charlie_pace4 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Είναι γνωστό πρόβλημα σε ορισμένα παιχνίδια, λόγω του floating touch, να πιάνει πάντα το glove mode, χωρίς να είναι ενεργοποιημενο. Τώρα δοκίμασα το 1 στην nova (cm based) και ενώ η rom δεν έχει υποστήριξη glove mode αυτό υπακούει σε κινήσεις που κάνω από "μακριά" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Έπαιζα ένα διάστημα ένα από τα 2, δεν θυμάμαι ποιο.. Νομίζω το 2.. Ήταν κομπλέ και ήμουν τότε με στοκ ρομ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos6661 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Καλησπερα, προσπαθω να περασω ics στο sole μου με seus αλλα εχει μεινει στο "checking connected phone" εδω και 20 λεπτα. Τι να κανω? Εxω ακολουθησει ολα τα βηματα σωστα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Nikos6661 Έχεις ΠΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Παιδιά έβαλα firedroid 1.3 και απλά τα σπάει!!Γρήγορη,lag-free,smooth και υποστηρίζει και themes!!!!Δοκιμάστε την αξίζει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Παιδιά έβαλα firedroid 1.3 και απλά τα σπάει!!Γρήγορη,lag-free,smooth και υποστηρίζει και themes!!!!Δοκιμάστε την αξίζει!!! Μοναδικό bug είναι το radio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Παιδιά, στις επαφές, στη ρύθμιση "φίλτρο" δε μου εμφανίζει την επιλογή "επαφές SIM". Υπάρχει κάποιο tweak ώστε να επανέρθει; (αυτό συμβαίνει μόνο στη stock, σε κάποιες mod η επιλογή υπάρχει κανονικά, όπως και σε όλα τα android) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millernet Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Μπορώ να βάλω cwm στην 1,54 για να περάσω το Xperia GX Home Launcher από xda? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918185 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Μπορώ να βάλω cwm στην 1,54 για να περάσω το Xperia GX Home Launcher από xda? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918185 Ναι γιατί να μην μπορείς. Δες όμως αν ο launcher είναι σε αρχείο zip η απλό αρχείο apk οπότε ίσως να μην χρείαζεται CWM recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millernet Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 (edited) Ναι γιατί να μην μπορείς. Δες όμως αν ο launcher είναι σε αρχείο zip η απλό αρχείο apk οπότε ίσως να μην χρείαζεται CWM recovery Ok ευχαριστώ είναι και στα δυο Αν θέλω κάποια στιγμή να βάλω cwm στην 1,54 τι θα πρέπει να κάνω? Edited January 28, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Παιδιά έβαλα firedroid 1.3 και απλά τα σπάει!!Γρήγορη,lag-free,smooth και υποστηρίζει και themes!!!!Δοκιμάστε την αξίζει!!! έχω την nova που είναι βασισμένη στην firedroid. είναι πολύ καλή και γρήγορη. μου έχει κάνει κάτι random reboot βέβαια και γιαυτό σκέφτομαι να πάω σε firedroid, στην οποία περιμένουμε και την 1.4 όπου να ναι. απλά ένα μικρό tip, χθες το wifi μου εβγαζε συνεχεια οτι δεν συνδέεται λόγω αδύναμου σήματος, δεν επαιρνε ip και κάτι τέτοια. το παλεψα με το ρουτερ, αλλαξα καναλια και κατι τετοια, αλλά τίποτα. τελικά το πρόβλημα λύθηκε διαγράφοντας τα αρχεία στον φάκελο: /data/misc/dhcp το γράφω just in case ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Αυτό με το αδύναμο σήμα δεν το καταλαβαίνω.. Εγώ που είμαι με την hybrid έχω πολύ αδύναμο σήμα.. Βλέπω άλλα κινητά να συνδέονται και εγώ να μην πιάνω σήμα.. Ενώ με στοκ και με Brains είχα πολύ καλό σήμα.. Γιατί διαφέρει από ρομ σε ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Εμένα στο wifi του σπιτιού όλα ήταν εντάξει.. Ξαφνικά τρώει το σκάλωμα και δεν παίρνει ip. Άλλοτε έκανε ότι συνδέεται και δεν έπαιρνε ip και άλλοτε μου έλεγε ότι δεν συνδέεται λόγω αδύναμους σήματος βασικά.. Με αυτό που έγραψα πιο πάνω λύθηκε και συνδέθηκε αμέσως, με full σήμα όπως έπρεπε.. Δοκίμασε το, νομίζω δεν θα χάσεις τίποτα.. Κάνε ένα backup πρώτα καλού κακού.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 (edited) Βάλτε και το locksreen από JB Μετά το reboot Edited January 28, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Αν δεν μπορείς να το ξεκλειδώσεις πάρε από ένα τηλέφωνο τον εαυτό σου, σήκωσε το και μετά ενώ "μιλας" πήγαινε στις ρυθμίσεις να αλλάξεις ότι θες ή να απενεργοποιησεις τον οθόνη κλειδώματος (έστω προσωρινά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Κοσμά έχεις λινκ? Charlie Θα το δοκιμάσω τώρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Κοσμά έχεις λινκ? Charlie Θα το δοκιμάσω τώρα.. Από το κινητό είμαι. Μπες στο xda στο themes and apps του sola. Θα το δεις στα πρώτα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Δεν πέτυχε.. :/ Το έβαλα στο system/app έκανα και reboot αλλά τίποτα.. πάλι το ίδιο είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Άλλαξες τα permissions σε rw-r-r? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 (edited) Πφφφ το γ.... το κινητό.. Μάλλον έκανα μ...ια με τα permissions.. Δεν μπορεί να ανοίξει.. Κολλάει στο boot animation και ξανα γυρνάει στο SONY logo.. Γίνεται συνέχεια το ίδιο πράγμα.. Μόνο recovery μπορώ να μπω.. Καμία ιδέα πριν πάω για επαναφορά? EDIT Με wipe data/factory reset υπάρχει ελπίδα? Edited January 27, 2013 by AlMag1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Τι έκανες πάλι τρελέ ? :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Το έχω πάθει 2-3 φορές :-P Αν θυμάμαι καλά με wipe data δεν δούλεψε.. Αλλά προτείνω να πάρεις πρώτα backup από recovery, μετά φλασαρεις. 54 από flashtool και μετά βάζεις ότι θες και μπορείς μέσω titanium να επαμαφερεις εφαρμογές και data. Μην το φτιάξεις και πας από recovery για restore, στο ίδιο bootloop θα μπεις... Btw, δοκίμασε ένα fix permissions πρώτα.. Τώρα μου ήρθε σαν ιδέα δεν έχω ιδέα αν θα δουλέψει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeffpapadopoulos Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2120374 εδω στις οδηγειες που λεει Flash boot.img from CM 9.1 ZIP τι ακριβως πρεπει να κανω ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Το έχω πάθει 2-3 φορές :-P Αν θυμάμαι καλά με wipe data δεν δούλεψε.. Αλλά προτείνω να πάρεις πρώτα backup από recovery, μετά φλασαρεις. 54 από flashtool και μετά βάζεις ότι θες και μπορείς μέσω titanium να επαμαφερεις εφαρμογές και data. Μην το φτιάξεις και πας από recovery για restore, στο ίδιο bootloop θα μπεις... Btw, δοκίμασε ένα fix permissions πρώτα.. Τώρα μου ήρθε σαν ιδέα δεν έχω ιδέα αν θα δουλέψει.. Όντως δεν δούλεψε.. :p Δοκίμασα και fix permissions.. Τίποτα.. Και επειδή δεν έχω και χρόνο για πολλά πειράματα (αύριο δίνω μάθημα) έκανα μια επαναφορά να τελειώνουμε και όταν με το καλό τελειώσω εξεταστική το ξανα στήνω.. Μάλλον δεν έκανα σωστά τα permissions για αυτό το bootloop.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 Ξερει καποιος να μου πει που μπορω να βρω το txt δικτυου κινητης τηλεφωνιας που εινσι για λαθη? Με λιγα λογια θελω να δω που οφειλεται και μου πεταει το δικτυο τηλεφωνιας εκτος, αν κ βρηλα ποια εφαρμογη μου το κρασαρει Root call blocker. Αγορασμενο και ομως αυτο το μπλοκαρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts