kosmasgr Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Για όσους φίλους θέλετε την ΜOMAX CASE την βρήκα πιο φτηνά στο ebay. http://www.ebay.com/itm/130711827893?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeffpapadopoulos Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 1 ερωτηση... απο οτι 3ερω παιζει 720p .... στο youtube μου βγαζει hq .... hq 360p δν ειναι??? .... Πως το βαζω στα 720 ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaniGR Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Καλησπέρα σας και καλως σας βρήκα καθότι καινούργια στο φόρουμ. Διάβασα όλες τις σελίδες και ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής. Προσπαθώ να βρω αν μπορώ να ρυθμίσω ταχείες κλήσεις στο Sole αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Η μόνη "κοντινή" λειτουργία που βρήκα είναι τα Αγαπημένα. Μήπως δεν ρυθμίζονται ταχείες κλήσεις? Ευχαριστώ πολύ!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 παρατηρησα οτι καθε ενα λεπτο η οθονη αναβει και μετα ξανακλεινει.μπορει να μου εξηγησει κανεις τι παιζεται? Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Καποια εφαρμογη ευθυνεταθ Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 παρατηρησα οτι καθε ενα λεπτο η οθονη αναβει και μετα ξανακλεινει.μπορει να μου εξηγησει κανεις τι παιζεται? συνήθως antivirus κάνει την δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jalouk Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Για όσους φίλους θέλετε την ΜOMAX CASE την βρήκα πιο φτηνά στο ebay. http://www.ebay.com/itm/130711827893?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Δηλαδή μουμπλε μουμπλε 11,1 ευρώ αντί για 17+ που ζητάει το expansys. Αλλα προτιμώ να πάρω περισσότερες και φθηνότερες. Θα δοκιμάσω μερικές μεταλλικές και σιλικονάτες.. :) @SANIGR όντως τα αγαπημένα είναι η κοντινότερη επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Τελικά για Backup εφαρμογών δεν ξέρει κανείς ε? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mauro_pistoli Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 Τελικά για Backup εφαρμογών δεν ξέρει κανείς ε? :worry: για δες μεσω του astro file manager Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. July 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2012 πήρα το τηλέφωνο σήμερα. Ωραίο surfing, γρήγορα όλα τα πάντα. Αναβάθμιση μου έβγαλε να κάνω, αλλά δεν έκανα γιατί διάβασα τα προηγούμενα posts. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giosis Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Το πείρα και γω παιδιά πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. αναβάθμιση δεν έκανα ακόμη διότι διάβασα τα προηγούμενα ποστ και θα περιμένω μερικές μέρες. Το μόνο πράγμα που με απασχολεί στο τηλέφωνο είναι ενώ έβαλα των ex dialer στης συντόμευσης επαφών που έχω στην αρχική οθόνη εμφανίζεται ο stock dialer . Διορθώνεται κάπως αυτό ? . Με το wildfire δέν μου το έκανε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeffpapadopoulos Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 1 ερωτηση... απο οτι 3ερω παιζει 720p .... στο youtube μου βγαζει hq .... hq 360p δν ειναι??? .... Πως το βαζω στα 720 ???? Kαποια βοηθεια ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 η έκδοση που μου ήρθε εμένα είναι η 6.0.B.1.564. και έκδοση android 2.3.7 η μπαταρία βλέπω πέφτει γρήγορα (παίζω όλη μέρα βέβαια...). Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttilits Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 σκεφτομαι να αγορασω screen protector zagg αλλα ειναι περιπου 15 ευρω . αξιζει να αγορασω ενα ακριβο screen protector ? γνωριζεται αλλη μαρκα που ειναι value for money? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 ΤΕΛΙΚΑ εκανα και εγω αναβαθμιση αλλα...Η μπαταρια πλεον ειναι ΧΑΛΙΑ! Μου βγαζει μονο 12 ωρες. Α ρε Sony . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 (edited) Τι χρήση κάνεις ? Εγώ έκλεισα 24 ώρες με αρκετο wifi , πολλες κλήσεις αλλά καθόλου 3G λόγω του γνωστού προβλήματος και η μπαταρία ειναι στο 67%. Αν κάνεις ελάχιστη χρήση και αδικαιολόγητα πέφτει η μπαταρία , ξαναπέρνα την rom μέσω SEUS Edited July 5, 2012 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Kαποια βοηθεια ???? Εγώ ξέρω ότι τραβάει η κάμερα 720p.. Τώρα για το youtube δεν ξέρω.. Δεν το έχω ακούσει αυτό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Τι χρήση κάνεις ? Εγώ έκλεισα 24 ώρες με αρκετο wifi , πολλες κλήσεις αλλά καθόλου 3G λόγω του γνωστού προβλήματος και η μπαταρία ειναι στο 67%. Αν κάνεις ελάχιστη χρήση και αδικαιολόγητα πέφτει η μπαταρία , ξαναπέρνα την rom μέσω SEUS Εχω γραψει πολλες φορες στο forum τι ειδους χρηση κανω ! Επαγγελματικη και μονο φιλε. Δηλαδη 3G 10 ωρες,ομιλια πανω απο 2 ωρες+20-30 sms+30 emails++++. Δηλαδη το GS 2 που ειχα δεν μου κρατουσε πανω απο 6ωρο και το Xperia S πανω απο 4 ωρες. ΤΟ Sole μου κρατουσε πριν την αναβαθμιση σιγουρα 15 ωρες-τωρα επεσε ομως αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Γιώργη σίγουρα μετά την αναβάθμιση το φορτώσανε με ένα σωρό βλακείες που τρέχουν στο παρασκήνιο και μάλλον για αυτό δεν σου βγάζει τις ώρες που έβγαζε πρίν. Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις root ώστε να ξεφορτωθείς ότι δεν σου χρειάζεται. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Να το κανω Root γιατι οχι..Υπαρχει καποιο Link ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 (edited) Υπάρχει ένας οδηγός εδώ. http://techdrag.com/how-to-root-sony-xperia-sola.html Υ.Γ. Ακυρο δε μπορούμε. root προς το παρών μόνο για όσους έχουν 6.0.B.1.564 fw Edited July 5, 2012 by kosmasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlMag1 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Εγώ έχω 564 και θέλω να κάνω ROOT μόνο για να σβήσω πολλές εφαρμογές.. Για UNROOT όμως? Δεν βρήκα κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkstan7 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 (edited) Ξερει κανεις πως κανει ανανεωση (refresh) στο music player?Ρωταω γιατι ειχα βαλει το παιχνιδι με τα αυτοκινητα και με φωρτοσε στην μουσικη καμια 200 αρχεια με διαφορους ηχους 1-2 δευτερολεπτον..Τα εχω διαγραψει αλλα εχουν μεινει στον player και οταν παω πανο τους μου λεει 'το αρχειο δεν υπαρχει' :confused: Ειναι το Asphalt Edited July 5, 2012 by darkstan7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 Σβήστον απο την οθόνη και ξαναβάλτον μετά , όπως βάζεις και τα υπόλοιπα widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. July 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2012 πόση ώρα φορτίζετε το κινητό; όχι την πρώτη φορά, γενικά. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts