Vlasismiriagos Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 σωστος ο φιλος http://www.electroworld.gr/site/products_results.jsp?catid=10094492 μόνο το μαύρο όμως...το λευκό συνεχίζει στα 259...ακάθεκτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 επεσε τελικα ε.. νομιζα θα μεινει σταθερη η τιμη οπως στο νεο β. ευτυχως προλαβα και το εδωσα πριν την πτωση :X Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 μήπως έγινε κανένα λάθος ?δεν παίζει να έπεσε τόσο απότομα η τιμή του και από μεγάλο κατάστημα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 μήπως έγινε κανένα λάθος ?δεν παίζει να έπεσε τόσο απότομα η τιμή του και από μεγάλο κατάστημα ... http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10104686&cmicc=skroutz για του λόγου το αληθές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10104686&cmicc=skroutz για του λόγου το αληθές... ναι-ναι το τσέκαρα απλά μου φάνηκε περίεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 ναι-ναι το τσέκαρα απλά μου φάνηκε περίεργο Κοίτα προς το παρόν δν κλαίω για τα 40 ευρώ παραπάνω αφού η μειωμένη τιμή αφορά μόνο το μαύρο (εγώ έχω πάρει το λευκο) αν πέσει κ το λευκό τότε θα κλάψω...χαχαχαχα:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Κοίτα προς το παρόν δν κλαίω για τα 40 ευρώ παραπάνω αφού η μειωμένη τιμή αφορά μόνο το μαύρο (εγώ έχω πάρει το λευκο) αν πέσει κ το λευκό τότε θα κλάψω...χαχαχαχα:cool: σκέψου οτι και εγώ έχω παραγγείλει το άσπρο με 245 και νόμιζα οτι έκανα καλά παζάρια ,δεν μου αρέσει ούτε λιγο το μαύρο αλλά με 220 τσιμπάς και μια class 10 micro sd στο τσάμπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 σκέψου οτι και εγώ έχω παραγγείλει το άσπρο με 245 και νόμιζα οτι έκανα καλά παζάρια ,δεν μου αρέσει ούτε λιγο το μαύρο αλλά με 220 τσιμπάς και μια class 10 micro sd στο τσάμπα Τι να πω...Έτσι που το πάει η Sony το ΝΕΟ V πρέπει να το κατεβάσουνε στα 150...Πάντως το sole πλέον ειναι καλύτερο vfm από το NEO V...κ δν μπορώ να φανταστώ κάποιον να αγοράζει ONE V ή οτιδήποτε άλλο στην κατηγορία του sole...Υποδειγματικό κινητό σε όλα του μετά από 10 μέρες συμβίωσης μαζί του έχω να πω ότι είναι αψεγάδιαστο σε όλα...κ με πάρα πολύ καλή μπαταρία κάτι που δν φαίνεται απ την ονομαστική χωρητικότητα της μπαταρίας...Τελικά οι 2 πυρήνες είναι πιο οικονομικοί σε θέμα ενέργειας απ'τον μονοπύρηνο πρόγονο του (NEO V) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Τι να πω...Έτσι που το πάει η Sony το ΝΕΟ V πρέπει να το κατεβάσουνε στα 150...Πάντως το sole πλέον ειναι καλύτερο vfm από το NEO V...κ δν μπορώ να φανταστώ κάποιον να αγοράζει ONE V ή οτιδήποτε άλλο στην κατηγορία του sole...Υποδειγματικό κινητό σε όλα του μετά από 10 μέρες συμβίωσης μαζί του έχω να πω ότι είναι αψεγάδιαστο σε όλα...κ με πάρα πολύ καλή μπαταρία κάτι που δν φαίνεται απ την ονομαστική χωρητικότητα της μπαταρίας...Τελικά οι 2 πυρήνες είναι πιο οικονομικοί σε θέμα ενέργειας απ'τον μονοπύρηνο πρόγονο του (NEO V) πλέον δεν είναι vfm ειναι Svfm S for SUPER :D και όσοι ποιο πολλοί το πάρουν τόσο το καλύτερο . στα παιχνίδια πώς το βλέπεις ,έχει κανένα θέμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 πλέον δεν είναι vfm ειναι Svfm S for SUPER :D και όσοι ποιο πολλοί το πάρουν τόσο το καλύτερο . στα παιχνίδια πώς το βλέπεις ,έχει κανένα θέμα ? Υποδειγματικό σε όλα.Κ ποτέ δν μου χει κολλήσει ή κράσαρει ή οτιδήποτε άλλο ότι κ αν το χω βάλει να παίξει...κ πίστεψε με είμαι πολύ απαιτητικός στα παιχνίδια...Τούμπανο φίλε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 και η μεγάλη ερώτηση.... χωρίς παιχνίδια, μέτριες κλήσεις, με το wifi συνέχεια ανοιχτό και 3g, Κλπ.. πόσο μπορεί να κραταει η μπαταρία ; η πρώτη μου επαφή με android ήταν ενα ΖΤΕ που τωρα μου κραταει 5-6 ώρες... Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 και η μεγάλη ερώτηση.... χωρίς παιχνίδια, μέτριες κλήσεις, με το wifi συνέχεια ανοιχτό και 3g, Κλπ.. πόσο μπορεί να κραταει η μπαταρία ; η πρώτη μου επαφή με android ήταν ενα ΖΤΕ που τωρα μου κραταει 5-6 ώρες... Όταν λες με το wifi ανοιχτό εννοείς απλά ανοιχτό ή συνέχεια σερφάρισμα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Όταν λες με το wifi ανοιχτό εννοείς απλά ανοιχτό ή συνέχεια σερφάρισμα;;; συνεχεια ανοιχτο για να κατεβαζει τα μέηλ, κλπ. χωρίς ιδιαίτερο σερφάρισμα... Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 συνεχεια ανοιχτο για να κατεβαζει τα μέηλ, κλπ. χωρίς ιδιαίτερο σερφάρισμα... μιαμιση μέρα για πλάκα με τέτοια χρήση...να φανταστείς εγώ με τουλάχιστον 45-60 λεπτά κλήσεις τη μέρα,καθόλου μνμ κ τουλάχιστον 2 ώρες παιχνίδι+5 ώρες το λιγότερο tunein radio μου βγάζει εύκολα μια μέρα κ μένει κ γύρω στο 30-35% για την άλλη μέρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lewis Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 μιαμιση μέρα για πλάκα με τέτοια χρήση...να φανταστείς εγώ με τουλάχιστον 45-60 λεπτά κλήσεις τη μέρα,καθόλου μνμ κ τουλάχιστον 2 ώρες παιχνίδι+5 ώρες το λιγότερο tunein radio μου βγάζει εύκολα μια μέρα κ μένει κ γύρω στο 30-35% για την άλλη μέρα... το αγοράζω τώρα και το κρίμα στο λαιμό σου :) τωρα που το σκέφτομαι, θα το βγάλει καμμιά εταιρία ; εχω επιδοτήσεις και απο βονταφόν και απο γουίντ.. και θελω να κανω μια νεα συνδεση στην κοσμοτέ.. Παράθεση TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network http:// TWMN.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 το αγοράζω τώρα και το κρίμα στο λαιμό σου :) χαχαχαχα.....πάντως το χει η electro world 219 αν όντως ενδιαφέρεσαι αλλά μόνο σε μαύρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex21 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 παιδιά να βγω για πολύ λίγο off topic. τι είναι καλύτερο για το κινητακι μας , θήκη σιλικόνης η ντύσιμο? Παράθεση HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2 ----> Huawei P30 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos_70 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 παιδιά να βγω για πολύ λίγο off topic. τι είναι καλύτερο για το κινητακι μας , θήκη σιλικόνης η ντύσιμο? σιλικονη προστατευει καλυτερα το κινητο και ειναι και πιο ομορφο:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 πιστευω οτι ο φιλος παραπανω υπερβαλλει λιγο..δεν νομιζω να αντεχει 1.5 μερα με τετοια χρηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 πιστευω οτι ο φιλος παραπανω υπερβαλλει λιγο..δεν νομιζω να αντεχει 1.5 μερα με τετοια χρηση... Είμαι βαλτός της SONY στην Ελλάδα κ έχω πάρει σβάρνα τα forums κ διαφημίζω τα προιόντα της...Πώς με ξεσκέπασες ρε θηρίο...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Λίγη ψυχραιμία παρακαλώ για να προλάβουμε τα χειρότερα... Ευχαριστώ. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Νεος κατοχος και εγω! Μολις το αγορασα! Μια απορια για οσους το αγορασαν καινουργιο οπως εγω. Μπορει να μου πει καποιος με σιγουρια αν εχει πανω στην οθονη του screen protector απο μαμα; Οσο και αν το κοιταω στις ακρες δεν μπορω να καταλαβω. Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Νεος κατοχος και εγω! Μολις το αγορασα! Μια απορια για οσους το αγορασαν καινουργιο οπως εγω. Μπορει να μου πει καποιος με σιγουρια αν εχει πανω στην οθονη του screen protector απο μαμα; Οσο και αν το κοιταω στις ακρες δεν μπορω να καταλαβω. Δυστυχώς δν έχει...κ είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο το γυαλί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 Δυστυχώς δν έχει...κ είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο το γυαλί... Τωρα που το κοιταξα καλυτερα κατω απο δυνατο φως ειμαι σχεδον σιγουρος πως εχει μεμβρανη :lol: Απο το ελληνικο καταστημα το αγορασα. Μηπως το δικο σου στην συσκευασια εγραφε sola και οχι sole. Οποιος γνωριζει αν τελικα εχει screen protector ας ενημρωσει. Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2012 (edited) Τωρα που το κοιταξα καλυτερα κατω απο δυνατο φως ειμαι σχεδον σιγουρος πως εχει μεμβρανη :lol: Απο το ελληνικο καταστημα το αγορασα. Μηπως το δικο σου στην συσκευασια εγραφε sola και οχι sole. Οποιος γνωριζει αν τελικα εχει screen protector ας ενημρωσει. πως το κατάλαβες??απο κωτσόβολο το πηρα...sole έλεγε,τι είδες κ είσαι σχεδόν σίγουρος;; Edited June 9, 2012 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts