lolosgiannis Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Καλησπερα παιδια :D Υπαρχει καποια ρυθμιση η οποια να αλλαζει την γλωσσα απο αγγλικα σε ελληνικα στην φωνιτικη αναζητηση?? Ή να μηλαω ελληνικα στα μηνυματα και να τα γραφει στα ελληνικα.. Ή καποιο προγραμα ισως..?? Ευχαριστω.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Και ναι το κινητό αυρό είναι στα 15 καλύτερα android σε διαχείριση μπαταρίας (και άρα αυτονομίας) και αυτό επιβεβαιώνεται και από εμας. (από κινητά το 2ο καλύτερο!). Το ξέραμε αλλά τώρα και με την βούλα.. http://www.insomnia.gr/uploads/7d7127309130621c3b91482b3f07086e.png Περισσότερα εδω Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosve Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 Να ρωτήσω τους κατόχουν τρία πράγματα: Αν καποιος θέλει να εγκαταστήσει πχ ολα τα angry birds χωράνε ή τα μεταφέρει στην sdcard? Από ram με λογική χρήση εφαρμογων υπάρχει πρόβλημα; Από αυτονομία κρατάει δυο μερες με κανονική χρήση (viber, τηλέφωνα, λιγο νετ κλπ); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
some1 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Καλησπερα, το κινητο πλεον το εχω σα δευτερο και απο εφαρμογες δεν εχει τιποτα μονο κατι φωτογραφιες, παρολα αυτα κολλαει αφανταστα τι μπορει να φταιει ρε παιδια; πως γινεται κινητα με 10-20 ευρω να αντεχουν χρονια και αυτα τα ρημαδια να σερνονται μετα απο καιρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. August 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2013 Καλησπερα, το κινητο πλεον το εχω σα δευτερο και απο εφαρμογες δεν εχει τιποτα μονο κατι φωτογραφιες, παρολα αυτα κολλαει αφανταστα τι μπορει να φταιει ρε παιδια; πως γινεται κινητα με 10-20 ευρω να αντεχουν χρονια και αυτα τα ρημαδια να σερνονται μετα απο καιρο; καντο μια εργοστασιακή επαναφορά (google it how) και δες αν έχεις θέμα με την SD ή/και sim. Κακή επαφή της sd ή ελαττωματική sd κάνει το κινητό να τρελαίνεται. Επίσης καποιες sim (ειδικά κάποιες cosmote) είναι γνωστές troublemakers (δοκίμασε μια άλλη). Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Παλαιοτερα μπορουσα να εναλλασω κυκλικα τις οθονες, τωρα δεν γινεται. Ποια ρυθμιση ειναι; Ευχαριστώ Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Παλαιοτερα μπορουσα να εναλλασω κυκλικα τις οθονες, τωρα δεν γινεται. Ποια ρυθμιση ειναι; Ευχαριστώ Το duos έχεις ή το απλό (ποσταρες και στα δύο threads)? To duos το κάνει από την πρώτη μέρα, το σκέτο pro (1 sim) το κάνει μετά από αναβάθμιση! Μήπως έκανες κανα hard reset και γύρισες σε παλιότερη έκδοση? Αν ναι (μάλλον αυτό έκανες ή έβαλες άλλη rom) ξανα κανε αναβάθμηση λογισμικού (νεότερο firmware) από την samsung! Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Το απλο εχω. Δεν βγαζει καμμια αναβαθμιση. Αλλα δεν το κανει. Πώς θα σιγουρευτω οτι εχω την τελευταια; Σε ποια εφαρμογη εχει αποθηκευμενη το Τιτανιουμ την ρυθμιση; Edited December 12, 2013 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) Ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση. Το απλο εχω. Δεν βγαζει καμμια αναβαθμιση. Αλλα δεν το κανει. Πώς θα σιγουρευτω οτι εχω την τελευταια; Σε ποια εφαρμογη εχει αποθηκευμενη το Τιτανιουμ την ρυθμιση; Το απλό (Y pro) το έχει η αδελφή μου (Εγώ το duos). Αρχικά δεν το έκανε κυκλικά ούτε σε αυτή ενώ σε μένα (στο y pro duos) το έκανε αππό την πρώτη μέρα. Είχαμε διαφορές και στην αρχική οθόνη αν θυμάμαι καλά. Κάποια στιγμή το έβαλα (το κινητό της αδελφής μου το απλό Y pro 1 sim) να κάνει update βρήκε καινούρια έκδοση και την εγκατάστησε. Από τότε οι οθόνες πήγαιναν κυκλικά όπως στο δικό μου (Υ pro Duos). Μήπως βγήκε πιο καινούρια που εσύ έβαλες και που το "χαλασε" και το γύρισε στην παλιά κατάσταση; Αλλά γιατί να το κανει αυτό η samy? :confused: Μήπως πήραξες την ROM έβαλες καμιά άλλη? Δεν το έχω το κινητό μπροστά μου να σου πω πια έκδοση τρέχει.. Έχεις να υποθέσω φτιαξει account στην samsung για να παίρνεις updates? Edited December 12, 2013 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Την 2.3.6 φοραει....αλλα το θεμα στα συγκεκριμενα κινητα ειναι οτι πρεπει με το καλημερα ροοτ αλλοιως δεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 (edited) μτχ το πηρα. Δεν εβγαζε διαθεσιμη ενημερωση. Εχει 2.3.6 κι ειναι ροοτ. Εχω γνωστο με το ιδιο που γυριζει το 1-2-1 παλι ροοτ με 2.3.6 Μηπως με το Τιτανιουμ μπορουμε να στειλουμε καποια δεδομενα απο το ενα στο αλλο; Ευχαριστω Edited December 13, 2013 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2013 Ποιες εφαρμογες μπορουνε να πανε στην ROM; Kαι ποιες μπορουμε να σβησουμε απο το κινητο ασφαλως υπαρχει καμμια λιστα; ________________________________________________ Πηγα να βαλω τον opera mobile στην ram και δεν ανοιγε. Τον απεγκατεστησα και τωρα δεν μπορει να εγκατασταθει ουτε στη RAM! Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2013 Ποιες εφαρμογες μπορουνε να πανε στην ROM; Kαι ποιες μπορουμε να σβησουμε απο το κινητο ασφαλως υπαρχει καμμια λιστα; ________________________________________________ Πηγα να βαλω τον opera mobile στην ram και δεν ανοιγε. Τον απεγκατεστησα και τωρα δεν μπορει να εγκατασταθει ουτε στη RAM! βρες το εργοστασιακό firmware και ξεκίνα από την αρχή θα έλεγα.. Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Ειναι root υπαρχει τροπος να βγει ο ηχος της φωτογραφικης; Ακουγεται στο αθορυβο. Ευχαριστω. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaplani Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Καλησπερα...Εχω το Y Pro και σκεφτομε να του περασω αλλο λογισμικο μπας και τρεχει καλιτερα...Εχει κανις να μου προτινει καπιο? Ας πουμε υπαρχει το Gelly Bean για αυτο το κινιτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. February 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2014 Mπαταρια μπορω να βρω πουθενα για το κινητο; απο Ελλαδα παντα.. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEL11 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) root επειδή το link για το αρχείο για το root στο 1o post φαίνεται να μη λειτουργεί (σε μένα τουλάχιστον) παραθέτω ένα άλλο το οποίο και χρησιμοποίησα επιτυχώς το βρήκα εδω: http://forum.gsmhosting.com/vbb/f453/samsung-galaxy-y-pro-gt-b5510-unlock-done-1446609/ και το αρχείο (update.zip) για download είναι: http://www.mediafire.com/download/lh45o4l9v9mb8n8/update.zip cwm (το δοκίμασα επιτυχώς για backup) το αρχείο για cwm recovery, από: http://www.androidworld.it/forum/samsung-galaxy-y-pro-b5510-194/%5Bcustom-rom%5D-roby293-custom-rom-v2-%5Bagg-v2-06-02-2013%5D-85899/ ή απευθείας για download: https://www.dropbox.com/s/j7cn1o57canafeu/CWM.zip στο link για το cwm έχει και μια custom rom : Roby293 σε 4.1.1 αλλά δεν την έχω δοκιμάσει και δεν γνωρίζω εαν έχει ελληνικά. ασχετο: λόγω της μικρής οθόνης, του ταιριάζουν πολύ launchers με windows phone 8 style, όπως ο Launcher 8 free (fake wp8) (δωρεαν από το playstore) Edited March 19, 2014 by DEL11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deltaplus Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Αυτο το αρχειο update for root κανει και για το b5512;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEL11 Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 δεν το γνωρίζω αν κάνει για b5512 αλλα είναι πολύ πιθανόν. Δεν νομίζω να πάθει κάτι αν το δοκιμάσεις και δεν κάνει-Και εγω δοκίμασα κάποια άλλα και απλώς μου έγραψε installation aborted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Τρέχει κανονικά YouTube τώρα; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Βρήκα το λευκό το μονοκαρτο. Έχω κι ένα μαύρο δικαρτο. Βασικά αυτά τα δύο θέματα να γινόταν ένα. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 (edited) Βρήκα το λευκό το μονοκαρτο. Έχω κι ένα μαύρο δικαρτο. Βασικά αυτά τα δύο θέματα να γινόταν ένα. συλλογή θα τα κάνεις; :p :lol: Τα κινητά δεν είναι τόσο ίδια όσο φαίνονται. Παρουσιάστηκαν με αρκετή διαφορά χρόνου. Έχουν διαφορετική μνήμη ram (το δίκαρτο περισσότερη 384 αντί 256mb το μονόκαρτο) και storage memory (512 vs 160 χωρίς να είναι όλα διαθέσημα), άλλη μπαταρία (το δίκαρτο μεγαλύτερη σε mAh και όγκο που δεν χωράει στο μονόκαρτο) και το δίκαρτο έχει και μπροστά κάμερα που δεν έχει το μονόκαρτο. Το δίκαρτο είναι πιο καλό από το μονόκαρτο (και λόγο μνήμης αλλά και σταθερότερου λογισμικού). Τα έχω δουλέψει και τα δύο :) σύγκριση των δύο σε specs Edited November 24, 2016 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Δεν ήξερα ότι έχουν τόσες διαφορές! Τα χρησιμοποιώ για δεύτερο τρίτα, έχουν σχετικά καλή αυτονομία. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 (edited) Τελικα κρατησα μονο το duos, περισσοτερα στο θεμα του. Edited December 1, 2016 by nikosxeng3 Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts