Jump to content

Huawei Ascend P1

basilise
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα παιδια!! εχω τν συσκευη εδω και 1 μηνα περιπου! και ενω ολα πηγαιναν περιφημα κατεβασα μια εφαρμογη απο το ιντερνετ (δεν ξερω αν ευθυνεται αυτο γιατι μ το ειχε ξανακανει μια μονο φορα πριν την κατεβασω) αρχισε τα προβληματα! Του στυλ οτι επαιρνα το μηνυμα απο το clean master οτι χρησημοποιειται το 80 τοις εκατω της μνημης (ram υποθετω) εκλεινα ολες τις εφαρμογες και συνεχιζοταν το ιδιο! επισης καποιες εφαρμογες κρασαρουν η δεν ανοιγουν καν.. οπως ειναι η φωτογραφικη το youtube (σε αλλες δν το εντοπισα γιατι εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων) με τεν επαναφορα το προβλημα δεν διορθωθηκε... εχετε να μου προτεινετε κατι η παει για σερβις???

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδια ημουν ετοιμος να παω σημερα στην wind να το παραγγελω και βλεπω οτι το απεσυρε απο το site της!ξερει κανεις κατι παραπανω?αλλιως expansys?

Samsung wave 8500---Huawei IDEOS X5---Alcatel 997D---LG G2---ASUS Zenfone 2---OnePlus 3---Xiaomi redmi note 6 pro---Pocophone f1---Xiaomi mi 9 S---Xiaomi mi 9T pro---Xiaomi mi 10 T---Realme GT Neo 2---Motorola edge 30 fusion...

🆒

Παιδιά κατά 99% θα το έχω σύντομα στα χέρια μου, αλλά απ όσο γνωρίζω με την Β102. Η διαδικασία αναβάθμισης είναι ίδια με αυτή των 103-104?

παιδια ημουν ετοιμος να παω σημερα στην wind να το παραγγελω και βλεπω οτι το απεσυρε απο το site της!ξερει κανεις κατι παραπανω?αλλιως expansys?

Μάλλον εξαντλήθηκαν φίλε κι εδώ στην Θεσσαλονίκη λίγα κομμάτια είχαν. Κάλεσε τους και ρώτα αν θα το ξαναφέρουν σύντομα, αλλιώς από expansys, σκρουτζ, ή καμιά αγγελία

Θα με βοηθησει καποιος?Προσπαθω να βαλω την Β229 αλλα εχω προβημα.Ψαχνω να βρω τον φακελο system και δεν τον βρίσκω ωστε να επεξεργαστω το build.prop.Που πηγαινω να το βρω.Εχω κατεβασει to ES File Explorer..Ευχαριστω!
Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

Θα με βοηθησει καποιος?Προσπαθω να βαλω την Β229 αλλα εχω προβημα.Ψαχνω να βρω τον φακελο system και δεν τον βρίσκω ωστε να επεξεργαστω το build.prop.Που πηγαινω να το βρω.Εχω κατεβασει to ES File Explorer..Ευχαριστω!

τσεκαρε τα μηνυματα σου. σου απαντησα εδω κ ωρα.

Αν μπορουσε να βοηθησει και εμενα καποιος θα ημουν υπορχρεος!! αν υπαρχει τροπος να διορθωσω μονος μου το προβλημα κ αν καποιος μπορει γενικα να εντοπισει το προβλημα θα γλιτωσω το σερβις !

Τον φάκελο dload δεν τον βρίσκω στην καρτα να δημιουργησω καινουριο φακελο με ονομα dload?
Παιδιά με λένε Σταύρο και είμαι πολύ καλά :dizzy:

Αν μπορουσε να βοηθησει και εμενα καποιος θα ημουν υπορχρεος!! αν υπαρχει τροπος να διορθωσω μονος μου το προβλημα κ αν καποιος μπορει γενικα να εντοπισει το προβλημα θα γλιτωσω το σερβις !

Προσωπικα δε μου παει στο μυαλο τι μπορει να φταιει.

Κ ειναι δυσκολο πχ να σου προτεινω να κανεις κατι. αναβαθμιση ή να να τα ξαναπερασεις ολα απο την αρχη επειδη η μνημη οπως λες ειναι σε πολυ χαμηλα επιπεδα. κ δε γνωριζω αν ειναι αρκετη κ δε σου μεινει το κινητο στα χερια στη μεση της διαδικασιας.

Δοκιμασε να σβησεις οτι εφαρμογη λες οτι εβαλες τελευταια ή σβηστες ολες κ δες τι γινεται... αν προσωπικα δε νομιζω να φταιει καποια εφαρμογη

Μάλλον εξαντλήθηκαν φίλε κι εδώ στην Θεσσαλονίκη λίγα κομμάτια είχαν. Κάλεσε τους και ρώτα αν θα το ξαναφέρουν σύντομα, αλλιώς από expansys, σκρουτζ, ή καμιά αγγελία

και Αθήνα σε 3 καταστήματα δεν το έιχαν, λλά ζήτησα να μου το φέρουν κ μου παν θα το έχω αύριο.

Πάντως και τα σκρουτζομάγαζα το κατέβασαν σε τιμές wind.

και Αθήνα σε 3 καταστήματα δεν το έιχαν, λλά ζήτησα να μου το φέρουν κ μου παν θα το έχω αύριο.

Πάντως και τα σκρουτζομάγαζα το κατέβασαν σε τιμές wind.

Λογικά θα έχουν μείνει stock κομμάτια. Όσοι το σκέφτονται καλύτερα να βιαστούν! Πριν λίγο μου τηλεφώνησαν από τοπική wind, αλλά είχα δουλειά και δεν το σήκωσα. Δεν ξέρω αν με πήραν να μου πουν ότι έφεραν P1 ή αν ήρθε το nexus 4, γιατί θυμήθηκα ότι είχα συμπληρώσει μια φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος, αλλά 460 ευρώ και για μόνο 16gb αποθηκευτικό χώρο τα βρίσκω πολλά, παρόλο του τρικ με τον ασύρματο φορτιστή για να ανεβάσουν πωλήσεις. Ίσως προς το τέλος του έτους αν έχει βγει 32αρι να το προτιμήσω. Τώρα παρήγγειλα το P1 μου από expansys σε μαύρο και το περιμένω πως και πως! Με το καλό να το αποκτήσεις κι εσύ!

Προσωπικα δε μου παει στο μυαλο τι μπορει να φταιει.

Κ ειναι δυσκολο πχ να σου προτεινω να κανεις κατι. αναβαθμιση ή να να τα ξαναπερασεις ολα απο την αρχη επειδη η μνημη οπως λες ειναι σε πολυ χαμηλα επιπεδα. κ δε γνωριζω αν ειναι αρκετη κ δε σου μεινει το κινητο στα χερια στη μεση της διαδικασιας.

Δοκιμασε να σβησεις οτι εφαρμογη λες οτι εβαλες τελευταια ή σβηστες ολες κ δες τι γινεται... αν προσωπικα δε νομιζω να φταιει καποια εφαρμογη

Εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων 2 φορες αλλα δν διορθωθηκε... σκεφτομαι μηπως (χωρις ν ξερω αν ισχυει βεβαια) αν μπορει ν εγινε κτ οπως στν υπολ κρασαρουν τ windows ετσι κ στ κιν ν κρασαρε τ λογισμικο κ αν υπαρχει τροπος ν τ ξαναπερασω μονος μ!! μπορει ν ειναι μεγαλη χαζοκαρα αυτο π λεω!!

υπάρχει περίπτωση να σου πήρε υγρασία ? εάν οδηγείς μηχανή και το έχεις στην τσέπη του μπουφάν ,με αυτόν τον καιρό είναι πολύ πιθανό !!

προσωπικά δεν βρίσκω άλλο λόγο να σου κάνει κόλπα με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, εάν έχεις micro sd κανε και σε αυτήν διαγραφή

Εγω το παράγγειλα τηλεφωνικά από το vnp.gr το απόγευμα της Τρίτης και μου είπαν ότι θα το παραλάβω αύριο Πέμπτη. Τιμή 299. Επί τη ευκαιρία να ρωτήσω κάτι. Δεν με ενδιαφέρουν (προς το παρόν) roots και custom roms γιατί είμαι άσχετος. Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω μόλις το πάρω; Για παράδειγμα το play store εγκαθίσταται εύκολα κλπ κλπ... Ευχαριστώ

Εγω το παράγγειλα τηλεφωνικά από το vnp.gr το απόγευμα της Τρίτης και μου είπαν ότι θα το παραλάβω αύριο Πέμπτη. Τιμή 299. Επί τη ευκαιρία να ρωτήσω κάτι. Δεν με ενδιαφέρουν (προς το παρόν) roots και custom roms γιατί είμαι άσχετος. Υπάρχει κάτι που πρέπει να κάνω μόλις το πάρω; Για παράδειγμα το play store εγκαθίσταται εύκολα κλπ κλπ... Ευχαριστώ

Το playstore ειναι προεγκατεστημενο σιγουρα...

Το playstore ειναι προεγκατεστημενο σιγουρα...

Οπότε δεν έχω να ασχοληθώ με κάτι ιδιαίτερο; Η μετάβαση από το (απαρχαιωμένο) wildfire s μου στο νέο τηλεφωνάκι μου θα γίνει ομαλά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα;

Για όσους αναρωτιούνται γιατί το YouTube δεν δείχνει "καθαρά" στο κινητό τους θα πρέπει να ξέρουν οτι απο προεπιλογή της google ΜΟΝΟ ΟΣΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΧΟΥΝ HD ΟΘΟΝΗ (δλδ 1280 * 720 και άνω) μπορούν να προβάλλουν μέσω της επίσημης εφαρμογής YouTube βιντεο σε HD ανάλυση.

Για το ascend P1 που δεν έχει HD οθόνη απλώς αν προσέξετε γράφει HQ (High Quality). Αυτός είναι και ο λόγος που τα βίντεο δείχνουν "θολα"

Εαν έχετε κάνει root η λύση στο πρβλημά σας... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1529715

Η εφαρμογή είναι εξαιρετική. Επιτρέπει ακόμα και video playback με σβηστή οθόνη!!

Edited by atsimeri

να κάνω μια ερώτηση αν και θα φανεί κάπως στους έμπειρους χρήστες android :O

στο επισυναπτόμενο που παραθέτω κάτω από την επιλογή για προγραμματιστές έχει μια άλλη επιλογή " απενεργοποίηση η ενεργοποίηση "

τι είναι ?

Για όσους αναρωτιούνται γιατί το YouTube δεν δείχνει "καθαρά" στο κινητό τους θα πρέπει να ξέρουν οτι απο προεπιλογή της google ΜΟΝΟ ΟΣΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΧΟΥΝ HD ΟΘΟΝΗ (δλδ 1280 * 720 και άνω) μπορούν να προβάλλουν μέσω της επίσημης εφαρμογής YouTube βιντεο σε HD ανάλυση.

Για το ascend P1 που δεν έχει HD οθόνη απλώς αν προσέξετε γράφει HQ (High Quality). Αυτός είναι και ο λόγος που τα βίντεο δείχνουν "θολα"

Εαν έχετε κάνει root η λύση στο πρβλημά σας... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1529715

Η εφαρμογή είναι εξαιρετική. Επιτρέπει ακόμα και video playback με σβηστή οθόνη!!

Επίσης όσοι δεν το έχουμε root, υπάρχει η εφαρμογή TubeMate.

να κάνω μια ερώτηση αν και θα φανεί κάπως στους έμπειρους χρήστες android :O

στο επισυναπτόμενο που παραθέτω κάτω από την επιλογή για προγραμματιστές έχει μια άλλη επιλογή " απενεργοποίηση η ενεργοποίηση "

τι είναι ?

Είναι η λειτουργία "γρήγορης επανεκκίνησης" που κρατάει ένα είδωλο στο παρασκήνιο με αποτέλεσμα μιά πολύ ταχύτερη επανεκκίνηση αλλά συγχρόνως και μιά πολύ μικρή συνεχή κατανάλωση μπαταρίας όταν η συσκευή είναι κλειστή. Εχουν αναφερθεί ψιλοπροβλήματα και εγώ την είχα πάντα απενεργοποιημένη.

Αν δεν κάνω λάθος αυτό εννοείς

ναι αυτό εννοώ ,έχει απλά ένα εικονίδιο στιλ power αλλά δεν έχει κάποια επεξήγηση, εγώ το είχα ενεργό ,και μου έκανε εντύπωση η ταχύτητα του boot , τώρα το έχω απενεργοποιημένο αλλά μου φαίνεται το ίδιο !

Δεν ξέρω..δεν το έχω ψάξει παραπάνω..Εγώ το έχω απενεργοποιημένο μόνο και μόνο για τον λόγο του ότι μπορεί να μου τρώει έστω και λιγάκι μπαταρία αν και απ' ο,τι βλέπω με αρκετή χρήση (με τα δικά μου δεδομένα) αντέχει αρκετά. :)

Παιδιά το κινητό είναι καθ' οδόν αλλά αγχώνομαι λιγάκι με την ενσωματωμένη μπαταρία. Την πρώτη φορά που θα το ανοίξω να το δουλέψω μέχρι το τέλος και να το κάνω αυτό(πλήρη φόρτιση-εκφόρτιση) για 2-3 φορές ακόμα μέχρι να στρώσει ή είναι αχρείαστο? Έχω διαβάσει το άρθρο στο techblog και αναθεώρησα, άλλα και πάλι όλο και θα θέλει μια ειδική μεταχείριση στις πρώτες φορτίσεις. Και επίσης αν για την Β102 που ξέρω πως φοράει το κινητό από το expansys, ακολουθείται η ίδια διαδικασία για το root και την εγκατάσταση της Β229 με αυτή των Β103-104. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

• The title was changed to Huawei Ascend P1