώ πολύ! Πλέον το τηλεφωνάκι μου τρέχει kitkat 4.4.2 με kernel by Stamatis!! Να' σαι καλά, γιατί αν περιμέναμε απο την Huawei, ακόμα στην 4.1 θα ειμασταν.. Παρεμπιπτόντως, μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν άψογα, σε σχέση με την 4.2 του Shev_T που είχα απο το4PDA που είχε μερικά Ρώσικα μέσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Μπράβο φίλε μου! Σ' ευχαριστώ πολύ! Πλέον το τηλεφωνάκι μου τρέχει kitkat 4.4.2 με kernel by Stamatis!! Να' σαι καλά, γιατί αν περιμέναμε απο την Huawei, ακόμα στην 4.1 θα ειμασταν.. Παρεμπιπτόντως, μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν άψογα, σε σχέση με την 4.2 του Shev_T που είχα απο το4PDA που είχε μερικά Ρώσικα μέσα.. Φιλε μου καλησπερα, επειδη ειμαι αρκετο καιρο σε στοκ κ ψινομαι να τη βαλω,μονη απορία μου ειναι απο μπαταρια πως παει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samko Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Να σου πω την αλήθεια, δεν έχω παρατηρήσει καμιά αλλαγή στην κατανάλωση..Κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με την 4.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 (edited) Μπράβο φίλε μου! Σ' ευχαριστώ πολύ! Πλέον το τηλεφωνάκι μου τρέχει kitkat 4.4.2 με kernel by Stamatis!! Να' σαι καλά, γιατί αν περιμέναμε απο την Huawei, ακόμα στην 4.1 θα ειμασταν.. Παρεμπιπτόντως, μέχρι στιγμής όλα δουλεύουν άψογα, σε σχέση με την 4.2 του Shev_T που είχα απο το4PDA που είχε μερικά Ρώσικα μέσα.. Καλησπέρα...κατεβαίνει η 4.4 επιτέλους ρε παιδιά!Μια ερώτηση αυτό με τον κέρνελ υπάρχει κάπου αναλυτική περιγραφή για το πώς θα περαστεί;Και αν αξίζει. Τέλος υπάρχει αρχείο για sd primary? Edited April 9, 2014 by Minas_Kriti Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FKARATHA Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Καλημέρα, Είμαι με Rom - έκδοση Β229. Υπάρχει οδηγός Root για αυτή την έκδοση ώστε να περάσω την CM11 (4.4.2) ? Ευχαριστώ ----- προσθήκη μηνύματος 36 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για όποιον ενδιαφέρεται χτες ανέβασα την τελευταία έκδοση της CM11 (4.4.2). Είναι σταθερότατη και δουλεύουν όλα. Πλέον δουλεύει και το bluetooth. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2528822 Καλημέρα, Είμαι με Rom - έκδοση Β229. Υπάρχει οδηγός Root για αυτή την έκδοση ώστε να περάσω την CM11 (4.4.2) ? Ευχαριστώ Παράθεση --->.......HTC Desire, Huawei Ascend P1, Sony Z2, Huawei Mate 10 lite Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stap75 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Καλησπέρα...κατεβαίνει η 4.4 επιτέλους ρε παιδιά!Μια ερώτηση αυτό με τον κέρνελ υπάρχει κάπου αναλυτική περιγραφή για το πώς θα περαστεί;Και αν αξίζει. Τέλος υπάρχει αρχείο για sd primary? Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα ιδιαίτερο... Φλασάρεις την rom.O kernel είναι included... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samko Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Καλησπέρα...κατεβαίνει η 4.4 επιτέλους ρε παιδιά!Μια ερώτηση αυτό με τον κέρνελ υπάρχει κάπου αναλυτική περιγραφή για το πώς θα περαστεί;Και αν αξίζει. Τέλος υπάρχει αρχείο για sd primary? Η 4.4 του spanorg έχει για primary την εσωτερική μνήμη. Μία παρουσίαση των ROMS εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2508020 Επίσης ένας αναλυτικός οδηγός για root και flash αρίσματα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2132043 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stap75 Δημ. April 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2014 Η 4.4 του spanorg έχει για primary την εσωτερική μνήμη. Μία παρουσίαση των ROMS εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2508020 Επίσης ένας αναλυτικός οδηγός για root και flash αρίσματα εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2132043 Δεν έχει μόνο την εσωτερική για primary. Έβαλα επιλογή για όποια θέλει ο καθένας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Δεν έχει μόνο την εσωτερική για primary. Έβαλα επιλογή για όποια θέλει ο καθένας. Ευχαριστούμε Πολύ για τις προσπάθειες κ την ρομ. Πραγματικά το κινητό πετάει,αλλο κινητό πραγματικά.Κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. :):):):thumbup::thumbup::):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzehos Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 stap75 να σε ρωτησω δυο πραγματακια αν μπορεις να μου απαντησεις. με την Β339 επαιζε το ραδιοφωνο κανονικα αλλα αν τραβουσες βιντεο full hd τοτε μετα τα εικοσι δυτερολεπτα πατουσες τερματισμο της εγγραφης και δεν επιανε η ενεργεια οποτε δεν σταματουσε η εγγραφη. τι γινεται με αυτα στην εκδοση σου ; σε ευχαριστω προκαταβολικα για την απαντηση σου Παράθεση tzexer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) καλημερα και απο εμενα στην παρεα!!! μια ερωτησουλα ... για να περασουμε 4,4,2 πρεπει οπωσδηποτε να ειμαστε σε jb official με καποιο τροπο? η φλασαρουμε απο ics με twrp κατευθειαν? edit:ολα καλα τελικα απλως δεν εβαλα την sim να δω αν την διαβαζει... στην καμερα γιατι εχει τοσο (χιονοτρεμουλο) σε δωματιο χωρις φως, ενω σε βιντεο μια χαρα. Edited May 4, 2014 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Γεία στην παρέα.Για όποιον ενφδιαφέρεται ή αν ξέρετε καοιον πουλάω το πολυαγαπημένο μου Huawei Ascend P1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Γεία στην παρέα.Για όποιον ενφδιαφέρεται ή αν ξέρετε καοιον πουλάω το πολυαγαπημένο μου Huawei Ascend P1. Πολυαγαπημενο όπως το είπες!Δεν μου πάει η καρδία με τίποτα να το πουλήσω για πολλούς λόγους.:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crespo_3 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Καλησπερα ξερει να μου πει κανεις πως αλλαζει το πληκτρολογιο στην κλασικη του μορφη? Ξαφνικα μου εγινε ετσι κ δεν μπορω να βρω που αλλαζει με τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 (edited) στην τελευταια εκδοση 4.4.2 του spanorg σε εμενα δε δουλευει το bluetooth ανοιγει κλεινει κανονικα αλλα ουτε το βρισκουν αλλες συσκευες ουτε βλεπει αλλες.. εκτος αν ειναι θεμα βασης οπως ανεφερα ποιο πισω edit: με OMNIROM 4.4.2 by Spanorg 26/04/14 Ομως δουλευει το bluetooth κανονικα κ στελνει και παιρνει :confused: :wacko: Edited May 7, 2014 by ddesign Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crespo_3 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Καλησπερα ξερει να μου πει κανεις πως αλλαζει το πληκτρολογιο στην κλασικη του μορφη? Ξαφνικα μου εγινε ετσι κ δεν μπορω να βρω που αλλαζει με τιποτα... ....................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stap75 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 στην τελευταια εκδοση 4.4.2 του spanorg σε εμενα δε δουλευει το bluetooth ανοιγει κλεινει κανονικα αλλα ουτε το βρισκουν αλλες συσκευες ουτε βλεπει αλλες.. εκτος αν ειναι θεμα βασης οπως ανεφερα ποιο πισω edit: με OMNIROM 4.4.2 by Spanorg 26/04/14 Ομως δουλευει το bluetooth κανονικα κ στελνει και παιρνει :confused: :wacko: Για Bluetooth: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52502805&postcount=407 Όποιος θέλει ας δοκιμάσει κι αυτήν την ROM : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=52487922#post52487922 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzehos Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 ....................... Για το πληκτρολογιο συρε το δαχτυλο σου απο τα δεξια προς τα αριστερα Παράθεση tzexer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testarossa Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Καλησπερα στην παρεα, εχω ενα σπασμενο στην οθονη και εσωτερικα p1 :wacko:που η huawei και η ebw μου ειπαν πως ειναι ασυμφορο να επισκευαστει.το πουλαω μαζι με 5 θηκες απο τη huawei. Οποιος ενδιαφερεται ας στειλει pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts