Jump to content

[Επίσημο] Motorola DEFY MINI

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 139
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ το πήρα απο άμαζον, 74 ευρώ χωρίς μεταφορικά!Τριτη Τετάρτη θα ειναι εδώ!
The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me

Καλησπέρα σε όλους,έχω παραλάβει,το κινητο είναι σούπερ,αλλα μεγάλο θέμα με το χώρο,ειναι δράμα η κατάσταση,δεν ξέρω τι να πρωτο βάλω και τι να μήν βάλω!Με το ρουτάρισμα(Εάν το κάνω)να υποθέσω χάνουμε και την Πανευρωπαική εγγύηση??!

Εγώ το έστειλα πίσω αμαζον ρουταρισμενο και το δέχθηκαν.... Λογικά θα το βάλουν και πούλημα πάλι, με χαμηλότερη τιμή ως open box.... Όποιος το πάρει θα είναι τυχερός ;-)

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

• 3 weeks later...
Bρηκα το κινητο ενα 50αρικο σε αριστη κατασταση αξιζει?με το θεμα της μνημης βρηκατε λυση?η καμερουλα τι ρολο παιζει?τοθελω για καθημερινο θα με βολεψει?

Bρηκα το κινητο ενα 50αρικο σε αριστη κατασταση αξιζει?με το θεμα της μνημης βρηκατε λυση?η καμερουλα τι ρολο παιζει?τοθελω για καθημερινο θα με βολεψει?

Καλησπέρα φίλε,

Το τηλεφωνάκι ειναι σούπερ,και χτύπα το ασυζητήτι.Οντως υπάρχει ενα θεματάκι με το αποθηκευτικο χώρο, αλλα, αμα το κάνεις Root,μπορεις να το προσαρμόσεις έτσι ώστε να έχεις σαφώς μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο.

Προσωπικά και εγώ έχω το ίδιο θέμα και έχω ζητήσει βοήθεια όσον αφορά την διαδικασία,εντός του φόρουμ,αλλα μέχρι στιγμής δέν έχω πάρει απάντηση ή βοήθεια!

Ερώτηση Παιδιά τί Micro SD μνήμες είναι καλύτερα να βάλουμε στο τηλέφωνο,και τι Class;;

Ερώτηση Παιδιά τί Micro SD μνήμες είναι καλύτερα να βάλουμε στο τηλέφωνο,και τι Class;;

Οσο μεγαλυτερες, τοσο το καλυτερο

Τουλαχιστον class 6 και πανω.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Οσο μεγαλυτερες, τοσο το καλυτερο

Τουλαχιστον class 6 και πανω.

και ερχομε εγω ο κακος να το ΔΙΑΨΕΥΣΩ !!!! ειναι ΜΛΚΣ την πατησα πηγα και πειρα για το ντεφυ + ομοσ τι ειχα μια απλη τη την κλασσ 10 τα ιδια..... ι κλασσ 10 ΙΣΟΣ βγαζει τις δυνατοτες της στα νεα κινητα ..... σε φωτογραφικες SLR και βιντεοκαμερες σιγουρα ! εκει βλεπεις την διαφορα με το ματι !

Έχει πέσει κανείς σε συσκευή που να μη γίνεται root?

• 1 month later...

Καλησπέρα σε όλους!Για πειτε μου ρε παιδιά μετά το root όσοι το κάνατε,είχατε θέμα με το gps?Διότι εμένα το τηλέφωνο εκεί που πήγαινε σφαίρα προ root , μετά το root για να λοκάρει,πρέπει να γίνει ο τρίτος-τεταρτος παγκόσμιος.Ξέρει κανεις ή έχει ιδέα εάν κάπως μπορούμε να το διορθώσουμε αυτό, και εάν ναι μήπως με με κάποια εφαρμογή.

Να προσθέσω ότι ξέρω οτι η λειτουργεια του gps ειναι συνδιασμός πραγμάτων και φυσικα παιζει ρόλο και τι σε περιβάλλει,αλλα όχι τόσο χάλια...για να ειμαι ακριβής χειρότερα απο ποτέ!

Δεν έχω απάντηση στο πρόβλημά σου. Στο πως να το λύσεις δηλαδή.

Έχω όμως απάντηση στο αν φταίει το Root.

Από την πρώτη στιγμή που πήρα στα χέρια μου το κινητό αυτό, (του πατέρα μου), το έκανα Root.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4663067#post4663067

Και τα πάει μια χαρά. Και κλειδώνει γρήγορα και καλή ακρίβεια στίγματος έχει.

Για μένα ψάξε αλλού το πρόβλημα και όχι στο γεγονός ότι είναι Root.

Δεν ξέρω βέβαια αν παίζει ρόλο κάποιο ρόλο ο συνδυασμός συγκεκριμένης έκδοσης Firmware και Root.

Δοκίμασε ίσως μια άλλη Rom...

Peace... Love... Freedom...

Τον ιδιο οδηγο ακολουθήσαμε φιλε. Αλήθεια έβαλες την Ιταλική που αναφέρει ο Οδηγος;Εγώ έβαλα την Ισπανική και μπορει να φταιει αυτο!Καποιος μου ειπε οτι επειδη δουλευω το τηλέφωνο χωρίς Sim δέν δουλεύει,to gps και μου φαίνεται κάπως παράξενο αυτο.Τι σχεση έχει η κάρτα sim και το gps;

Δεν ξέρω τι σχέση έχει η SIM με το GPS.

Αυτό που ξέρω είναι ότι στο θέμα του GPS τα πάει μια χαρά.

Στο θέμα της SIM όμως δε θα έλεγα το ίδιο...

Πολλές φορές χάνει το σήμα, (σαν να μην έχει SIM!!!)

Με μια επανεκκίνηση στρώνει αλλά είναι λίγο σπαστικό γιατί μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή ξανά και ουσιαστικά να μην έχει κινητό!

Ήθελα μάλιστα να γράψω γι' αυτό εδώ και είναι ευκαιρία τώρα.

Το κακό είναι ότι δε το χρησιμοποιώ εγώ και δεν είμαι σίγουρος για το τι φταίει και συμβαίνει αυτό.

Ο πατέρας μου δεν έχει καμία πρότερη εμπειρία από Android κινητά και του έχω δείξει κάποια βασικά πράγματα.

Τώρα αν τα κάνει θάλασσα μόνος του, τι να πω;

Αν συμβαίνει και σε άλλον όμως και έχει βρει τι φταίει, ας ενημερώσει εδώ.

Από Rom αν προσέξεις καλύτερα το link πιο πάνω, έχω βάλει την Γαλλική.

Απλά χρησιμοποίησα την Ιταλική για το FASTBOOT που έχει, (η Γαλλική δεν έχει FASTBOOT).

Peace... Love... Freedom...

Μπορει να με ενημερώσει κάποιος πως βάζω χειροκίνητη επιλογή δικτύου κινητής?

Πήγα στις ρυθμίσεις και είναι επιλεγμένη η αυτόματη και δεν μπορώ να το αλλάξω.

Υπάρχει κανένας που να πήρε το τηλέφωνο απο αμαζον να μας πει ποια εκδοση Flex σε 2.3.6 έτρεχε το τηλέφωνο;;

Παιδιά επειδή ενδιαφέρεται για το κινητό ένας φίλος, μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η τελευταία επίσημη έκδοση που φοράει; Έχει αναβαθμιστεί σε ics επίσημα ή παρέμεινε σε gingerbread;

Παιδιά επειδή ενδιαφέρεται για το κινητό ένας φίλος, μπορείτε να μου πείτε ποια είναι η τελευταία επίσημη έκδοση που φοράει; Έχει αναβαθμιστεί σε ics επίσημα ή παρέμεινε σε gingerbread;

Ε οχι και ics...

Ρε συ δε αξιζει το κινητο. το defy+ ειναι πολυ ανωτερο

Ε οχι και ics...

Ρε συ δε αξιζει το κινητο. το defy+ ειναι πολυ ανωτερο

Το ξέρω, αλλά το παιδί δεν διαθέτει περισσότερα χρήματα για κινητό. Μην κοιτάς εμάς τους καμένους :p

Το ξέρω, αλλά το παιδί δεν διαθέτει περισσότερα χρήματα για κινητό. Μην κοιτάς εμάς τους καμένους :p

Δεκτο, δεν λεω. απλα ακομα και σε αυτα τα χρηματα, καλυτερο ειναι το vodafone smart ας πουμε, παρα το μοτορολα. θα του βγαλει την πιστη. Κρινω απο το defy+ που χωρις καστομ ρομ μιλαμε, δεν παλευεται με τιποτα!!!

Ήθελε ανθεκτικό κινητό, γιατί δεν το προσέχει και έχει και μικρά παιδιά. Δεν ασχολείται, είναι το πρώτο του smartphone. Να φανταστείς το πήρε και του φαίνεται ότι ρολάρει άψογα.

Ήθελε ανθεκτικό κινητό, γιατί δεν το προσέχει και έχει και μικρά παιδιά. Δεν ασχολείται, είναι το πρώτο του smartphone. Να φανταστείς το πήρε και του φαίνεται ότι ρολάρει άψογα.

Πασο τοτε. αμα του αρεσει κιολας, ειναι μαγκας. οχι σαν εμας τους ανικανοποιητους :)

Το ρώτησα και παραπάνω αλλά δεν πήρα απάντηση:

Ας βοηθήσει κάποιος...

Το ρώτησα και παραπάνω αλλά δεν πήρα απάντηση:

Ας βοηθήσει κάποιος...

Το ίδιο το μενού του android (ασύρματο&δίκτυα) δεν σου δίνει επιλογή να διαλέξεις το δίκτυο που θες;

Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του