aeriko1975 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1937792 Εδώ! ευχαριστω!!! Την italy κατεβαζω ή την global? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Για μένα η καλύτερη λύση είναι official Rom, root και διάφορα mods :-) Θα συμφωνήσω. Αυτά τα mods, μπορούμε να τα βρούμε πουθενά; Π.χ. θα ήθελα toggles στην notification bar. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan15 Δημ. January 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2013 Θα συμφωνήσω. Αυτά τα mods, μπορούμε να τα βρούμε πουθενά; Π.χ. θα ήθελα toggles στην notification bar. Εγώ δεν έχω κανένα θεματάκι με την brainsRom! Ταχύτατη απλά θα ήθελα κάτι το διαφορετικό σε εμφάνιση αλλά να συνδυάζει και τη ταχύτητα! Προς το παρόν δεν το έχω βρει οπότε περιμένω! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 4.0.4 εχω............ εννοεί αν έχεις την 54 η την 10 Θα συμφωνήσω. Αυτά τα mods, μπορούμε να τα βρούμε πουθενά; Π.χ. θα ήθελα toggles στην notification bar. αν και δεν συμμερίζομαι την αγάπη σου για την stock (χαχα) όλα τα mods υπάρχουν στο xda :happy: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1519 Εγώ δεν έχω κανένα θεματάκι με την brainsRom! Ταχύτατη απλά θα ήθελα κάτι το διαφορετικό σε εμφάνιση αλλά να συνδυάζει και τη ταχύτητα! Προς το παρόν δεν το έχω βρει οπότε περιμένω! :-) πολύ καλή η brains. την είχα παλιότερα. πάντως μιας και θες αλλαγή στην εμφάνιση και κάτι ελαφρύ προτείνω την nova. είναι cm 9 based βεβαια που θα πει ότι χάνεις όλα τα mods που προορίζονται για stock αλλα έχει αλλα καλά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2101378 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miralas Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 και στα δυο κανενα προβλημα, βασικα πολλα απ'τα πρωταρχικα ερωτηματα που μπορει να χει καποιος (οπως αυτα) εχουν απαντηθει σε προηγουμενες σελιδες. (δεν ειναι και πολλες ακομα ωστε να ειναι δυσκολο να ριξουμε μια ματια) παντως το gps lockαρει παρα πολυ γρηγορα. και με το wifi δεν ειχα κανενα προβλημα. πιανει μια χαρα και αρκετα μακρια απο το ρουτερ. Καλημερα να ρωτησω κι'εγω κατι?το gps του ειναι μονο με συνδεση στο internet γιατι γραφει aGPS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Οχι, εχει και κανονικο GPS, που δεν χρειαζεται συνδεση σε data ή WIFI και πρεπει να βαλεις καποιο προγραμμα GPS (επι πληρωμη συνηθως). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 (edited) Καλημερα να ρωτησω κι'εγω κατι?το gps του ειναι μονο με συνδεση στο internet γιατι γραφει aGPS? Οχι δεν θελει internet για να δουλεψει. Το a-gps ειναι για να ''κλειδωσεις'' ποιο γρηγορα στιγμα. Edit το a-gps ειναι με χρεωση δεδομενων(αν τα εχεις ανοικτα) και το σκετο gps ειναι χωρις χρεωση. http://en.wikipedia.org/wiki/Assisted_GPS Edited January 22, 2013 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan15 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 πολύ καλή η brains. την είχα παλιότερα. πάντως μιας και θες αλλαγή στην εμφάνιση και κάτι ελαφρύ προτείνω την nova. είναι cm 9 based βεβαια που θα πει ότι χάνεις όλα τα mods που προορίζονται για stock αλλα έχει αλλα καλά http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2101378 Από ταχύτητα πως ειναι κ από κολλήματα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miralas Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Ευχαριστω παιδια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 στην nova λέει: Same as cm9 by FXP ποια είναι αυτά? είναι κάτι σοβαρό? alex, το θέμα που έλεγες με το play και τις εφαρομγές το έλυσες? (βλεπω στο λινκ που εδωσες λεει αρκει ενα φλασαρισμα των gapps.. ισχύει? ) edit: μάλλον το έγραψες εσύ και στο xda αν κρίνω από το όνομα :P επίσης τι λέει από nfc, floating touch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Σοβαρές Rom θα δούμε όταν το go πάρει JB. Λογικά θα γίνουν αρκετά port Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Εχει περασει κανεις τον Xperia Z Launcher? Αν ναι, πως τον βλεπει σε σχεση με τον stock του Sole? Βασικα εχω αγορασει εδω και καιρο τον Nova Prime αλλα ακομα δεν εχω βρει χρονο να κατσω να τον στησω. Αν ομως αξιζει ο Xperia Z Launcher θα τον προτιμησω καθως θελω τα widgets της Sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Παιδιά μια ερώτηση.φίλη έχει το sole και υπάρχει ένα θέμα.Όταν πατήσει το κουμπί για να πάρει τηλ ή για να μπει στο go sms το κινητό αργεί απελπιστικά(και αλλού αλλά αυτά τα δύο είναι τα πιο χαρακτηριστικά).Το κινητό φοράει στοκ 4.0.4 μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και καθαρή εγκατάσταση από seus.Αν κλείσω και ανοίξω το κινητό πάει καλά αλλά μετά από περίπου μια μέρα μπουκωνει.Έχει συμβεί σε κανένα και αν ναι το αντιμετώπισε με κάποιο τρόπο;Υπάρχει περίπτωση να δημιουργεί κάποια εφαρμογή αυτό το πρόβλημα πχ viber; Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Υπαρχει μια μικρη καθυστερηση 2-3 δευτ. οταν ανοιγεις τις κλησεις (οχι παντα βεβαια). Αν αργει παραπανω, ισως να το εχει γεμισει με πολλες εφαρμογες / widgets και εχει λιγη ελευθερη μνημη, οποτε και σερνεται γενικως το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agekalp Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Καπου τοσο αργει συνηθως(καποιες φορες περισσοτερο) αλλα μου φανηκε αρκετο. Αφου δε χρησιμοποιει widgets θα της τα αφαιρεσω ή μπορει να δοκιμασω και καποιον πιο ελαφρυ launcher. Θα δοκιμασω και να βγαλω το swype beta που ειναι ψιλοβαρυ. Παράθεση Αγγελος... Πώς να κάνουμε root το LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε την Clockwork Recovery στο LG Optimus 2X -- Nandroid Backup - Restore στο LG Optimus 2X -- Πώς να εγκαταστήσουμε μια Custom Rom στο LG Optimus 2X -- Πώς να επιστρέψουμε σε Stock Rom στο LG Optimus 2X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Θελω να μου πειτε με ποιο τροπο ξεκλειδωνω το κινητο και τι πλεονεκτηματα εχω. Τα μειονεκτηματα τα ξερω(:lol: χανουμε εγγυηση) Ειναι καλο να το κανω η οχι; Υ.Γ Δεχεται ξεκλειδωμα, εκανα το τεστ *#*#7378423#*#* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Καπου τοσο αργει συνηθως(καποιες φορες περισσοτερο) αλλα μου φανηκε αρκετο. Αφου δε χρησιμοποιει widgets θα της τα αφαιρεσω ή μπορει να δοκιμασω και καποιον πιο ελαφρυ launcher. Θα δοκιμασω και να βγαλω το swype beta που ειναι ψιλοβαρυ. Κλασικό bug της ics,μπορεί να βάλει τον ex dialer που ανοίγει σφαίρα! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 (edited) Από ταχύτητα πως ειναι κ από κολλήματα;; στην nova λέει: Same as cm9 by FXP ποια είναι αυτά? είναι κάτι σοβαρό? alex, το θέμα που έλεγες με το play και τις εφαρομγές το έλυσες? (βλεπω στο λινκ που εδωσες λεει αρκει ενα φλασαρισμα των gapps.. ισχύει? ) edit: μάλλον το έγραψες εσύ και στο xda αν κρίνω από το όνομα :P επίσης τι λέει από nfc, floating touch? ναι εγώ ήμουν στο xda :lol::lol: και όντως αρκεί φλασαρισμα των gapps .τα θετικά είναι ότι είναι απίστευτα γρηγορη χωρις κολλήματα. η πρώτη rom που έχω βάλει και είναι τόσο γρηγορη. έχει παρα πολύ καλή διαχείριση μνήμης. δηλαδή με φορτωμένα διαφορα widgets κτλ έχω γύρω στα 110mb ελεύθερη μνήμη ενώ με την ultimate είχα γύρω στα 60 με 70 και έκλαιγα :P ,παρα πολύ όμορφο interface (καλά , αυτό είναι και σχετικό για τον καθενα....) aosp dialer , aosp sms τα οποια είναι πολύ όμορφα κτλ ,επίσης έχει apex launcher κατευθείαν μετά την εγκατάσταση. τα μειονεκτήματα είναι ότι μιας και το cm 9 είναι για διαφορα android (σωστα??) ξεχνάμε οτιδήποτε stock η stock based όπως floating touch , mods για camera (με το cyber shot mod η camera είχε μεγάλη διαφορα σε σχέση με αυτήν που έχω τώρα στην nova) , nfc δεν έχω βρει στις ρυθμίσεις και μου κάνει εντύπωση...(μπας και υπάρχει και είμαι τυφλός? :X) βεβαια εμενα δεν με ενδιαφέρει αλλα λογικά σε πόλους είναι χρήσιμο. δεν έχω διαπιστώσει κάποια bugs να σου πω την αλήθεια. δεν είχε app για ξυπνητήρι αλλα κατέβασα μια από το store και όλα ok...θα δοκιμάσω το βραδυ ραδιόφωνο και θα ποστάρω. Edited January 22, 2013 by alex21 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Εχει περασει κανεις τον Xperia Z Launcher? Αν ναι, πως τον βλεπει σε σχεση με τον stock του Sole? Βασικα εχω αγορασει εδω και καιρο τον Nova Prime αλλα ακομα δεν εχω βρει χρονο να κατσω να τον στησω. Αν ομως αξιζει ο Xperia Z Launcher θα τον προτιμησω καθως θελω τα widgets της Sony. Τον έβαλα εγώ. Φοβερός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 ναι εγώ ήμουν στο xda :lol::lol: και όντως αρκεί φλασαρισμα των gapps .τα θετικά είναι ότι είναι απίστευτα γρηγορη χωρις κολλήματα. η πρώτη rom που έχω βάλει και είναι τόσο γρηγορη. έχει παρα πολύ καλή διαχείριση μνήμης. δηλαδή με φορτωμένα διαφορα widgets κτλ έχω γύρω στα 110mb ελεύθερη μνήμη ενώ με την ultimate είχα γύρω στα 60 με 70 και έκλαιγα :P ,παρα πολύ όμορφο interface (καλά , αυτό είναι και σχετικό για τον καθενα....) aosp dialer , aosp sms τα οποια είναι πολύ όμορφα κτλ ,επίσης έχει apex launcher κατευθείαν μετά την εγκατάσταση. τα μειονεκτήματα είναι ότι μιας και το cm 9 είναι για διαφορα android (σωστα??) ξεχνάμε οτιδήποτε stock η stock based όπως floating touch , mods για camera (με το cyber shot mod η camera είχε μεγάλη διαφορα σε σχέση με αυτήν που έχω τώρα στην nova) , nfc δεν έχω βρει στις ρυθμίσεις και μου κάνει εντύπωση...(μπας και υπάρχει και είμαι τυφλός? :X) βεβαια εμενα δεν με ενδιαφέρει αλλα λογικά σε πόλους είναι χρήσιμο. δεν έχω διαπιστώσει κάποια bugs να σου πω την αλήθεια. δεν είχε app για ξυπνητήρι αλλα κατέβασα μια από το store και όλα ok...θα δοκιμάσω το βραδυ ραδιόφωνο και θα ποστάρω. Γαμώτο εγώ χρησιμοποιώ floating touch.. :/ Και ήθελα να την βάλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Τον έβαλα εγώ. Φοβερός Το δοκιμασα και εγω αλλα δε μου βγαζει τα wallpaper xperia z. Εκανα wipe cache, τι κανω λαθος Εχω κανει και εκκαθαριση δεδομενων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 για τα wallpapers πρέπει να φλασάρεις και το παρακάτω αρχείο http://www.androidfilehost.com/?fid=9390275921635704995 Κατέβασε το και φλάσαρε το μέσω CWM. Δεν θα κάνεις κανένα wipe. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Κοσμά σου εμφανίζει τα εικονίδια όπως ακριβώς δείχνει στις φωτογραφίες? Π.χ. το google play.. Γιατί εμένα όπως πριν τα έχει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 για τα wallpapers πρέπει να φλασάρεις και το παρακάτω αρχείο http://www.androidfilehost.com/?fid=9390275921635704995 Κατέβασε το και φλάσαρε το μέσω CWM. Δεν θα κάνεις κανένα wipe. Οκ ευχαριστω Για το θεμα της μπαταριας βρηκα ενα κωδικα και τον βαζουμε στο τελος του αρχειου build.prop. ro.ril.disable.power.collapse=0 pm.sleep_mode=1 debug.performance.tuning=1 debug.composition.type=hw debug.sf.hw=1 persist.android.strictmode=0 persist.sys.use_dithering=1 persist.sys.ui.hw=true persist.sys.purgeable_assets=1 ro.com.google.networklocation=0 ro.kernel.android.checkjni=0 ro.config.nocheckin=1 ro.vold.umsdirtyratio=20 dalvik.vm.checkjni=false dalvik.vm.execution-mode=int:jit video.accelerate.hw=1 windowsmgr.max_events_per_sec=240 profiler.force_disable_err_rpt=1 profiler.force_disable_ulog=1 :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 (edited) Οχι τα εικονίδια είναι όπως πριν. Μου αλλάξαν μερικά όπως το notes αλλά δεν τετραγωνίστηκαν. Οι φώτο ειναι απο το neo v και προφανώς για τετράγωνα εικονίδια έχει και εγκαταστασθεί και κάτι άλλο. Αμα δεις το video απο το galaxy s3 που εγκαταστάθηκε ο launcher τα εικονίδια έμειναν όπως στο touchwiz της samsung. Αυτά που αλλάζουν οπτικά ειναι τα apps της Sony. Για το θέμα της μπαταρίας και απόδοσης του κινητού υπάρχει και σχετική εφαρμογή στο google play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.martino2k6.vmheaptool&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYXJ0aW5vMms2LnZtaGVhcHRvb2wiXQ.. Ειναι μόνο για όσους είναι rooted. Αμα δείτε τα review το πρόγραμμα κάνει φοβερή δουλειά σε πολλά κινητά αυξάνοντας το heap size. Στην περίπτωση του sole όμως αναφέρεται αύξηση απόδοσης και καλύτερη μπαταρίας με μείωση της τιμής στο 32. Διαβάστε όσοι θέλετε εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2106435 Edited January 22, 2013 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts