giotavan Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 http://en.ui.vmall.com/downloadInter.html είναι το emotion ui για όλες τις υπόλοιπες συσκευές και είναι stable. Κατεβαίνει πάρα πολύ αργά πάντως. Άντε να δούμε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAKIS54 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε ενα μεσο ορο φορτισης της μπαταριας οταν ειναι σχεδον αδεια? ετσι χονδρικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitvelis Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 (edited) http://en.ui.vmall.com/downloadInter.html είναι το emotion ui για όλες τις υπόλοιπες συσκευές και είναι stable. Κατεβαίνει πάρα πολύ αργά πάντως. Άντε να δούμε!!! Κατεβάζουμε αυτό το αρχείο στον υπολογιστή και ακολουθούμε τα βήματα που αναφέρονται στον λογαριασμό της Huawei στο Facebook; Πρέπει να έχουμε εγκαταστήσει κάποια προηγούμενη έκδοση στο κινητό ή περνάμε πλέον μόνο αυτή; Κάνει για τα κινητά με την Β102; Αν ναι, χρειάζεται να κάνουμε κάποιο back up πριν; Edited April 16, 2013 by pitvelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 έχω την U9200-1-V100R001GBRC00Β102 μπορώ να την περάσω γνωρίζει κανείς Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε ενα μεσο ορο φορτισης της μπαταριας οταν ειναι σχεδον αδεια? ετσι χονδρικα. 2 με 2,5 ώρες κάνει εμένα Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 2 με 2,5 ώρες κάνει εμένα Και το δικό μου..στην αρχή ακριβώς δύο ώρες..τώρα κάνει δυόμισι, ίσως και παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotavan Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Μόλις αναβάθμισα από Β104 και είμαι πολύ χαρούμενη!!!! Νιώθω πως έχω καινούργιο κινητό!!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Huawei Emotion UI We appreciate your excitement & support. By the weekend we will have a big news for you. Stay tuned! 17/04/2013 Ανάρτηση FB Άντε να δούμε θα δώσουν κάνα Final ?!? :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitvelis Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 (edited) Μόλις αναβάθμισα από Β104 και είμαι πολύ χαρούμενη!!!! Νιώθω πως έχω καινούργιο κινητό!!! :) Παιδιά το κατέβασα (επιτέλους!) το αρχείο αλλά όταν το κάνω extract μου εμφανίζει το μήνυμα όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Ξέρετε μήπως γιατί; Εάν και εφόσον το κατεβάσω, εγώ που έχω την έκδοση Β102 προχωράω κανονικά; Πρέπει να κάνω κάποιο Back up πριν; η διαδικασία εύκολη; Ευχαριστώ Edited April 17, 2013 by pitvelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Παιδιά το κατέβασα (επιτέλους!) το αρχείο αλλά όταν το κάνω extract μου εμφανίζει το μήνυμα όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Ξέρετε μήπως γιατί; Εάν και εφόσον το κατεβάσω, εγώ που έχω την έκδοση Β102 προχωράω κανονικά; Πρέπει να κάνω κάποιο Back up πριν; η διαδικασία εύκολη; Ευχαριστώ Το αρχείο δεν κατεβηκε σωστα κ ειναι.κατεστραμμένο. Βασικα θα πρεπει να το ξανακατεβασεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotavan Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Παιδιά το κατέβασα (επιτέλους!) το αρχείο αλλά όταν το κάνω extract μου εμφανίζει το μήνυμα όπως φαίνεται στη φωτογραφία. Ξέρετε μήπως γιατί; Εάν και εφόσον το κατεβάσω, εγώ που έχω την έκδοση Β102 προχωράω κανονικά; Πρέπει να κάνω κάποιο Back up πριν; η διαδικασία εύκολη; Ευχαριστώ Πρέπει να κατεβάσεις πάλι το αρχείο. Αν σου κατεβαίνει αργά κοίταξε στα σχόλια της σελίδας τους στο facebook κάποιος το έχει δώσει link από άλλο server νομίζω. Σε περίπτωση που δεν φταίει το αρχείο αλλά το winrar πρόγραμμα κανε δεξί κλικ extract files... και τίκαρε το keep broken files αν θέλεις να πάρεις το ρίσκο. Θα προσπαθήσω να το ανεβάσω κι εγώ στο box. Και ναι κάνει για όλες τις υπόλοιπες συσκευές Β102 Β103 Β104 κλπ όπως μου είπαν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiv1 Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Καλησπερα μπορειτε να μου πειτε τ ακριβώς είναι αυτη η έκδοση; Μπορείτε να ανεβάσετε εναν οδηγο εδω; ; Ευχαριστώ..:thanks: Παράθεση Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 παιδιά αγόρασα σήμερα αυτή την κάρτα μνήμης http://www.kotsovolos.gr/site/imaging/memory-cards/110803-sandisk-micro-sd-ultra-8gb?cmicc=skroutz για να την τοποθετήσω το κινητό πρέπει να είναι κλειστό ή μπορώ να την βάλω και όταν είναι ανοιχτό??? Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 Κατέβασα αυτό είναι ένα αρχείο 404 mb και μου κατέβηκε γρήγορα στα 4 λεπτά περίπου. Επειδή το χασα λίγο τι ακριβώς είναι και πως το περνάμε; Αξίζει να το περάσουμε ή να περιμένουμε τη jelly bean που αν διάβασα καλά αναμένεται επίσημα. Επειδή δεν το πολυέχω με τα update λέω να περιμένω λίγο καιρό ακόμη και να περάσω την JB μετά. Οποιαδήποτε γνώμη, προτροπή ή πληροφορία ευπρόσδεκτη. Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitvelis Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 Κατέβασα αυτό είναι ένα αρχείο 404 mb και μου κατέβηκε γρήγορα στα 4 λεπτά περίπου. Επειδή το χασα λίγο τι ακριβώς είναι και πως το περνάμε; Αξίζει να το περάσουμε ή να περιμένουμε τη jelly bean που αν διάβασα καλά αναμένεται επίσημα. Επειδή δεν το πολυέχω με τα update λέω να περιμένω λίγο καιρό ακόμη και να περάσω την JB μετά. Οποιαδήποτε γνώμη, προτροπή ή πληροφορία ευπρόσδεκτη. Παιδιά, κατεβάσαμε τελικά το κανονικό αρχείο. Υπάρχει κάποιος σχετικός οδηγός για να αναβαθμίσουμε το κινητό; Όσοι το έκαναν, τι διαφορετικό είδαν; Ελπίζω να υπάρχει το ραδιοφωνάκι. Αναμένοντας τη βοήθειά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) εδώ και λίγα λεπτά αναβάθμισα το κινητό μου, μπορώ να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος από το νέο interface του κινητού. Η διαδικασία αναβάθμισης είναι πολύ απλή θα παραθέσω παρακάτω την επίσημη απάντηση με τις οδηγίες στα αγγλικά For all those who had the missed versions for upgrading to emotion UI 1.0 on ICS can download the intermediatepack from http://en.ui.vmall.com/downloadInter.html Please follow the below steps & get started with a software experienced right now! 1. Download the Intermediate patch release. 2. Extract the .rar file and find /Intermediatepack/UPDATE.APP 3. Download the version ending with U9200-EM-UMTS-V100R00G403B130204D00SDV02 http://en.ui.vmall.com/downloadp1.html 4. Replace the /U9200-EM-UMTS-V100R00G403B130204D00SDV02/Intermediate pack/UPDATE.APP with the one which is newly downloaded and extracted in step 1 & 2. 5. Follow the instructions present in the /U9200-EM-UMTS-V100R00G403B130204D00SDV02/ICS_EMUI_Update_Guide.pdf Edited April 18, 2013 by koystado Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 (edited) Καταπληκτικα νεα παιδια αυριο εχουμε το ui 1.5 jellybean (global stable build) για τη κινηταρα μας συμφωνα με αναρτηση στο facebook! Φορτιστε τα κινητα σας θα παρουν φωτια αυριο!!!! Edited April 18, 2013 by PanosXar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adams25 Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 για σας παιδιά εκτος το ideos έχω και ένα huawei ascend με μαμισια ρομ όλα πηγαίναν καλά μέχρι εχθές αν πάω στις επαφές για να πάρω κάπου τηλ μου βγάζει ένα μήνυμα υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή τις διαδικασίας android.process.acore ενώ αν πατήσω το τηλ παίρνει κανονικά ξέρει κάποιος τι γίνετε? τι μπορώ να κάνω εκτός να αλλάξω ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitvelis Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 εδώ και λίγα λεπτά αναβάθμισα το κινητό μου, μπορώ να πω ότι είμαι εντυπωσιασμένος από το νέο interface του κινητού. Η διαδικασία αναβάθμισης είναι πολύ απλή θα παραθέσω παρακάτω την επίσημη απάντηση με τις οδηγίες στα αγγλικά For all those who had the missed versions for upgrading to emotion UI 1.0 on ICS can download the intermediatepack from http://en.ui.vmall.com/downloadInter.html Please follow the below steps & get started with a software experienced right now! 1. Download the Intermediate patch release. 2. Extract the .rar file and find /Intermediatepack/UPDATE.APP 3. Download the version ending with U9200-EM-UMTS-V100R00G403B130204D00SDV02 4. Replace the /U9200-EM-UMTS-V100R00G403B130204D00SDV02/Intermediate pack/UPDATE.APP with the one which is newly downloaded and extracted in step 1 & 2. 5. Follow the instructions present in the /U9200-EM-UMTS-V100R00G403B130204D00SDV02/ICS_EMUI_Update_Guide.pdf @koystado Ευχαριστούμε για τον οδηγό αλλά αυτό είναι ό,τι αναφέρεται στην σελίδα στο Facebook. Μέσα στο αρχείο υπάρχει μόνο το updat. app, τα βήματα 3, 4 και 5 από πού τα κατεβάζεις και πώς τα κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. April 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2013 @koystado Ευχαριστούμε για τον οδηγό αλλά αυτό είναι ό,τι αναφέρεται στην σελίδα στο Facebook. Μέσα στο αρχείο υπάρχει μόνο το updat. app, τα βήματα 3, 4 και 5 από πού τα κατεβάζεις και πώς τα κάνεις; από εδώ http://en.ui.vmall.com/downloadp1.html (το πρώτο) Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthess Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 από εδώ http://en.ui.vmall.com/downloadp1.html (το πρώτο) Φίλε ο οδηγός ισχύει για όλες τις εκδόσεις? Έχω την 102 γι αυτό ρωτάω. Μπορούμε να ξαναγυρίσουμε στην εργοστασιακή rom μετά? Αν αξίζει και αργήσει πολύ η επίσημη jelly bean να το κάνω, αλλιώς να περιμένω λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Φίλε ο οδηγός ισχύει για όλες τις εκδόσεις? Έχω την 102 γι αυτό ρωτάω. Μπορούμε να ξαναγυρίσουμε στην εργοστασιακή rom μετά? Αν αξίζει και αργήσει πολύ η επίσημη jelly bean να το κάνω, αλλιώς να περιμένω λίγο. ναι για όλες και εγώ την b102 έχω, δεν γνωρίζω αν μπορείς να γυρίσεις στην εργοστασιακή rom, το emotion ui 1.5 που στηρίζεται στην jb μόλις βγήκε http://en.ui.vmall.com/downloadp1.html Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
original911 Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 ναι για όλες και εγώ την b102 έχω, δεν γνωρίζω αν μπορείς να γυρίσεις στην εργοστασιακή rom, το emotion ui 1.5 που στηρίζεται στην jb μόλις βγήκε http://en.ui.vmall.com/downloadp1.html Ξερουμε αν η διαδικασια εγκαταστασης ειναι η ιδια με πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PanosXar Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Παιδιά το κατεβάζω τώρα αλλα αργει παρα πολυ ειμαι στο 30% κολλημενος εδω κ ωρα.οποιος το κατεβασει ας το ανεβασει κ σε καποιον αλλον σερβερ αν θελει. Θα κανω το ιδιο αρκει να κατεβει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ambientc Δημ. April 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2013 Το κατεβάζω και εγώ τώρα. Όοοοοοοταν με το καλό κατεβεί θα το ανεβάσω σε άλλο hoster. Μια παράκληση σε όποιον το περάσει. Οδηγίες , αν είναι δυνατόν στα Ελληνικά , για γκάβακες σαν του λόγου μου:lol::lol::lol: μπας και δούμε προκοπή . Φοράω τη μανίσια B102. Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts