Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

"Βαριά" εννοώ κάποια fps όπως το Modern Combat και κάποια άλλα που έτυχε να δω εχθές χαζεύοντας στο Google Play. Η αναβάθμιση θα γίνει τέλος του μήνα :D
www.pc-maniacs.com

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά δοκίμασε κανείς καμιά εφαρμογή βαριά; Γιατί στις πιο πολλές το κινητό δεν είναι συμβατό ενώ πχ από κάτω έχει σχόλια από χρήστες του Neo V! Πως γίνεται αυτό;

Ολα τα σχολια απο τους ελληνες χρηστες βλεπεις. Δεν βλεπεις τα σχολια μονο απο αυτους που εχουν sole.

P30 AURORA

Ολα τα σχολια απο τους ελληνες χρηστες βλεπεις. Δεν βλεπεις τα σχολια μονο απο αυτους που εχουν sole.

εννοεί πώς γίνεται μια εφαρμογή να είναι συμβατή και να τρέχει στο neo V και όχι στο sole που έχει και καλύτερο hardware...

Τελικα να βαλω screen protector ???

1) Αυτη http://viewitem.eim.ebay.gr/3-PACK-FULL-FACE-MIRROR-FINISH-LCD-SCREEN-PROTECTOR-FOR-SONY-XPERIA-SOLA-MT27i/251069420764/item ή αυτη http://viewitem.eim.ebay.gr/10IN1-PACK-SCREEN-PROTECTORS-FOR-SONY-XPERIA-SOLA/390414373284/item

2) Για θηκη σκεφτηκα αυτη http://viewitem.eim.ebay.gr/GENUINE-LEATHER-CASE-FOR-SONY-XPERIA-SOLA--BLACK/390409048288/item αλλα δν 3ερω αν εχει εκεινη την πατεντα με το λουρακια ( που οταν το τραβας ανεβαινει κ το κινητο)

3) Βρηκα αυτη την μπαταρια http://viewitem.eim.ebay.gr/GOLD-2680MAH-BA750-BUSINESS-BATTERY-FOR-SONY-ERICSSON-MT27-XPERIA-SOLA/200775669539/item ... πως 8α βγαλω την αλλη ???

Τελικα να βαλω screen protector ???

1) Αυτη http://viewitem.eim.ebay.gr/3-PACK-FULL-FACE-MIRROR-FINISH-LCD-SCREEN-PROTECTOR-FOR-SONY-XPERIA-SOLA-MT27i/251069420764/item ή αυτη http://viewitem.eim.ebay.gr/10IN1-PACK-SCREEN-PROTECTORS-FOR-SONY-XPERIA-SOLA/390414373284/item

2) Για θηκη σκεφτηκα αυτη http://viewitem.eim.ebay.gr/GENUINE-LEATHER-CASE-FOR-SONY-XPERIA-SOLA--BLACK/390409048288/item αλλα δν 3ερω αν εχει εκεινη την πατεντα με το λουρακια ( που οταν το τραβας ανεβαινει κ το κινητο)

3) Βρηκα αυτη την μπαταρια http://viewitem.eim.ebay.gr/GOLD-2680MAH-BA750-BUSINESS-BATTERY-FOR-SONY-ERICSSON-MT27-XPERIA-SOLA/200775669539/item ... πως 8α βγαλω την αλλη ???

Αν πιστευεις οτι το κινητο εχει screen protector (αν το βλεπεις δηλαδη το εργοστασιακο) οχι δεν χρειαζετε να βαλεις.

Πιο καλο θα κανεις αν δεν βαλεις το 2ο ειναι περιττο. Αν νομιζεις οτι δεν εχει βαλε :p

1) Πιο εντυπωσιακη η ζελατινα καθρεφτης

2) Ωραια θηκη κανει και αλλα τηλεφωνα.

3) Για εμενα μην προσπαθησεις να το ανοιξεις ακομα. Νομιζω πως θα χασεις και την εγγυηση αν προσπαθησεις να βγαλεις την εργοστασιακη μπαταρια. Λογικα θα κυκλοφορησουν τροποι πως να βγαλεις την μπαταρια αλλα ειναι νωρις ακομα διοτι ειναι νεο το κινητο.

P30 AURORA

ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα , κάθε φορα που φορτίζω το κινητό , με το που το βγάλω από την φόρτιση δεν λειτουργεί η κάτω δεξιά γωνια της οθόνης αφής... θέλει πολύ πίεση για να πάρει το κλικ... αυτό μετά από λίγη ώρα και κάποιες επανακινισεις φτιάχνει...συμβαίνει σε κανέναν άλλο? ;)

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

Όχι κ θα σου πρότεινα να το πας πίσω μέσα στην πρώτη βδομάδα για να προχωρήσουν σε άμεση αντικατάσταση της συσκευής. Μάλλον έπεσες σε ελαττωματική συσκευή...σπάνιος αλλά συμβαίνει κ στις καλύτερες οικογένειες:D

ρε παιδιά έχω ένα πρόβλημα , κάθε φορα που φορτίζω το κινητό , με το που το βγάλω από την φόρτιση δεν λειτουργεί η κάτω δεξιά γωνια της οθόνης αφής... θέλει πολύ πίεση για να πάρει το κλικ... αυτό μετά από λίγη ώρα και κάποιες επανακινισεις φτιάχνει...συμβαίνει σε κανέναν άλλο? ;)

Όχι κ θα σου πρότεινα να το πας πίσω μέσα στην πρώτη βδομάδα για να προχωρήσουν σε άμεση αντικατάσταση της συσκευής. Μάλλον έπεσες σε ελαττωματική συσκευή...σπάνιο αλλά συμβαίνει κ στις καλύτερες οικογένειες:D

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

δυστυχώς η πρώτη βδομάδα έχει περάσει γιατί είμαι φαντάρος και δεν είχα τον χρόνο να παο πίσω στο μαγαζί , άσε που το παρατήρησα τις τρις τελευταίες μέρες, έχουν περάσει δεκατέσσερις μέρες...

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

δυστυχώς η πρώτη βδομάδα έχει περάσει γιατί είμαι φαντάρος και δεν είχα τον χρόνο να παο πίσω στο μαγαζί , άσε που το παρατήρησα τις τρις τελευταίες μέρες, έχουν περάσει δεκατέσσερις μέρες...

Εντάξει μη στεναχωριέσαι. Απλά πήγαινε το πίσω κ θα στο φτιάξουν λογικά αν επισκευάζεται αλλιώς θα σου δώσουν καινούριο.

thx Vlasismiriagos ,υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι με το λογισμικό και όχι με το υλικό? γιατί αν έφταιγε κάτι με το υλικό υποθέτω θα το έκανε συνεχεια και όχι μονο μετά την φόρτιση , τώρα ας πούμε πατιέται όλη η οθόνη κανονικότατα

thx Vlasismiriagos ,υπάρχει περίπτωση να φταίει κάτι με το λογισμικό και όχι με το υλικό? γιατί αν έφταιγε κάτι με το υλικό υποθέτω θα το έκανε συνεχεια και όχι μονο μετά την φόρτιση , τώρα ας πούμε πατιέται όλη η οθόνη κανονικότατα

Δεν χανεις κατι να του κανεις μια επιδιορθωση με SUS

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά το αγόρασε κανείς από Πλαίσιο; Εγώ το πήρα από εκεί αλλά δε ξέρω που είναι οι χάρτες που δίνει δώρο και πως τους βάζω! Help me αν τους έβαλε κανείς για με την υποστήριξη του Πλαίσιο δεν έβγαλα άκρη..
www.pc-maniacs.com

Το εφερε το Πλαισιο? Χθες που ρωτησα στο καταστημα του Mall δεν ηξεραν καν ποτε θα το φερουν:wacko:

Για τους χαρτες, δεν γνωριζω. Λογικα θα πρεπει να σου δωσουν καποιο κωδικο ενεργοποιησης.

Πρόλαβα την πρώτη φουρνιά που έφεραν αλλά δεν μου έβαλαν κωδικό η κάτι σχετικό μέσα στη σακούλα και στην εξυπηρέτηση άλλα λέει ο ένας άλλα λέει ο άλλος και δεν βγάζω άκρη :D
www.pc-maniacs.com

Πρόλαβα την πρώτη φουρνιά που έφεραν αλλά δεν μου έβαλαν κωδικό η κάτι σχετικό μέσα στη σακούλα και στην εξυπηρέτηση άλλα λέει ο ένας άλλα λέει ο άλλος και δεν βγάζω άκρη :D

Περίεργο. Εγώ χθές αγόρασα άλλη συσκευή βέβαια αλλά μου δώσανε μαζί ένα κωδικό με τους χάρτες και πως να τους βάλεις. Και μου είπαν οτι είναι για όλα τα android κινητά.

:D

παιδια οταν κανω εγκατασταση τα μεγαλα παιχνιδια τα αρχεια που πανε μετα?γιατι οταν τα κανω απεγκτασταση τα αρχεια του παιχνιδιου μενουν.. π.χ G.T.A 3 463 mb αρχεια

παιδια οταν κανω εγκατασταση τα μεγαλα παιχνιδια τα αρχεια που πανε μετα?γιατι οταν τα κανω απεγκτασταση τα αρχεια του παιχνιδιου μενουν.. π.χ G.T.A 3 463 mb αρχεια

Στην καρτα μνημης.συνηθως με το ονομα τους ή με το ονομα της εταιριας

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά τάξτε μου...επειδή το ledaki που αναβοσβήνει όταν έχουμε μια αναπάντητη ή ένα μνμ δεν φαίνεται ούτε τη νύχτα βρήκα ένα app που ενεργοποιεί όλο το κάτω μέρος του τηλεφώνου μας το λευκο φως δηλαδή κάτω από τα capacitive κουμπιά κ φαίνεται για πλάκα κ την ημέρα.o developer που το έβγαλε βέβαια το έβγαλε μόνο για την σειρά NXT,xperia u,p,s δηλαδή, αλλά δουλεύει τέλεια και σε μας.απλά επιλέξτε την ρύθμιση xperia p/s και ρυθμίστε τον ρυθμό που θα αναβοσβήνει το led...

To link είναι το εξής:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rundgong.illuminationcontrol&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ydW5kZ29uZy5pbGx1bWluYXRpb25jb250cm9sIl0.

Edited by Vlasismiriagos

Δεν χανεις κατι να του κανεις μια επιδιορθωση με SUS

όταν λες sus τι εννοείς? έκανα επαναφορά εργοστασιακών και πάλι το ίδιο κάνει... του κουλό είναι ότι μετά από κάποιες ώρες φτιάχνει μονο του...

επισημο προγραμμα της σονυ ειναι.sony update service. το κατεβαζεις (απο το site της sony) , εγκατασταση και ακολουθεις τις οδηγιες ελπιζοντας να λυθει το προβλημα σου!
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

όταν λες sus τι εννοείς? έκανα επαναφορά εργοστασιακών και πάλι το ίδιο κάνει... του κουλό είναι ότι μετά από κάποιες ώρες φτιάχνει μονο του...

Download SEUS

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

το δοκίμασα αλλα χωρίς τύχη δυστυχώς... πήρα τηλέφωνο το μαγαζί και το γύρισα πίσω να το στείλουν στην αντιπροσωπεία... εύχομαι να αλλαχτεί η να διορθωθεί τέλος πάντων... ξενέρωσα :P χάχα. όταν έχω νέα θα ποστάρω , ευχάριστω πολύ παιδιά

εχω ενα θεμα με το wifi..το ενεργοποιω και γραφει Σαρωση-Συνδεση-Αποσυνδεθηκε..συνεχεια αυτο γινεται και δεν συνδεεται..

τι γινεται??

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola