blade_ Δημ. July 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2012 εχει περασει κανεις cwm μεσω rom manager? στο xda λενε οτι μονο μεσω rom toolbox (pro) γινεται... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 εχει περασει κανεις cwm μεσω rom manager? στο xda λενε οτι μονο μεσω rom toolbox (pro) γινεται... Αυτο προσπαθω να κανω και δεν ξερω πως :Ρ Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saras_gr Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Σε μένα πάντως το One Touch Upgrade Q 1.9.8 κολάει στο 12%..δεν αποκρίνεται ούτε το πρόγραμμα ούτε το τηλέφωνο και αναγκαστικά βγάζω την μπαταρία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 Σε μένα πάντως το One Touch Upgrade Q 1.9.8 κολάει στο 12%..δεν αποκρίνεται ούτε το πρόγραμμα ούτε το τηλέφωνο και αναγκαστικά βγάζω την μπαταρία.. ΝΑΙ αλλά σου λεέι ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση, λογικό είναι Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis24 Δημ. July 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2012 εχει περασει κανεις cwm μεσω rom manager? στο xda λενε οτι μονο μεσω rom toolbox (pro) γινεται... Πέρασα εγώ αλλά όχι με ρομ μάνατζερ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 εχει περασει κανεις cwm μεσω rom manager? στο xda λενε οτι μονο μεσω rom toolbox (pro) γινεται... Πέρασα εγώ αλλά όχι με ρομ μάνατζερ! Πες μας φιλε εαν θες τον τροπο. Οσο πιο αναλυτικα πορεις βεβαια.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis24 Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 (edited) Πες μας φιλε εαν θες τον τροπο. Οσο πιο αναλυτικα πορεις βεβαια.:) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=28943515 Και στην υπογραφή του θα βρεις και το recovery.img(mistercheese λέγεται σε περίπτωση που έκανα κάτι λάθος). Αν δεν καταλάβεις κάτι εδώ είμαστε Edited July 25, 2012 by giannis24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2012 ναι ειναι πανευκολο..δε το περασα γιατι προς το παρον ειναι αχρηστο...δε βλεπω να ασχολειται κανενας με τη συσκευη κ ειναι κριμα γιατι εχει δυνατοτητες Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Παντως παιδια εκτος απο κατι κολληματακια που εχει φαει και μενα και το οτι σωνεται σχετικα γρηγορα η μπαταρια,προβλημα ουδεν. Ομως οφειλω να πω οτι στην αναγνωση κειμενων παντου μα παντου σε φορουμ κλπ [οχι ταπαταλκ]σου φερνει το κειμενο ακριβως στην μεση και με μεγαλα γραμματα,σε σχεση με ακριβοτερα που ειχα κατα καιρους και τραβαγα δεξια αριστερα τα κειμενα,και ειχαν και μικροτερη γραμματοσειρα σε μεγεθος.Μπραβο αλκατελ.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Με το gps εχει κανεις προβλημα παιδια.....? Το σημα του πως ειναι? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Με το gps εχει κανεις προβλημα παιδια.....? Το σημα του πως ειναι? Εμενα δουλευει παρα πολυ καλα. Κλειδωνει απιστευτα γρηγορα και δεν μου εχει χασει σημα ποτε μεχρι τωρα. Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 Και εμενα το gps αψογο. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 στο Πλαίσιο μου ειπανε οτι δεν ξερουν αν θα το ξαναφερουν!!! και εμεινα με την επιδοτηση στο χερι!!! μου προτειναν να παρω το nexus s στην ιδια τιμη αλλα το σκέφτομαι....πιο μικρη οθονη και μικροτερος επεξεργαστης...αλλα με android 4....τι να κανω;; επισης ειδα το optimus L7 σαν εναλλακτική. Τι μου προτείνετε; το Πλαισιο το ξανα εφερε!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 @Shadowjump & komias2 Ευχαριστω παιδια.:) Αυριο θα κανω και αλλες δοκιμες. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. July 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2012 το Πλαισιο το ξανα εφερε!!!:) Που? Εγω δεν το βλεπω! Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Που? Εγω δεν το βλεπω! Στα καταστηματα υπαρχει φιλε,την Τεταρτη πηρα ενα ακομα.:) Και σημερα το γυρισα...........με doa.......:p Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrpana Δημ. July 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2012 Στα καταστηματα υπαρχει φιλε,την Τεταρτη πηρα ενα ακομα.:) Και σημερα το γυρισα...........με doa.......:p τι προβλημα ειχε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrangcc Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 To Πηρα κι εγω απο τα multirama!! Φοβερο τηλεφωνο μπραβο στην alcatel!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tim5 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 παιδια εγω εχω το 991D. ξαδερφακια με το δικο σας Τα flash video πως τα βλεπουμε στο κινητο,γιατι οι δικοι μου δεν βλεπω να μου απαντανε,ξερει κανεις,τι κατεβαζουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 παιδια εγω εχω το 991D. ξαδερφακια με το δικο σας Τα flash video πως τα βλεπουμε στο κινητο,γιατι οι δικοι μου δεν βλεπω να μου απαντανε,ξερει κανεις,τι κατεβαζουμε...to flash player απ το google play Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tim5 Δημ. July 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2012 (edited) μου γραφει οτι δεν ειναι συμβατη η συσκευη μου με το flash 11. Esy ti εκανες....εχω το gingerbread 2.3, ποια εκδοση ταιριαζει......μηπως υπαρχει κανα λινκ.... Edited July 28, 2012 by tim5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. July 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2012 τι προβλημα ειχε? Με το gps,το εχανε το σημα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 εγω εχω ενα θεμα με τη μπαταρια...ενω φορτιζει φουλ,γραφει ασχετο νουμερο επανω...την εχω καλιμπραρει,αλλα τιποτα... Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 εγω εχω ενα θεμα με τη μπαταρια...ενω φορτιζει φουλ,γραφει ασχετο νουμερο επανω...την εχω καλιμπραρει,αλλα τιποτα...είναι γνωστό bug,δεν είναι κάτι σοβαρό Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 σιγουρα δεν ενοχλει,ιδιαιτερα,λυνεται κ με ενα μπες βγες του φορτιστη Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts