Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν υπαρχει καποιο προγραμμα που να "τρωει" χωρο απο την SD ή την εσωτ. μνημη (οχι RAM) και να την χρησιμοποιει ως RAM (κατι αντιστοιχο που κανουν τα windows με την virtual RAM (αν το λεω και σωστα)? Ετσι θα εχουμε περισσοτερη μνημη και αν εχουμε και γρηγορη καρτα πιστευω δεν θα ειναι και τοσο αργη η εικονικη μνημη..

Δεν ξέρω αν γίνεται κάτι τέτοιο αλλά νομίζω πως όχι...:confused:

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολλοί όμως δεν μετράνε benchmarks(όπως εγώ :p) αλλά τους ενδιαφέρει η συνολική εμπειρία χρήσης....Ως προς το θέμα της ραμ νομίζω πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα εκτώς από ψευτο-βελτιώσεις....(φταίνε τα 512 mb ram ίσως για αυτό δεν έδωσε jb η sony,αν είχαμε 768 μπορεί να είχαμε πάρει και official

Φίλε μου δεν φταίει το Solaκι μας που δεν δίνουν την jelly bean, φταίει ότι δεν έχουμε επεξεργαστή Snapdragon με Adreno 320

Φίλε μου δεν φταίει το Solaκι μας που δεν δίνουν την jelly bean, φταίει ότι δεν έχουμε επεξεργαστή Snapdragon με Adreno 320

δεν φταιει ο επεξεργαστης πιστευω ομως.εδωσα το sole και πηρα το galaxy s advance με 768 ραμ (με τα ιδια χαρακτηριστικα με το σολα) και πηρε την 4.1.2!απλα θεωρω οτι η σονυ κανει τραγικα λαθη με τις αναβαθμισεις.3 σονυ ερικσσον (x10 mini,xperia mini,xperia sole) ειχα μεσα σε 4 χρονια,και τα 3 τα παρατησε!εμενα προσωπικα με εχασε σαν πελατη.

Παντως της κοπελας μου με το παγωτο κολλαει πολυ καμια σχεση με την 2.3.7. Εκανα και καθαρη εγκατασταση συμφωνα με τις οδηγιες. Πως εξηγειται αυτο; Πρεπει να της το φτιαξω για να μπορει να το χαρει το κινητο γιατι ειναι λιγο σπαστικο ετσι
PaOk RE!!!!

Παντως της κοπελας μου με το παγωτο κολλαει πολυ καμια σχεση με την 2.3.7. Εκανα και καθαρη εγκατασταση συμφωνα με τις οδηγιες. Πως εξηγειται αυτο; Πρεπει να της το φτιαξω για να μπορει να το χαρει το κινητο γιατι ειναι λιγο σπαστικο ετσι

Κάπου πρέπει να έκανες λάθος στην εγκατάσταση αφού σε όλους εμάς δεν λαγκάρει...:)

Κάπου πρέπει να έκανες λάθος στην εγκατάσταση αφού σε όλους εμάς δεν λαγκάρει...:)

Μάλλον εσύ έχεις άλλο κινητό. Με stock ICS το κινητό σέρνεται. Για δοκίμασε να τρέξεις facebook skype kai viber μαζί και τα ξανα λέμε..

Κάθε μέρα θέλει restart για να ξεμπουκώσει..

Μάλλον εσύ έχεις άλλο κινητό. Με stock ICS το κινητό σέρνεται. Για δοκίμασε να τρέξεις facebook skype kai viber μαζί και τα ξανα λέμε..

Καλα τα λες. Απο την αλλη ομως, οποιος ηθελε να τρεχει facebook skype και viber μαζι (και μερικα widget κτλ), μαλλον διαλεξε λαθος συσκευη (λογω μικρης RAM).

Μόνο facebook χρησιμοποιώ για αυτό(από τις εφαρμογές που είπες),..;) Βέβαια έχω πετάξει και τη σαβούρα,έχω βάλει kernel,mods,tweaks και διάφορα άλλα

Καλα τα λες. Απο την αλλη ομως, οποιος ηθελε να τρεχει facebook skype και viber μαζι (και μερικα widget κτλ), μαλλον διαλεξε λαθος συσκευη (λογω μικρης RAM).

Παλιά που το πήραμε δυστυχώς δεν υπήρχαν τόσες πολλές φτηνές επιλογές... :/ Εγώ πάντως παιδιά είμαι ευχαριστημένος από το κινητό

Στα χρήματα που διέθετα, ήταν το κορυφαίο τότε! Για το P ξεκίνησα, αλλά λόγω οικονομικών κατέληξα στο Sole..

Βέβαια έχω πετάξει και τη σαβούρα,έχω βάλει kernel,mods,tweaks και διάφορα άλλα

Στα λόγια μου έρχεσαι. Δεν είσαι με Stock γιατί δεν παλεύεται! Μια κοπέλα όμως που το πήρε το κινητό για φωτογραφίες και instagram δεν τα ξέρει αυτά!

Στα χρήματα που διέθετα, ήταν το κορυφαίο τότε! Για το P ξεκίνησα, αλλά λόγω οικονομικών κατέληξα στο Sole..

Στα λόγια μου έρχεσαι. Δεν είσαι με Stock γιατί δεν παλεύεται! Μια κοπέλα όμως που το πήρε το κινητό για φωτογραφίες και instagram δεν τα ξέρει αυτά!

Πρεπει να κοιτας και τι spec εχεις ωστε να καθοριζεις τις απαιτησεις σου!το σολακι για να τρεξει fb viber και skype μαζι πρεπει να ειναι πειραγμενο(και δεν εννοω κερνελ και μοντς) εμενα τα καταφερνει μια χαρα με τα tweaks τις αρχικης σελιδας και το greenify!επισης το φβ ειναι μια πολυ κακοφτιαγμενη και βαρια εφαρμογη οποτε ας μην εχουμε πολλες απαιτησεις.για να αντεξει ενα κινητο απειραχτο να τα σηκωσει αυτα και να ειναι smooth θελει 1 gb ραμ τουλαχιστον.

ρε συ almag, το παράκανες... skype, fb και viber μαζί στο σολάκι μας?? είπαμε.. :P

και εγώ για τα λεφτά που εδώσα ικανοποιημένος είμαι στο full! τα εχει βγαλει τα λεφτά του..!

ρε συ almag, το παράκανες... skype, fb και viber μαζί στο σολάκι μας?? είπαμε.. :P

και εγώ για τα λεφτά που εδώσα ικανοποιημένος είμαι στο full! τα εχει βγαλει τα λεφτά του..!

Μα όλοι όταν το πήραμε ήταν το καλύτερο που υπήρχε σε αυτή την κατηγορία τιμών..(εγώ το είχα πάρει 240 θυμάμαι)...

Μα και πριν το πειράξω δεν είχε μεγάλα προβλήματα κάτι ψιλο-λαγκαρίσματα απλά...Μια κοπέλα που το θέλει για φωτογραφίες και instagram μία χαρά της είναι το σολε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα..Ο αδερφός μου πάντως που μου πήρε το sole για λίγο καιρό,τα είχε όλα μαμά ούτε root δεν είχα κάνει τότε,τον ρώτησα αν είχε κολλήματα και μου είπε πως όχι,....Η χρήση που έκανε ήταν φωτογραφίες,λίγο ίντερνετ,αρκετά μυνήματα,1 ώρα κλήσεις,και πολύ λίγο κάνα παιχνιδάκι και του έβγαζε και 2 μέρες..

Σας παρακαλώ βοηθήστε!Εδώ και 3 μήνες έχω στο σολα την eXperience rom και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος αλλά εδώ και 2-3 βδομάδες όταν πατάω να δω τις κλήσεις μου όλα είναι σβησμένα.:(:(:(..δεν αποθηκεύονται ποτέ οι κλήσεις ούτε αναπάντητες ούτε εισερχόμενες ούτε τίποτα.....πως μπορώ να το φτιάξω???Υπάρχει άλλη λύση εκτός από το factory reset?

τι λετε βρε για το solaki μας?...εφτιαξα την κεραία της νοβα στην ταρατσα νυχτα.αναμενος ο φακος να λειτουργει η πυξιδα και να μιλαω με τον γυιο μου με ανοιχτη ακροαση κατω στο σπιτι αν ηταν ενταξει το σημα.μια χαρα τα πηγε και με γλυτωσε 40 ευρω απο την τοποθετηση..:)

Σας παρακαλώ βοηθήστε!Εδώ και 3 μήνες έχω στο σολα την eXperience rom και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος αλλά εδώ και 2-3 βδομάδες όταν πατάω να δω τις κλήσεις μου όλα είναι σβησμένα.:(:(:(..δεν αποθηκεύονται ποτέ οι κλήσεις ούτε αναπάντητες ούτε εισερχόμενες ούτε τίποτα.....πως μπορώ να το φτιάξω???Υπάρχει άλλη λύση εκτός από το factory reset?

Να προσθέσω οτι εχω βρει μια εφαρμογή που μου δείχνει τις κλήσεις αρα δεν είναι οτι κάτι τις σβήνει...

μήπως φταίει αυτή η εφαρμογή?

κανε επισης ενα clear data στην εφαρμογή του τηλεφώνου και στο phone/messaging storrage (θα χασεις μηνυματα λογικά, οπότε πάρε backup)

επίσης πάρε backup από επαφές καλού κακού, δεν θυμάμαι αν επηρεάζονται

Και όμως με πειράγματα, αντέχει και τρέχει μια χαρά. Με Cyano πάνω που του έχω και greenify τα τρέχει μια χαρά μαζί!!

Και όμως με πειράγματα, αντέχει και τρέχει μια χαρά. Με Cyano πάνω που του έχω και greenify τα τρέχει μια χαρά μαζί!!

Αυτό σημαίνει πως:Sony sucks and xda rocks! :p

Εχει δοκιμασει κανεις την ULTIMATE v7 (JB ROM) να μας πει εντυπωσεις?

Εγώ αύριο παίρνω το σολε μου πίσω,το rootάρω,βάζω cwm ξεκλειδώνω bootloader και τη βάζω!!

Υπάρχει κάνα guide για ξεκλείδωμα bootloader εκτώς από αυτό της sony(με αυτόν το τρόπο θα το κάνω αλλά οι οδηγίες της με μπερδεύουν)!

Edited by Nero55

Πριν λιγο εβαλα την Ultimate v7 με τον νεο κερνελ κλπ.. αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα.. Οταν παω να μπω στο CWM δεν δουλευει ο συνδυασμος πληκτρων για να μπω.. Παταω Power-ON και μετα πρεπει με πατηματα του Vol-UP να με βαλει σε CWM.. αλλα δυστυχως δεν πιανει και προχωρωντας ανοιγει το κινητο.. Αν καποιος που εχει αυτη τη ROM μπαινει με αλλον τροπο παρακαλω ας με βοηθησει..

ΥΓ: Τελικα βρηκα τον τροπο.. ειναι με συνεχομενα πατηματα στην οθονη και οχι με το πληκτρο Vol-UP

Edited by aeriko1975

Μήπως πρέπει να περάσεις πάλι cwm? Με το πέρασμα Rom (βέβαια ics σε locked bl) χάνονταν σε εμένα και το πέρναγα πάλι..

για να αντεξει ενα κινητο απειραχτο να τα σηκωσει αυτα και να ειναι smooth θελει 1 gb ραμ τουλαχιστον.

Δυστυχώς δε νομίζω ότι παίζει ρόλο μόνο η RAM, αλλά και άλλα πράγματα. Εγώ εγκατέλειψα το Sole και εδώ και 15 μέρες είμαι με Desire X. Με JB, τις ίδιες ακριβώς εφαρμογές και ίδια χρήση, το τηλέφωνο πετάει, χωρίς lag, κολλήματα ή άλλα προβλήματα. Και δε νομίζω για όλη αυτήν την τεράστια διαφορά να ευθύνονται τα 256 ΜΒ παραπάνω. (Χωρίς να αναφέρω την ποιότητα κλήσης λόγω beats audio)

Δυστυχώς δε νομίζω ότι παίζει ρόλο μόνο η RAM, αλλά και άλλα πράγματα. Εγώ εγκατέλειψα το Sole και εδώ και 15 μέρες είμαι με Desire X. Με JB, τις ίδιες ακριβώς εφαρμογές και ίδια χρήση, το τηλέφωνο πετάει, χωρίς lag, κολλήματα ή άλλα προβλήματα. Και δε νομίζω για όλη αυτήν την τεράστια διαφορά να ευθύνονται τα 256 ΜΒ παραπάνω. (Χωρίς να αναφέρω την ποιότητα κλήσης λόγω beats audio)

Ειπες την μαγικη λεξη. Αλλο JB και αλλο ICS. Επισης, ναι τα 256ΜΒ παραπανω κανουν μεγαλη διαφορα:)

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola