Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατι παρομοιο εβγαζε σε PC χωρις το PC Companion εγκατεστημενο. Μολις εβαλα το PC Companion, ολα εφτιαξαν.

Τι λειτουργικο εχεις?

win 7 32 έχω

έβαλα το pc companion και δε δείχνει το σφάλμα άλλο. Ευχαριστώ πολύ... ΑΛΛΑ....

ενώ τώρα δείχνει τα παρακάτω:

30/027/2013 23:27:02 - INFO - Device connected with USB debugging on

30/027/2013 23:27:04 - INFO - Connected device : MT27

30/027/2013 23:27:04 - INFO - Installed version of busybox : N/A

30/027/2013 23:27:04 - INFO - Android version : 4.0.4 / kernel version : 3.0.8+ / Build number : 6.1.1.B.1.54

ΔΕ μ' αφήνει να κάνω drag-drop to .ftf αρχείο :O τι μπορεί να είναι αυτή τη φορά;

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν κάνεις drag n drop,αντιγράφεις τα αρχεία στο c/flashtool/firmwares μετά πατάς το κουμπί με τον κεραυνό, πατάς flashmode και μετά νομίζω θα καταλάβεις..

Καλησπέρα παιδιά

Θα ήθελα να σας ρωτήσω για ενα πρόβλημα που έχω με το sole. Ενώ η μπαταρία κρατάει με λίγη χρήση για 4-5 μέρες δυο φορές μου έχει συμβεί το εξής περίεργο. Η μπατάρια να πέφτει με ταχύτατους ρυθμούς και ο τρόπος για να το επαναφέρω είναι να κάνω επανεκκίνηση του τηλεφώνου. Την πρώτη φορά το είδα μετά απο σύνδεση της συσκευής με τον Η/Υ και την δεύτερη μετά από απόρριψη μιας κλήσης. Την δευτερη φορά το τηλέφωνο έκλεισε απο έλλειψη μπαταρίας του έκανα πλήρη φόρτιση αλλά συνέχισε να καταναλώνει πάρα πολύ (10% μέσα σε 20 λεπτά με μηδενική χρήση) μέχρι να του κάνω επανεκκίνηση και να επανέλθει. Γνωρίζει κανείς που οφείλεται αυτό και πως μπορώ να το φτιάξω?

Ευχαριστώ

Δες μηπως ειναι καποια κακογραμμενη εφαρμογη. Δες ποια εφαρμογη σου καταναλωσε την μπαταρια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δες μηπως ειναι καποια κακογραμμενη εφαρμογη. Δες ποια εφαρμογη σου καταναλωσε την μπαταρια.

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά πως το βλέπω αυτό. Είμαι λίγο ως πολύ άσχετος ακόμα

Εγώ που πέρασα το cwm άνοιξα το flashtool με ανοιχτό το κινητό σύνδεσα με pc το flashtool έλεγε τα δικά του δεν καταλάβαινα γιατί δεν ήξερα αγγλικά και έτρεξα το cwm σε 5 δευτερόλεπτα μου λέει finish έβγαλα το usb έκανα reboot και την ώρα ξεκίνησε το κινητό πάτησα το volume down συνέχεια και μου εμφάνισε το cwm αυτά.

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά πως το βλέπω αυτό. Είμαι λίγο ως πολύ άσχετος ακόμα

Ρυθμίσεις---->Διαχείριση ενέργειας----> Μπαταρία.

Δεν κάνεις drag n drop,αντιγράφεις τα αρχεία στο c/flashtool/firmwares μετά πατάς το κουμπί με τον κεραυνό, πατάς flashmode και μετά νομίζω θα καταλάβεις..

ευχαριστώ πολύ! έγινε επιτέλους! είχα διαβάσει κάπου ότι τα σέρνουμε και εκεί είχα κολλήσει :)

edit: αξίζει να αλλάξω και να πάω σε custom rom? και αν ναι, ποια θα μου προτείνατε; προσωπικά αντιμετωπίζω θέμα με κολλήματα (τραγικά κιόλας πολλές φορές, κυρίως όταν πάω να πάρω ή να απαντήσω τηλέφωνο) και έχω την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά και με την μπαταρία

Edited by mikeone

Ρυθμίσεις---->Διαχείριση ενέργειας----> Μπαταρία.

Τώρα έχει τα κλασσικά (Οθόνη, Σύστημα Android, Λειτουργικό σύστημα Android και ετοιμότητα κυψέλης). Αν το ξαναπετύχω θα το δώ.

Ευχαριστώ πολύ

ευχαριστώ πολύ! έγινε επιτέλους! είχα διαβάσει κάπου ότι τα σέρνουμε και εκεί είχα κολλήσει :)

edit: αξίζει να αλλάξω και να πάω σε custom rom? και αν ναι, ποια θα μου προτείνατε; προσωπικά αντιμετωπίζω θέμα με κολλήματα (τραγικά κιόλας πολλές φορές, κυρίως όταν πάω να πάρω ή να απαντήσω τηλέφωνο) και έχω την εντύπωση ότι κάτι δεν πάει καλά και με την μπαταρία

ultimate sola(based στην stock)

ή firedroid (CM 9) αυτην δεν την εχω δοκιμασει, αλλα εχω δοκιμασει μια που ειναι βασισμενη σε αυτην και ειμαι ικανοποιημενος. δεν εχει ραδιο ομως,nfc και gloce mode.

γενικα κανε μια βολτα στο xda, εχει αρκετες. διαβασε σχολια και αποφασισε.. εγω σε μια απο τις δυο θα πηγαινα.. μου αρεσε και αλλη μια, αλλά δεν είναι ακομα έτοιμη για locked bootloaders..

αυτό με το τηλέφωνο το έχουμε μερικοί, υπάρχει thread και στο xda.. εμενα με την nova (βασισμενη στην firedroid δεν το κανει πια :) )

Αυτό με το drag n drop πρέπει να το διορθώσουμε στο post.. Γιατί πολλά παιδιά που χρησιμοποιούν για πρώτη φορά το flashtool κάνουν drag n drop όπως λέει στο post, αλλά δεν γίνεται έτσι.. Πρέπει να κάνεις copy paste το .ftf αρχείο στον φάκελο του flashtool.. Θα στείλω ένα pm στον zxr μήπως μπορεί να το διορθώσει...

Αυτό με το drag n drop πρέπει να το διορθώσουμε στο post.. Γιατί πολλά παιδιά που χρησιμοποιούν για πρώτη φορά το flashtool κάνουν drag n drop όπως λέει στο post, αλλά δεν γίνεται έτσι.. Πρέπει να κάνεις copy paste το .ftf αρχείο στον φάκελο του flashtool.. Θα στείλω ένα pm στον zxr μήπως μπορεί να το διορθώσει...

παντως ειναι λιγο περιεργο το οτι ενω σε υπολογιστη με windows xp επιασε το drag and drop σε windows 7(32 bit starter)ηθελε αντιγραφη -επικολληση στο φακελο!απλα πληροφοριακα το αναφερω:)

Το ξέρω ότι σε xp πιάνει ενώ σε 7 όχι.. Το θέμα είναι όμως ότι σχεδόν όλοι έχουμε 7 στους υπολογιστές μας.. Δεν νομίζω να υπάρχουν ακόμα άτομα με xp...

μια και πιάσαμε την κουνέντα με τα λειτουργικά, με windows 8 λειτουργούν όλα κανονικά, ή υπάρχουν θέματα?

λεω να κανω αναβαθμιση τον προσεχη καιρό, να βάλω dual boot τα 7 αν είναι..

Εμενα με Windows 7 λειτουργουσε το drag and drop. Με Windows 8 δεν λειτουργησε και εκανα copy paste.

charlie_pace4@ Αν ρωτας για το flashtool, ναι δουλευει στα 8αρια.

Εμενα με Windows 7 λειτουργουσε το drag and drop. Με Windows 8 δεν λειτουργησε και εκανα copy paste.

charlie_pace4@ Αν ρωτας για το flashtool, ναι δουλευει στα 8αρια.

Εμένα πάντως στα 7 όπως και στους περισσότερους δεν λειτουργεί το drag and drop στα 7άρια! Αναγκαστικά copy paste!

Κάτι άλλο τώρα! Τρομερή απογοήτευση με την brainsRom στην μπαταρία!

Custom πιστεύω ότι ήταν καλύτερα! Από ταχύτητα παντως ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος εκτός αν το φορτώσω πολύ! :-/

Edited by astraxan15

Από εχθές το βράδυ χρησιμοποιώ την ultimate sola v2. Μου φαίνεται αρκετά καλύτερη από την custom αν και κάποια μικροκολληματακια δε λείπουν καθώς το έχω πολύ φορτωμένο το κινητό. Θα δείξει και με την μπαταρία τις επόμενες μέρες

Εχουμε και το πρωτο boot της CM10 στο Xperia P. Πολυ smooth οπως λενε (βεβαια το P εχει και 1GB ram). Αντε να δουμε και στα δικα μας αν και με 512 μνημη, δεν περιμενω τρομερες αλλαγες. Ενα Facebook, ενα Skype και ενα widget καιρου να βαλεις, τρωνε 100ΜΒ για πλακα.

Εχουμε και το πρωτο boot της CM10 στο Xperia P. Πολυ smooth οπως λενε (βεβαια το P εχει και 1GB ram). Αντε να δουμε και στα δικα μας αν και με 512 μνημη, δεν περιμενω τρομερες αλλαγες. Ενα Facebook, ενα Skype και ενα widget καιρου να βαλεις, τρωνε 100ΜΒ για πλακα.

link φίλος ? Δεν το βρίσκω.

Λογικά θα γίνει εύκολα το port στο Sola , U. Εδώ προσπαθούν το port από το Galaxy S3 mini και δουλεύουν αρκετά πράγματα.

Edited by kosmasgr

Εντάξει το παρακολουθούσα το συγκεκριμένο thread αλλά όπως και να έχει , σοβαρό port θα δούμε όταν η Sony δώσει JB σε Go και P.

μια και πιάσαμε την κουνέντα με τα λειτουργικά, με windows 8 λειτουργούν όλα κανονικά, ή υπάρχουν θέματα?

λεω να κανω αναβαθμιση τον προσεχη καιρό, να βάλω dual boot τα 7 αν είναι..

Έβαλα τα 8 όταν πρωτοβγήκαν.. Μεγάλη απογοήτευση.. Τα έβγαλα μετά από 10 μέρες και γύρισα πάλι πίσω στα 7.. Πάντως λειτουργούσαν όλα κανονικά..

Θα παρακαλέσω να μην επεκταθούμε στο θέμα των λειτουργικών. Για τα Win 8 υπάρχει σχετικό θέμα εδώ. Ας μείνουμε στα του κινητού. :)

Ευχαριστώ

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ξαφνικά το κινητό μου δεν αναγνωρίζει το ασύρματο δίκτυο του σπιτιού εδώ και 2 μέρες. Ενώ πιάνει κανονικά όλα τα router τριγύρω δεν βρίσκει το δικό μου. Αυτό πρέπει να έγινε όταν είχα κάνει restart το wifi στο router... Έχει συμβεί σε κάποιον άλλο; Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση είτε στο κινητό είτε στο router?

Μπες στις ρυθμίσεις του router και δες στην καρτελα για το wireless αν ειναι επιλεγμένο αυτόματα να δίνει όποιο channel θέλει. Αν ναι βάλτο χειροκίνητα στο 6 ή 10

Τελικά ειμαι πολύ γρουσουζης! :-P

Μετά το καθιερωμένο restart που κάνω μια φορά την εβδομάδα μου εμφάνισε το μήνυμα "No Storage Space"! Μετά από αυτό έχει φάει τρελό κόλλημα το κινητό!

Τι γίνεται;

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola