Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απενεργοποιησε το antivirus κ αλλαξε θυρα στο pc.

Πως ακριβως πας να περασεις τη reciοvery, πες μου τα βηματα

Συνδεω το κινητο στο pc, το αναγνωριζει κανονικα, μετα ανοιγω το το install, λεει κατι για το daemon οτι ξεκινησε μετα περναει στο step1 και μενει εκει (waiting for device). Το φακελο με τη recovery απλα τον εκανα extract, δεν τον εχω περασει καπου ουτε εχω περασει κατι στο κινητο.

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Συνδεω το κινητο στο pc, το αναγνωριζει κανονικα, μετα ανοιγω το το install, λεει κατι για το daemon οτι ξεκινησε μετα περναει στο step1 και μενει εκει (waiting for device). Το φακελο με τη recovery απλα τον εκανα extract, δεν τον εχω περασει καπου ουτε εχω περασει κατι στο κινητο.

Τρεξε το αρχειο στην επιφανεια εργασιας και οχι μεσα στο φσκελο που το εχεις κανει extract και αν δε γινει και τωρσ τρεξτο μεσα στο δισκο c:,ποια εκδοση εχεις?τη v18?αυτη δε δουλευει ετσι μου εκανε και εμενα

μόλις έβαλα αυτή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020893

και δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.

Εκανα τα παντα και παλι κολλαγε στο step1. Αλλαξα pc και δουλεψε. Μηχανες.. τι να πει κανεις.

Ευχαριστω παντως παιδες!

Edited by Nikos6661

Τι πλεονεκτηματα εχω αν το ξεκλειδωσω και με ποιο τροπο ξεκλειδωνω εχεις κανενα λινκ?

Κατι βρηκα με το Flashtools αλλα δε το πολυκαταλαβα

Βαζω *#*#7378423#*#* και μου λεει το service menu αντιμετωπισε προβλημα, γιατι δε μπορω να μπω?μηπως επειδη ειμαι. Root η δεν εχει σημασια

Δεν θελει κοπο. Θελει τροπο. Ολα υπαρχουν στο XDA με ενα απλο search. Διαβαζεις και κανεις τα βηματα με προσοχη:)

[Tutorial] Xperia S/P/U/Sola Bootloader Unlocking & Relocking

Relocking bootloader for Sony XPERIA Sola

Δεν θελει κοπο. Θελει τροπο. Ολα υπαρχουν στο XDA με ενα απλο search. Διαβαζεις και κανεις τα βηματα με προσοχη:)

[Tutorial] Xperia S/P/U/Sola Bootloader Unlocking & Relocking

Relocking bootloader for Sony XPERIA Sola

Ευχαριστω θα προσπαθησω να τκ ξεκλειδωσω, μπορω αλλαξω κερνελ πανω σε αυτη την εκδοση που εχω η πρεπει να βαλω αλλη ρομ και κατι αλλο αν και πιστευω δεν γινεται, μπορουμε να αυξησουμε τη μνημη ραμ?

Ζηταω πολλα ε?

Καλημέρα παιδιά.

Χθες έβαλα το xperia sole της αδερφής μου στον υπολογιστή για αναβάθμιση, αλλά δεν το αναγνώριζαν σαν συσκευή ούτε τα windows ούτε το mac. Διαβάζουν την κάρτα μνήμης αλλά δεν το βλέπουν και τα 2 σαν συσκευή, σαν να μην περνιούνται αυτόματα τα drivers. Φυσικά έτσι δεν το αναγνωρίζει το pc companion.

Καμιά βοήθεια;

Ευχαριστώ πολύ

Ρυθμίσεις xperia συνδεσιμοτητα και επέλεξε το mtp σε περίπτωση που είναι επιλεγμένο το άλλο

Λογισμικό?

Άλλαξε θύρα usb και ξανα δοκίμασε.. Αν δεν πετύχει, άλλαξε υπολογιστή.. Μπορεί να φταίει το pc σου..

Λογισμικό έχει το stock 2.3 νομίζω...

Και σε pc και σε mac τα ίδια έκανε.

Ρυθμίσεις xperia συνδεσιμοτητα και επέλεξε το mtp σε περίπτωση που είναι επιλεγμένο το άλλο

Θα το δοκιμάσω φίλε και θα πω αποτελέσματα!

Ευχαριστώ πολύ

καλησπερα σας.εχω κανει root το sole αλλα θελω να το ξε-rootαρω..αρκεί να φλασάρω την στοκ και κλειδώνω πάλι?(δεν εχω ξεκλειδωσει το bootloadet)

Βλέπω το κινητό έχει πολύ καλή απόδοση στην .54

Είναι φυσιολογικό το παρακάτω η το κινητό βγάζει ότι να ναι. Γενικά όμως το χρησιμοποιώ πολύ

Το ψιλοπαρακολούθησα αν μετράει σωστά και μου φαίνεται ότι δεν κάνει λάθος. Υπάρχει περίπτωση να μετράει λάθος το σύστημα ? Στην .54 αναβάθμισα με clean install.

Δεν εννουσα ότι είναι κάτι λάθος πάντως..

Αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να κάνεις reboot και να βλέπεις αν όταν ανοίγει είναι στο ίδιο ποσοστό και όχι πολύ πάνω ή πολύ κάτω

μόνο τηλεφωνα και λίγο internet απλά δεν ασχολήθηκα με άλλες εφαρμογές ή παιχνίδια καθόλου εκείνες τις μέρες, είναι το καλό οτι κατα τη διαρκεια της νύχτας χάνει πολύ μικρό ποσοστό <5%

Καλησπερα σε ολους.Μπορειτε να μου προτεινετε μια custom rom που να ειναι η πιο καλη σε θεμα αυτονομιας αλλα και smooth? Ποια πιστευετε οτι ειναι η ιδανικοτερη custom για το συγκεκριμενο κινητο?

Πως ξεκολλάμε ένα Sole εφ' όσον δεν βγαίνει η μπαταρία?Ξέρει κανείς?Έχει κολλήσει το τηλέφωνο της κοπέλας μου σε μια φάση που δείχνει τις κλήσεις και δεν κάνει τίποτα.Κρατώντας πατημένο το power button για αρκετά δευτερόλεπτα δεν βγάζει καμία επιλογή..

PS : Οκ διορθώθηκε..Ξέχασα να το κρατήσω πατημένο με το volume up :P

Edited by magiktigra

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola