Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η .171 δεν ειναι διαθεσιμη για αυτο δεν βρισκεις τιποτα. Μπορεις να δοκιμασεις με το PC Companion ή το SUS να δεις αν θα σου περασει το ευρωπαικο firmware (παρε backup γιατι τα σβηνει ολα).

Μπορεις να δοκιμασεις αυτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1741317 ή http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1673229 (δεν ξερω ομως τι χωρας ειναι).

Αρχες Αυγουστου περιμενουμε νεο επισημο Update απο την Sony που λυνει το προβλημα με το σημα.

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eντωμεταξύ για την .162 μερικοί αναφέρουν στο sony support ότι με factory reset στρώνει... Με τρώει το χεράκι μου να την βάλω τώρα..:lol:

Στο Xperia U με το αρχικο firmware, το βιντεο ηταν στα 6mbps με μετρια ποιοτητα οταν το μετεφερες στο pc. Με το προβληματικο firmware, παρατηρησα χθες οτι το bitrate ανεβηκε στα 12mbps με καποια βελτιωση στην ποιοτητα.

Καποιος με Sole που εχει το τελευταιο firm, μπορει να το επιβεβαιωσει (εγγραφη βιντεο στα 12mbps)?

μπορω να το συνδεω με τηλεοραση με καποιον τροπο γιατι hdmi δεν βλεπω.

ενδιαφέρομαι και εγω για αυτή την απάντηση

Το κινητό σας είναι DLNA certified οπότε αν έχετε τηλεόραση με DLNA κάνετε τη δουλειά σας μια χαρά.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Το κινητό σας είναι DLNA certified οπότε αν έχετε τηλεόραση με DLNA κάνετε τη δουλειά σας μια χαρά.

Δηλαδή, τι είναι αυτό;

DLNA

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=KkEwuOiMyNE&feature=relmfu]Throwing video from Sony Xperia S to LG TV DLNA - YouTube[/ame]

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Λοιπόν αφού βρήκα την ευρωπαϊκή έκδοση firmware ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 6.0.Β.3.162 την εγκατέστησα και μου φαίνεται οτι δεν έχει πρόβλημα με το σήμα. Είπα να μην περιμένω πότε θα βγάλει η sony νέο upgrade..

Αιντε να δούμε..:worry::worry:

Με το SEUS ή το PC Companion... Αυτό είναι το εύκολο!

Δηλαδή? Μπορείς να εξηγήσεις λίγο καλύτερα? Το βάζω, ανοίγω Companion και μετά τί διαδικασία ακολουθώ?

Δηλαδή? Μπορείς να εξηγήσεις λίγο καλύτερα? Το βάζω, ανοίγω Companion και μετά τί διαδικασία ακολουθώ?

επιδιορθωση.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

απο χθες που το εβαλα να μου φορτισει το κινητο παρατηρησα οτι δεν φορτιζοταν και πλεον χρειαζεται να πιεζω το φορτιστη για να δουλευει.Εχετε παθει τιποτα παρομοιο?στη Sony Hellas μου λενε να τους το στειλω αλλα σιγα μην καθομαι να πληρωνω και εξοδα αποστολης.

απο χθες που το εβαλα να μου φορτισει το κινητο παρατηρησα οτι δεν φορτιζοταν και πλεον χρειαζεται να πιεζω το φορτιστη για να δουλευει.Εχετε παθει τιποτα παρομοιο?στη Sony Hellas μου λενε να τους το στειλω αλλα σιγα μην καθομαι να πληρωνω και εξοδα αποστολης.

γιατι να το στειλεις;;Πηγαινε το σε ενα service point και αστο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μου λενε να παω ή πατρα ή αθηνα και δεν μπορω σε καποια απο τις 2 πολεις.

ναι.ξεχασα να το αναφερω.δοκιμασα εναν φορτιστή απο το x8 και δουλευει μια χαρα.

μου λενε να παω ή πατρα ή αθηνα και δεν μπορω σε καποια απο τις 2 πολεις.

δεν εχεις κοντα σου καποιο;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

ναι.ξεχασα να το αναφερω.δοκιμασα εναν φορτιστή απο το x8 και δουλευει μια χαρα.

Αρα δεν φταιει η συσκευη αλλα φταιει ο φορτιστης ή το καλωδιο του φορτιστη.

τους ειπα οτι μενω Κορινθο αλλά μου είπαν οτι βολεύει μόνο η Πάτρα.

τους ειπα οτι μενω Κορινθο αλλά μου είπαν οτι βολεύει μόνο η Πάτρα.

Μα ουσιαστικα εχει προβλημα ο φορτιστης.Αρα τι συζηταμε;Πηγαινε αγορασε εναν και τελος.:) :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

σιγά μην τους πληρώνω και άλλο για τα ελαττωματικά τους προιόντα.

σιγά μην τους πληρώνω και άλλο για τα ελαττωματικά τους προιόντα.

Γιατι τι πιστευεις βρε Σπυρο;;;Οτι θα σου δωσουν δωρο καινουριο φορτιστη επειδη εισαι ωραιο παιδι;:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola