vision72 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 9039 στο antutu... Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan15 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Έχει δει κανείς διάφορες στην αφή μεταξύ των εκδόσεων που έχουν βγει για το κινητό; Θεωρώ ότι χειρότερο touch έχει η 2.3.7 από την 4.0.4 και στη 4.1.2 έχει τελειοποιηθεί! Το έχει παρατηρήσει αυτό κάνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasmach Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 (edited) καλησπερα.μηπως μπορει να μου πει πως μπορω να κανω root το συγκεκριμενο κινητο και να περασω καποια custom rom?(σορρυ ειμαι αρχαριος στο android). Edited February 8, 2014 by iliasmach εκδοση android 2.3.7 αριθμος εκδοσης 6.0.Β.3.184 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2014 δες το πρώτο ποστ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbokos Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 γνωριζει καποιος, κατι, για το προβλημα με την SD καρτα που εγραψα παραπανω? Παράθεση Dimitris :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 γνωριζει καποιος, κατι, για το προβλημα με την SD καρτα που εγραψα παραπανω? Τι ROM φοράει το κινητό σου; Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbokos Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Τι ROM φοράει το κινητό σου; δεν εχω αλλαξει ROM, ειμαι με την μαμα. Παράθεση Dimitris :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 αν έχεις βάλει κλειδαριά στο κινητό, συνέδεσέ το στο πισι και ξεκλείδωσέ το. Θα σου δείξει όλα τα περιεχόμενα. Αν δεν δουλέψει δοκίμασε να δεις με τα hidden files στο pc τι παίζει, είναι στο ον ή στο οφ. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbokos Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 δεν εχω βαλει κλειδωματα ουτε hidden files εχει. π.χ. ενας φακελος με μουσικη οταν βλεπω την καρτα απο το κινητο εχει 500 τραγουδια, αλλα οταν βλεπω την καρτα απο το pc, δεν εχει τιποτα μεσα. Το ιδιο γινεται και με αλλους φακελους με apps κλπ. Πριν κανω format την καρτα, υπαρχει κατι αλλο να προσπαθησω? Παράθεση Dimitris :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 δεν εχω βαλει κλειδωματα ουτε hidden files εχει. π.χ. ενας φακελος με μουσικη οταν βλεπω την καρτα απο το κινητο εχει 500 τραγουδια, αλλα οταν βλεπω την καρτα απο το pc, δεν εχει τιποτα μεσα. Το ιδιο γινεται και με αλλους φακελους με apps κλπ. Πριν κανω format την καρτα, υπαρχει κατι αλλο να προσπαθησω? Κατέβασε αυτό... https://play.google.com/store/apps/details?id=nextapp.websharing Και δες αν με αυτό μπορείς να δεις στο PC τα αρχεία της κάρτας. Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 δες και σε κανά pc με linux τι βλέπει. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) με το WiFi έχει θέμα κανείς; είμαι stock root. Μου έτυχαν 2 περιπτώσεις που δεν μπορούσα να δω το δίκτυο με τίποτα, είτε χειροκίνητα, είτε αυτόματα. Ένα ιδιωτικό και ένα free WiFi, ενώ με άλλες συσκευές τα είδα κανονικά και δεν είχε να κάνει με την απόσταση. μήπως είναι το θέμα που έχουν τα sony με τα κανάλια; Πως αλλάζω κανάλι μέσα από το κινητό; Μπορώ; Edited February 14, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Όχι από το ρούτερ αλλάζεις το κανάλι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 δεν είναι δικό μου το rooter. τεράστιο BUG της sony. εκεί που όλες οι μπακατελες δουλεύουν, το super duper κινητό μου χάνει τη μπάλα... Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 δεν είναι δικό μου το rooter. τεράστιο BUG της sony. εκεί που όλες οι μπακατελες δουλεύουν, το super duper κινητό μου χάνει τη μπάλα... Μπορείς από το τηλέφωνο σου να μπεις στις ρυθμίσεις τού router και να αλλάξεις κανάλι :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 οι άλλες συσκευές (laptop, κινητά) θα δουν αμέσως δίκτυο με την αλλαγή channel ή θα ψάχνουν; Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Παιδια εγω δυστηχως σας αποχαιρεταω αφου εκανα μεταβαση προς 920 μερια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskant Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 παιδια μολις το πηρα στα χερια μ. εχετε να μου προτεινεται καποια καλη rom αλλα να εχει κ full support το floating touch? :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 δεν υπάρχει rom με full support (όπως η εργοστασιακή που να δουλεύουν όλα εννοώ), κατά τα άλλα δες και το νήμα τις τελευταίες 10 σελίδες, θα σου πουν και τα παιδιά τι είναι καλό. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Οποία είναι stock based, δηλαδή ics θα δουλεύουν ραδιόφωνα, floating touch κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blokatos Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 παιδια μολις το πηρα στα χερια μ. εχετε να μου προτεινεται καποια καλη rom αλλα να εχει κ full support το floating touch? :cool: http://forum.xda-developers.com/xperia-u/sola-development/rom-slimfxp-built-source-final-build-t2201883 H καλύτερη που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Ότι ελαφρύτερο έχω βρει για το Sola σε 4.0+. Γρήγορη και δουλεύουν όλα αλλά όντας CyanogenMod based δεν έχει ραδιόφωνο... Παράθεση To πρώτο Motorola της Cosmote - Motorola Cd930 - Nokia 3650 - Nokia 5140i - Nokia 3110c - Sony Ericsson Vivaz Pro - Sony Xperia Sola Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 http://forum.xda-developers.com/xperia-u/sola-development/rom-slimfxp-built-source-final-build-t2201883 H καλύτερη που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Ότι ελαφρύτερο έχω βρει για το Sola σε 4.0+. Γρήγορη και δουλεύουν όλα αλλά όντας CyanogenMod based δεν έχει ραδιόφωνο... ουτε floating touch εχει.. αλλα επιδοσεις ειναι οτι καλυτερο, συμφωνω και εγω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Εγώ πάντα θα προτείνω την Experience 1.4.3. Μόνο της αρνητικό οτι δεν μπορείς να βάλεις live wallpaper. Κατα τ άλλα τα έχει όλα. Και ραδιόφωνο και floating touch και bluetooth κανονικότατα. Με 8790 περίπου στο antutu αν θυμάμαι καλά. Είναι smooth χωρίς κολλήματα... άλλο κινητό στη κυριολεξία. Διαφορετικά θα το είχα πετάξει απο κανα παράθυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Εγώ πάντα θα προτείνω την Experience 1.4.3. Μόνο της αρνητικό οτι δεν μπορείς να βάλεις live wallpaper. Κατα τ άλλα τα έχει όλα. Και ραδιόφωνο και floating touch και bluetooth κανονικότατα. Με 8790 περίπου στο antutu αν θυμάμαι καλά. Είναι smooth χωρίς κολλήματα... άλλο κινητό στη κυριολεξία. Διαφορετικά θα το είχα πετάξει απο κανα παράθυρο. παιδια εχω το sola εδω και 2 χρόνια...είχα βαλει προσφατα μια ρομ Slims jelly bean λεγοταν, με την οποια είχα 9801 αντουτου...μετά γύρισα στην official ics γιατι βαρέθηκα τα πειράματα, και ειπα να κανω ενα benchmark...ειμαι γυρω στο 8900....δεν είναι πάααρα πολύ μεγάλο σκορ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astraxan15 Δημ. March 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2014 http://forum.xda-developers.com/xperia-u/sola-development/rom-slimfxp-built-source-final-build-t2201883 H καλύτερη που έχω δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Ότι ελαφρύτερο έχω βρει για το Sola σε 4.0+. Γρήγορη και δουλεύουν όλα αλλά όντας CyanogenMod based δεν έχει ραδιόφωνο... Γιατί η CyanogenMod δεν έχει ραδιόφωνο όμως; Ανέκαθεν είχα αυτή την απορία! Τελικώς γύρισα και εγώ στην 1.4.3 γιατί στην SxdxPepper είχα τρομερά θέματα με τη μπαταρία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts