Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι ισχύει. απλά το είχα ξεχάσει γιατί χρησιμοποιω nova launcher οποτε ο συνδυασμός custom rom + nova κάνει το κινητό να τρέχει νεράκι ;) γενικά στην notification bar έχει από κάτω 2 κουμπιά. το ένα για notifications και το άλλο για Toogles, επίσης έχει Toogle (έτσι γράφεται??) για απευθείας αλλαγή 2g-3g χωρίς να μπεις στις ρυθμίσεις (όλα τα υπόλοιπα που είχα χρησιμοποιήσει σε πήγαιναν στις ρυθμίσεις). για οποιον δεν θέλει custom laucher το default είναι αρκετά αναβαθμισμένο πχ σε αφήνει να να ταξινομήσεις εικονίδια μέσα στο συρτάρι εφαρμογών κτλ...

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2025449

Κάπου έκανες κάτι λάθος...δοκίμασε να τα κανεις από την αρχή βήμα βήμα τώρα που ξέρεις τον τρόπο

το εκανα απο την αρχη σημερα το πρωι τα ξανα περασα αλλα οταν περνα τη 10 και ανοιγω το κινητο μου εχει 5 μεσα και οχι 10 αλλα εγω τα ξανα περασα με τη σειρα αλλα οταν παω να ανοιξω supersu μου λεει θελει αναβαθμιση τη κανω και μετα γραφει η εγκατασταση δεν πετυχε(καρτα sim δεν εχω μεσα...παιζει ρολο):ninja:

Oταν το τεσταρω με το root checker μου λεει sorry this device does not have proper root acecess

δεν ειναι ενεργοποιημενο και μου λεει οταν παταω στο superus γραφει αναβαθμιση και μετα λεει η εγκατασταση απετυχε...γιατι το κανει αυτο ενω το εχω κανει απο την αρχη..παλι λαθος κανω?

το θεμα ειναι οτι δεν διαγραφεται κλιολας για να τη ξαναπερασω απο το google play....καμια βοηθεια για το τελειωτικο σταδιο...

www.spacefm.net

Edited by spaceboy1

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οταν βαλω την Utlimate Sola v2 το κινητο θα ειναι rooted ή οχι?

Μα για να τη βάλεις απ όσο ξέρω πρέπει να είσαι ήδη root και θα παραμείνεις!

Edited by astraxan15

Μα για να τη βάλεις απ όσο ξέρω πρέπει να είσαι ήδη root και θα παραμείνεις!

Το ρωταω γιατι στο 1ο βημα της εγκαταστασης λεει να ειμαι με την .54 (αλλα εγω ειμαι τωρα root με την .10 την BrainsRom v2)

Αν βαλω την .54 μεσω companion λογικα χανω το root, ετσι?

Το ρωταω γιατι στο 1ο βημα της εγκαταστασης λεει να ειμαι με την .54 (αλλα εγω ειμαι τωρα root με την .10 την BrainsRom v2)

Αν βαλω την .54 μεσω companion λογικα χανω το root, ετσι?

Εγώ ήμουν στην 54 και ακολούθησα ακριβώς τις οδηγίες που αναφέρονται στις 2 προηγούμενες σελίδες πάντως!

Και ναι αν πας να περάσεις ετσι την 54 από companion θα χάσεις το root απ όσο ξέρω!

Το root για να καταλαβω "συνδεεται" με το CWM? γιατι αν δεν συνδεονται τι εμποδιζει να περαστει η νεα ROM (ασχετα αν ειναι rooted ή οχι) ?

Καλησπερα, εκανα unlock το bootloader και εχω προβλημα στην διαδικασια του root. Προσπαθω να ρουταρω με binary v18(ετσι πιστευω θα λεγετε) λεει πως κανει ολα καλα αλλα στο restart πεταει και ενα μυνημα "mount: access denied (are you root?)" αν και λεει το cmd ολα οκ. Ειμαι με 4.0.4. διαβασα καπου φταιει το κερνελ που εχω και πρεπει να βαλω κερνελ απο 4.0.3 και ετσι να ρουταρω. Γνωριζει κανεις? Υπαρχει αλλος τροπος για ροοτ εκτος απο binary?

Θα μου πει κάποιος γιατί ο supersu όταν το πατάω να μπω μςσα μου γράφει θέλει αναβάθμιση μετά πατάω συνέχεια κ λεεΙ

η εγκατσσταση απετυχε

Το ξαναπαμε κατι δεν κανεις σωστα.. και ξανα ρωταω εχεις usb debugging on? Είσαι στην 1.10 για να ροοταρεις το κινητο? Δεν είναι τοσο δυσκολα τα βηματα..

Το ξαναπαμε κατι δεν κανεις σωστα.. και ξανα ρωταω εχεις usb debugging on? Είσαι στην 1.10 για να ροοταρεις το κινητο? Δεν είναι τοσο δυσκολα τα βηματα..

Εχω usb debugging on, τι ειναι το 1.10?

EMENA ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 1.10?

Οταν ανοιγω ξανα το κινητο βγαζει κατι σαν μαυρη οθονη για λιγη ωρα μετα θα παω στο root binary και το αφηνω να κανει τα δικα του και μετα κλεινω κινητο και παω να βαλω 1.54 με τον ιδιο τροπο

Οταν πρωτοβαζω 1.10 επειδη κανει κατι τρελα δεν μπορω να μπω να ελεγξω αν ειναι πραγματι 1.10

Τελικα θα μου πει καποιος γιατι το supersu μου λεει οτι θελει αναβθμιση και μολις παω να κανω μου λεει η εγκατσταση δεν εγινε,, εκανα και την ενημερωση μεσω google play αλλα παλι τα ιδια λεει...ολα τα κουφα σε εμενα συμβαινουν

Μαλλον τζαπα ρωταω δεν απανταει κανεις...που εισαι βρε ΑΛΕΞ να μου δωσεις τη λυση οπως μου την εδωσες και χθες βραδυ

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Το binary σου λέει ότι έγινες root?

Κοίτα.

Όσο έχεις την 10, το κινητό κάνει τρελά. Αλλά μπορείς να πας στις ρυθμίσεις,μετά να πας κάτω κάτω στο development και να ενεργοποιησεις το debugging. Όταν πατήσεις το debugging θα σου βγάλει ένα μαύρο παράθυρο, που κανονικά θα έπρεπε να είναι με λόγια. Πατα προς τα κάτω και δεξιά και θα ενεργοποιηθει (εκεί είναι το confirm)

Μετά από αυτό τρέξε το script. Δεν ξέρω αν το 18 έχει κάποιο πρόβλημα, το 15 σίγουρα ήταν εντάξει. Σε κάποια φάση και ενώ τρέχει το script θα σου εμφανίσει ένα παράθυρο από την εφαρμογή back and restore, εκεί εσύ πατάς restore. Αν έχεις κάποιο αρχείο backup εσύ θα πρέπει να επιλέξεις να γίνει restore όχι αυτό, αλλά ένα που λέει για root η κάτι τέτοιο

Το binary σου λέει ότι έγινες root?

Κοίτα.

Όσο έχεις την 10, το κινητό κάνει τρελά. Αλλά μπορείς να πας στις ρυθμίσεις,μετά να πας κάτω κάτω στο development και να ενεργοποιησεις το debugging. Όταν πατήσεις το debugging θα σου βγάλει ένα μαύρο παράθυρο, που κανονικά θα έπρεπε να είναι με λόγια. Πατα προς τα κάτω και δεξιά και θα ενεργοποιηθει (εκεί είναι το confirm)

Μετά από αυτό τρέξε το script. Δεν ξέρω αν το 18 έχει κάποιο πρόβλημα, το 15 σίγουρα ήταν εντάξει. Σε κάποια φάση και ενώ τρέχει το script θα σου εμφανίσει ένα παράθυρο από την εφαρμογή back and restore, εκεί εσύ πατάς restore. Αν έχεις κάποιο αρχείο backup εσύ θα πρέπει να επιλέξεις να γίνει restore όχι αυτό, αλλά ένα που λέει για root η κάτι τέτοιο

Σωστα τα κανω ολα μαλλον το 18 κατι προβλημα εχει γιατι οταν ανοιγω το κινητο βρισκω το supersu μεσα απλα δεν ενεργοποιειτε,, εχεις καποιο αλλο να κανω root

Σίγουρα έχω ανεβάσει ένα εδώ, αλλά δεν θυμάμαι σελίδα... Είμαι στο κινητό τώρα.. Αν ψάξεις θα το βρεις σίγουρα..

Σίγουρα έχω ανεβάσει ένα εδώ, αλλά δεν θυμάμαι σελίδα... Είμαι στο κινητό τώρα.. Αν ψάξεις θα το βρεις σίγουρα..

οταν ειμαι στην 10 θα παω στις ρυθμισεις

Σε ρωταω γιατι μου ειναι δυσκολο να παω γιατι μαυριζει η οθονη και δεν με αφηνει αν παω απο τυχη καλως

Μηπως εννοεις αυτο

Προτού προχωρήσουμε στην διαδικασία να ξεκαθαρίσουμε ποια είναι η σειρά ΝΧΤ της Sony Ericsson και κατ' επέκταση σε ποια κινητά μπορεί να εφαρμοστεί το script για το rooting.

Αναφερόμαστε στα κινητά Xperia U, Xperia S, Xperia P καθώς επίσης και στα Xperia Sola/Sole, Xperia T, Acro S.

Τονίζεται ότι η παρακάτω διαδικασία μπορεί να εφαρμοστεί μόνο στα κινητά που φέρουν ICS (Ice Cream Sandwich)

Βήματα:

1) Κατεβάζουμε το script που απαιτείται από εδώ ή από το εναλλακτικό link.

2) Κάνουμε extract το αρχείο που κατεβάσαμε με το winrar. Αν κατεβάσατε το αρχείο από το εναλλακτικό link τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το 7z για να το αποσυμπιέσετε (μπορείτε να το κατεβάσετε από δω).

Σε ποιο σημείο του υπολογιστή θα κάνετε αποσυμπίεση το αρχείο δεν παίζει κανένα ρόλο.

4) Ενεργοποιείστε το USB debugging στο κινητό. Ρυθμίσεις --> Επιλογές για προγραμματιστές --> Εντοπισμός σφαλμάτων USB.

3) Μετά την αποσυμπίεση θα δημιουργηθεί ένας φάκελος με το όνομα Root_with_Restore_by_Bin4ry εντός του οποίου υπάρχει το αρχείο RunMe.bat. Αφού συνδέσετε το κινητό με τον υπολογιστή κάνετε διπλό κλίκ στο RunMe.bat και απλά ακολουθείτε τις οδηγίες.

Είστε έτοιμοι!

Να επισημάνω ότι το script δεν αποτελεί δικιά μου δουλειά και φυσικά όλα τα credits πηγαίνουν στον Bin4ry

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε και στο αντίστοιχο topic.

Δεν φέρω καμία ευθύνη αν το κινητό σας πάθει κάτι.

Θερμή παράκληση σε όσους δοκιμάσουν το script σε κινητά που δεν αναφέρονται παραπάνω να με ενημερώσουν. Θα εκτιμούσα επίσης τυχόν παρατηρήσεις σας ώστε ο οδηγός να γίνει ακόμα πιο πλήρης.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Μου παρουσιάστηκε και άλλο πρόβλημα παιδιά! Δεν μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις για να επιλέξω να αλλάξω την ρομ! Ενώ πατάω με το που βλέπω το σονυ το volume down παρατεταμένα δεν μπαίνει με τίποτα! Τι παίζει;

Space πρέπει να έχεις ενεφγοποιημενο το debugging.. Αυτό... Εγώ είχα τις ρυθμίσεις στο desktop οπότε το έβρισκα κατευθείαν..

--

Astra

Ποια recovery έβαλες ;μήπως δεν μπήκε επιτυχώς; δοκίμασε να την ξαναβάλεις

Space πρέπει να έχεις ενεφγοποιημενο το debugging.. Αυτό... Εγώ είχα τις ρυθμίσεις στο desktop οπότε το έβρισκα κατευθείαν..

--

Astra

Οταν περναω τη ρομ εννοεις να ειναι ON DEBUGGING USB?αν λες αυτο ON το εχω κατι αλλο συμβαινει.....

Την 10 και τη 54 τις περασα το SUpersu δεν δουλευει και ουτε διαγραφεται

Περνάς την 10.

Ανοίγεις το κινητό.

Ανοίγεις το debugging.

Τρέχεις το script.

Περνάς την 54 (που δεν είναι απαραίτητο)

Περνάς την 10.

Ανοίγεις το κινητό.

Ανοίγεις το debugging.

Τρέχεις το script.

Περνάς την 54 (που δεν είναι απαραίτητο)

Αυτο κανω και εγω, τη 10 και τη 54 τη περναω με κλειστο το debuging η με ανοιχτο

Το εκανα και μολις ανοιγε το κινητο μου εγραφε αναβαθμιστηκε το android και μετα πηγα στο super user να το ανοιξω και μου λεει θελει να αναβαθμιστει , παταω και αναβαθμιζεται και μετα λεει περιμενε μεχρι να γινει η εγκατασταση και μετα οταν τελειωνει γραφει Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ...

Το v18 δουλευει μια χαρα..

Ελα να το φτιαξεις εσυ αφου σου δουλευουν τελεια εσενα....τι τοσο χαζος ειμαι...πρωτη φορα κανω τετοια...το samsung το ειχα σκισει και μια χαρα ηταν ολα...αλλο ΚΥΡΙΛΛΟΣ αλλο .........

Edited by zxr

Astra

Νομίζω είναι η 1.0 η pepper...Αν δεν κάνω τόσο λάθος...

Μα γιατί να τη ξαναβάλω απ τη στιγμή που έχει γίνει κανονικά η εγκατάσταση της προηγούμενης ρομ?

Αν είσαι με κλειδωμένο bootloader μπορεί να χαθεί μετά από νέα ρομ .. Τουλάχιστον με τις cwm έτσι γίνεται...

Αν είσαι με κλειδωμένο bootloader μπορεί να χαθεί μετά από νέα ρομ .. Τουλάχιστον με τις cwm έτσι γίνεται...

Τα ιδια παλι , η εγκατασταση απετυχε...

Γιατι δε γινεται και μου σπαει τα νευρα ο κωλοκινητο **** τη SONY ...δεν επερνα SAMSUNG

Oταν θα παω να τρεξω το superus πρεπει να ειναι συνδεμενο το κινητο με το script?ΑΥΤΟ ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ..ΤΟ ΚΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ

Γινεται να το κανω φορματ και να τα περασω απο την αρχη ολα.

Το κοκκινο το super user εχετε η το πρασσινο?Εγω εσβησα το κοκκινο και εβαλα πρασσινο τωρα αλλα τιποτα...καμια βοηθεια να το φτιαξω υπαρχει

Edited by zxr

Όλες οι costume rom που υπάρχουν είναι root.

Όταν θέλετε να "τρέξετε " κάποιο script είτε για root είτε για cwm να απενεργοποιείται στο pc σας τα antivirus.

Καλή χρόνια σε όλους!

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola