Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για όσους φίλους θέλετε την ΜOMAX CASE την βρήκα πιο φτηνά στο ebay. http://www.ebay.com/itm/130711827893?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας και καλως σας βρήκα καθότι καινούργια στο φόρουμ.

Διάβασα όλες τις σελίδες και ήθελα τη βοήθεια σας στο εξής.

Προσπαθώ να βρω αν μπορώ να ρυθμίσω ταχείες κλήσεις στο Sole αλλά δεν μπορώ να το κάνω.

Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?

Η μόνη "κοντινή" λειτουργία που βρήκα είναι τα Αγαπημένα. Μήπως δεν ρυθμίζονται ταχείες κλήσεις?

Ευχαριστώ πολύ!:)

παρατηρησα οτι καθε ενα λεπτο η οθονη αναβει και μετα ξανακλεινει.μπορει να μου εξηγησει κανεις τι παιζεται?

παρατηρησα οτι καθε ενα λεπτο η οθονη αναβει και μετα ξανακλεινει.μπορει να μου εξηγησει κανεις τι παιζεται?

συνήθως antivirus κάνει την δουλειά

Για όσους φίλους θέλετε την ΜOMAX CASE την βρήκα πιο φτηνά στο ebay. http://www.ebay.com/itm/130711827893?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

Δηλαδή μουμπλε μουμπλε 11,1 ευρώ αντί για 17+ που ζητάει το expansys. Αλλα προτιμώ να πάρω περισσότερες και φθηνότερες. Θα δοκιμάσω μερικές μεταλλικές και σιλικονάτες.. :)

@SANIGR

όντως τα αγαπημένα είναι η κοντινότερη επιλογή

πήρα το τηλέφωνο σήμερα. Ωραίο surfing, γρήγορα όλα τα πάντα.

Αναβάθμιση μου έβγαλε να κάνω, αλλά δεν έκανα γιατί διάβασα τα προηγούμενα posts.

Leeco Cool1 4/64 Gold

Το πείρα και γω παιδιά πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. αναβάθμιση δεν έκανα ακόμη διότι διάβασα τα προηγούμενα ποστ και θα περιμένω μερικές μέρες. Το μόνο πράγμα που με απασχολεί στο τηλέφωνο είναι ενώ έβαλα των ex dialer στης συντόμευσης επαφών που έχω στην αρχική οθόνη εμφανίζεται ο stock dialer . Διορθώνεται κάπως αυτό ? . Με το wildfire δέν μου το έκανε αυτό.

1 ερωτηση... απο οτι 3ερω παιζει 720p .... στο youtube μου βγαζει hq .... hq 360p δν ειναι??? .... Πως το βαζω στα 720 ????

Kαποια βοηθεια ????

η έκδοση που μου ήρθε εμένα είναι η 6.0.B.1.564.

και έκδοση android 2.3.7

η μπαταρία βλέπω πέφτει γρήγορα (παίζω όλη μέρα βέβαια...).

Leeco Cool1 4/64 Gold

σκεφτομαι να αγορασω screen protector zagg αλλα ειναι περιπου 15 ευρω . αξιζει να αγορασω ενα ακριβο screen protector ? γνωριζεται αλλη μαρκα που ειναι value for money?

ΤΕΛΙΚΑ εκανα και εγω αναβαθμιση αλλα...Η μπαταρια πλεον ειναι ΧΑΛΙΑ! Μου βγαζει μονο 12 ωρες.

Α ρε Sony .

Τι χρήση κάνεις ? Εγώ έκλεισα 24 ώρες με αρκετο wifi , πολλες κλήσεις αλλά καθόλου 3G λόγω του γνωστού προβλήματος και η μπαταρία ειναι στο 67%. Αν κάνεις ελάχιστη χρήση και αδικαιολόγητα πέφτει η μπαταρία , ξαναπέρνα την rom μέσω SEUS Edited by kosmasgr

Τι χρήση κάνεις ? Εγώ έκλεισα 24 ώρες με αρκετο wifi , πολλες κλήσεις αλλά καθόλου 3G λόγω του γνωστού προβλήματος και η μπαταρία ειναι στο 67%. Αν κάνεις ελάχιστη χρήση και αδικαιολόγητα πέφτει η μπαταρία , ξαναπέρνα την rom μέσω SEUS

Εχω γραψει πολλες φορες στο forum τι ειδους χρηση κανω ! Επαγγελματικη και μονο φιλε.

Δηλαδη 3G 10 ωρες,ομιλια πανω απο 2 ωρες+20-30 sms+30 emails++++. Δηλαδη το GS 2 που ειχα δεν μου κρατουσε πανω απο 6ωρο και το Xperia S πανω απο 4 ωρες. ΤΟ Sole μου κρατουσε πριν την αναβαθμιση σιγουρα 15 ωρες-τωρα επεσε ομως αρκετα.

Γιώργη σίγουρα μετά την αναβάθμιση το φορτώσανε με ένα σωρό βλακείες που τρέχουν στο παρασκήνιο και μάλλον για αυτό δεν σου βγάζει τις ώρες που έβγαζε πρίν. Δεν ξέρω αν μπορείς να κάνεις root ώστε να ξεφορτωθείς ότι δεν σου χρειάζεται.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Υπάρχει ένας οδηγός εδώ. http://techdrag.com/how-to-root-sony-xperia-sola.html

Υ.Γ. Ακυρο δε μπορούμε. root προς το παρών μόνο για όσους έχουν 6.0.B.1.564 fw

Edited by kosmasgr

Ξερει κανεις πως κανει ανανεωση (refresh) στο music player?Ρωταω γιατι ειχα βαλει το παιχνιδι με τα αυτοκινητα και με φωρτοσε στην μουσικη καμια 200 αρχεια με διαφορους ηχους 1-2 δευτερολεπτον..Τα εχω διαγραψει αλλα εχουν μεινει στον player και οταν παω πανο τους μου λεει 'το αρχειο δεν υπαρχει' :confused: Ειναι το Asphalt Edited by darkstan7

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola