Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μετά απο το Root_with_Restore_by_Bin4ry τρέχεις το .bat ενώ έχεις συνδεδεμένο το κινητο (να εχεις κλείσει το flashtool)

στο κινητό να είναι ενεργοποιημένο το usb debugging

στο παράθυρο με τα πράσινα γράμματα πατάς 1 (standar mode) και enter

αν δεν το τρέχει το επειδή ειναι mac δεν εχω ιδέα τι παίζει :P

αυτο ειναι το θεμα οτι ειναι αρχειο bat και δεν μπορω να το τρεξω απο mac

ευχαριστω παντως

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν υπάρχει τέτοιο πρόγραμμα. Θα πρέπει να εξάγεις τον κώδικα από το apk, να τον διορθώσεις (πράγμα που σημαίνει ότι ξέρεις java) και στη συνέχεια να τον ξανά κάνεις apk.

Με ποιο τροπο εξαγω το αρχειο σε java αυτο ψαχνω...

Πεσ μου ενα τροπο να μπορω να δω το αρχειο σε java γλωσσα και μετα ξερω εγω τι να κανω..

Πεσ μου ενα τροπο να μπορω να δω το αρχειο σε java γλωσσα και μετα ξερω εγω τι να κανω..

search http://www.bing.com/search?FORM=WINFLA&q=file+extension+apk

αυτο ειναι το θεμα οτι ειναι αρχειο bat και δεν μπορω να το τρεξω απο mac

ευχαριστω παντως

ubuntu, έστω και με live cd μπορείς να βάλεις? αν ναι τότε νομίζω μπορείς να τρέξεις εκεί ;)

- autoroot function (all) -> roots your phone automatically

- governors/scheduler (Version 2)

αυτο το ειδα σε ενα kernel για το sola...

μπορεί να μου εξηγήσει τι κανει το ενα και τι το αλλο και πιο ειναι καλύτερο για το sola σε μαμα ρομ?

ευχαριστώ,

Ο kernel που ειδες θελει ξεκλειδωτο Bootloader.

Ειναι root απο μονος του (δεν χρειαζεται δηλαδη να το κανεις εσυ). Οι governors στην ουσια σου επιτρεπουν να "παιξεις" με τις συχνοτητες του επεξεργαστη για να ορισεις εσυ την αποδοση του. Αν θες καλυτερη αυτονομια στην μπαταρια, επιλεγεις τον governor που ρυθμιζει χαμηλα τον CPU (αλλα εχεις χαμηλοτερη αποδοση). Αν σε ενδιαφερει η αποδοση, επιλεγεις τον αναλογο αλλα θα εχεις μεγαλη καταναλωση μπαταριας.

Διαβασε εδω να παρεις μια ιδεα.

Αλλάζεις την κατάληξη του αρχείου σου από .apk σε .rar και κάνεις unrar τα περιεχόμενά του. Και από κει και πέρα καλό κουράγιο και καλό ψάξιμο! :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

@zxr με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χάνεται το root και το fw επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση όπως με το SEUS ? Ρωτάω γιατί ειμαι στην B.1.10 και δεν θέλω να χρησιμοποιήσω SEUS ή PCC καθόσον θα αναβαθμιστώ.

Αλλάζεις την κατάληξη του αρχείου σου από .apk σε .rar και κάνεις unrar τα περιεχόμενά του. Και από κει και πέρα καλό κουράγιο και καλό ψάξιμο! :)

Και κατι τελευταιο, εχω το edit apk αλλα μου βγαζει λαθος οταν παω να ανοιξω το αρχειο.

Καποια βοηθεια αν ξερεις.

Ευχαριστω παντως....:lol:

@zxr με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων χάνεται το root και το fw επανέρχεται στην αρχική του κατάσταση όπως με το SEUS ? Ρωτάω γιατί ειμαι στην B.1.10 και δεν θέλω να χρησιμοποιήσω SEUS ή PCC καθόσον θα αναβαθμιστώ.

Νομίζω ότι με factory reset απλά διαγράφονται όλες οι ρυθμίσεις της ρομ που έχεις τώρα, δεν αλλάζει firmware. Δεν το έχω δοκιμάσει στο sola, αλλά στο wildfire που είχα πριν δεν επηρεαζοταν το fw. Κάνε restore με pcc η sus και μετά με το flashtool βάζεις την .10 πάλι ;-)

Mε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ΔΕΝ χάνεται το root, μάλιστα αν έχεις αφαιρέσει/διαγράψει κάποιες εφαρμογές stock, αυτές ΔΕΝ επανέρχονται.

Εχω παρει μια καρτα 16 Gb Kingston 1o class και θελω να υην ενωσω με την εσωτερικη.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1932480

Εκανα τα βηματα που λεει εδω αλλα δεν μου εμφανιζει ADB DEVICE .

Εχει δικιμασει καποιος αυτο η αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να την ενωσω

:ninja:

Καλησπερα εχω το xperia sole εδω και ενα χρονο .

Αντιμετοπιζω το εξης προβλημα : η αφη της οθονης δεν εχει καθολου καλη αποκριση στο κατω δεξια μερος της οθονης .

Δηλαδη για να πατησω το εικονιδιο για να παρω τηλεφωνο που βρισκεται τερμα κατω δεξια στην οθονη μπορει και να το πατησω 10 φορες για να πιασει .

Το χειροτερο ειναι πως οσο περναει ο καιρος χειροτερευει η αποκριση της αφης και επεκτεινεται και προς την υπολοιπη επιφανεια της οθονης .

Το κινητο εχει πεσει αρκετες φορες κατω λογω του οτι ειχα μαζι μου περυσι που ειμουν φανταρος και καταλαβαινετε...

Το κινητο ειναι ακομα στην εγγυηση .

Αν το παω στην sony θα μου αλλαξουν την οθονη μεσα στην εγγυηση ?

Το κινητο εχει εμφανη σημαδια απο τις πτωσεις . Θα μου πουν οτι εχει υποστει κακομεταχειρηση?

Εχει καποιος αντιμετοπισει κατι παρομοιο?

Δηλαδη θες να πεις οτι αν το δει ο ηλιος η αποκριση της αφης θα επανελθει ?

Συγνωμη αλλα το κινητο μου δεν εχει παρει υγρασια ουτε επεσε σε νερα ποτε για να το βγαλω στον ηλιο

Δεν έχει να κάνει με την υγρασία.. Αλλά παιδιά με το ίδιο πρόβλημα εδώ, το έλυσαν με αυτόν τον τρόπο.. Αν ψάξεις και στο Google sola sunbathe θα βρεις αρκετούς ;-)

OK, απαντήθηκε.

Και κατι τελευταιο, εχω το edit apk αλλα μου βγαζει λαθος οταν παω να ανοιξω το αρχειο.

Καποια βοηθεια αν ξερεις.

Ευχαριστω παντως....:lol:

Δεν ασχοληθεί με το εν λόγω πρόγραμμα οπότε δεν ξέρω ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα.

Θα το βγάλεις το κινητό στον ήλιο για μισή ώρα.. Να το χτυπάει.. Και μετά θα είσαι κομπλε.. Είναι το λεγόμενο sun bath..

Προσπαθώ να σκεφτώ για ποιο λόγο βοηθά ο ήλιος (η θερμότητα βασικά) και δεν μου ερχεται κάτι.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Προσπαθώ να σκεφτώ για ποιο λόγο βοηθά ο ήλιος (η θερμότητα βασικά) και δεν μου ερχεται κάτι.

Η αλήθεια είναι ότι ούτε εγώ μπορώ να το εξηγήσω επιστημονικά.. Βέβαια αν έχεις ζωντανό παράδειγμα τον alex21, τότε τί την θες την επιστήμη? :lol:

Οταν βλεπω κινητα οπως το L7 να παιρνουν JB update και δεν παιρνει το Sole, μου αναβουν τα λαμπακια.

Μεχρι και η LG δινει update σε 4.1:p Αν ειναι δυνατον.

Sony είσαι. Κάπου είχα διαβάσει ότι κάποιο μέλος του development της Sony χαρακτήρισε το sole middle range και κάτω.

Στο middle range δεν διαφωνω, οταν υπαρχουν το Xperia P/S/T κτλ.

Αλλα να δινει η LG JB update στο L7 (single core / 512 RAM και GPU 3τιας) ε μας τρολαρει αγρια η Sony.

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola