Jump to content

Huawei Ascend P1

basilise
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://en.ui.vmall.com/downloadInter.html είναι το emotion ui για όλες τις υπόλοιπες συσκευές και είναι stable. Κατεβαίνει πάρα πολύ αργά πάντως. Άντε να δούμε!!!

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

http://en.ui.vmall.com/downloadInter.html είναι το emotion ui για όλες τις υπόλοιπες συσκευές και είναι stable. Κατεβαίνει πάρα πολύ αργά πάντως. Άντε να δούμε!!!

Κατεβάζουμε αυτό το αρχείο στον υπολογιστή και ακολουθούμε τα βήματα που αναφέρονται στον λογαριασμό της Huawei στο Facebook; Πρέπει να έχουμε εγκαταστήσει κάποια προηγούμενη έκδοση στο κινητό ή περνάμε πλέον μόνο αυτή; Κάνει για τα κινητά με την Β102; Αν ναι, χρειάζεται να κάνουμε κάποιο back up πριν;

Edited by pitvelis

έχω την U9200-1-V100R001GBRC00Β102 μπορώ να την περάσω γνωρίζει κανείς
Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε ενα μεσο ορο φορτισης της μπαταριας οταν ειναι σχεδον αδεια? ετσι χονδρικα.

2 με 2,5 ώρες κάνει εμένα

Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20

2 με 2,5 ώρες κάνει εμένα

Και το δικό μου..στην αρχή ακριβώς δύο ώρες..τώρα κάνει δυόμισι, ίσως και παραπάνω.

Huawei Emotion UI

We appreciate your excitement & support. By the weekend we will have a big news for you. Stay tuned!

17/04/2013 Ανάρτηση FB

Άντε να δούμε θα δώσουν κάνα Final ?!? :D:D

Μόλις αναβάθμισα από Β104 και είμαι πολύ χαρούμενη!!!! Νιώθω πως έχω καινούργιο κινητό!!! :)

Παιδιά το κατέβασα (επιτέλους!) το αρχείο αλλά όταν το κάνω extract μου εμφανίζει το μήνυμα όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Ξέρετε μήπως γιατί; Εάν και εφόσον το κατεβάσω, εγώ που έχω την έκδοση Β102 προχωράω κανονικά; Πρέπει να κάνω κάποιο Back up πριν; η διαδικασία εύκολη; Ευχαριστώ

Edited by pitvelis

Παιδιά το κατέβασα (επιτέλους!) το αρχείο αλλά όταν το κάνω extract μου εμφανίζει το μήνυμα όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Ξέρετε μήπως γιατί; Εάν και εφόσον το κατεβάσω, εγώ που έχω την έκδοση Β102 προχωράω κανονικά; Πρέπει να κάνω κάποιο Back up πριν; η διαδικασία εύκολη; Ευχαριστώ

Το αρχείο δεν κατεβηκε σωστα κ ειναι.κατεστραμμένο. Βασικα θα πρεπει να το ξανακατεβασεις.

Πρέπει να κατεβάσεις πάλι το αρχείο. Αν σου κατεβαίνει αργά κοίταξε στα σχόλια της σελίδας τους στο facebook κάποιος το έχει δώσει link από άλλο server νομίζω. Σε περίπτωση που δεν φταίει το αρχείο αλλά το winrar πρόγραμμα κανε δεξί κλικ extract files... και τίκαρε το keep broken files αν θέλεις να πάρεις το ρίσκο. Θα προσπαθήσω να το ανεβάσω κι εγώ στο box. Και ναι κάνει για όλες τις υπόλοιπες συσκευές Β102 Β103 Β104 κλπ όπως μου είπαν!!!

Καλησπερα μπορειτε να μου πειτε τ ακριβώς είναι αυτη η έκδοση; Μπορείτε να ανεβάσετε εναν οδηγο εδω; ; Ευχαριστώ..:thanks:
Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

παιδιά αγόρασα σήμερα αυτή την κάρτα μνήμης http://www.kotsovolos.gr/site/imaging/memory-cards/110803-sandisk-micro-sd-ultra-8gb?cmicc=skroutz για να την τοποθετήσω το κινητό πρέπει να είναι κλειστό ή μπορώ να την βάλω και όταν είναι ανοιχτό???

Κατέβασα αυτό είναι ένα αρχείο 404 mb και μου κατέβηκε γρήγορα στα 4 λεπτά περίπου. Επειδή το χασα λίγο τι ακριβώς είναι και πως το περνάμε; Αξίζει να το περάσουμε ή να περιμένουμε τη jelly bean που αν διάβασα καλά αναμένεται επίσημα. Επειδή δεν το πολυέχω με τα update λέω να περιμένω λίγο καιρό ακόμη και να περάσω την JB μετά. Οποιαδήποτε γνώμη, προτροπή ή πληροφορία ευπρόσδεκτη.

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

Κατέβασα αυτό είναι ένα αρχείο 404 mb και μου κατέβηκε γρήγορα στα 4 λεπτά περίπου. Επειδή το χασα λίγο τι ακριβώς είναι και πως το περνάμε; Αξίζει να το περάσουμε ή να περιμένουμε τη jelly bean που αν διάβασα καλά αναμένεται επίσημα. Επειδή δεν το πολυέχω με τα update λέω να περιμένω λίγο καιρό ακόμη και να περάσω την JB μετά. Οποιαδήποτε γνώμη, προτροπή ή πληροφορία ευπρόσδεκτη.

Παιδιά, κατεβάσαμε τελικά το κανονικό αρχείο. Υπάρχει κάποιος σχετικός οδηγός για να αναβαθμίσουμε το κινητό; Όσοι το έκαναν, τι διαφορετικό είδαν; Ελπίζω να υπάρχει το ραδιοφωνάκι. Αναμένοντας τη βοήθειά σας.

εδώ και λίγα λεπτά αναβάθμισα το κινητό μου, μπορώ να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος από το νέο interface του κινητού. Η διαδικασία αναβάθμισης είναι πολύ απλή θα παραθέσω παρακάτω την επίσημη απάντηση με τις οδηγίες στα αγγλικά

For all those who had the missed versions for upgrading to emotion UI 1.0 on ICS can download the intermediatepack from http://en.ui.vmall.com/downloadInter.html

Please follow the below steps & get started with a software experienced right now!

1. Download the Intermediate patch release.

2. Extract the .rar file and find /Intermediatepack/UPDATE.APP

3. Download the version ending with U9200-EM-UMTS-V100R00G403B130204D00SDV02 http://en.ui.vmall.com/downloadp1.html

4. Replace the /U9200-EM-UMTS-V100R00G403B130204D00SDV02/Intermediate pack/UPDATE.APP with the one which is newly downloaded and extracted in step 1 & 2.

5. Follow the instructions present in the /U9200-EM-UMTS-V100R00G403B130204D00SDV02/ICS_EMUI_Update_Guide.pdf

Edited by koystado

Καταπληκτικα νεα παιδια αυριο εχουμε το ui 1.5 jellybean (global stable build) για τη κινηταρα μας συμφωνα με αναρτηση στο facebook! Φορτιστε τα κινητα σας θα παρουν φωτια αυριο!!!! Edited by PanosXar

για σας παιδιά εκτος το ideos έχω και ένα huawei ascend με μαμισια ρομ όλα πηγαίναν καλά μέχρι εχθές αν πάω στις επαφές για να πάρω κάπου τηλ μου βγάζει ένα μήνυμα υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή τις διαδικασίας android.process.acore ενώ αν πατήσω το τηλ παίρνει κανονικά ξέρει κάποιος τι γίνετε? τι μπορώ να κάνω εκτός να αλλάξω ρομ

εδώ και λίγα λεπτά αναβάθμισα το κινητό μου, μπορώ να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος από το νέο interface του κινητού. Η διαδικασία αναβάθμισης είναι πολύ απλή θα παραθέσω παρακάτω την επίσημη απάντηση με τις οδηγίες στα αγγλικά

For all those who had the missed versions for upgrading to emotion UI 1.0 on ICS can download the intermediatepack from http://en.ui.vmall.com/downloadInter.html

Please follow the below steps & get started with a software experienced right now!

1. Download the Intermediate patch release.

2. Extract the .rar file and find /Intermediatepack/UPDATE.APP

3. Download the version ending with U9200-EM-UMTS-V100R00G403B130204D00SDV02

4. Replace the /U9200-EM-UMTS-V100R00G403B130204D00SDV02/Intermediate pack/UPDATE.APP with the one which is newly downloaded and extracted in step 1 & 2.

5. Follow the instructions present in the /U9200-EM-UMTS-V100R00G403B130204D00SDV02/ICS_EMUI_Update_Guide.pdf

@koystado

Ευχαριστούμε για τον οδηγό αλλά αυτό είναι ό,τι αναφέρεται στην σελίδα στο Facebook. Μέσα στο αρχείο υπάρχει μόνο το updat. app, τα βήματα 3, 4 και 5 από πού τα κατεβάζεις και πώς τα κάνεις;

@koystado

Ευχαριστούμε για τον οδηγό αλλά αυτό είναι ό,τι αναφέρεται στην σελίδα στο Facebook. Μέσα στο αρχείο υπάρχει μόνο το updat. app, τα βήματα 3, 4 και 5 από πού τα κατεβάζεις και πώς τα κάνεις;

από εδώ http://en.ui.vmall.com/downloadp1.html (το πρώτο)

από εδώ http://en.ui.vmall.com/downloadp1.html (το πρώτο)

Φίλε ο οδηγός ισχύει για όλες τις εκδόσεις? Έχω την 102 γι αυτό ρωτάω. Μπορούμε να ξαναγυρίσουμε στην εργοστασιακή rom μετά? Αν αξίζει και αργήσει πολύ η επίσημη jelly bean να το κάνω, αλλιώς να περιμένω λίγο.

Φίλε ο οδηγός ισχύει για όλες τις εκδόσεις? Έχω την 102 γι αυτό ρωτάω. Μπορούμε να ξαναγυρίσουμε στην εργοστασιακή rom μετά? Αν αξίζει και αργήσει πολύ η επίσημη jelly bean να το κάνω, αλλιώς να περιμένω λίγο.

ναι για όλες και εγώ την b102 έχω, δεν γνωρίζω αν μπορείς να γυρίσεις στην εργοστασιακή rom, το emotion ui 1.5 που στηρίζεται στην jb μόλις βγήκε http://en.ui.vmall.com/downloadp1.html

ναι για όλες και εγώ την b102 έχω, δεν γνωρίζω αν μπορείς να γυρίσεις στην εργοστασιακή rom, το emotion ui 1.5 που στηρίζεται στην jb μόλις βγήκε http://en.ui.vmall.com/downloadp1.html

Ξερουμε αν η διαδικασια εγκαταστασης ειναι η ιδια με πριν?

Παιδιά το κατεβάζω τώρα αλλα αργει παρα πολυ ειμαι στο 30% κολλημενος εδω κ ωρα.οποιος το κατεβασει ας το ανεβασει κ σε καποιον αλλον σερβερ αν θελει. Θα κανω το ιδιο αρκει να κατεβει....

Το κατεβάζω και εγώ τώρα. Όοοοοοοταν με το καλό κατεβεί θα το ανεβάσω σε άλλο hoster. Μια παράκληση σε όποιον το περάσει. Οδηγίες , αν είναι δυνατόν στα Ελληνικά , για γκάβακες σαν του λόγου μου:lol::lol::lol: μπας και δούμε προκοπή . Φοράω τη μανίσια B102.

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

• The title was changed to Huawei Ascend P1