okapi Δημ. March 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2015 αιτησεις για Αγγλια ειναι καλα αυτην την περιοδο η εχουμε αργησει πολυ? Σε κάποια πανεπιστήμια οι αιτήσεις για μεταπτυχιακά τρέχουν μέχρι και το καλοκαίρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
armander Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Ψάχνομαι για μεταπτυχιακό στον τομέα της Πληροφορικής. Είδα ένα άρθρο για το Athens Tech College. Ξέρουμε καμία πληροφορία για αυτό;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
instructor Δημ. July 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2015 Είχα δει στο παρελθόν για bachelor στο συγκεκριμένο κολέγιο. Έχει πάρα πολλά προγράμματα που συνδυάζουν τεχνολογία, πληροφορική και επιχειρηματικότητα. Ξέρω πάντως πως ουσιαστικά είναι σαν να παίρνεις πτυχίο από το πανεπιστήμιο του Sheffield το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα της Βρετανίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brigan Δημ. July 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2015 Ψάχνομαι για μεταπτυχιακό στον τομέα της Πληροφορικής. Είδα ένα άρθρο για το Athens Tech College. Ξέρουμε καμία πληροφορία για αυτό;;; Είναι δημιούργημα του BCA και της Intracom μέσω του AIT. Έχει καλά προγράμματα πάντως εκεί αλλά λεπτομέρειες παραπάνω δεν γνωρίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
armander Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Είχα δει στο παρελθόν για bachelor στο συγκεκριμένο κολέγιο. Έχει πάρα πολλά προγράμματα που συνδυάζουν τεχνολογία, πληροφορική και επιχειρηματικότητα. Ξέρω πάντως πως ουσιαστικά είναι σαν να παίρνεις πτυχίο από το πανεπιστήμιο του Sheffield το οποίο είναι ένα από τα καλύτερα της Βρετανίας. Που μπορώ να βρω παραπάνω πληροφορίες πέραν του site;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
instructor Δημ. July 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2015 Που μπορώ να βρω παραπάνω πληροφορίες πέραν του site;;; Στείλε ένα mail στο programs@athtech.gr και θα σου πουν τα πάντα πάνω σε αυτό που σε ενδιαφέρει. Και εγώ έστειλα για να κάνω μεταπτυχιακό για τα applications. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanilla Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Καλύτερα να κάνεις μεταπτυχιακό έξω νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
instructor Δημ. July 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2015 Από αυτό παίρνεις πτυχίο από το πανεπιστήμιο του Sheffield οπότε είναι σαν να κάνεις μεταπτυχιακό στο εξωτερικό. Γλιτώνεις και τα accomodation fees... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Από αυτό παίρνεις πτυχίο από το πανεπιστήμιο του Sheffield οπότε είναι σαν να κάνεις μεταπτυχιακό στο εξωτερικό. Γλιτώνεις και τα accomodation fees... Τι αναγνωρισιμοτητα εχεις όμως παιδια; Γιατι υπαρχουν πολλες τετοιες σχολες που φυονται στην Ελλαδα, και οι σπουδαστες μετα μενουν με το χαρτι στο χερι! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
instructor Δημ. July 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2015 Τι αναγνωρισιμοτητα εχεις όμως παιδια; Γιατι υπαρχουν πολλες τετοιες σχολες που φυονται στην Ελλαδα, και οι σπουδαστες μετα μενουν με το χαρτι στο χερι! Είναι στην 11η θέση των Βρετανικών πανεπιστημίων και 69ο στο κόσμο από ότι λέει μέσα στο site του. Επομένως από μόνο του δίνει ένα κύρος ειδικά αν θες να εργαστείς στο μέλλον στο εξωτερικό. Εδώ ότι πτυχίο και να πάρεις δύσκολα βρίσκεις εργασία ή τουλάχιστον να ανταποκρίνεται ο μισθός σου στις γνώσεις σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. July 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2015 Είναι στην 11η θέση των Βρετανικών πανεπιστημίων και 69ο στο κόσμο από ότι λέει μέσα στο site του. Επομένως από μόνο του δίνει ένα κύρος ειδικά αν θες να εργαστείς στο μέλλον στο εξωτερικό. Εδώ ότι πτυχίο και να πάρεις δύσκολα βρίσκεις εργασία ή τουλάχιστον να ανταποκρίνεται ο μισθός σου στις γνώσεις σου. Δεκτό αυτό. Αλλά ειναι οντως σε συνεργασια το συγκεκριμενο πανεπιστημιο αυτο το ΙΕΚ που λες ή ειναι απλά διαφημιστικό τρικ οπως εχουν κανει κ πολλες αλλες παρομοιες σχολες με ταχα μου πανεπιστημια του εξωτερικου κ τελικά οσοι πηγαν πηραν το "χαρτί" στο χερι; Αυτο λεω! Στην ελλαδα τι παιζει κι οχι αν το Sheffield ειναι αναγνωρισμενο!!!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
instructor Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Δεκτό αυτό. Αλλά ειναι οντως σε συνεργασια το συγκεκριμενο πανεπιστημιο αυτο το ΙΕΚ που λες ή ειναι απλά διαφημιστικό τρικ οπως εχουν κανει κ πολλες αλλες παρομοιες σχολες με ταχα μου πανεπιστημια του εξωτερικου κ τελικά οσοι πηγαν πηραν το "χαρτί" στο χερι; Αυτο λεω! Στην ελλαδα τι παιζει κι οχι αν το Sheffield ειναι αναγνωρισμενο!!!! Άλλο ΙΕΚ και άλλο κολέγιο. Πάντως η αδερφή μου έχει πτυχίο από κολέγιο στις αθλητικές επιστήμες από το πανεπιστήμιο του Newcastle και αναγνωρίζεται κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
armander Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Ευχαριστώ φίλε έστειλα εκεί και μάλλον θα ξεκινήσω από τον Οκτώβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soyzana Δημ. September 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2015 Ξερτε καποιο καλο για πληροφορική και φτηνό καπως...?? Παράθεση Mobile User: iphone 5 16gb Tablet User: ipad mini retina 4g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christina_my Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Καλησπέρα και από εμένα. :) Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος σχετικά με τα εξ' αποστάσεως προγράμματα εξειδίκευσης του ΕΚΠΑ. Έχω μεταπτυχιακό πάνω στην ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων, αλλά επειδή η εταιρεία στην οποία είμαι ακουμπά αρκετά finance, σκεφτόμουν κάποιο πρόγραμμα όπως αυτό http://elearn.elke.uoa.gr/show_programs.php?catID=all&prID=116. Για MBA ούτε λόγος είναι πανάκριβο, αν και θα το ήθελα κάποια στιγμή :cry:, το ίδιο και για κάποιο δεύτερο γενικότερα μεταπτυχιακό. Έχει κανείς σχετική εμπειρία;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasGre Δημ. September 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2015 Έχουμε κάποιον από το φόρουμ ο οποίος να βρίσκεται στο KTH της Σουηδίας για M.Sc;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriskol Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Καλησπέρα και από εμένα. :) Θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρει κάποιος σχετικά με τα εξ' αποστάσεως προγράμματα εξειδίκευσης του ΕΚΠΑ. Έχω μεταπτυχιακό πάνω στην ασφάλεια πληροφοριακών συστημάτων, αλλά επειδή η εταιρεία στην οποία είμαι ακουμπά αρκετά finance, σκεφτόμουν κάποιο πρόγραμμα όπως αυτό http://elearn.elke.uoa.gr/show_programs.php?catID=all&prID=116. Για MBA ούτε λόγος είναι πανάκριβο, αν και θα το ήθελα κάποια στιγμή :cry:, το ίδιο και για κάποιο δεύτερο γενικότερα μεταπτυχιακό. Έχει κανείς σχετική εμπειρία;;;; Καλησπέρα, έχω ακούσει σχετικά με τα προγράμματα του ΕΚΠΑ ότι κάνουν καλή δουλειά όσον αφορά τις γνώσεις που αποκομίζεις. Φίλος μου είχε παρακολουθήσει το Sport management. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. October 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Επειδη αρχισα σιγα σιγα να ψαχνω για μεταπτυχιακο στα οικονομικα εξω και εχω επικεντρωθει στην Ολλανδια , θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο αντιστοιχο σαιτ με το daad.gr των γερμανικων πανεπηστημιων και γενικα αν ξερετε καποιο αλλο σαιτ που μπορει να βοηθησει. Αν εχετε να προτεινετε και πανεπηστημια ακομα καλυτερα ! Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 30, 2015 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2015 Επειδη αρχισα σιγα σιγα να ψαχνω για μεταπτυχιακο στα οικονομικα εξω και εχω επικεντρωθει στην Ολλανδια , θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο αντιστοιχο σαιτ με το daad.gr των γερμανικων πανεπηστημιων και γενικα αν ξερετε καποιο αλλο σαιτ που μπορει να βοηθησει. Αν εχετε να προτεινετε και πανεπηστημια ακομα καλυτερα ! Περί σπουδών στο εξωτερικό έχουμε ξεχωριστό θέμα και καλύτερα να απευθυνθείς εκεί... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=139535 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirdou Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Γεια σας.Σκεφτομαι να δωσω για μεταπτυχιακο εδω Ελλαδα.Το μεταπτυχιακο ζηταει b2 στα αγγλικα και εγω εχω toeic με σκορ μια-δυο ερωτησεις κατω απο lower.Δηλαδη για μια ερωτηση η δυο δεν ειναι σκορ επιπεδου lower.Πιστευετε οτι θα το δεκτουν η τσαμπα θα προσπαθησω και πρεπει να δωσω εξετασεις και για γλωσσα;Σημειωτεον οτι οι βαθμοι στα προπτυχιακα μαθηματα σε αυτο που με ενδιαφερει ειναι αριστοι.Αλλα με.προβληματιζει το θεμα της γλωσσας μιας και ουτε λεφτα ουτε χρονος για φροντιστηρια υπαρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pogd Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 Καλησπέρα σας. Είμαι φοιτητής στο τμήμα οικονομικής επιστήμης στο παπει και ενδιαφέρομαι για ένα μεταπτυχιακό όπως το οικονομικής θεωρίας του οπα. Ξέρει κανείς εκ πείρας τί προσόντα χρειάζονται, χωρίς μέσο βέβαια. Ακούγονται πολλά για τα ελληνικά μεταπτυχιακά προγράμματα, κι ελπίζω να μην πέσω σε τέτοιο τείχος. (Για σπουδές εξω τουλάχιστον προς το παρόν, ούτε λόγος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2017 Γνωριζει καποιος για το δανειο που δινει η κυβερνηση της Αγγλιας στους φοιτητες? Οι οροι ειναι τοσο απλοι ή εχει κιαλλα στα ψιλα γραμματα ? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. July 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2018 Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος κάποια πληροφορία, για το κάτωθι μεταπτυχιακό πρόγραμμα, του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνης): "Μηχανική Συγκολλήσεων και Μη Καταστροφικός Έλεγχος - MSc in Welding Engineering and Non Destructive Inspection". Ή κάποιος που να έχει σπουδάσει (σχετικά πρόσφατα) εκεί. Εάν τυχόν κάποιος γνωρίζει, θέλω να μάθω το ενδιαφέρον των υποψηφίων γιά το πρόγραμμα, ώστε να δω τις πιθανότητες μου, καθότι δεν έχω βρεί κάποια αναρτημένη λίστα με περσινούς επιτυχόντες. Και γενικά να μάθω την αυστηρότητα ή ελαστικότητα των κριτηρίων εισαγωγής, αλλά και εάν όντως βοηθά με το επίπεδο σπουδών στην κατάρτιση των φοιτητών. Το πρόγραμμα είναι επί πληρωμή (5,000) τα δίδακτρα, full time, με 25 άτομα εισακτέους. Καμιά γνώμη; Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts