Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι γνωστό πρόβλημα σε ορισμένα παιχνίδια, λόγω του floating touch, να πιάνει πάντα το glove mode, χωρίς να είναι ενεργοποιημενο. Τώρα δοκίμασα το 1 στην nova (cm based) και ενώ η rom δεν έχει υποστήριξη glove mode αυτό υπακούει σε κινήσεις που κάνω από "μακριά"

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα, προσπαθω να περασω ics στο sole μου με seus αλλα εχει μεινει στο "checking connected phone" εδω και 20 λεπτα. Τι να κανω? Εxω ακολουθησει ολα τα βηματα σωστα..

Παιδιά έβαλα firedroid 1.3 και απλά τα σπάει!!Γρήγορη,lag-free,smooth και υποστηρίζει και themes!!!!Δοκιμάστε την αξίζει!!!

Παιδιά έβαλα firedroid 1.3 και απλά τα σπάει!!Γρήγορη,lag-free,smooth και υποστηρίζει και themes!!!!Δοκιμάστε την αξίζει!!!

Μοναδικό bug είναι το radio?

Παιδιά, στις επαφές, στη ρύθμιση "φίλτρο" δε μου εμφανίζει την επιλογή "επαφές SIM". Υπάρχει κάποιο tweak ώστε να επανέρθει; (αυτό συμβαίνει μόνο στη stock, σε κάποιες mod η επιλογή υπάρχει κανονικά, όπως και σε όλα τα android)

Μπορώ να βάλω cwm στην 1,54 για να περάσω το Xperia GX Home Launcher από xda?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918185

Μπορώ να βάλω cwm στην 1,54 για να περάσω το Xperia GX Home Launcher από xda?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918185

Ναι γιατί να μην μπορείς. Δες όμως αν ο launcher είναι σε αρχείο zip η απλό αρχείο apk οπότε ίσως να μην χρείαζεται CWM recovery

Ναι γιατί να μην μπορείς. Δες όμως αν ο launcher είναι σε αρχείο zip η απλό αρχείο apk οπότε ίσως να μην χρείαζεται CWM recovery

Ok ευχαριστώ είναι και στα δυο

Αν θέλω κάποια στιγμή να βάλω cwm στην 1,54 τι θα πρέπει να κάνω?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

έχω την nova που είναι βασισμένη στην firedroid.

είναι πολύ καλή και γρήγορη. μου έχει κάνει κάτι random reboot βέβαια και γιαυτό σκέφτομαι να πάω σε firedroid, στην οποία περιμένουμε και την 1.4 όπου να ναι.

απλά ένα μικρό tip, χθες το wifi μου εβγαζε συνεχεια οτι δεν συνδέεται λόγω αδύναμου σήματος, δεν επαιρνε ip και κάτι τέτοια. το παλεψα με το ρουτερ, αλλαξα καναλια και κατι τετοια, αλλά τίποτα. τελικά το πρόβλημα λύθηκε διαγράφοντας τα αρχεία στον φάκελο: /data/misc/dhcp

το γράφω just in case ;)

Αυτό με το αδύναμο σήμα δεν το καταλαβαίνω.. Εγώ που είμαι με την hybrid έχω πολύ αδύναμο σήμα.. Βλέπω άλλα κινητά να συνδέονται και εγώ να μην πιάνω σήμα.. Ενώ με στοκ και με Brains είχα πολύ καλό σήμα.. Γιατί διαφέρει από ρομ σε ρομ?

Εμένα στο wifi του σπιτιού όλα ήταν εντάξει.. Ξαφνικά τρώει το σκάλωμα και δεν παίρνει ip. Άλλοτε έκανε ότι συνδέεται και δεν έπαιρνε ip και άλλοτε μου έλεγε ότι δεν συνδέεται λόγω αδύναμους σήματος βασικά.. Με αυτό που έγραψα πιο πάνω λύθηκε και συνδέθηκε αμέσως, με full σήμα όπως έπρεπε.. Δοκίμασε το, νομίζω δεν θα χάσεις τίποτα.. Κάνε ένα backup πρώτα καλού κακού..

Βάλτε και το locksreen από JB

Μετά το reboot

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Αν δεν μπορείς να το ξεκλειδώσεις πάρε από ένα τηλέφωνο τον εαυτό σου, σήκωσε το και μετά ενώ "μιλας" πήγαινε στις ρυθμίσεις να αλλάξεις ότι θες ή να απενεργοποιησεις τον οθόνη κλειδώματος (έστω προσωρινά)

Κοσμά έχεις λινκ?

Charlie Θα το δοκιμάσω τώρα..

Από το κινητό είμαι. Μπες στο xda στο themes and apps του sola. Θα το δεις στα πρώτα :D

Πφφφ το γ.... το κινητό.. Μάλλον έκανα μ...ια με τα permissions.. Δεν μπορεί να ανοίξει.. Κολλάει στο boot animation και ξανα γυρνάει στο SONY logo.. Γίνεται συνέχεια το ίδιο πράγμα.. Μόνο recovery μπορώ να μπω.. Καμία ιδέα πριν πάω για επαναφορά?

EDIT Με wipe data/factory reset υπάρχει ελπίδα?

Edited by AlMag1

Το έχω πάθει 2-3 φορές :-P

Αν θυμάμαι καλά με wipe data δεν δούλεψε.. Αλλά προτείνω να πάρεις πρώτα backup από recovery, μετά φλασαρεις. 54 από flashtool και μετά βάζεις ότι θες και μπορείς μέσω titanium να επαμαφερεις εφαρμογές και data. Μην το φτιάξεις και πας από recovery για restore, στο ίδιο bootloop θα μπεις...

Btw, δοκίμασε ένα fix permissions πρώτα.. Τώρα μου ήρθε σαν ιδέα δεν έχω ιδέα αν θα δουλέψει..

Το έχω πάθει 2-3 φορές :-P

Αν θυμάμαι καλά με wipe data δεν δούλεψε.. Αλλά προτείνω να πάρεις πρώτα backup από recovery, μετά φλασαρεις. 54 από flashtool και μετά βάζεις ότι θες και μπορείς μέσω titanium να επαμαφερεις εφαρμογές και data. Μην το φτιάξεις και πας από recovery για restore, στο ίδιο bootloop θα μπεις...

Btw, δοκίμασε ένα fix permissions πρώτα.. Τώρα μου ήρθε σαν ιδέα δεν έχω ιδέα αν θα δουλέψει..

Όντως δεν δούλεψε.. :p Δοκίμασα και fix permissions.. Τίποτα.. Και επειδή δεν έχω και χρόνο για πολλά πειράματα (αύριο δίνω μάθημα) έκανα μια επαναφορά να τελειώνουμε και όταν με το καλό τελειώσω εξεταστική το ξανα στήνω..

Μάλλον δεν έκανα σωστά τα permissions για αυτό το bootloop..

Ξερει καποιος να μου πει που μπορω να βρω το txt δικτυου κινητης τηλεφωνιας που εινσι για λαθη?

Με λιγα λογια θελω να δω που οφειλεται και μου πεταει το δικτυο τηλεφωνιας εκτος, αν κ βρηλα ποια εφαρμογη μου το κρασαρει

Root call blocker. Αγορασμενο και ομως αυτο το μπλοκαρει

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola