contime Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Class 6 και πάνω . Δε χρειάζεται να δώσεις λεφτά παραπάνω για 10 Eυχαριστώ, η μάρκα δηλαδή δεν παίζει ρόλο? Οποιαδήποτε γνωστή θα είναι συμβατή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Χθες η κοπέλα μου πήρε το sole και σήμερα καθώς το δοκίμαζα, συνδέθηκα σε ένα site για να δω online έναν ποδοσφαιρικό αγώνα δοκιμαστικά..Στο πρώτο link που δοκίμασα όλα καλά..έπαιζε κανονικότατα.Στο δεύτερο είχε πάνω από το streaming κάτι διαφημίσεις και δεν έφευγαν με τίποτα..Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην τις εμφανίζει όπως για παράδειγμα κάποιο ad block? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Χθες η κοπέλα μου πήρε το sole και σήμερα καθώς το δοκίμαζα, συνδέθηκα σε ένα site για να δω online έναν ποδοσφαιρικό αγώνα δοκιμαστικά..Στο πρώτο link που δοκίμασα όλα καλά..έπαιζε κανονικότατα.Στο δεύτερο είχε πάνω από το streaming κάτι διαφημίσεις και δεν έφευγαν με τίποτα..Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην τις εμφανίζει όπως για παράδειγμα κάποιο ad block? Ευχαριστώ. Root και adfree Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Root και adfree Οκ ευχαριστώ..Βασικά τότε μάλλον δεν θα κάνω τίποτε εφ 'όσον δεν έχω ιδέα απο root..Μην της το κάνω καμία ζημιά κι όλας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Παίδες, big problem! Το sole μου αρνείται πεισματικά να συνδεθεί μέσω Bluetooth με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου μου. Πρόκειται για Ford Focus και το τηλέφωνο βρίσκει τη συσκευή Ford Audio αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί ούτε εμφανίζεται το τετραψήφιο pin στο display του ηχοσυστήματος. Με HTC και Huawei και λογισμικό ICS δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Φαντάζομαι το φαινόμενο αφορά και άλλα μοντέλα Sony. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Χθες η κοπέλα μου πήρε το sole και σήμερα καθώς το δοκίμαζα, συνδέθηκα σε ένα site για να δω online έναν ποδοσφαιρικό αγώνα δοκιμαστικά..Στο πρώτο link που δοκίμασα όλα καλά..έπαιζε κανονικότατα.Στο δεύτερο είχε πάνω από το streaming κάτι διαφημίσεις και δεν έφευγαν με τίποτα..Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην τις εμφανίζει όπως για παράδειγμα κάποιο ad block? Ευχαριστώ. Αυτό που έχω δει στο pc είναι ότι όταν το βάζω full screen φεύγουν οι διαφημίσεις. Για δοκίμασε και στο τηλέφωνο full screen (όχι με zoom in). Παίδες, big problem! Το sole μου αρνείται πεισματικά να συνδεθεί μέσω Bluetooth με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου μου. Πρόκειται για Ford Focus και το τηλέφωνο βρίσκει τη συσκευή Ford Audio αλλά δεν μπορεί να συνδεθεί ούτε εμφανίζεται το τετραψήφιο pin στο display του ηχοσυστήματος. Με HTC και Huawei και λογισμικό ICS δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Φαντάζομαι το φαινόμενο αφορά και άλλα μοντέλα Sony. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει; Κάπου είχα διαβάσει εδώ στο myphone ότι υπάρχει όριο ''γνωστών'' συσκευών που μπορούν να συνδεθούν με το ηχοσυστημα του αυτοκινήτου, δοκίμασε να διαγράψεις μια συσκευή από τη μνήμη του αυτοκινήτου και δοκίμασε. Το τηλέφωνο το έχεις ''ορατό'' ? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 (edited) Τι λετε?? http://i50.tinypic.com/kcgtc9.png http://i48.tinypic.com/102pbnn.png Με φωτεινοτητα λιγο κατω απο την μεση και με live wallpaper to nexus rain!! Mετρια χρηση μετρια τηλεφωνα μηνυματα.wifi (λιγο youtube λιγο fb και λιγο μαρκετ) Καθε μερα. offtopic:Καλα το neo-neo v στην full φωτεινοτητα φαινονται πιο σκοτεινα απο το δικο μου που το εχω κατω απο την μεση. Εμενα γιατι πιανει το floating touch και στο firefox??Γενικα κατι μου λεει οτι και στα παιχνιδια που γινετε ειναι επειδη εχω ξεκλειδωτο bootloader και φλασαρισμενο CWM που υποστηρίζει floating touch... Edited November 11, 2012 by darkstan7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Μια χαρά. Και γώ περίπου 4ήμερο πάω με ανάλογη χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Μια χαρά. Και γώ περίπου 4ήμερο πάω με ανάλογη χρήση floating touch και στο firefox?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Δε χρησιμοποιώ browser. Σχεδόν μόνο εφαρμογές και tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Δε χρησιμοποιώ browser. Σχεδόν μόνο εφαρμογές και tapatalk Δεν θελω να ξανα φλασαρω το κινητο το εχω κανει πολλες φορες για να δω αν οντως ειναι εκει το θεμα....Απλα με τρωει η περιεργεια και κανεις δεν μου απανταει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Νομίζω μόνο στο stock browser λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 floating touch και στο firefox?? Σε εμένα περίπου.. Πιάνει τα λινκς, αλλά δεν κάνει σκρολ μου φαίνεται.. Αλλά λειτουργεί ακόμα και αν δεν το έχω ενεργοποίησε εγώ... Αλλά σε παιχνίδια δεν πιάνει σε όλα, μόνο σε ένα που μου είχατε πει εδώ και είχα δοκιμάσει και αυτό μόνο σε μια μεριά της οθόνης.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drspiros Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Κάπου είχα διαβάσει εδώ στο myphone ότι υπάρχει όριο ''γνωστών'' συσκευών που μπορούν να συνδεθούν με το ηχοσυστημα του αυτοκινήτου, δοκίμασε να διαγράψεις μια συσκευή από τη μνήμη του αυτοκινήτου και δοκίμασε. Το τηλέφωνο το έχεις ''ορατό'' ? Στο site της Ford αναφέρεται ότι μπορεί να απομνημονεύσει μέχρι 6 συσκευές (εμένα είναι η 3η!). Δεν γράφει κάπου πώς διαγράφεται κάποια συσκευή. Επίσης υπάρχει πληθώρα κινητών Sony Xperia που έχουν δοκιμαστεί, αλλά η δοκιμή έγινε με Gingerbread (το Sole μάλλον επειδή είναι καινούργιο δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα). Τέλος, εννοείται πως το έχω ορατό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_70 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 (edited) παιδια εχω ενα προβλημα πηγα να κλεισω το τηλ. και κολησε ασχημα σε βαθμο να ειναι νεκρωμενο και στην οθονη να φορτωνει απενεργοποιηση συνεχεια!!!!! εχει κανεις καμια αποψη επι τουτου και πως το ξεκολαω? η παει στο σερβις????:mad: Edited November 11, 2012 by thanos_70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 παιδια εχω ενα προβλημα πηγα να κλεισω το τηλ. και κολησε ασχημα σε βαθμο να ειναι νεκρωμενο και στην οθονη να φορτωνει απενεργοποιηση συνεχεια!!!!! εχει κανεις καμια αποψη επι τουτου και πως το ξεκολαω? η παει στο σερβις????:mad: Πάτα το power button μαζί με το volume up button συνεχόμενα.. Θα κάνει reboot το κινητό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 παιδια εχω ενα προβλημα πηγα να κλεισω το τηλ. και κολησε ασχημα σε βαθμο να ειναι νεκρωμενο και στην οθονη να φορτωνει απενεργοποιηση συνεχεια!!!!! εχει κανεις καμια αποψη επι τουτου και πως το ξεκολαω? η παει στο σερβις????:mad: Κράτα πατημένο το power button και το volume button μαζί μέχρι να νιώσεις 2 δωνήσεις(για κλείσιμο) ή 1(για επανακίνηση) και είσαι οκ. @darkstan7 από το ebay.com και όχι από το gr πόσες μέρες κάνει να έρθει η θήκη? Παιδιά έχω και εγώ πρόβλημα,θέλω να ξαναπεράσω την ics(δεν είχα κάνει τελείως clean install) αλλά το pc δεν μου διαβάζει το sole τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_70 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Πάτα το power button μαζί με το volume up button συνεχόμενα.. Θα κάνει reboot το κινητό.. χιλια ευχαριστω φιλε μου ξεκολησε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 μπορεί κάνεις να μου πως φλασάρουμε το κινητό για να περάσω κάποια ρομ που βρήκα στο xda από τους οδηγούς xda δεν βγάζω άκρη :( Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Παιδια με την ics παρατηρησα πως η μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα σε σχεση με το gb. Αξιζει να γινω ροοτ και να σβησω τα junk apps? Επειδη ψιλοβαριεμαι, πειτε μου αν θα κερδισω μπαίνοντας κατι σε αυτη τη διαδικασία... Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 @darkstan7 από το ebay.com και όχι από το gr πόσες μέρες κάνει να έρθει η θήκη? Παιδιά έχω και εγώ πρόβλημα,θέλω να ξαναπεράσω την ics(δεν είχα κάνει τελείως clean install) αλλά το pc δεν μου διαβάζει το sole τι να κάνω? Θα μου απαντήσει κανείς ρε παιδιά? Ευθύμη αν θες να κάνεις root μόνο και μόνο για να αδιάσει λίγη από την εσωτερική μνήμη του κινητού σου,μην το κάνεις γιατί θα χάσεις την εγγύηση για 500ΜB περίπου...Αν βέβαια μετά ασχοληθείς με overclock και custom roms κάντο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Βασικα αν κανεις ενα clean install απο SUS , μετα επαναφερεται το κινητο και χανεται το ροοτ , αρα δεν χανεται η εγγυηση... Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Βασικα αν κανεις ενα clean install απο SUS , μετα επαναφερεται το κινητο και χανεται το ροοτ , αρα δεν χανεται η εγγυηση... Οκ πάντως σου είπα τι θα κερδίσεις αν σβήσεις τις άχρηστες εφαρμογές,στο είπα αυτό γιατί έτσι είχε πει κάποιος παλαιότερα σε αυτό το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Οκ πάντως σου είπα τι θα κερδίσεις αν σβήσεις τις άχρηστες εφαρμογές,στο είπα αυτό γιατί έτσι είχε πει κάποιος παλαιότερα σε αυτό το θέμα. οκ προς το παρον δεν το πειραζω , ουτε 1 βδομαδα δεν το εχω.. :p Παράθεση Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jordanchios Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Στο site της Ford αναφέρεται ότι μπορεί να απομνημονεύσει μέχρι 6 συσκευές (εμένα είναι η 3η!). Δεν γράφει κάπου πώς διαγράφεται κάποια συσκευή. Επίσης υπάρχει πληθώρα κινητών Sony Xperia που έχουν δοκιμαστεί, αλλά η δοκιμή έγινε με Gingerbread (το Sole μάλλον επειδή είναι καινούργιο δεν έχει δοκιμαστεί ακόμα). Τέλος, εννοείται πως το έχω ορατό... Και εγω Focus αλλα δεν ειχα θεμα με την συνδεση του κινητου εχω το Χperia T k το pro με ics. Ποιο μοντελο ηχοσυστηματος εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts