dim20dp2 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Παιδια ειμαι σιγουρος οτι εχει απαντηθει αυτο που θελω να ρωτησω απλα δεν μπορω να το βρω. Αν μπορει καποιος ας μου πει τι χρειαζεται για να ενεργοποιηθει το floating touch και αν συνδεεται η ενεργοποιηση του με την αναβαθμιση λογισμικου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millernet Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 (edited) Χαίρεται παιδάκια, θέλω να περάσω το cyber-shot του Xperia V. Έχω το S αλλά θυμάμαι ότι το συζητάγατε πριν λίγο καιρό στο συγκεκριμένο θέμα. Πριν κάνω install μέσω CWM, πρέπει να κάνω WIPE CACHE PARTISION και WIPE DALVIK CACHE μέσω του menu του CWM; Τι θα χάσω αν τα κάνω αυτά τα δύο; Εγώ προσωπικά στην αρχή το πέρασα χωρίς wipe cache partition and wipe cache dalvic μετά διάβασα στο xda ότι κάνουμε πρώτα backup και μετά wipe cache partition and wipe cache dalvic κάνεις reboot πας στις εφαρμογές βρίσκεις την εφαρμογή cyber shot και κάνεις εκκαθάριση δεδομένων και αναγκαστική διακοπή και μετά το τρέχεις κανονικά όποτε το ξαναπέρασα. Από αυτήν την διαδικασία δεν έχασα κάτι. Πάντως το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι backup. Παιδια ειμαι σιγουρος οτι εχει απαντηθει αυτο που θελω να ρωτησω απλα δεν μπορω να το βρω. Αν μπορει καποιος ας μου πει τι χρειαζεται για να ενεργοποιηθει το floating touch και αν συνδεεται η ενεργοποιηση του με την αναβαθμιση λογισμικου . Ρυθμίσεις ---> (κλικ) Επιλογές για προγραμματιστές ----> (κλικ) Εμφάνιση αγγιγμάτων και tick Δεν παίζει ρόλο στην αναβάθμιση το floating touch ειναι by sola Edited March 31, 2013 by millernet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim20dp2 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Ρυθμίσεις ---> (κλικ) Επιλογές για προγραμματιστές ----> (κλικ) Εμφάνιση αγγιγμάτων και tick Δεν παίζει ρόλο στην αναβάθμιση το floating touch ειναι by sola δεν μπορω να βρω τις επιλογες για προγραμματιστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Ρυθμίσεις ---> (κλικ) Επιλογές για προγραμματιστές ----> (κλικ) Εμφάνιση αγγιγμάτων και tick Δεν παίζει ρόλο στην αναβάθμιση το floating touch ειναι by sola δεν μπορω να βρω τις επιλογες για προγραμματιστες. Είσαι σε 2.3.7 ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim20dp2 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 (edited) ναι ακομα 2.3.7 αρα πρεπει να παω στο 4.0 ? Edited March 31, 2013 by dim20dp2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millernet Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 (edited) ναι ακομα 2.3.7 αρα πρεπει να παω στο 4.0 ? Εσύ αποφασίζεις πάντως όταν κάνεις αναβάθμιση ice cream sandwich πάρε και μια coca cola zero Edited March 31, 2013 by millernet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 ναι ακομα 2.3.7 αρα πρεπει να παω στο 4.0 ? Ναι μόνο στο 4.0 έχει την επιλογή "επιλογές για προγραμματιστές" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim20dp2 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 ευχαριστω πολυ παιδια για τον χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Εγώ προσωπικά στην αρχή το πέρασα χωρίς wipe cache partition and wipe cache dalvic μετά διάβασα στο xda ότι κάνουμε πρώτα backup και μετά wipe cache partition and wipe cache dalvic κάνεις reboot πας στις εφαρμογές βρίσκεις την εφαρμογή cyber shot και κάνεις εκκαθάριση δεδομένων και αναγκαστική διακοπή και μετά το τρέχεις κανονικά όποτε το ξαναπέρασα. Από αυτήν την διαδικασία δεν έχασα κάτι. Πάντως το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι backup. Ναι, φυσικα και πηρα back up. :) Απλα λεει στο CWM κατι για factory reset διπλα απο το wipe και φοβηθηκα μην τα σβηνει ολα. Ειδες καμια διαφορα στην καμερα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Filippos94 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Αξίζει δηλαδή να το πάρω? Ρωτάω γιατί μου έκαναν μία προσφορά στα 180 ευρώ. Μπροστινή κάμερα για βίντεοκληση έχει? :):):) ______________________________________________________________________ http://www.smart-power-design.com http://www.cosmopolitehotel.com Παράθεση I <3 Technology! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Αξίζει δηλαδή να το πάρω? Ρωτάω γιατί μου έκαναν μία προσφορά στα 180 ευρώ. Μπροστινή κάμερα για βίντεοκληση έχει? :):):) ______________________________________________________________________ http://www.smart-power-design.com http://www.cosmopolitehotel.comΑγόρασέ το οπωσδήποτε! Από τα καλύτερα κινητά και αν είναι και σε αυτήν τη τιμή...!!;) Παράθεση Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Αξίζει δηλαδή να το πάρω? Ρωτάω γιατί μου έκαναν μία προσφορά στα 180 ευρώ. Μπροστινή κάμερα για βίντεοκληση έχει? :):):) ______________________________________________________________________ http://www.smart-power-design.com http://www.cosmopolitehotel.com Όχι δεν έχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millernet Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Ναι, φυσικα και πηρα back up. :) Απλα λεει στο CWM κατι για factory reset διπλα απο το wipe και φοβηθηκα μην τα σβηνει ολα. Ειδες καμια διαφορα στην καμερα? Πας μόνο wipe partition και μετά advanced cache dalvic . Σου δίνει το hdr τώρα η ποιότητα είναι λίγο καλύτερη. Αξίζει δηλαδή να το πάρω? Ρωτάω γιατί μου έκαναν μία προσφορά στα 180 ευρώ. Μπροστινή κάμερα για βίντεοκληση έχει? :):):) Μπροστινή κάμερα δεν εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Αξίζει δηλαδή να το πάρω? Ρωτάω γιατί μου έκαναν μία προσφορά στα 180 ευρώ. Μπροστινή κάμερα για βίντεοκληση έχει? :):):) ______________________________________________________________________ http://www.smart-power-design.com http://www.cosmopolitehotel.com Αρκετά τα €180 για μεταχειρισμένο, ανάλογα βέβαια με τα εξτρά/εγγύηση κτλ. Όταν έψαχνα για τον αδερφό μου, το έβρισκα εύκολα στα €150-160 μεταχειρισμένο, ενώ τελικά το πήρα στα €170 και περιελάμβανε μία θήκη, 16άρα μνήμη και εξτρά κάτω διακοσμητικό που αλλάζει. Κάμερα εμπρός δεν έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millernet Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Το περιμένω πως και πως και πιστεψέ με ότι όταν κυκλοφορήσει ευρέως το λειτουργικό θα είμαι ο πρώτος που θα γράψει οδηγό!!! Σύμφωνα πάντως με αυτό το άρθρο τα πράγματα είναι ενθαρρυντικά. Ευχαριστώ για το άρθρο πολύ καλό. Έκανα καμία δίωρη αναζήτηση για το Firefox os άλλα δεν βρήκα κάτι σχετικό το μόνο που βρήκα ότι αυτή η έκδοση λέγεται Β2G η αλλιώς Βοοt2Geeko και είναι για κινητά που ¨φοράνε¨ ice cream sandwich με ξεκλείδωτο boot και ακόμη oτι σε είναι beta το μόνο που δεν κατάλαβα αν τρέχει σε server. Είπα να κάνω μια δοκιμή φόρεσα στο i5800 την 4.0.3 αλλά δεν βρήκα κάτι σίγουρο να ξεκλειδώσω το boot και να περάσω το b2g για να το δω. Πάντως εγώ απορώ πως διάλεξαν το xperia e που είναι low-end κινητό επειδή φοράει snapdragon chipset? Και κάρτα γραφικών adreno 200? Τι να πω και έχει και jelly bean. Όταν ετοιμάσεις τον οδηγό θα ήθελα σε παρακαλώ να με ενημερώσεις;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Υπάρχει ένα addon στον firefox όπου μπορείς να δεις το λειτουργικό σε simulated mode. Όταν θα ανέβει ο οδηγός θα έχεις πμ. :) ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 Υπάρχει ένα addon στον firefox όπου μπορείς να δεις το λειτουργικό σε simulated mode. Όταν θα ανέβει ο οδηγός θα έχεις πμ. :) ;) Και απο εδω παρακαλω το πμ :) Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. March 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2013 (edited) εντάξει, αφού όλοι θα το θέλουμε δώσε εδώ το λινκ :p και για άλλη μια φορά μπράβο και ευχαριστούμε για τους οδηγούς σου :) !!!!!!!!!!!!!! Edited April 1, 2013 by charlie_pace4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Υπάρχει καμιά εφαρμογή που να κάνει backup την αρχική οθόνη με τους φακέλους και τις συντομεύσεις, όπως ακριβώς τα έχω φτιάξει; Έχω βαρεθεί να στήνω το τηλ. από την αρχή κάθε φορά που αλλάζω rom. (μη μου προτείνετε το mybackup root, το έχω δοκιμάσει και κάνει restore μόνο το wallpaper!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 It's official! Sony decides to update Sola and U to Jelly Bean!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχα.. πολυ καλο για να ειναι αληθινο!!! Ωραιο το πρωταπριλιατικο αστειο!!!! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 Χαχαχαχα charlie θεός! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 εντάξει, αφού όλοι θα το θέλουμε δώσε εδώ το λινκ :p και για άλλη μια φορά μπράβο και ευχαριστούμε για τους οδηγούς σου :) !!!!!!!!!!!!!! Μολις το ειδα χαρηκα....Απο τα καλυτερα αστεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millernet Δημ. April 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2013 !!!!!!!!!!!!!! μας λες ξανα τον οδηγο στα ελληνικα αν γινεται? τελικα πως το περναμε? με cwm και factory reset η το κανουμε flash?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 παιδιά,αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος, προσπάθησα επί ώρα να ρουτάρω το sole ενός φίλου(με ICS),ακολουθώντας τις οδηγίες από εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=343798 με το Root MANY ANDROID.Δοκίμασα και την v.3 και την 9 και την 13 και την 21 χωρίς επιτυχία.Στο PC(με XP) το script γράφει ότι ολοκληρώθηκε κτλ,αλλά στο κινητό κάποιες φορές έβγαζε μήνυμα περί εξωτερικού αποθηκευτικού χώρου ή κάτι τέτοιο(πέρασαν μέρες και δεν θυμάμαι ακριβώς).Επίσης δεν εγκαθιστούσε και το superuser.Εννοείται ότι δοκίμασα και χωρίς την SD. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 μάλλον έχει κάνει την τελευταία αναβάθμιση. πήγαινε εδώ στο πρώτο ποστ, και δες για root στην εκδοση 54, εχει λινκ (στο flashtool αν δεν πιανει το συρσιμο, αντιγράφεις τα ftf στο C:\flashdool\firmwares ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts