Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πες οτι αγοραζω την εν λογω τιβι λεει συνδεεται ενσυρματα παλι δεν υπαρχει συνδεση με το σολε που ειναι ασυρματο?? http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Televisions/Samsung-UE40EH6030-3D-LED-TV-40-UE40EH6030WXXH.htm

Ενσυρματος τροπος δεν υπαρχει. Μονο ασυρματα μεσω δικτυου DLNA οπως ειπωθηκε.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα και απο μενα!! Πως μπορω να τσεκαρω εαν το τηλεφωνο εχει γινει ροοτ με τον τροπο που περιεγραψε ενας φιλος ροοτ σε 5 λεπτα?

Sony Sole

Sony Ericsson Neo v

Galaxy 3

Qteck S-200

Καλησπερα και απο μενα!! Πως μπορω να τσεκαρω εαν το τηλεφωνο εχει γινει ροοτ με τον τροπο που περιεγραψε ενας φιλος ροοτ σε 5 λεπτα?

θα δεις μια νέα εφαρμογή μέσα στο κινητό που λέγετε superuser .

Digital-Doctor.blogspot.gr

Ενσυρματος τροπος δεν υπαρχει. Μονο ασυρματα μεσω δικτυου DLNA οπως ειπωθηκε.

Γιατί δεν υπάρχει ενσύρματος τρόπος; Αφού η τηλεόραση έχει HDMI.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Γιατί δεν υπάρχει ενσύρματος τρόπος; Αφού η τηλεόραση έχει HDMI.

Γιωργο.... Το sole δεν εχει εξοδο για καλωδιο hdmi :lol::lol: :X

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Δεν έχει mini hdmi τούτο; Καλά έχει το Neo V μου που είναι ένα χρόνο παλιό και δεν έχει αυτό;

Edit:

Όντως δεν έχει. :wacko: Ότι να 'ναι!

Δεν έχει mini hdmi τούτο; Καλά έχει το Neo V μου που είναι ένα χρόνο παλιό και δεν έχει αυτό;

Edit:

Δεν εχει δυστυχώς..

Just in love with my Sole :)

Edit:

Γιωργο.... Το sole δεν εχει εξοδο για καλωδιο hdmi :lol::lol: :X

Δεν εχει δυστυχώς..

ίσως με αυτόν τον adaptor να γίνει η δουλειά!

ρίξτε μια μάτια!

[url=]http://www.ebay.com/itm/Micro-USB-Adapter-to-HDMI-Cable-for-HTC-Amaze-4G-Sensation-Sony-Ericsson-Xperia-/120972138652?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN&hash=item1c2a80589c

Edited by John84

John... John Saban!

για τους φίλους Γιάννης ;)

Όχι δεν κάνει. Δεν υποστηρίζει MHL το Sole (κι αυτή τη φορά δεν κάνω λάθος!!! :lol: :p)

Καλησπερα.. απο σημερα εχω στα χερια μου το sole και θα ηθελα να το κανω root.. Φοραει την 4.0.4 εκδοση.. Προσπαθησα μεσω καποιου οδηγου του Bin4ry's αλλα δεν γινεται τιποτα.. γνωριζει κανεις κατι? Ειμαι παλιος κατοχος ενος android (Galaxy 3) αλλα εκει τα πραγματα ηταν εντελως διαφορετικα στο θεμα rooting.. Αν μπορει καποιος να βοηθησει.. Ευχαριστω..

Όχι δεν κάνει. Δεν υποστηρίζει MHL το Sole (κι αυτή τη φορά δεν κάνω λάθος!!! :lol: :p)

Χαχαχα δεν πειραζει...

Καλημέρες!!!

Just in love with my Sole :)

Στανταρ.... :lol:

Καλησπερα.. απο σημερα εχω στα χερια μου το sole και θα ηθελα να το κανω root.. Φοραει την 4.0.4 εκδοση.. Προσπαθησα μεσω καποιου οδηγου του Bin4ry's αλλα δεν γινεται τιποτα.. γνωριζει κανεις κατι? Ειμαι παλιος κατοχος ενος android (Galaxy 3) αλλα εκει τα πραγματα ηταν εντελως διαφορετικα στο θεμα rooting.. Αν μπορει καποιος να βοηθησει.. Ευχαριστω..

Με την v15 δοκιμασες?

Root πρεπει να κανεις με την v13, την οποια ομως δεν την βλεπω εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460

Αν εχει το αρχειο της v13 καποιο παιδι και μπορεσει να το ανεβασει.....

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Καλημέρα!! Επιτέλους root !

θα δεις μια νέα εφαρμογή μέσα στο κινητό που λέγετε superuser .

:rolleyes: Φιλε σε ευχαριστώ!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Sony Sole

Sony Ericsson Neo v

Galaxy 3

Qteck S-200

Από εδώ με την v13

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=31545627&postcount=1

Με την v15 δοκιμασες?

Root πρεπει να κανεις με την v13, την οποια ομως δεν την βλεπω εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460

Αν εχει το αρχειο της v13 καποιο παιδι και μπορεσει να το ανεβασει.....

Στην ουσία τα λινκ που έχουμε βάλει και οι δύο είναι ίδια. Το θέμα είναι ότι πλέων υπάρχει διαθέσιμη για κατέβασμα μόνο η τελευταία v15 (εκτός αν δεν τη βλέπω).

Για αυτόν το λόγο έγραψα ότι αν έχει κάποιος άλλος το αρχείο της v13 να το ανεβάσει εδώ.

To πήρα και είμαι αρκετά ικανοποιημένος μετά από μία μέρα.Να ρωτήσω.

Πως γίνεται να μπω στο φάκελο της εσωτερικής μνήμης και να δω όλα τα αρχεία ή φακέλους που έχω μεταφέρει και δεν εμφανίζονται στα πολυμέσα? Έκανα ένα φάκελο books όταν το είχα συνδεδεμένο στον υπολογιστή αλλά στο κινητό δεν ξέρω που να το βρω.

Τέλος συνολικό χώρο μνήμης βγάζει 4gb όχι 8,που νομίζω λένε τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε γράψτε κάτι.Ευχαριστώ!!

Edited by jchatz

κατεβασε το astro file manager (ή κάποιο άλλο file manager) και θα μπορείς να δεις τα αρχεία που έχεις στην εσωτερική και στην sd.

για το δεύτερο, αν και εξαρτάται από τον launcher που έχεις, λογικά αν πατήσεις πάνω σε ένα εικονίδιο παρατεταμένα, θα μπορείς να το μετακινήσεις όσο θέλεις.

για τον χώρο πάει ως εξής:

έχεις 2gb για εφαρμογές, 4gb για αποθηκευτικό χώρο (στον οποίο μπορούν να μεταφερθούν και εφαρμογές) και τα υπόλοιπα 2gb που περισσεύουν από το σύνολο, είναι αρχεια συστήματος κλπ (νομίζω σωστά τα έχω γράψει)

κατεβασε το astro file manager (ή κάποιο άλλο file manager) και θα μπορείς να δεις τα αρχεία που έχεις στην εσωτερική και στην sd.

για το δεύτερο, αν και εξαρτάται από τον launcher που έχεις, λογικά αν πατήσεις πάνω σε ένα εικονίδιο παρατεταμένα, θα μπορείς να το μετακινήσεις όσο θέλεις.

για τον χώρο πάει ως εξής:

έχεις 2gb για εφαρμογές, 4gb για αποθηκευτικό χώρο (στον οποίο μπορούν να μεταφερθούν και εφαρμογές) και τα υπόλοιπα 2gb που περισσεύουν από το σύνολο, είναι αρχεια συστήματος κλπ (νομίζω σωστά τα έχω γράψει)

Σε ευχαριστώ πολύ!

Θα δοκιμάσω τώρα το file manager.Αν έχω κάποια άλλο θέμα (που θα έχω :lol: ) θα γράψω πάλι.

Στην ουσία τα λινκ που έχουμε βάλει και οι δύο είναι ίδια. Το θέμα είναι ότι πλέων υπάρχει διαθέσιμη για κατέβασμα μόνο η τελευταία v15 (εκτός αν δεν τη βλέπω).

Για αυτόν το λόγο έγραψα ότι αν έχει κάποιος άλλος το αρχείο της v13 να το ανεβάσει εδώ.

Εχω βρει και κατεβασα και την v13 αλλα και την v15.. Το κακο ειναι οτι συνεχεια μου βγαζει ενα μηνυμα "ADB server out of date" καπως ετσι.. συνεχιζοντας ωστοσο βλεπω να κανει μεταφορα καποια αρχεια.. κσι προς το τελος μου λενε οι οδηγιες να κοιταξω το κινητο και να κατω restore το Rootme. Αλλες φορες ναι, παει το κινητο εκει και παταω να το κανει και αλλες οχι.. Ωστοσο ακομη και οταν μου λεει να κανω restore το Rootme μετα λεει οτι θα κανει το κινητο reboot και στην επανεκκινηση θα μου εμφανιστει η εφαρμογη superuser.. 4-5 φορες που το εκανα reboot δεν εκανε αλλα την τελευταια φορα που εκανε οταν μπηκε μου ειχε αλλιωμενα τα γραφικα και κολλαγε απιστευτα.. Αναγκαστικα να κανω επανεγκαταση του λογισμικου με SEUS και τωρα το κινητο ειναι παλι οπως το εχω παρει (οχι rooted) με την 4.0.4 εκδοση πανω.

Πληροφοριακα γραφει:

Αριθμος μοντελου: ΜΤ27ι

Εκδοση Android: 4.0.4

Εκδοση βασικου φασματος: u8500-49020905-P2H_EC01

Εκδοση Kernel: 3.0.8+ ...κλπ

Αριθμος εκδοσης: 6.1.1.B.1.10

χαχαχαχαχαχα!!

τώρα την πάτησα εγώ, δεν το πρόσεξα!!! :lol:

δεν υπάρχει δηλαδή κάτι ανάλογο για να μπορεί να συνδεθεί με HDMI?

John... John Saban!

για τους φίλους Γιάννης ;)

Θα το σπασω.. δεν λεει με τιποτα να γινει rooted.. ακολουθω τις οδηγιες κατα γραμμα κι ομως δεν λεει να γινει κατι.. Ουτε το αρχειο για επαναφορα μου βγαζει.. ουτε επανεκκινηση κανει τπτ.. PLEASE HELP !!!!

το πήρα και εγώ σήμερα :)

αυριο φευγω για την μονάδα (φαντάρος πλέον) και έχω μερικές ερωτήσεις να προλάβω να σετάρω ότι μπορέσω πριν φύγω..

1. ο task killer δεν μου κλείνει το facebook , έκανα logout αλλα όσες φορές και να βγώ αυτό συνεχίζει να εκτελείτε , πως το κλείνω το αναθεματισμένο ? :X:X

2. Τι ρυθμίσεις να κάνω για να μην μου φάει κάρτες ? σκοπευω να πάρω vodafone cu για το sole να βάζω κανένα πακετάκι για internet αλλα μέχρι τότε τι κάνουμε που έχω μέσα whats up ?

3. υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω για να είναι κομπλέ η συσκευή και απο θέμα κατανάλωσης μπαταρίας αλλα και γενικότερα? έχω κλείσει το nfc γιατι προς το παρών δεν με ενδιαφέρει η χρήση του αλλα και το wifi το απενεργοποιώ όταν δεν το χρησιμοποιώ. την ένδειξη δεδομένα ενεργά την έβγαλα γιατι ήταν τσεκαρισμένη , υποθέτω πως τώρα δεν θα μου συνδέεται να μου φάει καμια κάρτα , σωστά?

τέλος, έχει android 2.3.7 , να το κάνω update? κερδίζω κάτι ? θα δουλευει καλύτερα η συσκευή ? (θα το είχα κάνει αλλα μου ζήτησε να το φορτίσω 50% τουλάχιστον πριν το κάνει , οπότε το άφησα να φορτίζει).

σας παρακαλώ όποιος ξέρει να με πληροφορήσει και ζητώ συγνώμη που δεν κάθομαι να ψάξω στα θέματα(που σίγουρα υπάρχουν οι απαντήσεις) αλλα με πιέζει τρομερά ο χρόνος και με μισή ώρα ψάξιμο που έκανα δεν έβγαλα άκρη.. ταξιδεύω ξημερώματα και πρέπει να ετοιμάσω τα πράγματα μου. μακάρι να το είχα πάρει 1-2 μέρες πριν να έχω χρόνο να το ψάξω αλλα .. :X

ευχαριστώ προκαταβολικά!! ;););)

edit ----------

χωρίς να τρέχω προγράμματα μου λέει πως έχει 200κάτι ram free , ειναι normal αυτό ?

αν το κάνω update και πάρει ics θα γίνει αργό και θα κολλάει?, γιατι κάτι τέτοια διάβασα οταν έψαχνα να το πάρω

Edited by Mindfreak89

θα σου απαντήσω για αυτά που ξέρω να σου απαντήσω :P για μπαταρία κατέβασε την φωτεινότητα. απενεργοποίησε αυτόματους συγχρονισμούς κλείσε wi fi , data , gps κτλ κτλ. δεύτερον και σημαντικότερο διάλεξε κρεβάτι διπλα σε πρίζα. πάρε οπωσδήποτε μπαλαντέζα κτλ γιατί μην νομίζεις ότι θα είναι εύκολο να φορτίσεις smartphone στο στρατό. εγώ είχα ένα μπρίκι και μου κράταγε μια βδομάδα. άλλοι που είχαν smartphones παίζανε μπουνιές στον θάλαμο ποιος θα φορτίσει. επίσης βγάλε task killers αν έχεις εγκαταστήσει και άσε το λειτουργικό να διαχειρίζεται τις εφαρμογές ;) για 4.0.4 αν έχεις χρόνο κάντο αλλιώς αστο για κάποια άδεια δεν χάλασε και ο κόσμος. εγώ θα σου έλεγα περίμενε να πάρεις καμια άδεια γιατί καλο είναι να κανεις clean install ώστε να μην έχεις διαφορα προβλήματα που έχεις διαβάσει , και τέλος όσο για την 200 mb ram κάτι πρέπει να κανεις :P party! χάχα , εγώ έχω γύρο στα 100 mb ελευθερα πάνω κάτω , με διαφορες εφαρμογές όμως. :happy::happy: καλή θητεία και καλο κουράγιο ;) που σε στέλνουν??

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

θα σου απαντήσω για αυτά που ξέρω να σου απαντήσω :P για μπαταρία κατέβασε την φωτεινότητα. απενεργοποίησε αυτόματους συγχρονισμούς κλείσε wi fi , data , gps κτλ κτλ. δεύτερον και σημαντικότερο διάλεξε κρεβάτι διπλα σε πρίζα. πάρε οπωσδήποτε μπαλαντέζα κτλ γιατί μην νομίζεις ότι θα είναι εύκολο να φορτίσεις smartphone στο στρατό. εγώ είχα ένα μπρίκι και μου κράταγε μια βδομάδα. άλλοι που είχαν smartphones παίζανε μπουνιές στον θάλαμο ποιος θα φορτίσει. επίσης βγάλε task killers αν έχεις εγκαταστήσει και άσε το λειτουργικό να διαχειρίζεται τις εφαρμογές ;) για 4.0.4 αν έχεις χρόνο κάντο αλλιώς αστο για κάποια άδεια δεν χάλασε και ο κόσμος. εγώ θα σου έλεγα περίμενε να πάρεις καμια άδεια γιατί καλο είναι να κανεις clean install ώστε να μην έχεις διαφορα προβλήματα που έχεις διαβάσει , και τέλος όσο για την 200 mb ram κάτι πρέπει να κανεις :P party! χάχα , εγώ έχω γύρο στα 100 mb ελευθερα πάνω κάτω , με διαφορες εφαρμογές όμως. :happy::happy: καλή θητεία και καλο κουράγιο ;) που σε στέλνουν??

τελικά έκανα αναβάθμιση και θα προχωρήσω σε clean install

έχω μπουρούχι κινητό nokia που κρατάει 6 μέρες :lol:

κοιμάμαι δίπλα σε πρίζα και είμαστε πολυ λίγα άτομα , ουτε καν ενδιαφέρθηκε κανείς για την πρίζα διπλα σε εμένα :lol:

οπότε όλα καλά , θα κοιτάξω να περάσω και μερικές εφαρμογές όσο είμαι εδώ σήμερα και απο αυριο ο θεος βοηθός :)

Λήμνο , αλλα δεν με στέλνουν , έχω κλείσει εδω και δύο μέρες μήνα στην μονάδα (πάλιωσα αχχαχα)

Edited by Mindfreak89

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola