Nikos6661 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Απενεργοποιησε το antivirus κ αλλαξε θυρα στο pc. Πως ακριβως πας να περασεις τη reciοvery, πες μου τα βηματα Συνδεω το κινητο στο pc, το αναγνωριζει κανονικα, μετα ανοιγω το το install, λεει κατι για το daemon οτι ξεκινησε μετα περναει στο step1 και μενει εκει (waiting for device). Το φακελο με τη recovery απλα τον εκανα extract, δεν τον εχω περασει καπου ουτε εχω περασει κατι στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Συνδεω το κινητο στο pc, το αναγνωριζει κανονικα, μετα ανοιγω το το install, λεει κατι για το daemon οτι ξεκινησε μετα περναει στο step1 και μενει εκει (waiting for device). Το φακελο με τη recovery απλα τον εκανα extract, δεν τον εχω περασει καπου ουτε εχω περασει κατι στο κινητο. Τρεξε το αρχειο στην επιφανεια εργασιας και οχι μεσα στο φσκελο που το εχεις κανει extract και αν δε γινει και τωρσ τρεξτο μεσα στο δισκο c:,ποια εκδοση εχεις?τη v18?αυτη δε δουλευει ετσι μου εκανε και εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 μόλις έβαλα αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020893 και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos6661 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Εκανα τα παντα και παλι κολλαγε στο step1. Αλλαξα pc και δουλεψε. Μηχανες.. τι να πει κανεις. Ευχαριστω παντως παιδες! Edited February 13, 2013 by Nikos6661 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Τι πλεονεκτηματα εχω αν το ξεκλειδωσω και με ποιο τροπο ξεκλειδωνω εχεις κανενα λινκ? Κατι βρηκα με το Flashtools αλλα δε το πολυκαταλαβα Βαζω *#*#7378423#*#* και μου λεει το service menu αντιμετωπισε προβλημα, γιατι δε μπορω να μπω?μηπως επειδη ειμαι. Root η δεν εχει σημασια Δεν θελει κοπο. Θελει τροπο. Ολα υπαρχουν στο XDA με ενα απλο search. Διαβαζεις και κανεις τα βηματα με προσοχη:) [Tutorial] Xperia S/P/U/Sola Bootloader Unlocking & Relocking Relocking bootloader for Sony XPERIA Sola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Δεν θελει κοπο. Θελει τροπο. Ολα υπαρχουν στο XDA με ενα απλο search. Διαβαζεις και κανεις τα βηματα με προσοχη:) [Tutorial] Xperia S/P/U/Sola Bootloader Unlocking & Relocking Relocking bootloader for Sony XPERIA Sola Ευχαριστω θα προσπαθησω να τκ ξεκλειδωσω, μπορω αλλαξω κερνελ πανω σε αυτη την εκδοση που εχω η πρεπει να βαλω αλλη ρομ και κατι αλλο αν και πιστευω δεν γινεται, μπορουμε να αυξησουμε τη μνημη ραμ? Ζηταω πολλα ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Καλημέρα παιδιά. Χθες έβαλα το xperia sole της αδερφής μου στον υπολογιστή για αναβάθμιση, αλλά δεν το αναγνώριζαν σαν συσκευή ούτε τα windows ούτε το mac. Διαβάζουν την κάρτα μνήμης αλλά δεν το βλέπουν και τα 2 σαν συσκευή, σαν να μην περνιούνται αυτόματα τα drivers. Φυσικά έτσι δεν το αναγνωρίζει το pc companion. Καμιά βοήθεια; Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Λογισμικό? Άλλαξε θύρα usb και ξανα δοκίμασε.. Αν δεν πετύχει, άλλαξε υπολογιστή.. Μπορεί να φταίει το pc σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ρυθμίσεις xperia συνδεσιμοτητα και επέλεξε το mtp σε περίπτωση που είναι επιλεγμένο το άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EOL Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Λογισμικό? Άλλαξε θύρα usb και ξανα δοκίμασε.. Αν δεν πετύχει, άλλαξε υπολογιστή.. Μπορεί να φταίει το pc σου.. Λογισμικό έχει το stock 2.3 νομίζω... Και σε pc και σε mac τα ίδια έκανε. Ρυθμίσεις xperia συνδεσιμοτητα και επέλεξε το mtp σε περίπτωση που είναι επιλεγμένο το άλλο Θα το δοκιμάσω φίλε και θα πω αποτελέσματα! Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Εννοούσα λογισμικό στο pc.. :p Ποια windows.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 καλησπερα σας.εχω κανει root το sole αλλα θελω να το ξε-rootαρω..αρκεί να φλασάρω την στοκ και κλειδώνω πάλι?(δεν εχω ξεκλειδωσει το bootloadet) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Ναι. Κάνε επιδιόρθωση με το SEUS και είσαι έτοιμος. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_evo_9 Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Σε ευχαριστω πολυ φιλε..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Βλέπω το κινητό έχει πολύ καλή απόδοση στην .54 Είναι φυσιολογικό το παρακάτω η το κινητό βγάζει ότι να ναι. Γενικά όμως το χρησιμοποιώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 10 ώρες ανοιχτή οθόνη και 40% δεν έχω δει ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2013 Το ψιλοπαρακολούθησα αν μετράει σωστά και μου φαίνεται ότι δεν κάνει λάθος. Υπάρχει περίπτωση να μετράει λάθος το σύστημα ? Στην .54 αναβάθμισα με clean install. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 Δεν εννουσα ότι είναι κάτι λάθος πάντως.. Αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να κάνεις reboot και να βλέπεις αν όταν ανοίγει είναι στο ίδιο ποσοστό και όχι πολύ πάνω ή πολύ κάτω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 (edited) μερικές φορές κρατάει αρκετά πάντως και ας έχει μικρή μπαταρία :cool: [ATTACH]30198[/ATTACH] Edited February 16, 2013 by iobelika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 6η μέρα? Καλά προφανώς δεν έχεις κάνει τίποτα ε? Μόνο το ξεκλείδωνες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. February 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2013 μόνο τηλεφωνα και λίγο internet απλά δεν ασχολήθηκα με άλλες εφαρμογές ή παιχνίδια καθόλου εκείνες τις μέρες, είναι το καλό οτι κατα τη διαρκεια της νύχτας χάνει πολύ μικρό ποσοστό <5% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisp7406 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Καλησπερα σε ολους.Μπορειτε να μου προτεινετε μια custom rom που να ειναι η πιο καλη σε θεμα αυτονομιας αλλα και smooth? Ποια πιστευετε οτι ειναι η ιδανικοτερη custom για το συγκεκριμενο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Από φωνητικές λειτουργίες πώς τα πάει (φωνητική κλήση, υπαγόρευση λέξεων στα sms κτλ.); Αξίζει να ασχοληθούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 (edited) Πως ξεκολλάμε ένα Sole εφ' όσον δεν βγαίνει η μπαταρία?Ξέρει κανείς?Έχει κολλήσει το τηλέφωνο της κοπέλας μου σε μια φάση που δείχνει τις κλήσεις και δεν κάνει τίποτα.Κρατώντας πατημένο το power button για αρκετά δευτερόλεπτα δεν βγάζει καμία επιλογή.. PS : Οκ διορθώθηκε..Ξέχασα να το κρατήσω πατημένο με το volume up :P Edited February 17, 2013 by magiktigra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. February 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2013 Power button και volume down button μαζί μέχρι να νιώσεις τη δόνηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts