Viper Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 μαλλον βρηκα γιατι ριχνει τοσο γρηγορα την μπαταρια, δεν εχει σημα τωρα με την ics σε πολλα σημεια οπου πρωτα ειχε.. δεν ξερω το εχει παρατηρησει κανενας αυτο με το σημα? Την πρωτη μερα του update το εκανε και σε μενα. Ουτε σημα ειχε, ουτε 3G επιανε. Με restart λυθηκε και δεν το εχει ξανακανει. Εγώ ρε παιδιά έσβησα όλα τα apk του Facebook αλλά ακόμα δεν βλέπω να εχει κάποιο θέμα... Τι θεμα να εχεις? Απλα δεν θα σου λειτουργει το Facbook for Xperia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Μαγκες οταν ειμαι στο μενου και παταω home button και ξανα μπενω στο μενου μενω στην καρτελα που σταματησα το scrolling!!Mε ενοχλει αυτο γιατι καμια φορα παταω το home και ξανα μπενω στο μενου οταν εχω πολλες καρτελες να με βγαλει στην πρωτη!!Ρωταω γιατι μπορει να πηραξα κατι και δεν ξερω!!Επισης εχω βαλει αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1918185 μηπως και φτεει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Ναι ειναι θέμα του 4.2 Launcher. Τον έβαλα και γω στο mini και κάνει ακριβώς το ίδιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Ναι ειναι θέμα του 4.2 Launcher. Τον έβαλα και γω στο mini και κάνει ακριβώς το ίδιο :) Ωραιος!!Αλλα για να τον βγαλω τον launcher τι κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 (edited) Εφόσον εισαι ήδη root και έχεις εγκαταστήσει root explorer ωστε να δώσεις permisions , ακολουθείς κατα γράμμα τις οδηγίες εγκατάστασης που αναγράφονται στο τέλος του πρώτου post. Προσοχή μόνο , πρέπει να σβήσεις μόνο το φάκελο home , μην σβήσεις όλο το system. Edited October 4, 2012 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 (edited) Εφόσον εισαι ήδη root και έχεις εγκαταστήσει root explorer ωστε να δώσεις permisions , ακολουθείς κατα γράμμα τις οδηγίες εγκατάστασης που αναγράφονται στο τέλος του πρώτου post. αν λες για αυτο 10 - Go to "Config >> Applications >> Manage Applications >> All", tap on "Xperia Home" and select "Clear Data" (you need to rearrange your widgets)Δεν εχω καταλαβει πως γινετε!Ακυρο καταλαβα πως γινετε!! Edited October 4, 2012 by darkstan7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 (edited) Αυτό είναι το τελευταίο που πρέπει να κάνεις αφού ήδη έχεις εγκαταστήσει ήδη τον launcher. Πηγαίνεις στην διαχείριση εφαργμογών , βρίσκεις την εφαρμογή Xperia home ή επιφάνεια εργασίας αν το γράφει και κάνεις εκκαθάριση δεδομένων. Οι οδηγίες εγκαταστασης ειναι αυτές : - Check for this path in your /system: /system/etc/customization/settings/com/sonyericsson/home - If the /home folder is there, just delete it (only /home) !!! 1 - Download attached v4.2_ICS_MultiResolution_Xperia_GX_Home.apk and put it on your sdcard 1.1 - Rename it to Home.apk 2 - Download attached v4.2_ICS_HomeAdd.apk and put it on your sdcard 2.1 - Rename it to HomeAdd.apk 3 - Download attached v4.2_ICS_HomePreferences.apk and put it on your sdcard 3.1 - Rename it to HomePreferences.apk 4 - Using Root Explorer copy all three files to /system/ (mount /system as R/W) 5 - Change all three files permissions to rw-r--r-- . 6 - Long press on Home.apk and select Move 6.1 - Paste Home.apk on /system/app/ (replace if asked) 7 - Long press on HomeAdd.apk and select Move 7.1 - Paste HomeAdd.apk on /system/app/ (replace if asked) 8 - Long press on HomePreferences.apk and select Move 8.1 - Paste HomePreferences.apk on /system/app/ (replace if asked) 9 - Reboot you phone Edited October 4, 2012 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Αυτό είναι το τελευταίο που πρέπει να κάνεις αφού ήδη έχεις εγκαταστήσει ήδη τον launcher. Οι οδηγίες εγκαταστασης ειναι αυτές : 1 - Download attached v4.2_ICS_MultiResolution_Xperia_GX_Home.apk and put it on your sdcard 1.1 - Rename it to Home.apk 2 - Download attached v4.2_ICS_HomeAdd.apk and put it on your sdcard 2.1 - Rename it to HomeAdd.apk 3 - Download attached v4.2_ICS_HomePreferences.apk and put it on your sdcard 3.1 - Rename it to HomePreferences.apk 4 - Using Root Explorer copy all three files to /system/ (mount /system as R/W) 5 - Change all three files permissions to rw-r--r-- . 6 - Long press on Home.apk and select Move 6.1 - Paste Home.apk on /system/app/ (replace if asked) 7 - Long press on HomeAdd.apk and select Move 7.1 - Paste HomeAdd.apk on /system/app/ (replace if asked) 8 - Long press on HomePreferences.apk and select Move 8.1 - Paste HomePreferences.apk on /system/app/ (replace if asked) 9 - Reboot you phone Αυτα ακριβως εκανα χωρις να εγκτασταστισω τιποτα!!!Απλα ρωτουσα πως να βαλω τα stock!!!Αλλα το βρικα νομιζω ειναι το νουμερο 10 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 με την οδηγία στο 10 δεν γυρνάς στο stock launcher. Ψάξε λίγο μέσα στο xda πως θα επιστρέψεις στο default launcher. Δεν το γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 (edited) Έχετε δίκιο, ήταν και το 3g και το 2g ενεργοποιημένα, τώρα το γύρισα σε 2g. Είναι δυνατόν να το το αφήνω το κινητό τις 2:30 και να είναι στο 69% και να το κοιτάω τώρα και να δείχνει 40%, μόνο με το δίκτυο στην διπλή λειτουργία; υπόψιν το δωμάτιο μου είναι ημιυπόγειο και δεν πιάνει ποτέ σήμα 3g... Edited October 4, 2012 by kkoletsis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Το 3G ειναι απο τα πιο ενεργοβορα χαρακτηριστικα σε μια συσκευη. Ειδικα αν δεν εχεις και καλο σημα, που σημαινει οτι ψαχνει συνεχεια να βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Το 3G ειναι απο τα πιο ενεργοβορα χαρακτηριστικα σε μια συσκευη. Ειδικα αν δεν εχεις και καλο σημα, που σημαινει οτι ψαχνει συνεχεια να βρει. Θα το τσεκάρω και σήμερα, αλλα μάλλον αυτό πρέπει να ήταν το προβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ είμαι υπερ-ευχαριστημένος με την μπαταρία.. Μου φαίνεται ότι κρατάει περισσότερο.. Είμαι ήδη 1 μέρα και 3 ώρες με κανονική χρήση, τηλέφωνα, wifi, εφαρμογές, play store, με 2G και είμαι στο 52%.. Με την 2.3 δεν κράταγε τόσο.. EDIT: Συν ότι χθες το βράδυ με το ch.l. είχα ανοιχτά όλη την ώρα τα δεδομένα σε 2G και ανοιχτό πρόγραμμα livescore συνέχεια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d1m17r15 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 (edited) Εγω πάντως άλλαξα μπαταρία μόνος μου... (απάντηση σε κάποια προηγούμενα μηνύματα ότι δεν αλλάζει η μπαταρία) Edited October 4, 2012 by d1m17r15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandoctor Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Παιδια για σιγουρια, 2G=GSM 3G= WCDMA ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apoithaki Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Το βράδυ πριν κοιμηθώ ήταν 40% και το πρωί 7% :/ κατεβαίνει χωρίς να κάνω τίποτα. 2g σήμα κλασσικά.. Παράθεση www.pc-maniacs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Καποια εφαρμογη τρωει μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Παιδια για σιγουρια, 2G=GSM 3G= WCDMA ετσι; Ναι 10 χαρ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 τις κλεινετε τις εφαρμογες?αν κρατατε πατημενο το home button δειχνει ποιες εχετε αφησει ανοιχτες.οσες δεν τις θελετε τραβηξτε τις απο την οθονη.Δεν την τρωει τοσο γρηγορα την μπαταρια μετα. Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Το βράδυ πριν κοιμηθώ ήταν 40% και το πρωί 7% :/ κατεβαίνει χωρίς να κάνω τίποτα. 2g σήμα κλασσικά.. Ναι και μενα ετσι γινοταν αλλα με 3g σημα, ακομα δεν το εχω δοκιμασει γιατι φορτιζει, ισως τοτε φταιει κατι αλλο.. τις κλεινετε τις εφαρμογες?αν κρατατε πατημενο το home button δειχνει ποιες εχετε αφησει ανοιχτες.οσες δεν τις θελετε τραβηξτε τις απο την οθονη.Δεν την τρωει τοσο γρηγορα την μπαταρια μετα. εγω τα κανω ολα και απο το home button τις τραβαω και μεσα στο μενου εφαρμογες παταω διακοπη και στη συνεχεια παταω και task killer, τι αλλο να κανω πια?... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Το βράδυ πριν κοιμηθώ ήταν 40% και το πρωί 7% :/ κατεβαίνει χωρίς να κάνω τίποτα. 2g σήμα κλασσικά.. Μήπως έχεις αφήσει τοποθεσίες ανοιχτές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koystado Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 επειδή το δικό μου κινητό δεν έχει πάρει ακόμα την αναβαθμιση υπάρχει καποιος άλλος τρόπος να του περάσω το παγωτάκι??? έχω διαβάσει στο ιντερνετ για κάτι αρχεια "ftf" που θέλουν ενα πρόγραμμα "flashtools" αλλά τι ακριβώς γίνεται δεν ξέρω Παράθεση Nokia 6300--> Sony Xperia x10 Mini Pro--> Sony Xperia Mini Pro--> Sony Xperia Sole--> Huawei Ascend P1--> Honor 6--> Honor 8--> Honor V9-->Honor View 20 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orion79 Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Εγω πάντως άλλαξα μπαταρία μόνος μου... (απάντηση σε κάποια προηγούμενα μηνύματα ότι δεν αλλάζει η μπαταρία) Γεια σου φιλαρακι!! Δωσε μας καμια πληροφορια πως και τι !!!! Ειναι πολυ σοβαρο θεμα αυτο!!! :thanks: Παράθεση OmniRom 4.4.2 - ΑΚ KO v.242 - TWRP 2.6.3.3 @Dalvik_Must_Die@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Η αυτονομία του κινητού όσο το έχω με κλειστή οθόνη είναι εξαιρετική. Δεν έχω ανοιχτό wifi ή κάτι άλλο βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikebold Δημ. October 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2012 Δε μπορώ να το συνδέσω με το pc(win 7 64bit) μετά την αναβάθμιση το έχει πάθει κανένας άλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts