Jump to content

Sony Xperia Sole / Sola

Karthan7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μόνο το μαύρο όμως...το λευκό συνεχίζει στα 259...ακάθεκτο...

• Απαντήσεις 7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

επεσε τελικα ε.. νομιζα θα μεινει σταθερη η τιμη οπως στο νεο β.

ευτυχως προλαβα και το εδωσα πριν την πτωση :X

Coolpad F1 (8297W)

μήπως έγινε κανένα λάθος ?δεν παίζει να έπεσε τόσο απότομα η τιμή του και από μεγάλο κατάστημα ...

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10104686&cmicc=skroutz για του λόγου το αληθές...

ναι-ναι το τσέκαρα απλά μου φάνηκε περίεργο

Κοίτα προς το παρόν δν κλαίω για τα 40 ευρώ παραπάνω αφού η μειωμένη τιμή αφορά μόνο το μαύρο (εγώ έχω πάρει το λευκο) αν πέσει κ το λευκό τότε θα κλάψω...χαχαχαχα:cool:

Κοίτα προς το παρόν δν κλαίω για τα 40 ευρώ παραπάνω αφού η μειωμένη τιμή αφορά μόνο το μαύρο (εγώ έχω πάρει το λευκο) αν πέσει κ το λευκό τότε θα κλάψω...χαχαχαχα:cool:

σκέψου οτι και εγώ έχω παραγγείλει το άσπρο με 245 και νόμιζα οτι έκανα καλά παζάρια ,δεν μου αρέσει ούτε λιγο το μαύρο αλλά με 220 τσιμπάς και μια class 10 micro sd στο τσάμπα

σκέψου οτι και εγώ έχω παραγγείλει το άσπρο με 245 και νόμιζα οτι έκανα καλά παζάρια ,δεν μου αρέσει ούτε λιγο το μαύρο αλλά με 220 τσιμπάς και μια class 10 micro sd στο τσάμπα

Τι να πω...Έτσι που το πάει η Sony το ΝΕΟ V πρέπει να το κατεβάσουνε στα 150...Πάντως το sole πλέον ειναι καλύτερο vfm από το NEO V...κ δν μπορώ να φανταστώ κάποιον να αγοράζει ONE V ή οτιδήποτε άλλο στην κατηγορία του sole...Υποδειγματικό κινητό σε όλα του μετά από 10 μέρες συμβίωσης μαζί του έχω να πω ότι είναι αψεγάδιαστο σε όλα...κ με πάρα πολύ καλή μπαταρία κάτι που δν φαίνεται απ την ονομαστική χωρητικότητα της μπαταρίας...Τελικά οι 2 πυρήνες είναι πιο οικονομικοί σε θέμα ενέργειας απ'τον μονοπύρηνο πρόγονο του (NEO V)

Τι να πω...Έτσι που το πάει η Sony το ΝΕΟ V πρέπει να το κατεβάσουνε στα 150...Πάντως το sole πλέον ειναι καλύτερο vfm από το NEO V...κ δν μπορώ να φανταστώ κάποιον να αγοράζει ONE V ή οτιδήποτε άλλο στην κατηγορία του sole...Υποδειγματικό κινητό σε όλα του μετά από 10 μέρες συμβίωσης μαζί του έχω να πω ότι είναι αψεγάδιαστο σε όλα...κ με πάρα πολύ καλή μπαταρία κάτι που δν φαίνεται απ την ονομαστική χωρητικότητα της μπαταρίας...Τελικά οι 2 πυρήνες είναι πιο οικονομικοί σε θέμα ενέργειας απ'τον μονοπύρηνο πρόγονο του (NEO V)

πλέον δεν είναι vfm ειναι Svfm S for SUPER :D και όσοι ποιο πολλοί το πάρουν τόσο το καλύτερο . στα παιχνίδια πώς το βλέπεις ,έχει κανένα θέμα ?

πλέον δεν είναι vfm ειναι Svfm S for SUPER :D και όσοι ποιο πολλοί το πάρουν τόσο το καλύτερο . στα παιχνίδια πώς το βλέπεις ,έχει κανένα θέμα ?

Υποδειγματικό σε όλα.Κ ποτέ δν μου χει κολλήσει ή κράσαρει ή οτιδήποτε άλλο ότι κ αν το χω βάλει να παίξει...κ πίστεψε με είμαι πολύ απαιτητικός στα παιχνίδια...Τούμπανο φίλε...

και η μεγάλη ερώτηση....

χωρίς παιχνίδια, μέτριες κλήσεις, με το wifi συνέχεια ανοιχτό και 3g, Κλπ..

πόσο μπορεί να κραταει η μπαταρία ;

η πρώτη μου επαφή με android ήταν ενα ΖΤΕ που τωρα μου κραταει 5-6 ώρες...

TWMN.net - Thessaloniki's Wireless Metropolitan Network

http:// TWMN.net

και η μεγάλη ερώτηση....

χωρίς παιχνίδια, μέτριες κλήσεις, με το wifi συνέχεια ανοιχτό και 3g, Κλπ..

πόσο μπορεί να κραταει η μπαταρία ;

η πρώτη μου επαφή με android ήταν ενα ΖΤΕ που τωρα μου κραταει 5-6 ώρες...

Όταν λες με το wifi ανοιχτό εννοείς απλά ανοιχτό ή συνέχεια σερφάρισμα;;;

Όταν λες με το wifi ανοιχτό εννοείς απλά ανοιχτό ή συνέχεια σερφάρισμα;;;

συνεχεια ανοιχτο για να κατεβαζει τα μέηλ, κλπ.

χωρίς ιδιαίτερο σερφάρισμα...

συνεχεια ανοιχτο για να κατεβαζει τα μέηλ, κλπ.

χωρίς ιδιαίτερο σερφάρισμα...

μιαμιση μέρα για πλάκα με τέτοια χρήση...να φανταστείς εγώ με τουλάχιστον 45-60 λεπτά κλήσεις τη μέρα,καθόλου μνμ κ τουλάχιστον 2 ώρες παιχνίδι+5 ώρες το λιγότερο tunein radio μου βγάζει εύκολα μια μέρα κ μένει κ γύρω στο 30-35% για την άλλη μέρα...

μιαμιση μέρα για πλάκα με τέτοια χρήση...να φανταστείς εγώ με τουλάχιστον 45-60 λεπτά κλήσεις τη μέρα,καθόλου μνμ κ τουλάχιστον 2 ώρες παιχνίδι+5 ώρες το λιγότερο tunein radio μου βγάζει εύκολα μια μέρα κ μένει κ γύρω στο 30-35% για την άλλη μέρα...

το αγοράζω τώρα και το κρίμα στο λαιμό σου :)

τωρα που το σκέφτομαι, θα το βγάλει καμμιά εταιρία ;

εχω επιδοτήσεις και απο βονταφόν και απο γουίντ..

και θελω να κανω μια νεα συνδεση στην κοσμοτέ..

το αγοράζω τώρα και το κρίμα στο λαιμό σου :)

χαχαχαχα.....πάντως το χει η electro world 219 αν όντως ενδιαφέρεσαι αλλά μόνο σε μαύρο...

παιδιά να βγω για πολύ λίγο off topic. τι είναι καλύτερο για το κινητακι μας , θήκη σιλικόνης η ντύσιμο?

HTC Touch Diamond 2 ----> LG Optimus G ----> Redmi Note 3 PRO ----> Xiaomi Mi Mix 2  ----> Huawei P30 Pro

παιδιά να βγω για πολύ λίγο off topic. τι είναι καλύτερο για το κινητακι μας , θήκη σιλικόνης η ντύσιμο?

σιλικονη προστατευει καλυτερα το κινητο και ειναι και πιο ομορφο:cool:

πιστευω οτι ο φιλος παραπανω υπερβαλλει λιγο..δεν νομιζω να αντεχει 1.5 μερα με τετοια χρηση...

Είμαι βαλτός της SONY στην Ελλάδα κ έχω πάρει σβάρνα τα forums κ διαφημίζω τα προιόντα της...Πώς με ξεσκέπασες ρε θηρίο...;

Λίγη ψυχραιμία παρακαλώ για να προλάβουμε τα χειρότερα... Ευχαριστώ. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Νεος κατοχος και εγω! Μολις το αγορασα!

Μια απορια για οσους το αγορασαν καινουργιο οπως εγω.

Μπορει να μου πει καποιος με σιγουρια αν εχει πανω στην οθονη του screen protector απο μαμα;

Οσο και αν το κοιταω στις ακρες δεν μπορω να καταλαβω.

P30 AURORA

Νεος κατοχος και εγω! Μολις το αγορασα!

Μια απορια για οσους το αγορασαν καινουργιο οπως εγω.

Μπορει να μου πει καποιος με σιγουρια αν εχει πανω στην οθονη του screen protector απο μαμα;

Οσο και αν το κοιταω στις ακρες δεν μπορω να καταλαβω.

Δυστυχώς δν έχει...κ είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο το γυαλί...

Δυστυχώς δν έχει...κ είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο το γυαλί...

Τωρα που το κοιταξα καλυτερα κατω απο δυνατο φως ειμαι σχεδον σιγουρος πως εχει μεμβρανη :lol:

Απο το ελληνικο καταστημα το αγορασα. Μηπως το δικο σου στην συσκευασια εγραφε sola και οχι sole.

Οποιος γνωριζει αν τελικα εχει screen protector ας ενημρωσει.

P30 AURORA

Τωρα που το κοιταξα καλυτερα κατω απο δυνατο φως ειμαι σχεδον σιγουρος πως εχει μεμβρανη :lol:

Απο το ελληνικο καταστημα το αγορασα. Μηπως το δικο σου στην συσκευασια εγραφε sola και οχι sole.

Οποιος γνωριζει αν τελικα εχει screen protector ας ενημρωσει.

πως το κατάλαβες??απο κωτσόβολο το πηρα...sole έλεγε,τι είδες κ είσαι σχεδόν σίγουρος;;

Edited by Vlasismiriagos

• The title was changed to Sony Xperia Sole / Sola