konstantinoslp Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Παιδια εχω προβλημα στον go launcher! Δεν μπορω να βαλω στο homescreen το widget με το wi-fi,bluetooth,φωτεινοτητα κλπ. Μπορει κανεις να βοηθησει?? δεν αναγνωριζει αυτο το widget.μπορεις να κατεβασεις ενα ειδικα για τον gο. δες το go switch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetrosMel Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 σορρυ βλακεια ειπα. Nova launcher ηθελα να πω. Go launcher ειχα κ απο συνηθεια τον ειπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIOS72 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 σορρυ βλακεια ειπα. Nova launcher ηθελα να πω. Go launcher ειχα κ απο συνηθεια τον ειπα... Στον nova δεν παίζουν κάποια widgets από το xperia. Κατέβασε το power toggles από το store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetrosMel Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 ωραιος!!Ευχαριστω πολυ!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris_Lyn Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Hello! Απλά το αναφέρω σε περίπτωση που το χρειαστεί κάποιος. Έκανα root στο νέο μου sola (αναβαθμισμένο στην τελευταία έκδοση) σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31545627&postcount=1 Δοκίμασα τις v13, 14, 15 και 9 Οι 9 και 15 μου δημιουργούσαν πρόβλημα στην οθόνη, έβγαζε πού και πού ένα κόκκινο περίγραμμα. Στη 14 δεν άναβε καν η οθόνη, δεν έβλεπα καν τι πατάω. Με τη 13 όλα φαίνονται οκ μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Μόλις πήρα το κινητό και απ'οτι βλέπω δεν έχει έρθει η ενημέρωση για το ICS. Ξέρει κανείς γιατί? και εάν υπάρχει τρόπος να βάλω την ICS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Μόλις πήρα το κινητό και απ'οτι βλέπω δεν έχει έρθει η ενημέρωση για το ICS. Ξέρει κανείς γιατί? και εάν υπάρχει τρόπος να βάλω την ICS Μεσω s(e)us. Θα το βρεις στο site της σονυ. Εγκατασταση και ακολουθεις οδηγιες Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) Μεσω s(e)us. Θα το βρεις στο site της σονυ. Εγκατασταση και ακολουθεις οδηγιες Το έκανα πρώτα update με companion (το πήγε 2.3.7) και μετά με το seus έκανε update πάλι σε 2.3.7 edit: Επίσης έχει βρεί κάποιος κανένα gel case και dock που να αξίζουν? Edited October 23, 2012 by linkinpark4175 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Hello! Απλά το αναφέρω σε περίπτωση που το χρειαστεί κάποιος. Έκανα root στο νέο μου sola (αναβαθμισμένο στην τελευταία έκδοση) σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31545627&postcount=1 Δοκίμασα τις v13, 14, 15 και 9 Οι 9 και 15 μου δημιουργούσαν πρόβλημα στην οθόνη, έβγαζε πού και πού ένα κόκκινο περίγραμμα. Στη 14 δεν άναβε καν η οθόνη, δεν έβλεπα καν τι πατάω. Με τη 13 όλα φαίνονται οκ μέχρι στιγμής. Το έχει αναφέρει και άλλος ένας καμια 15αρια σελίδες πίσω.. Να σαι καλά πάντως! Και εγώ σήμερα το ξανα έκανα, επειδή έκανα φορματ στο κινητό.. Με την 13 και εγώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris_Lyn Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Μέχρι στιγμής με έχει ικανοποιήσει πλήρως πάντως! Με τη μπαταρία δεν έχω κανένα πρόβλημα ως τώρα (με ICS). Χθες το βράδυ η απώλεια ήταν 1% και σήμερα που δεν το άφησα στιγμή, βρίσκεται ακόμα στο 45% :P Από προεγκατεστημένες εφαρμογές πολύ facebook ρε παιδιά, τι κακό. Είναι φαντάζομαι ασφαλές να τις ξηλώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 εχεις ενεργοποιημένο το facebook inside xperia? γιατί εγώ δεν το έχω και δεν με εχει ενοχλήσει το fb... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kris_Lyn Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Δεν το έχω ενεργοποιημένο, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έχω facebook, οπότε μου είναι άχρηστες σαν εφαρμογές... Τι άλλο γενικά είναι για πέταμα από μαμά εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) πεταει με ics τελικα Edited October 25, 2012 by couros1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris855 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 ισχυει οτι το ξυπνητηρι του δεν χτυπαει αν η συσκευη ειναι απενεργοποιημενη; υπαρχει τροπος να λυθει; εκτος απ το να μην το κλεινω το βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Όχι, όλα τα smartphone έτσι λειτουργούν Μπορείς να το βάζεις σε flight mode.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 Δεν το έχω ενεργοποιημένο, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έχω facebook, οπότε μου είναι άχρηστες σαν εφαρμογές... Τι άλλο γενικά είναι για πέταμα από μαμά εφαρμογές; Εγώ έχω σουτάρει LiveWare Manager, google plus, foursquare, timescape, chrome.. Δεν θυμάμαι τί άλλο.. Σίγουρα μου διαφεύγει κάτι.. Έσβησα πολύ πράγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) πολυ ομορφη η ics Edited October 25, 2012 by couros1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 παιδια αορρυ και παλι αλλα απο που καταεβαζω το gingerbread firmware? δεν μου αρεσε το ics και θελω να γυρισω πισω και εγω ψαχνω για Ελληνικη ics...Εβαλα rom που δν εχει ελληνικο keyboard.Tι κανω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
couros1 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 (edited) και εγω ψαχνω για Ελληνικη ics...Εβαλα rom που δν εχει ελληνικο keyboard.Tι κανω τωρα? flashtool γινεται Edited October 25, 2012 by couros1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 καλημερα. ξερει κανεις ποτε αναμενεται να φερουν το σολα στο mobile hellas? τους πηρα και λενε οτι ειναι σε ελλειψη. αξιζει να περιμενω να το φερουν η να παρω αλλο κινητο? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. October 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2012 καλημερα. ξερει κανεις ποτε αναμενεται να φερουν το σολα στο mobile hellas? τους πηρα και λενε οτι ειναι σε ελλειψη. αξιζει να περιμενω να το φερουν η να παρω αλλο κινητο? ευχαριστω. Για την τιμη του πιστευω πως αξιζει αρκετα! :) Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 παιδια αορρυ και παλι αλλα απο που καταεβαζω το gingerbread firmware? δεν μου αρεσε το ics και θελω να γυρισω πισω και εγω ψαχνω για Ελληνικη ics...Εβαλα rom που δν εχει ελληνικο keyboard.Tι κανω τωρα? Δειτε εδω. Για το ελληνικο πληκτρολογιο, μπορει να δοκιμασεις αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 Για την τιμη του πιστευω πως αξιζει αρκετα! :) και με την iCS που έδωσε θετικά σημάδια στο θέμα της μπαταρίας σίγουρα είναι το vfm της αγοράς. εχεις ενεργοποιημένο το facebook inside xperia? γιατί εγώ δεν το έχω και δεν με εχει ενοχλήσει το fb... αν είναι ενεργοποιημένο τρώει πολύ μπαταρία το μ@#@#μενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 και εγω ψαχνω για Ελληνικη ics...Εβαλα rom που δν εχει ελληνικο keyboard.Tι κανω τωρα? Δες και το Swype, Πας εδω απο τον μαμισιο browser http://www.swype.com/get-swype/how-do-i-get-swype/ και ακολουθησε τα βηματα. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=333930 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. October 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2012 καλημερα. ξερει κανεις ποτε αναμενεται να φερουν το σολα στο mobile hellas? τους πηρα και λενε οτι ειναι σε ελλειψη. αξιζει να περιμενω να το φερουν η να παρω αλλο κινητο? ευχαριστω. ανάλογα ποιο είναι το άλλο κινητό ;) το θες με επιδότηση? αν ναι στα "κανονικά" μαγαζιά έχει πέσει κανα 30αρι σε σχέση με 1-2 εβδομάδες πριν. αλλιώς και με 200 παεριπου το βρισκεις: http://www.skroutz.gr/s/1872154/Sony-Xperia-Sole.html?keyphrase=sole (στο mobilehellas βλέπω δεν το εχουν πλεον στη σελίδα.. καλύτερα πάρε τηλ. να σου πουν... τυχερός είμαι, την προηγούμενη εβδομάδα το πήρα από εκεί! πάντως πρέπει να πουλάει σαν τρελό, ή να μην φέρνουν πολλά κομμάτια, τους είχα καλέσει από τις 12 του μήνα περίπου για να το παραγγειλω με επιδότηση, το έφεραν στις 18 και τώρα δεν το έχουν!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts