lostgravity Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 αν μπεις στο superuser σου λέει μέσα στις εφαρμογές το titanium? κανονικά την πρώτη φορα που ανοίξεις το titanium θα έπρεπε να πετάγεται ένα παραθυράκι που να σε ρωτάει αν θες να του δόσεις δικαιώματα su. Δώστου δικαιώματα μέσα από την εφαρμογή superuser.. ευχαριστω,το εκανα και τωρα ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 1) Μπορεί να είναι bug της έκδοσης 2)Λογικό.. Κατέβασε Handcent SMS 3)Δεν ξέρω 4)Ό,τι και στο βήμα 2.. :p θεμα είναι οτι αυτο δεν μου τι έκανε απο την αρχή που εβαλα αυτη τη ρομ...η οθονη εκλεινε κανονικα μετα το περασαμ 30 δ/λ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 σκέφτομαι να αγοράσω αυτή την μνήμη (32 gb) για να την γεμίσω με ταινίες/σειρές αλλα και να στείλω κάποιες εφαρμογές (κυρίως παιχνίδια) που πιάνουν μεγάλο χώρο και γεμίζει η εσωτερική μνήμη του sole. υπάρχει πρόγραμμα για root συσκευές απότι είδα στο xda και λογικά θα δουλευει καλά εφόσον είναι class 10 ερώτηση 1. η συγκεκριμένη μνήμη κάνει για το sole? ερώτηση 2. έχει δοκιμάσει κανείς να μετακινήσει παιχνίδια σε εξωτερική sd και αν ναι ετρεχαν καλά ? (σε βίντεο στο youtube έπαιζε απαιτητικά παιχνίδια και ήταν οκ). ή θα ήταν καλύτερα να μην το κάνω και να αρκεστώ στις ταινίες/σειρές? ερώτηση 3. υπάρχει κάποια καλύτερη μνήμη απο άποψη μάρκας να επιλέξω ? Απαντάω μόνο για το 3, είναι ίσως η καλύτερη κάρτα μνήμης. Αν αγόραζα κάρτα σίγουρα αυτή θα επέλεγα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 καλησπέρα! Είχα ένα ray και πρόσφατα απέκτησα ένα sole. Αν και με το ray κατανάλωνα γύρω στα 200-250ΜΒ το μήνα (8-10ΜΒ την ημέρα), με αρκετή χρήση (κυρίως περιαγωγή μέσω του όπερα μίνι), παρατηρώ ότι το sole καταναλώνει υπερβολικά πολλά ΜΒ για παρόμοια χρήση. Χαρακτηριστικά μέσα σε 3 ημέρες έχω καταναλώσει περίπου 100ΜΒ. Μέσω της κίνησης δεδομένων του κινητού, παρατήρησα ότι το Opera mini κατανάλωσε γύρω στα 45ΜΒ και το "λειτουργικό σύστημα" γύρω στα 30ΜΒ, τα περισσότερα στο παρασκήνιο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να περιορίσω αυτήν την κατανάλωση; Το λειτουργικό σύστημα τι κατεβάζει, σχεδόν 10ΜΒ την ημέρα? Μπορώ με κάποιον τρόπο να σταματήσω ότι κατεβάζει; Επίσης, επειδή σκέφτομαι να υποβαθμίσω το κινητό από την 4.0 στη 2.3, είναι εφικτό; Μπορεί η υποβάθμιση να βοηθήσει την μπαταρία του και κυρίως την υπερβολική κατανάλωση ΜΒ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Δεν ξέρω γιατί μπορεί να καταναλώνει τόσα πολλά.. Εμένα δεν έχει τέτοια κατανάλωση στο παρασκήνιο.. Πάντως πηγαίνεις εύκολα στην 2.3 με ένα απλό φλασάρισμα.. Τώρα το αν θα έχει αποτέλεσμα, θα το δεις μόνος σου.. Να συγκρίνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 κλείσε τον αυτόματο συγχρονισμό δεδομένων ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Παιδιά, στο σημείο που είναι το βελάκι (κάτω δεξιά) υπάρχει ένα ροδάκι που γυρίζει. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 δεν βλεπω κατι.. το εχεις ξεβιδωσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 δεν βλεπω κατι.. το εχεις ξεβιδωσει? Ναι, είναι κάτω από το κάλυμμα. Νόμιζα ότι είναι ευδιάκριτο στη φώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Παιδιά, στο σημείο που είναι το βελάκι (κάτω δεξιά) υπάρχει ένα ροδάκι που γυρίζει. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό; Δεν φαίνετε καλά… μήπως είναι η δόνηση? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Δεν φαίνετε καλά… μήπως είναι η δόνηση? Δεν ξέρω τι είναι πάντως όταν είμαι στο σκοτάδι σε αυτό το σημείο ακριβώς ανάβει ένα φως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostgravity Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 παιδια ξερει κανεις αν υπαρχει καποια επιλογη απο τις ρυθμισεις του τηλεφωνου(οχι μεσω app) για να αναβει η οθονη οταν ερχεται νεο μηνυμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 νομίζω πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο...αν θες app πάντως πολύ εξυπηρετικό είναι το illumination bar notification. δεν ανάβει την οθόνη αλλα τα κουμπάκια από κάτω :happy: Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostgravity Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 νομίζω πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο...αν θες app πάντως πολύ εξυπηρετικό είναι το illumination bar notification. δεν ανάβει την οθόνη αλλα τα κουμπάκια από κάτω :happy: δεν ειναι πολυ χαζο να μην αναβει η οθονη οταν ερχεται μηνυμα??οκ θα δοκιμασω αυτο,ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 τώρα που το σκέφτομαι έχω την εντύπωση χωρίς να είμαι σίγουρος ότι αν βάλεις κάποιο άλλο αρ για sms (go sms) υπάρχει τέτοια επιλογή Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostgravity Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 ναι ετσι γινεται,απλα αν βαλω αλλο app χανεται το ''1'' που εμφανιζεται στην συντομευση της default εφαρμογης μηνυματων οταν υπαρχει νεο εισερχομενο το οποιο με εξυπηρετει πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Λοιπόν παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω το sole. Αν μπορείτε να μου πείτε αν οι εντυπώσεις σας ήταν καλές από το συγκεκριμένο κινητό και αν θα ήταν μια καλή επιλογή και αξίζει τα λεφτά του. Να σημειώσω επίσης ότι το κινητό θέλω να κρατήσει αρκετό καιρό.;) Παράθεση Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 ναι ετσι γινεται,απλα αν βαλω αλλο app χανεται το ''1'' που εμφανιζεται στην συντομευση της default εφαρμογης μηνυματων οταν υπαρχει νεο εισερχομενο το οποιο με εξυπηρετει πολυ. α) υπάρχει της εφαρμογής που μπορείς να βάλεις στην οθόνη σου, που έχει μετρητή. β) σε nova launcher (μπορεί και σε άλλους, αλλά nova σίγουρα) το widget μπαίνει και στην dock (που εμενα μου αρέσει πολύ) Υ.Γ. αυτά βασικά είναι για το handcent, αλλά απόσο θυμάμαι ίδιες επιλογές είχε και το go.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daskalos3 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Οταν κατεβαζεις την notification bar δεν σταματαει; οταν το εχω κλειδωμενο νομιζω οτι δεν σταματαει.... το δικο μου κινητο εχει προβλημα με τη μπαταρια και με λιγο ιντερνετ εξαφανιζεται? τι μπορω να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Λοιπόν παιδιά, σκέφτομαι να αγοράσω το sole. Αν μπορείτε να μου πείτε αν οι εντυπώσεις σας ήταν καλές από το συγκεκριμένο κινητό και αν θα ήταν μια καλή επιλογή και αξίζει τα λεφτά του. Να σημειώσω επίσης ότι το κινητό θέλω να κρατήσει αρκετό καιρό.;) Για τι χρηση το θες; Αν ειναι για απλη χρηαη, τοτε να το παρεις.. Αλλιως αν θες το κατι παραπανω και επειδη το θες για καιρο, καλύτερα να πας σε 1gb ram κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mindfreak89 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Μου μπήκαν σκέψεις να κάνω downgrade σε gb αξίζει λέτε η να το αφήσω σε ics? ένα neo v που έδωσα στην αδερφή μου (το αντάλλαξα με ενα psp) τρέχει ΤΟΣΟ γρήγορα σε gb που με κάνει να ζηλεύω. δεν έχω παράπονο απο το sole , γρήγορο είναι και δεν κολάει σε ics αλλα απο την μία δεν παίζει παιχνίδια που έπαιζαν όταν το είχα gb και απο την άλλη το neo v μου φαίνεται γρηγορότερο και με τρελαίνει ! θα χάσω κάτι με το downgrade ? υπάρχει περίπτωση να μην τρέχουν εφαρμογές η δεν υπάρχουν εφαρμογές ics only ?:shifty: το έχω root και σκεφτόμουν για κανένα custom rom αλλα επειδή δεν θα έχω pc να αλλάξω το rom σε περίπτωση που δεν μου αρέσει ή έχει κάποιο πρόβλημα μετά την Παρασκευή που επιστρέφω στην μονάδα , σκέφτηκα να πάω σε κάτι official Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daskalos3 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Παιδια τι εννοειτε οταν λετε οτι πρεπει να κανει ενα κυκλο φορτισης? αρχαριος γαρ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Για τι χρηση το θες; Αν ειναι για απλη χρηαη, τοτε να το παρεις.. Αλλιως αν θες το κατι παραπανω και επειδη το θες για καιρο, καλύτερα να πας σε 1gb ram κινητο... Για απλή χρήση, μουσική, εφαρμογές, φώτο κλπ. Τι εννοείς όταν λες αν το θέλω για κάτι παραπάνω;;:wacko: Παράθεση Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 υπαρχει κανενα homescreen apk που να εχει auto rotation και στο menu.Ειχα βρει παλια ενα gx launcher λεγοταν στο xda αλλα μετα την δημιουργια 2 διαφορετικων subforums για u,p,sola και s,ion,acro s το εχασα :/ Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Για να δοκιμάσουμε και αυτήν.. Την έχει βάλει κανείς? Ωραία φαίνεται και λένε ότι είναι πολύ γρήγορη.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1951750 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts