Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπες στις ρυθμίσεις του router και δες στην καρτελα για το wireless αν ειναι επιλεγμένο αυτόματα να δίνει όποιο channel θέλει. Αν ναι βάλτο χειροκίνητα στο 6 ή 10

Σε ευχαριστώ. Το φαντάστηκα οτι θα ειχε παιχτει κάτι τέτοιο. Λύθηκε το θέμα.;)

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχω μια απορία. Όλα καλά με την ultimate solar v2 που έχω περάσει απο χθες αλλά όπως θα δείτε και στο συννημενο, πάνω δεξιά που δείχνει την μπαταρια, άλλο δείχνει το γραφικό και άλλο το νούμερο δίπλα. Ξέρει κανείς τι μπόρει να συμβαίνει; Δεν είναι κάποιό widget αλλά ρύθμιση του notification bar μέσα από τις επεπιλογές που δίνει η συγκεκριμένη ρομ

Μήπως δεν δείχνουν και τα δυο την μπαταρία; Μήπως το νούμερο δείχνει την ισχύ του σήματος της κινητής ή του wifi;

EDIT:

ΟΚ, απάντησε ο Viper.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Τελικά ειμαι πολύ γρουσουζης! :-P

Μετά το καθιερωμένο restart που κάνω μια φορά την εβδομάδα μου εμφάνισε το μήνυμα "No Storage Space"! Μετά από αυτό έχει φάει τρελό κόλλημα το κινητό!

Τι γίνεται;

Εμένα αυτό μου το πετούσε όταν είχα παρα φορτώσει την εσωτερική μνήμη του κινητού.. Πόσο διαθέσιμο χώρο έχεις?

BTW να κάνεις πιο συχνά restart γιατί έχουμε λίγη RAM και μπουκώνει.. Κάθε 3 μέρες είναι καλά.. ;)

Εμένα αυτό μου το πετούσε όταν είχα παρα φορτώσει την εσωτερική μνήμη του κινητού.. Πόσο διαθέσιμο χώρο έχεις?

BTW να κάνεις πιο συχνά restart γιατί έχουμε λίγη RAM και μπουκώνει.. Κάθε 3 μέρες είναι καλά.. ;)

Η εσωτερική μου μνήμη ειναι άδεια! :-o

Μάλλον κάτι άλλο θα φταιγε γιατί τώρα πηγαίνει όπως πριν!

καλησπερα παιδια νεος στο σιτε / φορομ και γενικα ασχετος σε ο,τι αφορα τα κινητα τηλεφωνα.

λοιπον επειδη σκεφοτμαι να παρω ενα κινητο ,εσεις το προτεινετε το xperia Sole? Αξιζει τα λεφτα του?

οι εφαρμογες του παιζουν ομαλα (π.χ. temple run) , χωρις προβληματα? θα ηθελα να ακουσω την γνωμη σας.

το πολυ 229Ε.

για τα λεφτα του ειναι οτι καλυτερο αυτην την στιγμη!προχωρα αφοβα

ειναι πολυ ομαλο σε ολες τις εφαρμογες(διπυρηνο ) με φοβερη οθονη.

Θα συμφωνήσω με τον Κοσμά.. Για αυτό ρώτησα για το ποσό που διαθέτεις.. Μπορεί να μην έχει NFC και Floating touch που έχει το sole, αλλά έχει μεγαλύτερη RAM και οθόνη.. Εσύ διαλέγεις...

σε ολα τέλειο το sola...αλλα το ακουστικο του ειναι απλα τραγικο..οπότε πήγαινε σε galaxy

για το ακουστικο θα συμφωνησω ναι!αλλα επιμενω οτι το σολακι ειναι vfm!ενας παραγοντας αλλος επιλογης για μενα (προσωπικα)ειναι και το interface της σονυ που δεν το αλλαζω με τιποτα.αυτο ομως ειναι καθαρα δικια μου αποψη:)

και αληθεια το s advance βγαινει ακομα?μονο στο σκρουτζ το βρηκα!!!

Edited by patheraw

Με συγκίνηση ανακοινώνω πως ήρθε η στιγμή να κάνω root το Sole για να βγάλω απο μέσα ο,τι σαβούρα υπάρχει από την Sony. Έχω βρει αναλυτικές οδηγίες κτλ οπότε θα το επιχειρήσω μέσα στις επόμενες ημέρες. Το μονο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι ποια rom θεωρείται γενικά η καλύτερη πέρα από τα προσωπικά γούστα όσο αφορά το smoothness και την μπαταρία. :!:

Με συγκίνηση ανακοινώνω πως ήρθε η στιγμή να κάνω root το Sole για να βγάλω απο μέσα ο,τι σαβούρα υπάρχει από την Sony. Έχω βρει αναλυτικές οδηγίες κτλ οπότε θα το επιχειρήσω μέσα στις επόμενες ημέρες. Το μονο που θα ήθελα να ρωτήσω είναι ποια rom θεωρείται γενικά η καλύτερη πέρα από τα προσωπικά γούστα όσο αφορά το smoothness και την μπαταρία. :!:

firedroid 1.3. και ξερό ψωμί!CM9 με υποστήριξη themes,appollo music,bug-free,lag-free,τρελό smooth και ίδιο ui με των nexus(αν έχεις βάλει stock theme).Στο μόνο τομέα στον οποίο τα χαλάει είναι η κάμερα(μόνο στις φωτογραφίες σκοτάδι,αλλά πριν τις τραβήξεις φαίνονται κάπως) και άριστο video.

EDIT:@kosmasgr στην υπογραφή σου λες Sony Xperia Sole MT27i - 6.1.1.B.1.10 ::Rooted::Locked Bootloader::

CWM 6.0.1.2

4.7.2 Cyber-shot™ With HDR

Xperia Z Launcher v3 - ICS System UI 5.1 by lesiki

Xperia T JellyBean bootanimation

μπορείς να μου πεις πως μπορώ να βάλω το bootanimation του T και το mod της κάμερας?(και να μου πεις τι αποτελέσματα έχει,ευχαριστώ)

Edited by Nero55

ρε παιδιά, ποιον θεωρείτε τον καλύτερο τρόπο για τη λήψη φωτογραφιών; Έχω χρησιμοποιήσει το touch to capture και το screen button αλλά πραγματικά τις περισσότερες φορές, αργεί απελπιστικά μεχρι να εστιάσει και να βγάλει φωτογραφία. ίσως να είναι κυρίως σε σκοτεινούς χώρους το πρόβλημα, δεν ξέρω. Αλλά είναι απαράδεκτο να περιμένει τόσο πολύ για μια φωτογραφία

Το κουμπί είναι άβολο μην το χρησιμοποιείς.. Επειδή είναι σκληρό και ζορίζεσαι να το πατήσεις, θα σου βγει κουνημένη η φωτογραφία.. Βάλε με άγγιγμα στην οθόνη + αυτό που σου είπε ο Charlie..

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola