Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα εκανα ενα τεστ με ενα galaxy nexus με jelly bean και το sole εκανε καλυτερο σκορ.2400 κατι to galaxy και 2600 κατι το sole!!:X

xexe , έτσι το solaki ;) darkstan με πιο πρόγραμμα έκανες το τεστ; θα ήθελα να το δοκιμάσω και εγώ. εμένα στο antutu μου βγάζει 7264 :D

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σημερα εκανα ενα τεστ με ενα galaxy nexus με jelly bean και το sole εκανε καλυτερο σκορ.2400 κατι to galaxy και 2600 κατι το sole!!:X

Τι android φοραγε το sole?

Μια χαρα χρειαζοταν.Γιατι δεν ειμαι κανενας που πηρε android σημερα στα χερια και λεει την εντυπωση του!

Θα με βγαλετε τρελο?Αυτο εδω τι ειναι http:// http://www.google.gr/imgres?um=1&hl=el&sa=N&tbo=d&biw=1280&bih=677&tbm=isch&tbnid=PBeHvYZA1pbqfM:&imgrefurl=http://elektro-vault.blogspot.com/2012/06/galaxy-nexus.html&docid=N9D_hNF9_OXkzM&imgurl=http://3.bp.blogspot.com/-8bQudFKLv1E/T-VdABVlZjI/AAAAAAAAAJ4/nuTeuFaBD6E/s1600/Galaxy-Nexus-Negi-Expansys.jpg&w=950&h=614&ei=_pPfUMbYBomE4ASL3oG4CA&zoom=1&iact=hc&vpx=554&vpy=284&dur=2264&hovh=180&hovw=279&tx=98&ty=86&sig=104511991761972200255&page=1&tbnh=143&tbnw=217&start=0&ndsp=26&ved=1t:429,r:9,s:0,i:112

vodafone joy?Απηθανο για το Χ8 οχι για το sole

Δεν ξερω την σχεση σου με το android, ξερω ομως οτι εισαι ανθρωπος και λαθη μπορεις να κανεις ακομα και αν εισαι .. ειδικος σε καποιο θεμα!! Απλα μου φανηκε περιεργο το nexus να βγαζει 2400. Δεν ειπα τιποτα για το sole και τα "νουμερα" του. Οποτε τα σχολια σου περι τρελου, vodafone joy και x8 ειναι..ανουσια!

Edited by dimitrissa
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

μέσω cwm ;) κάπου λέει backup and restore. μετά κανείς copy τον φάκελο του cwm στο pc σου και είσαι έτοιμος

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Θέλω να περάσω gb.Από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1901075 πρέπει να κάνω download Και τα 3 αρχεία ή μόνο το 1; Γιατί μόνο το part 3 υπάρχει....

Θέλω να περάσω gb.Από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1901075 πρέπει να κάνω download Και τα 3 αρχεία ή μόνο το 1; Γιατί μόνο το part 3 υπάρχει....

Και τα τρία, αφού είναι .rar χωρισμένο σε parts.

εχω κλεισει το κινητο μετα τι κανω)παταω καποιο κουμπι με κλειστο το κινητο η ανοιγω παλι το κινητο και παταω κουμπι και ποιο(συνεχομενο η διαδοχικα)εδω ειναι το προβλημα:lol:

ότι λένε οι οδηγίες...

αν βλεπεις κατι τετοιο

http://dl.dropbox.com/u/21624172/Flashtool/04_Flash_Firmware_Back_key.PNG

πατάς το vol down και συνδέεις το κινητό..

γράψε τι λένε ή δώσε ενα screenshot ;)

Εγώ που το έκανα πριν μερικές μέρες είχα εγκαταστήσει πρώτα το root checker, μετά έκλεισα το κινητό , έβγαλα την sd card, άνοιξα το flashtools και πάτησα home και volume down και σύνδεσα το κινητό στο pc, πάτησα τον κεραυνό και πέρασα την 1,10 μετά το Root_with_Restore_by_Bin4ry το έκανα 2 φόρες , αποσύνδεσα και έκανα reboot, ξανά έκανα την διαδικασία και πέρασα την 1,54 μετά reboot, το τσέκαρα με το root checker και οκ!

xexe , έτσι το solaki ;) darkstan με πιο πρόγραμμα έκανες το τεστ; θα ήθελα να το δοκιμάσω και εγώ. εμένα στο antutu μου βγάζει 7264 :D

Με το Quadrant Standard Edition.Να πω επισης οτι ειμαι ρουτ και φοραω το τελευταιο update και εχω stock rom.Ics παντα!!

http://www.youtube.com/watch?v=ONZJ_DTClvw

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Έχω μεγάλο πρόβλημα στο ροοτ με την καινούργια έκδοση!Έχω κάνει εγκατάσταση το flashtool και ενώ έχω κάνει flash το kernel 6.1.1.B.1.10 το κινητό ανοίγει αλλά δεν μπορώ να πληκτρολογήσω ούτε καν το pin μου για να το κάνω ροοτ.Συνεχώς αναβοσβήνει η οθόνη και δεν μπορώ να κάνω τίποτα!

Τι συμβαίνει? :mad::mad:

Παιδια κανω ολα τα βηματα οπως λενε οι οδηγιες παταω το κεραυνο και μετα δεν κανει τιποτα, μαλλον τζαπα το παιδεμα που κανω απο χθες ,να χεσω τη sony με τα κινητα της to samsung galaxy3 που ειχα μια χαρα τα περναγα ολα,, εγω παντως δεν κανω κατι λαθος ακολουθω πιστα τις τις οδηγιες και δεν Edited by spaceboy1

Παιδια κανω ολα τα βηματα οπως λενε οι οδηγιες παταω το κεραυνο και μετα δεν κανει τιποτα, μαλλον τζαπα το παιδεμα που κανω απο χθες ,να χεσω τη sony με τα κινητα της to samsung galaxy3 που ειχα μια χαρα τα περναγα ολα,, εγω παντως δεν κανω κατι λαθος ακολουθω πιστα τις τις οδηγιες και δεν

Πίστεψε με κάνεις κάτι λάθος.. Έχεις usb debugging on? Δεν γίνεται όλοι μας να τα καταφέραμε με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο κινητό και εσύ όχι...

Πίστεψε με κάνεις κάτι λάθος.. Έχεις usb debugging on? Δεν γίνεται όλοι μας να τα καταφέραμε με τον ίδιο τρόπο και το ίδιο κινητό και εσύ όχι...

Ναι μου ανοιχτο το εχω

Ακου τα βηματα που κανω

1.ανοιγω flashtool με συνδεμενο το κινητο

2. Βαζω το αρχειο του κερνελ συρωντας μεσα στο flash tool

3 Μου βγαζει το πινακακι με τις οδηγιες

4 Αποσυνδεω το καλωδιο και κλεινω το κινητο

5 Ανοιγω κινητο πατωντας volume down μεχρι που μπαινει σε ασφαλη λειτουργεια

6 Παταω το κουμπι κρατημενο το αριστερο τερμα που κανει πισω το κινητο και συνδεω το καλωδιο κρατωντας πατημενο το το κουμπι αυτο

7 Μετα παταω το κεραυνο και μετα δεν κανει τιποτα εκτος και αν θελει να περιμενω κανενα χρονο να ξεκινησει...στη μπαρα δεν φαινεται τιποτα να προχωραει.

Σε ποιο σημειο κανω λαθος γιατι θα τρελλαθα..στο Galaxy3 μια χαρα τα περναγα ολο

Το sola μου φαινεται ειναι ΣΟΛΑ:lol:

Ναι μου ανοιχτο το εχω

Ακου τα βηματα που κανω

6 Παταω το κουμπι κρατημενο το αριστερο τερμα που κανει πισω το κινητο και συνδεω το καλωδιο κρατωντας πατημενο το το κουμπι αυτο

7 Μετα παταω το κεραυνο και μετα δεν κανει τιποτα εκτος και αν θελει να περιμενω κανενα χρονο να ξεκινησει...στη μπαρα δεν φαινεται τιποτα να προχωραει.

Σε ποιο σημειο κανω λαθος γιατι θα τρελλαθα..στο Galaxy3 μια χαρα τα περναγα ολο

Το sola μου φαινεται ειναι ΣΟΛΑ:lol:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4424298#post4424298

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4445227#post4445227

Αυτα εχω κανει και εγω και δεν προχωραει καθολου η μπαρα του flashtool

Εγραψα τα βηματα πιο πανω τι εκανα

Μπορει καποιος να μου πει που κανω λαθος_

Οταν ανοιξω το κινητο μας λεει να πατησουμε ενα κουμπι και μετα να βαλουμε το καλωδιο

Ποιο κουμπι παταμε και αν οταν συνδεσουμε το καλωδιο πρεπει να εχουμε και αυτο πατημενο συγχρονως η το αφηνουμε και μετα συνδεμε το usb?

Εχω κανει πολλες φορες τετοια πραγματα αλλα σαν το sony δε ξερω η εγω ειμαι ******* και κανω ******** η κατι αλλο γινεται,, το σιγουρο παντως ειναι οτι κανω τα βηματα με τη σειρα που ειχα γραψει σε πιο πισω post:ninja:

1. ανοιγμα flashtool

2. volume down και συνδεση usb εκει πρεπει να το δει το κινητο το flashtool

Συγχρονως ομως η πρωτα το volume down παταω μετα αφηνω και συνδεω το usb?

οκ το κανω και ενημερωνω:X

Ναι μου ανοιχτο το εχω

Ακου τα βηματα που κανω

Ήδη το πρώτο βήμα σου είναι λάθος! :p

Πρεπει να ανοιξεις το flashtool χωρίς να έχεις συνδεδεμένο το κινητό.

Αφού φορτώσεις τον kernel και πατήσεις ΟΚ, θα περιμένεις ένα νέο παράθυρο που θα ανοίξει και τότε, κρατώντας πατημένο το volume down, θα συνδέσεις το κινητό.

(Η διαδικασία είναι piece of cake, ακόμα και για μένα που 4 μέρες πριν δεν ήξερα που παν τα τέσσερα!)

Ήδη το πρώτο βήμα σου είναι λάθος! :p

Πρεπει να ανοιξεις το flashtool χωρίς να έχεις συνδεδεμένο το κινητό.

Αφού φορτώσεις τον kernel και πατήσεις ΟΚ, θα περιμένεις ένα νέο παράθυρο που θα ανοίξει και τότε, κρατώντας πατημένο το volume down, θα συνδέσεις το κινητό.

(Η διαδικασία είναι piece of cake, ακόμα και για μένα που 4 μέρες πριν δεν ήξερα που παν τα τέσσερα!)

To πρωτο βημα που εκανα ειναι λαθος?(εγω εννοω το usb debug εχω ανοιχτο οχι το κινητο συνδεμενο)

θα το κανω σε λιγο απο αλλο υπολογιστη...τωρα κατεβαζω drivers γιατι το flash tool λεει οτι δεν εχω:lol::lol:

Και το βημα 5 το κανεις λαθος... πατας volume down ενω ταυτοχρονα συνδεεις το κινητο.. δεν μπαινεις σε ασφαλη λειτουργια.. σε fastboot μπαινεις.. δεν σου φταιει το σολε...

Και το βημα 5 το κανεις λαθος... πατας volume down ενω ταυτοχρονα συνδεεις το κινητο.. δεν μπαινεις σε ασφαλη λειτουργια.. σε fastboot μπαινεις.. δεν σου φταιει το σολε...

Εμενα ασφαλη λειτουργεια μπαινει(ετσι γραφει)

Τοτε ειναι λαθος οι οδηγιες που μου δωσατε γιατι αν δειτε στο πινακακι με τα βηματα αλλο λεει να πατησουμε.

Εγω τα εκανα κατα γραμμα...σε λιγο θα σας πω αποτελεσματα..

:ninja::ninja:

Ωραίο βίντεο!

Πως να καταστρεψεις ενα σολε; :P
:lol::lol: εγώ θα το ονόμαζα "πως να μην σας πιάσουν το ποπό για αλλαγή digitizer" :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola