kostast1 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) Αρχιζω και ανησυχω σχετικα με το ποσο καταννοητος γινομαι....:blink: Λοιπον : ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ την 4.0.4 με επιτυχια και το κινητο μου δουλευει ρολοι. Δεν μπορω να κανω ROOT την συσκευη και ρωταω αν την εκανε κανενας με επιτυχια να μου πει με ποιον τροπο. Φιλε kostas1 ο τροπος που δινεις ειναι ΜΟΝΟ για την 2.3.6. Εχω δοκιμασει τον τροπο που λενε στο xda αλλα ανεπιτυχως. Αν μπορει καποιος να βοηθησει καλως.... :!:..........Αρχιζω και ανησυχω σχετικα με το ποσο καταννοητος γινομαι...........:!: Μαλλον ειμαστε λιγακι χαζοι εμεις ε..... Φιλε μου δεν καταλαβες κατι μαλλον,ολοι να βοηθησουμε προσπαθουμε...οικιοθελως.. Ελπιζω να εγινα κατανοητος τωρα.....νασαι καλα .....καλη συνεχεια. Edited October 16, 2012 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmour Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Αρχιζω και ανησυχω σχετικα με το ποσο καταννοητος γινομαι....:blink: Λοιπον : ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ την 4.0.4 με επιτυχια και το κινητο μου δουλευει ρολοι. Δεν μπορω να κανω ROOT την συσκευη και ρωταω αν την εκανε κανενας με επιτυχια να μου πει με ποιον τροπο. Φιλε kostas1 ο τροπος που δινεις ειναι ΜΟΝΟ για την 2.3.6. Εχω δοκιμασει τον τροπο που λενε στο xda αλλα ανεπιτυχως. Αν μπορει καποιος να βοηθησει καλως.... εμένα rootαρε κανονικά με αυτό το αρχείο .. http://d-h.st/ejW δεν ξέρω εαν το δοκίμασες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billopc Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Προσπαθώ να κάνω restore στην 2.3.6 με τον τρόπο που αναφερετε αλλα μου βγάζει το εξης CWM-based Recovery v5.5.0.4 chevking MD5 sums και δεν γίνεται τι κάνω τωρα για να γυρισω στα παλια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Έβαλα και εγώ την ICS, δυστυχώς είχαν πει ότι η αυτονομία της μπαταριάς θα φτιάξει... όμως χειροτέρευσε.. 1 μέρα χωρίς τρελή χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 :!:..........Αρχιζω και ανησυχω σχετικα με το ποσο καταννοητος γινομαι...........:!: Μαλλον ειμαστε λιγακι χαζοι εμεις ε..... Φιλε μου δεν καταλαβες κατι μαλλον,ολοι να βοηθησουμε προσπαθουμε...οικιοθελως.. Ελπιζω να εγινα κατανοητος τωρα.....νασαι καλα .....καλη συνεχεια. μα σου λέει με τον τρόπο που ανέφερες που ναι για 2.3.6 δεν rootάρεται η ics εμένα rootαρε κανονικά με αυτό το αρχείο .. http://d-h.st/ejW δεν ξέρω εαν το δοκίμασες...δοκίμασε αυτό Προσπαθώ να κάνω restore στην 2.3.6 με τον τρόπο που αναφερετε αλλα μου βγάζει το εξης CWM-based Recovery v5.5.0.4 chevking MD5 sums και δεν γίνεται τι κάνω τωρα για να γυρισω στα παλια? κολλάει στο checking MD5 sums δηλαδή? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Έβαλα και εγώ την ICS, δυστυχώς είχαν πει ότι η αυτονομία της μπαταριάς θα φτιάξει... όμως χειροτέρευσε.. 1 μέρα χωρίς τρελή χρήση ωχχχ μην λες τετοια και ηδη η αυτονομια του δεν ειναι σε καλα επιπεδα. Ειμαι στην 4η πληρη φορτιση και χωρις πολλη χρηση με την GB βγαζει κουτσα στραβα δευτερη μερα. Αμα χειροτερεψει θα παει καθε μερα. :wacko: Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Εγω το κινητο το εχω σε standby χωρις να το λειτουργω, ελαχιτα μονο, το πολυ 10-15' με το Wi-Fi μονιμως ανοιχτο. Προς το παρων εχω φτασει 1 μερα και 12 ωρες και εχω ακομα 35%. 37% Κινητο σε αναμονη 31% WiFi 27% Αναμονη Δικτυου 6% Συστημα Android 2% Οθονη Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefangsm Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Να αλλάξω λίγο θέμα; Το κινητό παίρνει μόνο απλές κάρτες Micro SD ή μπορεί να έχει και Micro SD High Capacity (Micro SDHC); Παράθεση Shake my body release my soul Punish my senses lose control THE JAMES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 Να αλλάξω λίγο θέμα; Το κινητό παίρνει μόνο απλές κάρτες Micro SD ή μπορεί να έχει και Micro SD High Capacity (Micro SDHC); Μια 16αρα που εχω δοκιμασει παιζει μια χαρα. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. October 16, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2012 (edited) @ Shadowjump και στα αλλα παιδια για το θεμα της αυτονομιας: αφου φτασει στο 15-20% η μπαταρια μετα απο εκει εχει καθολου φορτιο ή αμα το τσιγκλισεις λιγο θα σου σβησει στο λεπτο; Γιατι σε μενα το 15% ειναι σαν να λεμε σε 5 min θα κλεισει και αυτο δειχνει οτι δεν ειναι σωστα καλιμπραρισμενη η μπαταρια. Μαλιστα οταν ανοιγω το κινητο μετα απο πληρη φορτιση το κινητο δειχνει να εχει 100% αντι πχ. για 99% που θα ηταν πιο σωστο αφου καταναλωνει αρκετη ενεργεια μια επανεκκινηση. Παρομοιο προβλημα εχω και με αλλο alcatel το 918D αλλα σε εκεινο επειδη ειμαι root εκανα calibration στην μπαταρια με την εφαρμογη batterycalibration και μετα απο μια φορτιση τα πραγματα φαινεται να τα δειχνει πιο σωστα οσον αφορα την ενδειξη του εναπομεινοντος φορτιου της μπαταριας. Να αλλάξω λίγο θέμα; Το κινητό παίρνει μόνο απλές κάρτες Micro SD ή μπορεί να έχει και Micro SD High Capacity (Micro SDHC); Απο τη στιγμη που παιρνει 32GB σημαινει οτι παιρνει και Micro SDHC. Στις μεγαλες χωρητικοτητες ονομαζονται High capacity. Edited October 16, 2012 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Τι να σου πω. Δεν το λειτουργω το τηλεφωνο. Απλα το σκαλιζω που και που. Οταν πεσει λιγο ακομα θα σε ενημερωσω! Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prat Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 μετα το update se ICS τρεχω superoneclick για root αλλα συνεχως κολλαει στο βημα 3.Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haral Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 κανοντας ακριβως την ιδια διαδικασια μετα απο πολλες φορες τελικα σημεα καταφερα να περασω την ics. το feeling της συσκευης ειναι καλυτερο αλλα απο μετρησεις που εκανα η ram παιζει 50-140 ενω πριν ειχα γενικα 95-190. μεχρι τωρα δεν εχω δοκιμασει "βαριες" εφαρμογες να δω διαφορα αποδοσης, αν υπαρχει. επισης μερικες φορες δεν μου κατεβαζει εφαρμογες απο το μαρκετ( χωρις να υπαρχει θεμα με το Internet) και πρεπει να το δοκιμασω 2-3 φορες πριν μου κατεβασει κατι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spoonman Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Επιτελους root! Δεν ξερω για ποιον λογο αλλα μετα απο παρα πολλες φορες που δοκιμασα και χωρις να κανω κατι διαφορετικο , την τελευταια φορα που δοκιμασα εγινε! Οσον αφορα την ram οντως καταναλωνει περισσοτερο αλλα βλεπω οτι σιγα σιγα ελευθερωνει απο λιγο , οσο κουλο κι αν ακουγεται. Ξεκινησε η 4.0.4 με 90mb free και τωρα εχει 130 .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Οσον αφορα την ram οντως καταναλωνει περισσοτερο αλλα βλεπω οτι σιγα σιγα ελευθερωνει απο λιγο , οσο κουλο κι αν ακουγεται. Ξεκινησε η 4.0.4 με 90mb free και τωρα εχει 130 .... 90MB free???? Πως? Εγω γυρω στα 170 εχω συνηθως. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 @ Shadowjump και στα αλλα παιδια για το θεμα της αυτονομιας: αφου φτασει στο 15-20% η μπαταρια μετα απο εκει εχει καθολου φορτιο ή αμα το τσιγκλισεις λιγο θα σου σβησει στο λεπτο; Γιατι σε μενα το 15% ειναι σαν να λεμε σε 5 min θα κλεισει και αυτο δειχνει οτι δεν ειναι σωστα καλιμπραρισμενη η μπαταρια. Και σε εμένα σε επίπεδα κάτω από 30-25% το θεωρώ ότι έχει αδειάσει γιατί ξέρω πως με το παραμικρό άναμα οθόνης/λήψη κλήσης κλτ θα μείνει από μπαταρία και ας δείχνει 25%... Πολύ ενοχλητικό... Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Και σε εμένα σε επίπεδα κάτω από 30-25% το θεωρώ ότι έχει αδειάσει γιατί ξέρω πως με το παραμικρό άναμα οθόνης/λήψη κλήσης κλτ θα μείνει από μπαταρία και ας δείχνει 25%... Πολύ ενοχλητικό... Μαλιστα. Φανταζομαι αν φορτισεις και εσυ κλειστο το κινητο, μετα το ανοιγμα θα σου γραφει 100% η μπαταρια και οχι 99% ή λιγοτερο. Περιμενω να δω εντυπωσεις απο την ξεφορτιση του alcatel 918D που του εγινε calibration. Ξεκινησε παντως σωστα. Στην ουσια μια διαγραφη ενος αρχειου ειναι και δημιουργειται αυτοματα νεο. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Μαλιστα. Φανταζομαι αν φορτισεις και εσυ κλειστο το κινητο, μετα το ανοιγμα θα σου γραφει 100% η μπαταρια και οχι 99% ή λιγοτερο. Περιμενω να δω εντυπωσεις απο την ξεφορτιση του alcatel 918D που του εγινε calibration. Ξεκινησε παντως σωστα. Στην ουσια μια διαγραφη ενος αρχειου ειναι και δημιουργειται αυτοματα νεο. Εμενα 99% λεει μετα το ανοιγμα! Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Παιδιά ξέρουμε πότε έρχεται και επίσημα η ICS στην Ελλάδα;:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prat Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 καμια αλλη λυση για ρουτ εχουμε!δεν μπορω με σουπερουανκλικ κολλαει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Παιδιά ξέρουμε πότε έρχεται και επίσημα η ICS στην Ελλάδα;:happy: και γιατι δεν βαζεις αυτο που λεμε ? (βαλε γλωσσα αγγλικα) και μετα κατεβασε το Morelocate 2 να εχεις ελληνικα σε εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimval Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 Παιδιά στο site της Wind δείχνει το OT-995 φοράει 1GB RAM, να υποθέσω τυπογραφικό λάθος? Παράθεση One+One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. October 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2012 (edited) Παιδιά στο site της Wind δείχνει το OT-995 φοράει 1GB RAM, να υποθέσω τυπογραφικό λάθος? Αμα ειχε 1GB RAM, δεν θα το αλλαζα ποτε :Ρ Λοιπον μερικα αποτελεσματα ICS vs GB Αριστερα γραφω την 4.0.4 και δεξια γραφω 2.3.6! AnTuTu -> 4042 - 3589 GLBenchmark -> 36 FPS - 34 FPS Nenamark 2 -> 33.7 FPS - 30.7 FPS Quadrant -> 1772 - 2767 Browsermark Dolphin -> 84491 - 97951 Browsermark Chrome -> 85454 - 2.3.6 Δεν υποστηριζει Browsermark Stock -> 86136 - 82335 Στο Quadrant η 4.0.4 χανει απο το Ι/Ο και λιγο στο 3D Αναλυτικα τα σκορ ειναι: CPU: 2855 - 2767 Mem: 1430 - 1450 I/O: 2385 - 7529 2D: 490 - 424 3D: 1507 - 1655 Πατνως γενικα, πιο γρηγορα την βλεπω να πηγαινει την 4.0.4. Edited October 18, 2012 by Shadowjump Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoilas2312 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 και γιατι δεν βαζεις αυτο που λεμε ? (βαλε γλωσσα αγγλικα) και μετα κατεβασε το Morelocate 2 να εχεις ελληνικα σε εφαρμογεςΝαι αλλά το μενού σε τι γλώσα θα είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Ναι αλλά το μενού σε τι γλώσα θα είναι; Αγγλικα . ΄'΄' Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts