Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Mόλις παρέλαβα! Σε λιγότερο από 24 ώρες το έχω στα χέρια μου. Υπ'οψιν είμαι 500+ χλμ μακριά από το EasyBuyWorld. Μπράβο τους! :D:D

Kαι το δικό μου σαν Sony Ericsson Mt27i το διαβάζει το Google Play.

Κι εγω ειμαι ενας απο τους ατυχους που εκανα update και μου χανει το σημα συνεχεια και χρειαζεται restart να το ξαναβρει...:((( Υπαρχει κανενας τροπος να το επαναφερω οπως ηταν??ξερει κανεις??

Εισαι απο τους τυχερους φαινεται. Με το τελευταιο Update, η συσκευη χανει το σημα 2-3 φορες την μερα και δεν επανερχεται. Πρεπει να κανεις restart το κινητο. Το ιδιο με τα Xperia U και P.

Στο δικο μου Sole ευτυχως δεν εκανα το update ακομα. Στο U της συζυγου ομως που το αναβαθμισα, εχουμε μεγαλο προβλημα (και φυσικα γκρινια. Τι κινητο μου πηρες, δεν μπορω να παρω τηλεφωνο, θελω καινουργιο κτλ:p)

γκαντέμηηηη. Εχασε και σε μένα 1 φορά το σήμα. Τέσπα το γύρισα και γω gsm καθώς σπάνια ανοίγω 3G. Ε λογικά θα το δούν και θα διορωθεί το θέμα σε επόμενο update που πιστεύω να είναι σύντομα. Πάντως το κινητό είναι πιο γρήγορο και με καλύτερη μνήμη.

γκαντέμηηηη. Εχασε και σε μένα 1 φορά το σήμα. Τέσπα το γύρισα και γω gsm καθώς σπάνια ανοίγω 3G. Ε λογικά θα το δούν και θα διορωθεί το θέμα σε επόμενο update που πιστεύω να είναι σύντομα. Πάντως το κινητό είναι πιο γρήγορο και με καλύτερη μνήμη.

Δεν ξαναμιλαω:X

Σε καμια επιλογη δεν δουλευει 100%. Ουτε σκετο GSM, ουτε σκετο 3G. Καποια στιγμη θα ξαναχασει το σημα. Τουλαχιστον ετσι λενε (και ειναι πολλοι) στο forum της Sony.

http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=21035 ερχεται λογικά το update :) ας ελπίσουμε να είναι έγκυρο viper :X

Παιδιά αφού έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων->επιδιόρθωση με το sony update->και πάλι επαναφορά και αφού έκανα και reset στο ρούτερ μου στήνοντας το απ'την αρχή και αυτό,τελικά το τηλέφωνο ηρέμησε...και άντε εγώ σκαμπάζω δυο τρία πράγματα και έκατσα και το έφτιαξα...Άλλοι άνθρωποι που δεν ξέρουν τι κάνουν;;;Έλεος στη SONY απλά...Είναι ανεπίτρεπτο η πιο πολυφορεμένη έκδοση android στον κόσμο να έχει ακόμη και σήμερα bugs και μάλιστα τόσο σοβαρής φύσεως...Τι να πω...:mad:

http://www.ptcrb.com/vendor/complete/view_complete_request_guest.cfm?modelid=21035 ερχεται λογικά το update :) ας ελπίσουμε να είναι έγκυρο viper :X

μακαρι .............

παντως εγω παιδια εκανα το update αλλα μεσω flashtool και το τηλεφωνο ειναι το ιδιο καλο με πριν. δεν βλεπω καποια ουσιαστικη διαφορα στην ταχυτητα στο μενου και στα παιχνιδια(τουλαχιστον ετσι μου φαινεται)

Ελπιζω να μην χαλασει τιποτα αλλο:p

Εγώ δεν κατάλαβα τι βλέπουμε εδώ?

Build numbers παλιά?

Το 6.0.B.1.576 ειναι το firmware που ηρθε με το κινητο (αναλογως την παρτιδα βεβαια). Το 6.0.B.3.162 ειναι αυτο που βγηκε προχθες και τα εκανε μανταρα και το 6.0.B.3.171 ειναι το καινουργιο που θα βγει και ελπιζουμε να διορθωνει τα προβληματα του 3.162.

Eμένα ήρθε με 6.0.Β.1.564. Είναι βέβαια aus Deutchland.

Στο pc companion μου έβγαλε μήνυμα για ενημέρωση αλλά δεν το προχώρησα.

2 ερωτήσεις παιδιά..

1ον) Έχει rootarei κανείς το Sole? Διότι εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319799 δεν αναφέρεται η συσκευή μας..

και 2ον) Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω backup ή να συγχρονίζω κάπως τις εφαρμογές του κινητού με το PC? Στο Companion και στο MediaGo δεν βρήκα κάτι.. Ήδη τις έχασα μια φορά, δεν θέλω να ξαναγίνει..

2 ερωτήσεις παιδιά..

1ον) Έχει rootarei κανείς το Sole? Διότι εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=319799 δεν αναφέρεται η συσκευή μας..

και 2ον) Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω backup ή να συγχρονίζω κάπως τις εφαρμογές του κινητού με το PC? Στο Companion και στο MediaGo δεν βρήκα κάτι.. Ήδη τις έχασα μια φορά, δεν θέλω να ξαναγίνει..

ούτε το U ούτε το S υπάρχει οπότε περιμένουμε μάλλον μπορεί να έρθει μαζί με το ics ,για τις επαφές ρίξε μια ματιά και στο airdroid αλλά δεν είμαι σίγουρος

Με το google contacts δοκιμασες? Τα εχεις Online και κανει αυτοματο συχρονισμο με το κινητο.

Αμα θες συχρονισμο με Outlook, μπορεις να δοκιμασεις το GO Contact Sync

εισαι πίσω εσυ!!

2 μέρες που το έχω όμως έχω τέλειο σήμα :shifty::p

Μπορεί να αναβαθμίσω αύριο-μεθαύριο γιατί τώρα έχω λίγη δουλίτσα.

Εφαρμογές τύπου Oneclick,z4root δεν λειτουργούν για root?

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αλλά για εφαρμογές ζήτησα μήπως ξέρετε.. :p

Τις επαφές,εικόνες και όλα τα άλλα τα έκανα backup με το Companion!! :)

EDIT: Κρίμα για το root γιατί έχω πολύ πράγμα να σβήσω από μέσα.. Πολλές άχρηστες εφαρμογές που τρώνε RAM και χώρο..

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola