kosmasgr Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 με την moded version 4.7.2. είναι γρήγορη η εστίαση και η λήψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Μπορεί κάποιος να μου στείλει το λινκ του mod της κάμερας που έχει ο κοσμας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1945470 Δες και τις οδηγίες πριν κανεις εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Γειά σας. Να ρωτήσω κάτι. Μόλις από χθες, έχω στα χέρια μου το Sole. Δεν το έχω ανοίξει καθόλου. Τι να κάνω πρώτα; Στις οδηγίες λέει να το φορτίσω τουλάχιστον 30 λεπτά πριν το ανοίξω για πρώτη φορά, αλλά εσείς τι κάνατε πριν το ανοίξετε; Επίσης, εδώ στο φόρουμ έχω διαβάσει στα γενικά θέματα, σχετικά με την πρώτη φόρτιση, αλλά λέει να τη φτάσουμε την μπαταρία μέχρι 10% και μετά να φορτίσουμε. Έχω μπερδευτεί!! Τι να κάνω;;:wacko: Ευχαριστώ προκαταβολικά. Και συγγνώμη για το μακροσκελές ποστ. Παράθεση Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Αυτό που λέει το forum.. :) Πείραξε το πρώτα πριν το ανοίξεις να τελειώσει η μπαταρία (όχι να κλείσει), φορτισε το πλήρως (καλύτερα να μην το πειράξεις την ώρα της φόρτισης, ώστε να έχει ομαλή φόρτιση..) Και μετά πάλι το ίδιο για 2-3 φορτίσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 (edited) Αυτό που λέει το forum.. :) Πείραξε το πρώτα πριν το ανοίξεις να τελειώσει η μπαταρία (όχι να κλείσει), φορτισε το πλήρως (καλύτερα να μην το πειράξεις την ώρα της φόρτισης, ώστε να έχει ομαλή φόρτιση..) Και μετά πάλι το ίδιο για 2-3 φορτίσεις.. Δηλαδή να το φτάσω μέχρι 10% και μετά να το φορτίσω για πρώτη φορά;;:) Edit: Μήπως θυμάσαι, όταν το άνοιξες για πρώτη φορά το Sole είχε καθόλου μπαταρία ή όχι;; Edited February 2, 2013 by Kathrinf1 Παράθεση Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Ναι έτσι να κάνεις.. Όλα τα κινητά όταν τα ανοίγεις για πρώτη φορά έχουν μπαταρία μέσα.. Περίπου στο 50%.. Αυτό γίνεται ώστε αν μείνουν πολύ καιρό στο ράφι να μην αχριστευτεί η μπαταρία.. Αν φτάσει στο 0% η μπαταρία και μείνει για καιρό έτσι, είναι για πέταμα μετά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 OK!! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!!!;) Παράθεση Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Πως μπορώ αν φλασάρω stock ics χωρίς να χάσω το ροοτ(θέλω να βάλω stock based roms για αυτό) @Kathrinf1 καλωσόρισες στην παρέα μας ότι απορία έχεις για το κινητό εδώ είμαστε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Φλασαρε την .10 και κάνε root πάλι και μετά πέρνα ότι θες ;-) Υποτίθεται ότι μπορείς να φλασαρεις την 10 να κάνεις ροοτ και μετά να φλασαρεις την 54 (ή μόνο τον κερνελ) και να έχεις ροοτ στην 54,αλλά εμένα δεν μου πέτυχε ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Φλασαρε την .10 και κάνε root πάλι και μετά πέρνα ότι θες ;-) Υποτίθεται ότι μπορείς να φλασαρεις την 10 να κάνεις ροοτ και μετά να φλασαρεις την 54 (ή μόνο τον κερνελ) και να έχεις ροοτ στην 54,αλλά εμένα δεν μου πέτυχε ποτε Μπορώ να flasharo stock based rom ενώ έχω miui;Μην κουραστώ και τζάμπα...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Με το flashtool φαντάζομαι ναι.. Απλά να είναι το αρχείο που έχει όλη τη ρομ, όχι μόνο κερνελ... Πήγαινε στο xda, sola development και στα stickies έχει index με όλες τις ρομ κλπ. Βρε από εκεί τις στοκ και κατέβασε τα ftf και φλασαρε ;-) Αν χρειαστείς βοήθεια με το ποια αρχεία χρειάζεσαι ποσταρε και θα σου στείλω λινκς, απλά δεν είμαι στο pc τώρα.. Λογικά μπορείς να κάνεις και επιδιόρθωση /αναβάθμιση με το pc companion ή το sus και να σε πάει σε 54 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Πώς μπορώ να αλλάξω γραμματοσειρά στο κινητό μου;;:) Παράθεση Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 είσαι root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Εκτός από Firedroid έχει δοκιμάσει κανείς καμία άλλη αξιόλογη CM9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_Dark Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Προσπαθώ να συνδέσω σήμερα το Sony Sola/Android 4.0.4 μέσω με wi-fi με το router μου ZXV10 H108L και δεν μπορώ ενώ χθες ολα ηταν μια χαρά. Το laptop μου συνδέεται μια χαρά, και το κινητό μου βγάζει "πρόβλημα ελέγχου ταυτότητας". Μόνο όταν ενεργοποίησα το wps συνδέθηκε, κάτι που μέχρι τώρα δεν χρειαζόταν :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Τι ρομ έχεις; είσαι root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_Dark Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Τι ρομ έχεις; είσαι root? τι εννοείς?:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Φίλε μου το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ. Ειναι προβληματικό το router. Μου το έχουν αλλάξει μια φορά, αλλα και το καινούργιο τα ίδια. Καθε φορά που το κάνει, κάνω επαναφορά εργοστασιακώ ρυθμίσεων στο router. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B_Dark Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Ο αδερφός μου είχε αλλάξει κωδικό.....:chair: αλλά και πάλη αφού είχα τον παλιό κωδικό γιατί ekane σύνδεση με wps?(αν και δεν δοκίμασα να δω εαν τρέχει, αλλά το εικονίδιο του wi-fi εμφανιζόταν). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 επειδη τα ακουστικα μου τα εχουν φτυσει (ο ηχος ακουγεται μονο απο το δεξι ακουστικο) θα ηθελα να μου προτεινετε σχετικα καλα και φτηνα ακουστικα που να ειναι συμβατα με το κινητο γιατι καποια που δοκιμασα δεν δουλευουν.Και θα προτιμουσα να εχουν και μικροφωνο μαζι.ευχαριστω :) Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 είσαι root? Όχι....... Παράθεση Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 (edited) Πώς μπορώ να διαγράψω μια live wallpaper??:wacko::wacko: Plz! Edit: ΟΚ, το βρήκα!!!! Edited February 3, 2013 by Kathrinf1 Παράθεση Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Μπορεί κάποιος να μου πει πως να αλλάξω τη γραμματοσειρά του κινητού μου?(δεν το 'ξερα πως γίνεται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Λογικά θα γίνεται μέσω build.prop . Ψάξε να δεις αν λέει κάπου για γραμματοσειρά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts