Jump to content

dim20dp2

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dim20dp2

  1. ευχαριστω πολυ παιδια για τον χρονο σας
  2. ναι ακομα 2.3.7 αρα πρεπει να παω στο 4.0 ?
  3. Ρυθμίσεις ---> (κλικ) Επιλογές για προγραμματιστές ----> (κλικ) Εμφάνιση αγγιγμάτων και tick Δεν παίζει ρόλο στην αναβάθμιση το floating touch ειναι by sola δεν μπορω να βρω τις επιλογες για προγραμματιστες.
  4. Παιδια ειμαι σιγουρος οτι εχει απαντηθει αυτο που θελω να ρωτησω απλα δεν μπορω να το βρω. Αν μπορει καποιος ας μου πει τι χρειαζεται για να ενεργοποιηθει το floating touch και αν συνδεεται η ενεργοποιηση του με την αναβαθμιση λογισμικου .
  5. Εγώ που το έχω κοντά στις 2 βδομάδες κρατάει κοντά στις 6 με 8 ώρες σε φουλ χρήση..Μια χαρά μου φαίνεται η μπαταρία..Αν δεν το ''ψαχουλεύω'' κρατάει πολύ παραπάνω.
  6. Και εγώ αυτό πίστεψα απλά ανησύχησα γιατί ουτε όταν το έβαζα στη φόρτιση δεν ανταποκρινόταν. Τώρα σκέφτομαι μη μου βγάλουν κανά πρόβλημα στη sony που τους το έχω αφήσει.
  7. Παιδιά έχω μεγάλο πρόβλημα με το xperia sole.. πριν 9μέρες αγόρασα το συγκεκριμένο κινητό και ξαφνικά πριν 2 μέρες έκλεισε μόνο του για καμια ώρα και δεν ανταποκρινόταν.Ακόμα και όταν έβαζα τον φορτιστή δεν γινόταν τίποτα. Αφού πέρασα μια ώρα προσπαθώντας να το ανοίξω χωρίς αποτέλεσμα ξαφνικά τα κατάφερα χωρίς να ξέρω τι άλλαξε. Το πήγα στο πλαίσιο από όπου το πήρα και με στείλαν στη sony.Σήμερα το πήγα στη sony και μου είπαν ότι θα το δούν. βέβαια μετά το περιστατικό δούλευε 2 μέρες χωρίς πρόβλημα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να έχει συμβεί??
×
×
  • Create New...