Kathrinf1 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 στο κινητο το κατεβαζεις απο το playstore και βαζεις την διεύθυνση που σου λεει το προγραμμα στον browser σου Ευχαριστώ πολύ. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω.:D Παράθεση Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Το Airdroid είναι μέγας digi-ρουφιάνος. Κοιτάτε τα permissions πριν εγκαταστήσετε κάτι. Droid over WiFi όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dmitril.droidoverwifi Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Το Airdroid είναι μέγας digi-ρουφιάνος. Κοιτάτε τα permissions πριν εγκαταστήσετε κάτι. Droid over WiFi όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dmitril.droidoverwifi Ευχαριστώ πολύ για την παρατήρησή σου. Απ' ό,τι βλέπω, μάλλον προς αυτό θα στραφώ τελικά.;) Παράθεση Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Τις τελευταιες 2 μερες το sole μου χανει το σημα ή καμια φορά μετα απο restart δεν εχει καθολου σημα. Δοκιμασα με πολλες αλλες συσκευες στο ιδιο σημειο και εχουν κανονικα σημα. Ακομη και εκτος σπιτιου να βγω δεν θα ξαναβρει το σημα θελει restart. Ουτε οταν ειναι σε GSM only βρισκει σημα. Δοκιμασα να ξαναπερασω 4.0.4 με το SEUS απο την αρχη αλλα το προβλημα παραμενει. Εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πριν και μετα την εγκαταταση... Να το παω στο service; Ειναι γνωστο το προβλημα; Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Εγώ το είχα σε iPhone 4s και ήθελε αλλαγή κεραίας.. Εφόσον έκανες ο,τι ήταν δυνατό απο θέμα software τώρα νομιζω πως θέλει service.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Τις τελευταιες 2 μερες το sole μου χανει το σημα ή καμια φορά μετα απο restart δεν εχει καθολου σημα. Δοκιμασα με πολλες αλλες συσκευες στο ιδιο σημειο και εχουν κανονικα σημα. Ακομη και εκτος σπιτιου να βγω δεν θα ξαναβρει το σημα θελει restart. Ουτε οταν ειναι σε GSM only βρισκει σημα. Δοκιμασα να ξαναπερασω 4.0.4 με το SEUS απο την αρχη αλλα το προβλημα παραμενει. Εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων πριν και μετα την εγκαταταση... Να το παω στο service; Ειναι γνωστο το προβλημα; ειχα παρόμοιο, μάλιστα όταν δεν το εβαζα σε 3g ετρωγε και reboots. μου το εφτιαξαν στο service. δοκιμασε καλου κακου πρωτα αλλη sim, οταν το πας στο service να τονίσεις ότι εβαλες καινουρια sim (και ας μην εβαλες καινουρια :P ) και οτι ειναι μονιμο πρόβλημα. στο λέω αυτό γιατί όταν το ειχα παει εγω, δεν με αφησαν να μιλησω με τεχνικο, η κοπελα στην υποδοχη εγραψε τα μισα απο όσα της ειπα στην αναφορά, και το αποτέλεσμα ήταν σε 3 μέρες που με ειδοποίησαν να το παραλάβω, να του εχουν κανει ενα firmware restore μόνο και να μου πουν να αλλαξω sim! απαιτώ να μιλήσω με τεχνικό, γιατί ηξερα πως δεν χρειαζοντουσαν αυτα που εκαναν, ο οποίος παρατήρησε ότι δεν ειχαν τρέξει τα κατάλληλα test για τα δίκτυα.. και αφου πηγε μεσα για να το κανει, βγηκε μετά απο κανα 20λεπτο για να μου πει οτι πράγματι υπήρχε πρόβλημα και έπρεπε να γίνει αλλαγή πλακέτας. ευτυχώς μου την έκανε επιτόπου και σε καμια ωρα ήμουν έτοιμος, αλλά έφαγα πολύ ταλαιπωρία για το τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Έχει αλλάξει κανείς μπαταρία? Δύσκολο ή εύκολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Καλησπέρα! Το Sole μιας φίλης μου έχει παρουσιάσει ξαφνικά το εξής πρόβλημα: όταν πάει να ανοίξει την εφαρμογή των επαφών και των κλήσεων (κινητό) αμέσως κρασάρουν και βγάζει το εξής μύνημα: "υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Επαφές (com.sonyericsson.android.socialphonebook)". Επομένως δεν μπορεί να κάνει κλήσεις. Διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής δεν άλλαξε τίποτα. Ούτε κλείσιμο και reboot. Το έχει αντιμετωπίσεις κανείς; Γίνεται να λυθεί με κάποιον τρόπο ώστε να αποφευχθεί το factory reset; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε βοήθεια. Υγ: Το κινητό δεν είναι rooted ούτε έχει οποιοδήποτε mod πάνω του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 χτύπα στο googli "com.sonyericsson.android.socialphonebook". έχει διάφορες λύσεις. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Να ξαναρωτήσω, σε αυτό το κινητό έχει δοθεί επίσημη ICS στην Ελλάδα ή έχει μείνει με Gingerbread; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Επίσημα.. Ηταν το τελευταιο update που πήραμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPG13 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Ένας φίλος έχει το συγκεκριμένο smartphone και έχει το εξής πρόβλημα: δεν έχει βρει στην αρχική οθόνη κάποιο τρόπο για να "ανοίγει" και να "κλείνει" την πρόσβαση στο internet. Στο δικό μου smartphone (HUAWEI Y300) υπάρχει στην κορυφή αναδιπλούμενο μενού από το οποίο ελέγχετε το internet και άλλες λειτουργίες. Αναρωτιέμαι αν είναι θέμα launcher και εάν θα μπορούσαμε κάτι αντίστοιχο να γίνει και στο sole ίσως με άλλον launcher να εμφανίσουμε και στο xperia sole αναδιπλούμενο μενού επιλογών στην αρχική οθόνη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Ένας φίλος έχει το συγκεκριμένο smartphone και έχει το εξής πρόβλημα: δεν έχει βρει στην αρχική οθόνη κάποιο τρόπο για να "ανοίγει" και να "κλείνει" την πρόσβαση στο internet. Στο δικό μου smartphone (HUAWEI Y300) υπάρχει στην κορυφή αναδιπλούμενο μενού από το οποίο ελέγχετε το internet και άλλες λειτουργίες. Αναρωτιέμαι αν είναι θέμα launcher και εάν θα μπορούσαμε κάτι αντίστοιχο να γίνει και στο sole ίσως με άλλον launcher να εμφανίσουμε και στο xperia sole αναδιπλούμενο μενού επιλογών στην αρχική οθόνη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Power toggles!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KPG13 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση , απλά νομίζω πως το συγκεκριμένο χρειάζεται η συσκευή να έχει γίνει root. Το sole του φίλου μου είναι ακριβώς όπως το πήρε και δεν θέλει επεμβάσεις τέτοιου είδους σε αυτό.Θα εκτιμούσα πολύ αν μου προτείνατε κάποιο άλλο πρόγραμμα που να μην απαιτεί rooted συσκευή. Δεν ξέρω αν σε unrooted συσκευή είναι δυνατόν να γίνει , θα ήθελα τη γνώμη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Δεν χρειάζεται root!! :) απο το play store το κατεβαζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeffpapadopoulos Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 εχω 1 προβλημα με το κινητο... παταω το power on και βγαζει το λογοτυπο sony , μετα χperia και μετα ξανα απο την αρχη και αυτο γινεται μεχρι να τελειωσει η μπαταρια .... δν εχω βρει ακομη λυση και το θεμα επειγει , μια γρηγορη απαντηση παρακαλω !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. May 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2014 κάτι πείραξες λογικά σε αρχείο συστήματος. ή πέρασες καποιον κερνελ και δεν εχεις συμβατη ρομ. αν ειναι το πρώτο, λύνεται με το να μπεις στην recovery και να κανεις wipe τα παντα αν ειναι το δευτερο μπορείς να φλασάρεις την στοκ ρομ. για να κλείσεις το κινητό κράτα πατημένο το power button και το volume up, στην πρώτη δόνηση κάνει restart, στο δευτερο σετ δονήσεων κλείνει (αν τα παραπανω σου ακουγονται κινέζικα, τοτε δοκίμασε να κανεις επαναφορά με το sus) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση , απλά νομίζω πως το συγκεκριμένο χρειάζεται η συσκευή να έχει γίνει root. Το sole του φίλου μου είναι ακριβώς όπως το πήρε και δεν θέλει επεμβάσεις τέτοιου είδους σε αυτό.Θα εκτιμούσα πολύ αν μου προτείνατε κάποιο άλλο πρόγραμμα που να μην απαιτεί rooted συσκευή. Δεν ξέρω αν σε unrooted συσκευή είναι δυνατόν να γίνει , θα ήθελα τη γνώμη σας. Γίνεται αν έχει ακόμη GB 2.3.7. Ο στοκ launcher έχει widget butons και για WiFi και για mobile data. Πατάς παρατεταμένα σε κενό σημείο του home screen και ψάχνεις στα widget για την επιλογή "Tools" ή κάτι παρόμοιο (πάει καιρός που είχα 2.3.7... :rolleyes:) Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 απο χθες εχω βαλει αυτην: http://forum.xda-developers.com/xperia-u/sola-development/rom-cyanogenmod-11-t2743059 και προς το παρον τσουλάει αρκετά καλά! έφαγε κάτι reboot οταν εβαζα μαζικα εφαρμογές, αλλά πλέον δεν εχει καποιο θεμα, δεν κολλαει στις κλήσεις, ενώ το google keyboard δεν εξαφανίζεται (το swiftkey δυστυχως ειναι πιο βαρυ μαλλον και εξαφανιζεται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomadaki Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) Όποτε πάω να το φορτίσω μου βγάζει το εξής σφάλμα: "Οι συσκευές USB απενεργοποιήθηκαν. Η κατανάλωση ισχύος από τις συνδεδεμένες συσκευές αυξήθηκε και για αυτόν το λόγο απενεργοποιήθηκαν όλες. Αποσυνδέστε τις συσκευές και δοκιμάστε να τις συνδέσετε ξανά μία-μία" ..... Φτου καήκαμε δηλαδή??? Κάποια λύση εκτός σέρβις να το κανω με καποιο τροπο απο το σπιτι? Edited May 28, 2014 by thomadaki Παράθεση :protest: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GsM Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Όποτε πάω να το φορτίσω μου βγάζει το εξής σφάλμα: "Οι συσκευές USB απενεργοποιήθηκαν. Η κατανάλωση ισχύος από τις συνδεδεμένες συσκευές αυξήθηκε και για αυτόν το λόγο απενεργοποιήθηκαν όλες. Αποσυνδέστε τις συσκευές και δοκιμάστε να τις συνδέσετε ξανά μία-μία" ..... Φτου καήκαμε δηλαδή??? Κάποια λύση εκτός σέρβις να το κανω με καποιο τροπο απο το σπιτι? Μην απελπίζεσαι 1ον) Δοκίμασε και με έναν άλλο φορτιστή 2ον)Δοκίμασε να το βάλεις να φορτίσει αφού το κλείσεις Και εμένα μου είχε κάνει κάτι παρόμοιο με ένα usb stick που είχα συνδέσει με καλώδιο otg και ότι και να συνέδεα μετά μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα. Το άφησα κλειστό για 10 λεπτά και συνήλθε μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomadaki Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Μην απελπίζεσαι 1ον) Δοκίμασε και με έναν άλλο φορτιστή 2ον)Δοκίμασε να το βάλεις να φορτίσει αφού το κλείσεις Και εμένα μου είχε κάνει κάτι παρόμοιο με ένα usb stick που είχα συνδέσει με καλώδιο otg και ότι και να συνέδεα μετά μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα. Το άφησα κλειστό για 10 λεπτά και συνήλθε μόνο του. Σε ευχαριστώ αλλα δυστυχώς ξέχασα να τα αναφέρω στο αρχικό πόστ. Έχω προσπαθήσει με 4 διαφορετικούς φορτιστές. Όταν είναι κλειστό φορτίζει (αλλά δεν είναι λύση και αυτό) κι επίσης όταν το κλείσω και το φορτίσω η επόμενη φορά που θα μπεί στο φορτιστή ανοιχτό πάλι θα φορτίσει, αλλά οι επόμενες όχι (κάτι σαν το 1+1 δώρο :p ) Παράθεση :protest: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GsM Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 (edited) Σε ευχαριστώ αλλα δυστυχώς ξέχασα να τα αναφέρω στο αρχικό πόστ. Έχω προσπαθήσει με 4 διαφορετικούς φορτιστές. Όταν είναι κλειστό φορτίζει (αλλά δεν είναι λύση και αυτό) κι επίσης όταν το κλείσω και το φορτίσω η επόμενη φορά που θα μπεί στο φορτιστή ανοιχτό πάλι θα φορτίσει, αλλά οι επόμενες όχι (κάτι σαν το 1+1 δώρο :p ) Αφού λες ότι φορτίζει όταν είναι κλειστό μου φαίνεται σαν πρόβλημα software, έψαξα και λίγο online όπου οι απόψεις διύστανται και οι λύσεις που προτείνονται είναι αρκετές. Λύση Α) στο κινητό πήγαινε --> ρυθμίσεις --> xperia --> συνδεσιμότητα και ενεργοποίησε ή απενεργοποίησε το "Εγκατ. PC companion" επανεκκίνηση του κινητού και δοκιμάζεις αν και φαίνεται αμελητέο σε μερικούς φαίνεται ότι το πρόβλημα διορθώθηκε Λύση Β) στο κινητό πήγαινε --> ρυθμίσεις --> επιλογές για προγραμματιστές --> Εντοπισμός σφαλμ. USB και ενεργοποίησε το ή απενεργοποίησε το ανάλογα με την κατάσταση που βρίσκεται. επανεκκίνηση του κινητού και δοκιμάζεις Λύση Γ) δοκίμασε να μπεις σε safe mode (δηλαδή το κινητό θα φορτώσει μόνο το απαραίτητο λογισμικό χωρίς τις εφαρμογές που έχεις βάλει εσύ), ακολουθώντας τις παρακάτω οδηγιες και δοκίμασε ξανά να το φορτίσεις αφού ανοίξει 1) κλείνουμε το κινητό και περιμένουμε μερικά λεπτά 2) ανοίγουμε την συσκευή 3) περιμένουμε μέχρι να εμφανιστεί το σηματάκι που λέει xperia με υψηλή φωτεινότητα 4) αμέσως μόλις χαμηλώσει η φωτεινότητα της οθόνης ενώ συνεχίζει να δείχνει το σηματάκι xperia ,πατάμε "ρυθμικά" το κουμπί menu (το δεξί με τις γραμμές). 5) το κινητό θα κάνει μια μεγάλη δόνηση και μετά από λίγο θα ανοίξει σε safe mode (θα το γράφει κάτω αριστερά) σύνδεσε τον φορτιστή και αν δείχνει να φορτίζει κανονικά τότε καποια εφαρμογή που έχεις εγκαταστήσει του προκαλεί αλλεργία στην φόρτιση :) αν δεν λειτουργήσει αυτός ο τρόπος, σημαίνει ότι κάτι έχει χαλάσει στο λογισμικό του android και προτείνεται ο επόμενος... (κλείνοντας και ανοίγοντας το κινητό το επαναφέρει σε normal mode) Λύση Δ) φλασάρισμα της τελευταίας έκδοσης του android για το sole kai επαναφορά της συσκευής στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μέσω του SEUS. προσοχή γιατί θα χαθούν όλα τα δεδομένα σου που έχεις στο κινητό και θα είναι σε κατάσταση σαν μόλις να το αγόρασες. Λύση Ε) αν δε πιάσει τίποτα από τα παραπάνω μένει να μας δώσει μια καλύτερη λύση κάποιο άλλο μέλλος του φόρουμ ή μια επίσκεψη στο κοντινότερο service... :) Edited May 31, 2014 by GsM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomadaki Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 (edited) Αρχικά ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Μολονότι έψαξα στο google και στα αγγλικά δεν βρήκα τίποτα σχετικά με το θέμα, απορρώ που βρήκες τόσες λύσεις. Μπράβο -και θεωρούσα οτι ήμουν expert στις μηχανες αναζήτησης!-. Λύση Α) = Όχι Λύση Β) = Όχι Λύση Γ) = Όχι Λύση Δ) φλασάρισμα της τελευταίας έκδοσης του android για το sole kai επαναφορά της συσκευής στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μέσω του SEUS. προσοχή γιατί θα χαθούν όλα τα δεδομένα σου που έχεις στο κινητό και θα είναι σε κατάσταση σαν μόλις να το αγόρασες. Αυτό πώς θα το κάνω?? Έχω 1000 φώτο στο κινητό που θα τις αποθηκεύσω? :( Λύση Ε) αν δε πιάσει τίποτα από τα παραπάνω μένει να μας δώσει μια καλύτερη λύση κάποιο άλλο μέλλος του φόρουμ ή μια επίσκεψη στο κοντινότερο service... :) Loading... :p Α! Πρίν 3 μέρες όταν ενεργοποιούσα την εξοικονόμηση ενέργειας φόρτιζε, εδώ και δύο μέρες όμως ουτε με αυτό τον τρόπο φορτίζει. και πάλι Thanksss!! Edited May 31, 2014 by thomadaki Παράθεση :protest: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GsM Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 (edited) Λύση Δ) φλασάρισμα της τελευταίας έκδοσης του android για το sole kai επαναφορά της συσκευής στις εργοστασιακές ρυθμίσεις μέσω του SEUS. προσοχή γιατί θα χαθούν όλα τα δεδομένα σου που έχεις στο κινητό και θα είναι σε κατάσταση σαν μόλις να το αγόρασες. Αυτό πώς θα το κάνω?? Έχω 1000 φώτο στο κινητό που θα τις αποθηκεύσω? :( Παρακαλώ... Έψαξα γενικά για το σφάλμα και έχει συμβεί και σε άλλες συσκευές με android, οπότε λόγω κοινού λειτουργικού μια λύση για άλλο κινητό μπορεί να ισχύει και για το sole Για την λύση Δ 1ος τρόπος Δοκίμασε να το συνδέσεις με η/υ. Αν συνδεθεί και δεν σου βγάλει το ίδιο μήνυμα με αυτό της φόρτισης (που θα είναι περίεργο) θα σου εμφανιστεί σαν μονάδα usb, και θα αντιγράψεις όλο τον φάκελο DCIM του κινητού. 2ος τρόπος Θα βάλεις μια κάρτα μνήμης στην υποδοχή πίσω, και με έναν file browser θα αντιγράψεις τον φάκελο sdcard/DCIM στην ext_card Όσο για το seus, το κατεβάζεις από την sony, το κάνεις εγκατάσταση και ακολουθείς τις οδηγίες, so simple... Αν έχεις κάρτα μνήμης καλύτερα να την αφαιρέσεις πριν χρησιμοποιήσεις το seus, για παν ενδεχόμενο Άντε και με την νίκη... Edited May 31, 2014 by GsM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts