kostast1 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Λοιπον 219 ευρω στο plaisio πλεον..........:D Αναμένεται σύντομα βεβαια,αλλα το νερο μπηκε στο αυλακι......... Η τιμη ειναι τουλαχιστον εξαιρετικη!!!:rolleyes: Και μαλιστα υπαρχει και σε μαυρο,αλλα και σε ασπρο!!! http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Alcatel-One-Touch-995-Black-%CE%A4525-000-001.htm Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Λοιπον 219 ευρω στο plaisio πλεον..........:D Αναμένεται σύντομα βεβαια,αλλα το νερο μπηκε στο αυλακι......... Η τιμη ειναι τουλαχιστον εξαιρετικη!!!:rolleyes: Και μαλιστα υπαρχει και σε μαυρο,αλλα και σε ασπρο!!! http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Alcatel-One-Touch-995-Black-%CE%A4525-000-001.htm Το σύντομα του πλαίσιο το ξέρουμε ως επί το πλείστον. . . Κανά μήνα!! :p Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Το σύντομα του πλαίσιο το ξέρουμε ως επί το πλείστον. . . Κανά μήνα!! :p Μικρο το κακο,η τιμη ειναι super παντως!!:D Για τα specs του knt θα την ελεγα ευκαιρια!! Και εαν εχει και την ποιοτητα κατασκευης του 990,απλα δεν θα παλευεται!! Αυτα να βλεπουν και οι αλλοι κατασκευαστες,μιας και εχνε ξιφιγ στις τιμες.........:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Μικρο το κακο,η τιμη ειναι super παντως!!:D Για τα specs του knt θα την ελεγα ευκαιρια!! Και εαν εχει και την ποιοτητα κατασκευης του 990,απλα δεν θα παλευεται!! Αυτα να βλεπουν και οι αλλοι κατασκευαστες,μιας και εχνε ξιφιγ στις τιμες.........:) Σωστός!!! Αν τυχόν το δω και εγώ κάπου θα ενημερώσω ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 απο γερμανία,μαζί με μεταφορικά οι τιμές είναι κάτω απο 200€, άμεσα διαθέσιμο:) Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 απο γερμανία,μαζί με μεταφορικά οι τιμές είναι κάτω απο 200€, άμεσα διαθέσιμο:) Από που; Από amazon; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Από που; Από amazon; http://buy.fudzilla.com/755930 βασικά τώρα που το κοίταξα με μεταφορικά πάει λίγο πάνω απο 200€ σε όσους το χουν άμεσα διαθέσιμο..αν δεν κάνω λάθος,γιατί ακομα το ψάχνω και δεν έχω βγάλει άκρη για τελικη τιμη:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Ημουν για το ray και μόλις είδα τιμή σκέφτομαι... Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 http://buy.fudzilla.com/755930 βασικά τώρα που το κοίταξα με μεταφορικά πάει λίγο πάνω απο 200€ σε όσους το χουν άμεσα διαθέσιμο..αν δεν κάνω λάθος,γιατί ακομα το ψάχνω και δεν έχω βγάλει άκρη για τελικη τιμη:p Φιλε πιστευω οτι για 10-15 ευρω δεν συμφερει με τπτ να μπεις στην διαδικασια να το φερεις απο εξω. Καλυτερα απο εδω απο το οποιο καταστημα το παρεις,σε περιπτωση που επαθε κατι το πας και τελος. Ενω με το εξωτερικο ειναι ψιλοθεματακι. Γνωμη μου βεβαια ολα τα παραπανω.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Φιλε πιστευω οτι για 10-15 ευρω δεν συμφερει με τπτ να μπεις στην διαδικασια να το φερεις απο εξω. Καλυτερα απο εδω απο το οποιο καταστημα το παρεις,σε περιπτωση που επαθε κατι το πας και τελος. Ενω με το εξωτερικο ειναι ψιλοθεματακι. Γνωμη μου βεβαια ολα τα παραπανω.:) η διαφορά είναι σχεδον 20€, ναι δεν αξίζει ιδιαίτερα συμφωνώ,αν κι εγω θα το κανα ακομη και για 15€ :p γιατί δεν μου περισσεύουν... Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 η διαφορά είναι σχεδον 20€, ναι δεν αξίζει ιδιαίτερα συμφωνώ,αν κι εγω θα το κανα ακομη και για 15€ :p γιατί δεν μου περισσεύουν... Οκ φιλε μου εαν εισαι διατεθιμενος να ρισκαρεις τοσα πολλα ακομα και για 15 ευρω..........:) Εγω παλι δεν θα ρισκαρα,μιας και αλλη σιγουρια-ασφαλεια-στιριξη εχει οπως και να το δεις η αγορα απο ενα καταστημα διπλα στο σπιτι σου-στην χωρα σου,και αλλιως ειναι να ειναι σε καποια ξενη χωρα,ποσο μαλιστα την Γερμανια.........:lol: Τελικα ακομα και εδω οι αποψεις και τα βαλαντια του καθενος ειναι τελειως διαφορετικα τελικα,ακομα και για 15-20 ευρω! Καλη συνεχεια και ελπιζω να το παρεις απο εκει που σε βολευει καλυτερα οικονομικα τουλαχιστον!!! Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilm Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 πολυ καλη τιμη γι΄αυτα που δινει Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8T 64G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Ελλαδαρα αθανατη,σε ολη την Ευρωπη κυκλοφορησε απο 190 εως 200 ευρω εκτος 2-3 χωρων που το εχουν 219-229 και η Ελλαδαρα μας ειναι στις ακριβες χωρες,βλεπετε το βιοτικο μας επιπεδο ειναι ακομη στα χαι του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gassim Δημ. May 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 αναρωτιέμαι αν το συγκεκριμένο alcatel είναι καλή αναβάθμιση απο το htc desire..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 7, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2012 αναρωτιέμαι αν το συγκεκριμένο alcatel είναι καλή αναβάθμιση απο το htc desire..... Για να λύσεις την απορία σου απευθύνσου εδώ... http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=34 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Alcatel One Touch 995 unboxing....... Alcatel One Touch 995 test video........ Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis1234 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Εδώ και 1 μήνα έχω ένα Alcatel One Touch 995 Ultra αλλά επειδή το πήρα από εξωτερικό δεν έχει Ελληνικά. Μπορώ να τα περάσω με κάποιον τρόπο; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 MoreLocale 2 λογικά θα σε καλύψει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thsss Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Ελλαδαρα αθανατη,σε ολη την Ευρωπη κυκλοφορησε απο 190 εως 200 ευρω εκτος 2-3 χωρων που το εχουν 219-229 και η Ελλαδαρα μας ειναι στις ακριβες χωρες,βλεπετε το βιοτικο μας επιπεδο ειναι ακομη στα χαι του! Αν σκεφτείς πως έχουμε τον μεγαλύτερο ΦΠΑ της Ευρώπης, την ακριβότερη βενζίνη και τα περισσότερα λαμόγια τότε καταλαβαίνεις γιατί είμαστε από τους ακριβότερους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Εδώ και 1 μήνα έχω ένα Alcatel One Touch 995 Ultra αλλά επειδή το πήρα από εξωτερικό δεν έχει Ελληνικά. Μπορώ να τα περάσω με κάποιον τρόπο; Ευχαριστώ Για πες μας ρε φιλε λιγα πραγματα για το κινητο οπως εαν κολαει που λενε η οτι η οθονη ειναι αχρωμη και σκοτεινη,γενικα πες μας της εντυπωσεις σου αν γινετε και εαν αξιζει τα λεφτα του,και επισης απο που και ποσο το πηρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 (edited) Εδώ και 1 μήνα έχω ένα Alcatel One Touch 995 Ultra αλλά επειδή το πήρα από εξωτερικό δεν έχει Ελληνικά. Μπορώ να τα περάσω με κάποιον τρόπο; Ευχαριστώ Φιλε μου κανει εντυπωση που δεν εχει στο μενου...Επιλογη γλωσας....τα Ελληνικα. Ποια εκδοση android φοραει το κντ?2.3.5...2.3.6....2.3.7? Yποθετω οτι μιλαμε για το μενου τις συσκευης ετσι? Και βεβαια κανε μας εαν θες και μια μικρη παρουσιαση του κντ............:) Edited May 11, 2012 by kostast1 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis1234 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 έχει την 2.3.6 ωραίο κινητό είναι μεγάλο αλλά σε λογικά πλαίσια. Αν κάποιος θέλει ένα κινητό για να μπαίνει στο ίντερνετ και να παίζει κάνα παιχνίδι που και που ωραίο είναι. Επίσης η Ουγγαρία με 25% ΦΠΑ το είχε 200 ευρώ.... :) Από κολλήματα δεν έχει. Έχει και έναν ωραίο 3d launcher που νομίζω κάνει κάνα 10 ευρώ από το market. Σε γενικές γραμμές είναι αρκετά ωραίο. Το μόνο πρόβλημα που βρήκα μέχρι στιγμής είναι τα ακουστικά του που δεν είναι earbugs και το ότι δεν υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από forum και κοινότητες(xda,cyamogenmod). Τέλος ούτε αξεσουάρ μπορείς να βρεις εύκολα.... Δηλαδή εγώ βρήκα μόνο μία θήκη στο ebay για το κινητό. Κατά τα άλλα είναι αρκετά καλό για την τιμή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 το SPB Shell 3D δεν έχει? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis1234 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 (edited) ναι............. παιδιά κατέβασα το morelocale 2 αλλά δεν τα μεταφράζει όλα πχ. τις ρυθμίσεις δεν τις έχει μεταφράσει.... -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited May 12, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Όταν λες earbugs για τα ακουστικά τί ακριβώς εννοείς φίλε μου? Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts