darkstan7 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Στο middle range δεν διαφωνω, οταν υπαρχουν το Xperia P/S/T κτλ. Αλλα να δινει η LG JB update στο L7 (single core / 512 RAM και GPU 3τιας) ε μας τρολαρει αγρια η Sony. Εχεις δικιο το εχει ο αδερφος μου και το κινητο σερνετε απιστευτα.To home button σε καποιες φασεις δεν λειτουργει (απο το lag).Παιδια εμενα η γνωμη μου ειναι αληθεια παιζουν πολοι παραγοντες που δεν περνουμε jb αλλα για την ram kai οθονη που λενε εντακσει δεν ειμαιστε παιδακια για τα πιστεψουμε κατι τετοιοΛες και ειμαστε παιδακια και μας λενε μην βγενετε το βραδυ εξω γιατι ειναι ο κακοσ ο λυκος.Εναν που δεν λενε ομως ειναι οτι ειναι 'φθηνο' κινητο και ακομα και χωρις το update jb ο κοσμος ακομα και σημερα το αγροραζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 (edited) Πέρα από την πλάκα εγώ ξέρω πως από την σειρά S,P,U,Sola, που βγήκαν μαζί, το πιο επιτυχημένο είναι το δικό μας.. Το galaxy s duos που το είδα στον ξάδερφο μου, σέρνεται απίστευτα με JB.. Μεγάλο λάθος κατά την γνώμη μου που αναβαθμίζουν τα μονοπυρηνα... Θα το διαπιστώσουν όταν αναβαθμίσουν το J.. Edited February 8, 2013 by AlMag1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Στην τελική σιγά την διάφορα με jb. Αν περναμε jb εγώ πιστεύω θα είχαμε πιο αργό τηλεφωνο ίσως με καλύτερη αυτονομία μπαταρίας :-) αλλά το sola ήδη έχει πολύ καλή αυτονομία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 πωωωω πιο χαζα κινητά δεν εχω δει απο τα sony....ο θεος με φύλαξε και δεν πείρα...... εχουν περάσει παρα πολα κινητά απο τα χερια μου και ολα τα ρημάζω και τα turbιζω αλλα αυτο το πραμα με το sola τι να πω..... 2 φορα που του περναω cwm με το RecoverX και εκτος οτι δεν μου περανει ουτε ρομ πεφτει και σε bootloop... τι σκατα κανω λαθος......εσεις με τι το περασατε??? Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Έχεις ξεκλειδώσει bootloader? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Έχεις ξεκλειδώσει bootloader? Ναι έχω κανει την διαδηκασια αν πέτυχε πως το βλέπω? Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 Δεν ξερω να σου πω γιατι δεν εχω ξεκλειδώσει bootloader... ΠΑΝΤΩΣ οι περισσότερες Rom δουλεύουν και χωρις ξεκλείδωμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2013 δες τη διαδικασια στο πρωτο ποστ για root, recovery και αλλαγη rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Από την στιγμή που η Sony δίνει Jb στο Xperia Go, τελειώνει εκεί η κουβέντα για το αν αναβαθμιζόταν ή οχι το Sole. Ελπίζουμε σε κάποιο καλο port. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 (edited) Από την στιγμή που η Sony δίνει Jb στο Xperia Go, τελειώνει εκεί η κουβέντα για το αν αναβαθμιζόταν ή οχι το Sole. Ελπίζουμε σε κάποιο καλο port. Το ολο θεμα ειναι να γινει port με την επιλογη floating touch να υπαρχει...κατι που φοβαμε πως δεν θα γινει...!! Edited February 9, 2013 by darkstan7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonborn Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 παιδια το κινητο αν εγω δεν κανω καμοια custom - μια, παρα κατεβαζω τα επισημα uptades θα εχει lag ή οχι? γιατι σε reviews εχω δει οτι ο χρονος αποκρισης ειναι μηδαμινος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Παιδιά αν μπορεί κάποιος ας μου στείλει σε συνημμένο αρχείο το updatecenter.apk που βρίσκεται στο system / app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Παιδιά αν μπορεί κάποιος ας μου στείλει σε συνημμένο αρχείο το updatecenter.apk που βρίσκεται στο system / app Είναι από το xperia s, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. http://www.sendspace.com/file/qlrn8j Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Μια χαρά. Οπτικά είναι λίγο διαφορετικό :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Παιδες σκεφτομαι να το παρω μεταχειρισμενο για την κοπελα μου αλλα βλεπω εχει προβληματα; Μηπως αυτος που θα το αγορασω αντιμετωπιζει αυτο το sunbath? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Αυτο δεν μπορείς να το ξέρεις.. Αλλα αμα εχει εγγύηση ακομα μήν σε ανησυχεί γιατι ΜΠΟΡΕΙΣ να πας να το φτιαξεις.. ΠΑΝΤΩΣ ειναι σπάνιο.. 3 άτομα το εχουν πάθει από όλους μας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MessengerOfGood Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Καιρό το σκέφτομαι να το πάρω αλλά δεν αντέχω το design του! Εντάξει, δεν είναι τόσο kitsch όσο το U, S, κλπ. αλλά τι τη θέλει αυτή την προεξοχή στο κάτω μέρος;;;;; Νομίζω όμως ότι είναι καλό κινητό, δεδομένου ότι δεν μπορώ να κουβαλάω μια παντόφλα σαν το S3. Πήρα το Τipo για τη γυναίκα μου. Αυτό μου αρέσει αν και όχι όσο το ALCATEL OT-990 που έχω και το θεωρώ πολύ ωραίο και στο σωστό μέγεθος (είναι όμως κάπως αργό...) Ερώτηση για αυτούς που ΔΕΝ τους αρέσει το design του: Δείχνει πιό άσχημο σε μαύρο ή σε άσπρο; Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
millernet Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Το sole είναι μια χαρά κινητό για τα λεφτά του βέβαια αν θέλουμε να έχουμε περισσότερες απαιτήσεις από το κινητό τότε και η τιμή του ανεβαίνει , το θέμα είναι ότι στην κατηγορία του στέκεται καλά σε σχέση με τα ακριβά κινητά και μην ξεχνάμε ότι όλα τα μοντέλα έχουν τα κουσούρια τους και άποψη μου είναι ότι επειδή έχουμε απαιτήσεις από το κινητό να φτιάχνει παράδειγμα μέχρι καφέ αν και γίνεται, δεν μπορούν να αποδώσουν τόσες πολλές λειτουργίες σε μια πλακέτα. Γνώμη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. February 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2013 Παιδιά υπάρχει τρόπος χρησιμοποιήσω χειριστήριο του ps3 στο sole? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 (edited) Καλησπερα.. εχει χρησιμοποιησει κανεις την παρακατω ROM να μας πει εντυπωσεις? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2089032 Edit: Μολις την εκανα εγκατασταση και στις επομενες μερες θα δω τα αποτελεσματα.. Edited February 10, 2013 by aeriko1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonborn Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 παιδια να ροτησω διαβασα οτι το sola δεν θα αναβαθμιστει στην νεα android εκδοση 4.1 αλλα θα παραμεινει στη 4.0. Αυτο ειναι κακο? Χανει πολλα applications? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2013 δεν ειναι και οτι καλυτερο, αλλα δεν ειναι και κακο... το μονο application αυτη τη στιγμη που επισημα δεν υποστηριζει η ics ειναι το google now (who cares? not me at least...) τουλαχιστον δεν εχω βρει αλλη εφαρμογή να ειναι incompatible με ics Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostgravity Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 παιδια εχω το sole και εχω προβλημα με τα κολληματα που τρωει,κυριως οταν εχω εισρχομενη κληση (η γραμμη αφου κανω αποδοχη ανοιγει αμεσως,αλλα η οθονη παγωνει για 2-3 secs) αλλα και γενικοτερα οταν μπαινω στο αρχειο κλησεων που παλι θελει τον χρονο του, υπαρχει καποια λυση γι αυτο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Εχω camera cyber shot 4.7.2 αλλα οταν κανω εγγραφη και μετα παω να το κανω αναπαραγωγη κολλαει, το εχει κανεις αυτο το προβλημα? Πως μπορω να ξανα βαλω τη κανονικη, εχει κανεις link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. February 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2013 Οχι, κανενα προβλημα με την 4.7.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts