anger38 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 ναι οκ. γιαυτο ρωτησα αλλα τη κανουν αυτα δηλαδη? και πως μπορω να ξναβαλω μετα την μαμα rom?? το ιδιο γινεται με ολα τα τηλεφωνα? λεω να περασω πρωτα σε ενα galaxy y που ειναι και φθηνο ωστε αμα κανω καμια μαλ@@ια να μη χαλασω το sola.:lol: Παράθεση my devices 1. iphone 4s jailbroken 5.1.1 2. xperia sola root. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fap Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Είχα και εγώ το ίδιο θέμα πριν αρκετό καιρό.. Με GB.. Αλλά λύθηκε με πολλά restart και βρισιές.. :lol: Βασικά μάλλον έφταιγε που δεν έκανα ασφαλή κατάργηση, γιατί δεν μου έβγαζε το κινητό στα safe remove.. Ακριβώς το ίδιο κάνει και εμένα δεν μου το βγάζει στην ασφαλή κατάργηση συσκευών όταν φένεται στο '' ο υπολ....'' δηλαδί ότι να :confused:'ναι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 ναι οκ. γιαυτο ρωτησα αλλα τη κανουν αυτα δηλαδη? και πως μπορω να ξναβαλω μετα την μαμα rom?? το ιδιο γινεται με ολα τα τηλεφωνα? λεω να περασω πρωτα σε ενα galaxy y που ειναι και φθηνο ωστε αμα κανω καμια μαλ@@ια να μη χαλασω το sola.:lol: πρόσεξε, άλλες ρομ είναι για το sola, άλλες για το y, μην βάλεις λάθος αρχεία. [το λέω σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει..] το wipe cache διαγράφει την προσωρινή μνήμη, για την dalvik δεν ξέρω ακριβώς, αλλά βρηκα αυτό: http://androidforums.com/eris-all-things-root/76110-what-dalvik-cache.html dalvik cache is a program cache area for the program dalvik. Dalvik is a java based virtual machine that is the bases for running your programs (the ones that have the .apk extension). In order to make access times faster (because there's not JIT (just in time) compiler installed by default), the dalvik-cache is the result of dalvik doing a optimization of the running program. Sounds confusing. It's similar to the prefetch files in Windows. το wipe data διαγράφει τα πάντα από το κινητό. ενδεχομένως να διαγράφει και τα άλλα δυο, αλλά εγώ καλού κακού τα κάνω πάντα. μόνο με τα wipes δεν πρόκειται να πάθει κάτι το κινητό, πέρα από την διαγραφή δεδομένων. για να ξαναβάλεις την μαμα ρομ, εφόσον δεν ξεκλειδώσεις τον bootloader(υπαρχουν roms που μπαίνουν και σε κλειδωμένο bootloader), απλά το συνδέεις στο pc, και κάνεις επαναφορά με pc companion. Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις και ενα backup της ρομ, πριν περασεις την καινουρια, το οποίο όταν το φλασάρεις θα επαναφέρεις την στοκ ρομ. σε αυτή τη περίπτωση θα σου μείνει το root, και ενδεχομένως και η recovery. Με τον πρώτο τρόπο τα χάνεις αυτά και πρέπει να τα περάσεις πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anger38 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 ωραια και πως κανω back up ολη τη rom οπως ειναι μαζι με το root και το cwm ωστε να μπορω να την επαναφερω? Παράθεση my devices 1. iphone 4s jailbroken 5.1.1 2. xperia sola root. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 εφόσον έχεις custom recovery, μπες μεσα και πάτα backup. αν εχεις την touch recovery και το βαλεις να γινει στην sd, θα διαγραφουν ολα τα δεδομενα απο την sd, γιαυτό κράτα ξεχωριστο backup στον υπολογιστή πρώτα. αν εχεις την άλλη δεν ξέρω τι γίνεται με τα δεδομένα της εσωτερικής, δεν εχω δοκιμάσει. εγώ καλού κακού κρατάω όλα τα αρχεία στο pc πριν. μολις τελειώσει η διαδικασία, θα σου εχει δημιουργηθεί ένας φάκελος clockworkmod/backup/fakelos το ονομα του θα ειναι με νουμερα που δειχνουν ποτε εγινε το backup. αυτο κρατα το στον υπολογιστη σου. οποτε θες να το περάσεις ξανά στο κινητό, το βάζεις στον ίδιο φάκελο στην εσωτερική μνήμη. μπαίνεις στην recovery, πατάς restore (ή install from sd card, δεν θυμαμαι τωρα) βρισκεις το αρχείο και είσαι έτοιμος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spaceboy1 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 εφόσον έχεις custom recovery, μπες μεσα και πάτα backup. αν εχεις την touch recovery και το βαλεις να γινει στην sd, θα διαγραφουν ολα τα δεδομενα απο την sd, γιαυτό κράτα ξεχωριστο backup στον υπολογιστή πρώτα. αν εχεις την άλλη δεν ξέρω τι γίνεται με τα δεδομένα της εσωτερικής, δεν εχω δοκιμάσει. εγώ καλού κακού κρατάω όλα τα αρχεία στο pc πριν. μολις τελειώσει η διαδικασία, θα σου εχει δημιουργηθεί ένας φάκελος clockworkmod/backup/fakelos το ονομα του θα ειναι με νουμερα που δειχνουν ποτε εγινε το backup. αυτο κρατα το στον υπολογιστη σου. οποτε θες να το περάσεις ξανά στο κινητό, το βάζεις στον ίδιο φάκελο στην εσωτερική μνήμη. μπαίνεις στην recovery, πατάς restore (ή install from sd card, δεν θυμαμαι τωρα) βρισκεις το αρχείο και είσαι έτοιμος.. Καλησπερα, εχω βαλει recovery κ θελω να περασω κατι τετοιο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1867901 για το sola,, ξερεις καποιο? ,θελω σε ρωτησω πψς μπιρω να κανω root ενα experia tipo,τ εκανα μια φορα αλλα μετα εβαλς τη τελευταια εκδοση κ τ εχασε(για ενα φιλο μου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 αυτο σου κανει?? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rundgong.illuminationcontrol&feature=search_result Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Υπάρχουν covers του κινητού αν θέλουμε να του αλλάξουμε χρώμα; (δεν εννοώ καλύμματα προστασίας αλλά τα αυθεντικά καλύμματα της μπαταρίας, πάνω και κάτω μέρος) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Υπάρχουν covers του κινητού αν θέλουμε να του αλλάξουμε χρώμα; (δεν εννοώ καλύμματα προστασίας αλλά τα αυθεντικά καλύμματα της μπαταρίας, πάνω και κάτω μέρος) Το μετάνιωσες για το χρώμα? :lol: Δες εδώ http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=sony+xperia+sola+housing&_sacat=0&_odkw=sony+xperia+sola+cover+battery&_osacat=0&_from=R40 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anger38 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 charlie_pace4 ευχαριστω πηρα back up. παντως για τα λεφτα του το sola καλο ειναι βεβαια εχει θεματακια, μπαταρια αδυναμη και το gps του ειναι αδυναμο, το εχω σιγκρυνει με το iphone και με το galaxy y που ειναι και φθηνιαρικο και ενω και τα δυο πιανουν σημα αμεσως και μεσα στο σπιτι κοντα σε μπαλκονοπορτα το sola τπτ, τα ζωα μου αργα. θελω να πω οτι το sola ειναι του γιου μου απλα επειδη σκευτομαι να παρω ενα κινεζικο 4,7'' για εμενα για δευτερο και ποιο πολυ για gps ασχολουμε με το sola να μπω λιγο στο πνευμα του android γιατι ειμαι χρηστης ios και μπορω να πω οτι το ios νομιζω υπερεχει του android.:shifty: Παράθεση my devices 1. iphone 4s jailbroken 5.1.1 2. xperia sola root. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 Το μετάνιωσες για το χρώμα? :lol: Όχι μωρέ, έτσι γι' αλλαγή! :D:p Τhanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2013 (edited) Όχι μωρέ, έτσι γι' αλλαγή! :D:p Τhanks! αν και λες ότι δεν θες cover, εγώ πήρα αυτά: http://www.ebay.com/itm/230890939433?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 και τα έλαβα σημερα. ένα μπλε και ένα άσπρο. είναι πολύ ωραία και τα δυο και ταιριάζουν στο μαύρο κινητό. επίσης αφήνουν καλή αίσθηση στο χέρι δεν κάνουν το κινητο πιο "χοντρό" για 3.80 2 covers και 2 screen protectors είναι πολύ καλή αγορά :P και είχα ήδη μαι μαύρη θήκη σιλικόνης που είναι επίσης πολύ ωραία και δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω :P στα υπόλοιπα νέα του sola, ο dev της ultimate, ανακοίνωσε ότι έφτιαξε rom με overclocked kernel, που τρέχει κανονικά: " BOOTING, RUNNING , AND ITS FASTTT" λέει ο ίδιος. επίσης μάλλον τον προσεχή καιρό θα έχουμε mod για να έχει nfc η ultimate.. μείνετε συντονισμένοι ;) (αν και ειμαι σε hybrid ακόμα, λέω όταν προλάβω να βάλω ultimate, οπότε παρακολουθώ αυτό το thread: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=36290760#post36290760 , αν βγει κατι καλο θα σας ενημερώσω) Edited January 5, 2013 by charlie_pace4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 (edited) Πριν μερικες μερες εβαλα την Ultimate Sola v2 και μπορω να πω πως ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με την αποδοση της.. Βεβαια οπως ειπωθηκε (δεν θυμαμαι απο ποιον) παρουσιαζει καποιο προβλημα με το γραμμα "Φ" όπου εχει μονο το κεφαλαιο και οχι το μικρο (πραγμα που δεν με πειραζει και τοσο αφου αλλωστε μονο κεφαλαια γραφω) αλλα παρατηρησα οτι υπαρχει πανω δεξια (οπως φαινεται και στην εικονα στο βελακι που βαζω) ενας μετρητης μπαταριας, ο οποιος οπως βλεπει κανεις δειχνει λαθεμενα την ενδειξη της μπαταριας (αριστερα του ειναι η σωστη ενδειξη απο το κινητο). Θελω λοιπον να ρωτησω αν καποιος εχει βγαλει αυτον τον μετρητη και πως για να το κανω κι εγω.. Σημειωνω οτι διαβασα οτι το προβλημα διορθωνεται με το αρχειο π.χ. Tab_n_Grid_StatusBar_Clock_Blue_Bat_Blue.zip το οποιο φορτωνω μεσω recovery και "εξαφανιζει" αυτο το φαινομενο της λαθος ενδειξης.. ωστοσο το εχω κανει και το προβλημα παραμενει οπως και πριν.. και δεν "φευγει" αυτη η λαθος ενδειξη αλλα παραμενει και παλι λαθος.. Καποιος αν γνωριζει κατι ας μου δωσει τα φωτα του.. ευχαριστω.. http://s20.postimage.org/76t0bqd09/Screenshot_2013_01_05_02_01_15.jpg Edited January 5, 2013 by aeriko1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Πριν μερικες μερες εβαλα την Ultimate Sola v2 και μπορω να πω πως ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με την αποδοση της.. Βεβαια οπως ειπωθηκε (δεν θυμαμαι απο ποιον) παρουσιαζει καποιο προβλημα με το γραμμα "Φ" όπου εχει μονο το κεφαλαιο και οχι το μικρο (πραγμα που δεν με πειραζει και τοσο αφου αλλωστε μονο κεφαλαια γραφω) αλλα παρατηρησα οτι υπαρχει πανω δεξια (οπως φαινεται και στην εικονα στο βελακι που βαζω) ενας μετρητης μπαταριας, ο οποιος οπως βλεπει κανεις δειχνει λαθεμενα την ενδειξη της μπαταριας (αριστερα του ειναι η σωστη ενδειξη απο το κινητο). Θελω λοιπον να ρωτησω αν καποιος εχει βγαλει αυτον τον μετρητη και πως για να το κανω κι εγω.. Σημειωνω οτι διαβασα οτι το προβλημα διορθωνεται με το αρχειο π.χ. Tab_n_Grid_StatusBar_Clock_Blue_Bat_Blue.zip το οποιο φορτωνω μεσω recovery και "εξαφανιζει" αυτο το φαινομενο της λαθος ενδειξης.. ωστοσο το εχω κανει και το προβλημα παραμενει οπως και πριν.. και δεν "φευγει" αυτη η λαθος ενδειξη αλλα παραμενει και παλι λαθος.. Καποιος αν γνωριζει κατι ας μου δωσει τα φωτα του.. ευχαριστω.. http://s20.postimage.org/76t0bqd09/Screenshot_2013_01_05_02_01_15.jpg Αν εχεις χρονο κανε μας ενα βιντεο review την ρομ γιατι φενετε πολυ καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Πριν μερικες μερες εβαλα την Ultimate Sola v2 και μπορω να πω πως ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με την αποδοση της.. Βεβαια οπως ειπωθηκε (δεν θυμαμαι απο ποιον) παρουσιαζει καποιο προβλημα με το γραμμα "Φ" όπου εχει μονο το κεφαλαιο και οχι το μικρο (πραγμα που δεν με πειραζει και τοσο αφου αλλωστε μονο κεφαλαια γραφω) αλλα παρατηρησα οτι υπαρχει πανω δεξια (οπως φαινεται και στην εικονα στο βελακι που βαζω) ενας μετρητης μπαταριας, ο οποιος οπως βλεπει κανεις δειχνει λαθεμενα την ενδειξη της μπαταριας (αριστερα του ειναι η σωστη ενδειξη απο το κινητο). Θελω λοιπον να ρωτησω αν καποιος εχει βγαλει αυτον τον μετρητη και πως για να το κανω κι εγω.. Σημειωνω οτι διαβασα οτι το προβλημα διορθωνεται με το αρχειο π.χ. Tab_n_Grid_StatusBar_Clock_Blue_Bat_Blue.zip το οποιο φορτωνω μεσω recovery και "εξαφανιζει" αυτο το φαινομενο της λαθος ενδειξης.. ωστοσο το εχω κανει και το προβλημα παραμενει οπως και πριν.. και δεν "φευγει" αυτη η λαθος ενδειξη αλλα παραμενει και παλι λαθος.. Καποιος αν γνωριζει κατι ας μου δωσει τα φωτα του.. ευχαριστω.. http://s20.postimage.org/76t0bqd09/Screenshot_2013_01_05_02_01_15.jpg φτιάχνεται ρε συ. κατεβάζεις το αρχειο στο Link και το φλασαρεις με cwm ,κανεις mount system πριν φλασαρεις? ίσος για αυτό δεν σου δουλεύει. στο xda γραφει: "Warning: In recovery, you must mount system between each parts!" όσο για το "Φ" όπως είχα ξαναπεί εγώ δεν έχω κάποιο θέμα...ποιος ξέρει τώρα γιατί :P :P http://www.mediafire.com/?syhpy2977y7jo5k Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 (edited) αν και λες ότι δεν θες cover, εγώ πήρα αυτά: http://www.ebay.com/itm/230890939433?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Τα ξέρω αυτά, έχω πάρει μάλιστα ένα άσπρο. Αλλά ήθελα να αλλάξω λίγο "μούρη" στο κινητό :p Τελικά νομίζω ότι βρήκα πλήρες housing original σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη (απ' ό,τι είδα το δυσεύρετο κομμάτι είναι το bottom cover) Edited January 5, 2013 by drspiros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kathrinf1 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Τα ξέρω αυτά, έχω πάρει μάλιστα ένα άσπρο. Αλλά ήθελα να αλλάξω λίγο "μούρη" στο κινητό :p Τελικά νομίζω ότι βρήκα πλήρες housing original σε κατάστημα στη Θεσσαλονίκη (απ' ό,τι είδα το δυσεύρετο κομμάτι είναι το bottom cover) Σε τι χρώμα τα βρήκες; Παράθεση Lumia 925 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 παιδια το κατω κομματι γραφει xperia οπως τα κανονικα??? Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Komis Drakulas Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Καλη χρονια ! Εχω εδω και 10 ημερες το sole, αγορασμενο απο skroutz, ευρωπαικο(IT,FR,DE) ολα μια χαρα εκτος απο ενα προβλημα.. Ενω συνδεεται κανονικα με usb στο PC (win 7) το αναγνωριζει σαν μεσο αποθηκευσης αλλα το PC companion δεν το αναγνωριζει σαν συσκευη.. Το εχω συνδεσει ανοιχτο, κλειστο, με λειτουργια συνδεσης MTP, MSC , με αυτοματη συνδεση κατα τη λειτουργια μαζικης αποθηκευσης on/off αλλα δε το αναγνωριζει.. Εκανα μια αναζητηση εδω και ειδα οτι εχει αναφερθει ξανα παρομοιο προβλημα, αλλαξα τις usb, ο υπολογιστης εξακολουθει να αναγνωριζει τον αποθηκευτικο χωρο αλλα το PC companion δεν αναγνωριζει τη συσκευη.. Καμια ιδεα ? το τηλεφωνο ειναι ακομη σε android 2.3.7 με 6.0.Β.3.184 Ευχαριστω Παράθεση Just donate some blood !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeriko1975 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 (edited) φτιάχνεται ρε συ. κατεβάζεις το αρχειο στο Link και το φλασαρεις με cwm ,κανεις mount system πριν φλασαρεις? ίσος για αυτό δεν σου δουλεύει. στο xda γραφει: "Warning: In recovery, you must mount system between each parts!" http://www.mediafire.com/?syhpy2977y7jo5k Δεν ξερω τι κανω λαθος.. κοιτα τι κανω.. Οταν μπαινω σε recovery παντα μου εχει στο μενου "mounts and storage" την επιλογη "mount /system". Ειτε το αφηνω ετσι και κανω εγκατασταση το αρχειο, ειτε το κανω unmount και μετα εγκατασταση, παλι την ενδειξη της μπαταριας δεν μου την βγαζει σωστα.. (υποψην οτι και unmount /system να κανω, σε καθε reboot οταν μπαινω σε recovery παλι "mount /system" το βλεπω.. Δηλαδη και unmount να το κανω απο μονο του μου μετα απο reboot το γυριζει σε mount. edit: Τελικα δουλεψε.. αλλα μονο με το δικο σου αρχειο (αυτο που μου εχεις στο λινκ). Αυτο που ειχα εγω το εκανα οπως ακριβως λενε οι οδηγιες αλλα δεν γινοταν τιποτα.. μαλλον κατι δεν παει καλα με το συγκεκριμενο αρχειο.. Edited January 5, 2013 by aeriko1975 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 (edited) Καλη χρονια ! Εχω εδω και 10 ημερες το sole, αγορασμενο απο skroutz, ευρωπαικο(IT,FR,DE) ολα μια χαρα εκτος απο ενα προβλημα.. Ενω συνδεεται κανονικα με usb στο PC (win 7) το αναγνωριζει σαν μεσο αποθηκευσης αλλα το PC companion δεν το αναγνωριζει σαν συσκευη.. Το εχω συνδεσει ανοιχτο, κλειστο, με λειτουργια συνδεσης MTP, MSC , με αυτοματη συνδεση κατα τη λειτουργια μαζικης αποθηκευσης on/off αλλα δε το αναγνωριζει.. Εκανα μια αναζητηση εδω και ειδα οτι εχει αναφερθει ξανα παρομοιο προβλημα, αλλαξα τις usb, ο υπολογιστης εξακολουθει να αναγνωριζει τον αποθηκευτικο χωρο αλλα το PC companion δεν αναγνωριζει τη συσκευη.. Καμια ιδεα ? το τηλεφωνο ειναι ακομη σε android 2.3.7 με 6.0.Β.3.184 Ευχαριστω Παρ'όλο που είχαμε πολλοί αυτό το πρόβλημα με GB, κανείς δεν έγραψε τελικά πώς το έλυσε.. Εμένα τυχαία λύθηκε.. Δοκίμασες σε ένα άλλο pc? Edited January 5, 2013 by AlMag1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 (edited) Δεν ξερω τι κανω λαθος.. κοιτα τι κανω.. Οταν μπαινω σε recovery παντα μου εχει στο μενου "mounts and storage" την επιλογη "mount /system". Ειτε το αφηνω ετσι και κανω εγκατασταση το αρχειο, ειτε το κανω unmount και μετα εγκατασταση, παλι την ενδειξη της μπαταριας δεν μου την βγαζει σωστα.. (υποψην οτι και unmount /system να κανω, σε καθε reboot οταν μπαινω σε recovery παλι "mount /system" το βλεπω.. Δηλαδη και unmount να το κανω απο μονο του μου μετα απο reboot το γυριζει σε mount. δεν ξέρω τι να σου πω. εμενα δούλεψε. δηλαδή πας κανονικά στο mounts and storage , πατάς να κάνει mount system(η επιλογή μετά γίνετε unmount αλλα δεν την πειράζεις) και μετά φλασαρεις το zip και τίποτα???όντως είναι πολύ σπαστικός ο μετρητής. κανονικά μετα το flash είναι έτσι: http://postimage.org/image/6o055eqz1/ EDIT: αφού δούλεψε καλός. χαίρομαι που βοήθησα ;) Edited January 5, 2013 by alex21 Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisrou Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Καλη χρονια ! Εχω εδω και 10 ημερες το sole, αγορασμενο απο skroutz, ευρωπαικο(IT,FR,DE) ολα μια χαρα εκτος απο ενα προβλημα.. Ενω συνδεεται κανονικα με usb στο PC (win 7) το αναγνωριζει σαν μεσο αποθηκευσης αλλα το PC companion δεν το αναγνωριζει σαν συσκευη.. Το εχω συνδεσει ανοιχτο, κλειστο, με λειτουργια συνδεσης MTP, MSC , με αυτοματη συνδεση κατα τη λειτουργια μαζικης αποθηκευσης on/off αλλα δε το αναγνωριζει.. Εκανα μια αναζητηση εδω και ειδα οτι εχει αναφερθει ξανα παρομοιο προβλημα, αλλαξα τις usb, ο υπολογιστης εξακολουθει να αναγνωριζει τον αποθηκευτικο χωρο αλλα το PC companion δεν αναγνωριζει τη συσκευη.. Καμια ιδεα ? το τηλεφωνο ειναι ακομη σε android 2.3.7 με 6.0.Β.3.184 Ευχαριστω Παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγώ αλλά σε υπολογιστή με windows xp. Στον υπολογιστή που έχω περασμένα τα windows 7 δεν είχα πρόβλημα και να σημειώσω οτι ήμουν σε ICS. Εν πάσει περιπτώση το πρόβλημα λύθηκε με την απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση του windows media player (την νεότερη έκδοση). Δεν θυμάμαι να σου δώσω link αλλά διάβασα οτι μαζί με τον WMP εγκαθίστανται και κάποιοι drivers απαραίτητοι για να αναγνωρισθεί σωστά , μεταξύ άλλων, και το κινητό. Θα το ψάξω και λίγο ακόμη μήπως βρώ που το διάβασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Komis Drakulas Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 Παρ'όλο που είχαμε πολλοί αυτό το πρόβλημα με GB, κανείς δεν έγραψε τελικά πώς το έλυσε.. Εμένα τυχαία λύθηκε.. Δοκίμασες σε ένα άλλο pc? Τελικα τα καταφερα.. δε ξερω ακριβως πως..:blink: Το μονο που αλλαξα ηταν οτι εβγαλα την καρτουλα SD.. δοκιμασα μερικες φορες αλλαζοντας usb και τελικα τα καταφερα.. εκανα και upgrade σε ICS και ολα οκ! Ευχαριστω για τις απαντησεις :happy: Παράθεση Just donate some blood !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 για nfc στην ultimate που ελεγα χθες, μαλλον δουλευει αυτο.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2025633&page=13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts