Jump to content

[ROM] PULSE ROM - 1.7 - [JKAY 13.6.4] Android 2.3.6 XWLΑ4 *22/2/12*

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Που βρισκεται αυτος ο jkay να παω να του μιλησω εγω.

Ενα τηλεφωνο του κατι.. :lol:

• Απαντήσεις 823
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Που βρισκεται αυτος ο jkay να παω να του μιλησω εγω.

Ενα τηλεφωνο του κατι.. :lol:

ΕΔΩ

Άντε πιέστε όλοι, μπας και αλλάξει γνώμη :D

Του εγραψα κατι μπακαλιστικο αλλα οκ τη δουλεια του την κανει. :p

Παιδια , την περασα ειναι αψογη. Μια ερωτηση θελω να κανω. Στη μπαρα εχει το ρομποτακι του android οταν κατεβει πληρως, μπορει να αφαιρεθει ? Ευχαριστω :)
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Είναι η πρώτη πραγματικά ΚΑΛΗ ICS έκδοση.

Αν αποφασίσει να την υποστηρίξει ο Jkay ϊσως και να το κάνω.Αλλά μέχρι στιγμής λέει ότι δε θα το κάνει...

Ξερεις τον σεβασμο μου απεναντι στο προσωπο σου.. (Και σε διαβαζω και στα επισημα firm..και οπου αλλου..)

Για να το λες εσυ,ετσι θα ειναι.. Δοκιμασες,αισθανθηκες,πειραματιστηκες και σιγουρα εχεις πειστει..

Δεν σε πειθουν τα post και τα heyyy man / Wowwww / lick my icerem εσενα...:)

Ειναι η καλυτερη απο ολες (4.0.4),οπως ακριβως το λες..

Παρ'ολα αυτα,εγω θα συμφωνησω με την Sony (απο τον Απριλη αλλα και πιο πισω αν το θελεις..) και τους επερχομενους υπολοιπους και εννοειται πως δεν θα προσπαθησω να βγαλω τρελους,ολους τους επιτελους ευτυχισμενους εκατομμυρια 4.0.4 Users.:lol:

Καθως εχω το δικαιωμα στο λαθος και θα οφειλω να ζητησω και συγνωμη,εφοσον το κανω 100% και αποδεδειγμενα.

Αλλα 100% δεν θα το κανω αυτην την φορα..:!:

Με Αγαπη και Απεριοριστο Σεβασμο :) / Το ξερεις το χιουμορ μου..!! Παω να δοκιμασω κανα firm..:p

Υ.Γ) Ο JK οποιος και να τον πιεσει,δεν αλλαζει αποψη.. Ειναι αγυριστο κεφαλι και δεν απαντα σε οποιον του γραφει και σε prive ακομα φαση.. Μιας και το παιζει ο επαγγελματιας και ο cowboy του χωριου μας..!! χα..χα..! (πολυ δικαιως.. διαφερειιιι...)

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30629176&postcount=3277

Y.Γ) Το "cleaning script" το θεωρεις απλα περιττο..? Η και τιποτα αλλο...?

(Μια δυο λεξεις,δεν θελω να σε κουρασω παραπανω.. Οταν και εαν μπορεσεις + προλαβεις,θα καταλαβω εγω..)

Αν δεν ρωτησω εσενα Master και Σεβασμιε Στραταρεεεε μου,να μου μαθει καποιος κατι και εμενα τον απεραντα ασχετο..

Ποιον να ρωτησω που δεν μου απαντουν..?

Φιλιααα πολλααα και σε ευχαριστω.. (Ι love this ... testing / game...!)

Edited by Milfas

Ξερεις τον σεβασμο μου απεναντι στο προσωπο σου.. (Και σε διαβαζω και στα επισημα firm..και οπου αλλου..)

Για να το λες εσυ,ετσι θα ειναι.. Δοκιμασες,αισθανθηκες,πειραματιστηκες και σιγουρα εχεις πειστει..

Δεν σε πειθουν τα post και τα heyyy man / Wowwww / lick my icerem εσενα...:)

Ειναι η καλυτερη απο ολες (4.0.4),οπως ακριβως το λες..

Παρ'ολα αυτα,εγω θα συμφωνησω με την Sony (απο τον Απριλη αλλα και πιο πισω αν το θελεις..) και τους επερχομενους υπολοιπους και εννοειται πως δεν θα προσπαθησω να βγαλω τρελους,ολους τους επιτελους ευτυχισμενους εκατομμυρια 4.0.4 Users.:lol:

Καθως εχω το δικαιωμα στο λαθος και θα οφειλω να ζητησω και συγνωμη,εφοσον το κανω 100% και αποδεδειγμενα.

Αλλα 100% δεν θα το κανω αυτην την φορα..:!:

Με Αγαπη και Απεριοριστο Σεβασμο :) / Το ξερεις το χιουμορ μου..!! Παω να δοκιμασω κανα firm..:p

Υ.Γ) Ο JK οποιος και να τον πιεσει,δεν αλλαζει αποψη.. Ειναι αγυριστο κεφαλι και δεν απαντα σε οποιον του γραφει και σε prive ακομα φαση.. Μιας και το παιζει ο επαγγελματιας και ο cowboy του χωριου μας..!! χα..χα..! (πολυ δικαιως.. διαφερειιιι...)

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=30629176&postcount=3277

Y.Γ) Το "cleaning script" το θεωρεις απλα περιττο..? Η και τιποτα αλλο...?

(Μια δυο λεξεις,δεν θελω να σε κουρασω παραπανω.. Οταν και εαν μπορεσεις + προλαβεις,θα καταλαβω εγω..)

Αν δεν ρωτησω εσενα Master και Σεβασμιε Στραταρεεεε μου,να μου μαθει καποιος κατι και εμενα τον απεραντα ασχετο..

Ποιον να ρωτησω που δεν μου απαντουν..?

Φιλιααα πολλααα και σε ευχαριστω.. (Ι love this ... testing / game...!)

Θα έχεις παρατηρήσει σίγουρα, ότι είμαι ο μοναδικός εδώ μέσα από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το ICS, που ήταν τόσο αρνητικός και δικαιώθηκα.Σύμφωνα με την ίδια τη Google και παρά το όλο σπρώξιμο του 4, το ποσοστό του φτάνει το 10%...

Τέλοσπάντων το 4.0.4 είναι αρκετά καλό.

Ο Jkay δεν είναι αγύριστο κεφάλι και πλέον έχει να κάνει με ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ, όχι με οπαδούς.

Έχει αλλάξει κι άλλες φορές γνώμη κι ελπίζω να γίνει και τώρα.

Έχω συνηθίσει το κινητό μου με την εφαρμογή του, που δε μπορώ να κάνω χωρίς αυτήν :happy:

Το άλλο το super-duper-master-yoda-chuckΝnorris-kernel cleaning script, είναι μία φούσκα!

Κάνει 3 πράγματα συγκεκριμένα.

1. Σβήνει την cache

2. Σβήνει την dalvik cache

(αυτά τα 2 wipes τα κάνουμε και μόνοι μας μας μέσα από το recovery.....)

και

3. Σβήνει ΤΥΧΟΝ tweaks που μπορεί να του έχουμε περάσει στο φάκελλο init.d

(που ακόμα και να έχουμε περάσει κανένα super ultra wow script μπορούμε απλά με τον file explorer να σβήσουμε το αρχείο)

Κι ακόμα κι αυτό δε το κάνει καλά, γιατί ψάχνει συγκεκριμένα ονόματα αρχείων.Αν εγώ δηλαδή έχω μετονομάσει το script, δε θα το βρει να το σβήσει!!! Και πόσοι έχουν περάσει τέτοια scripts;

ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ

Edited by StratosGR

Αν και δεν περίμενα να υπάρξει καλύτερη εναλλακτική από την Omega 10.4 (2.3.6), πλέον με την Pulse 1.7 είμαι ακόμη πιο ευχαριστημένος :happy:

Μήπως υπάρχει κάποιο mod για να ανάβει πιο γρήγορα η οθόνη πατώντας το κεντρικό πλήκτρο ή το δεξί on/lock?

Αν και δεν περίμενα να υπάρξει καλύτερη εναλλακτική από την Omega 10.4 (2.3.6), πλέον με την Pulse 1.7 είμαι ακόμη πιο ευχαριστημένος :happy:

Μήπως υπάρχει κάποιο mod για να ανάβει πιο γρήγορα η οθόνη πατώντας το κεντρικό πλήκτρο ή το δεξί on/lock?

Πατώντας το home button πάντα υπάρχει μια ελαφριά καθυστέρηση να λειτουργήσει, γιατί περιμένει το σύστημα μήπως το πατήσεις 2 φορές για να ανοίξει η φωνητική λειτουργία.Άρα είναι φυσιολογικό.

Αν όμως δε σε ενδιαφέρει η φωνητική λειτουργία (σιγά τα ωά δηλαδή....), μπορείς να το απενεργοποιήσεις (το διπλό κλικ) μέσα από το deluxe settings και θα δεις διαφορά.

Πατώντας το home button πάντα υπάρχει μια ελαφριά καθυστέρηση να λειτουργήσει, γιατί περιμένει το σύστημα μήπως το πατήσεις 2 φορές για να ανοίξει η φωνητική λειτουργία.Άρα είναι φυσιολογικό.

Αν όμως δε σε ενδιαφέρει η φωνητική λειτουργία (σιγά τα ωά δηλαδή....), μπορείς να το απενεργοποιήσεις (το διπλό κλικ) μέσα από το deluxe settings και θα δεις διαφορά.

λογικά στο πεδίο home button double click πρέπει να τα έχω όλα disabled έτσι?

λογικά στο πεδίο home button double click πρέπει να τα έχω όλα disabled έτσι?

Ε μάλλον :D

Καλησπέρα παιδιά,

Να κάνω και εγώ μια γρήγορη ερώτηση; Είμαι αυτή τη στιγμή με την Ressurection Remix 3.0.5 JB ROM.

Για να περάσω την Pulse πρέπει να πάω μέσω ODIN ή μπορώ να την flashάρω από πάνω;

Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα παιδιά,

Να κάνω και εγώ μια γρήγορη ερώτηση; Είμαι αυτή τη στιγμή με την Ressurection Remix 3.0.5 JB ROM.

Για να περάσω την Pulse πρέπει να πάω μέσω ODIN ή μπορώ να την flashάρω από πάνω;

Ευχαριστώ πολύ

Βάλτην από πάνω και κάνε τα 3 wipes και θα είσαι οκ.

Αν για οποιοδήποτε λόγο σου κάνει κόλπα, τότε βάλε μια gb μέσω Odin πρώτα και τα υπόλοιπα προφανώς τα ξέρεις :)

Αν και δεν ηθελα πισωγυρισμα,μου αρεσαν καποια καλουδια απο το παγωτο,τελικα τα ζυγισα και προτιμησα σταθεροτητα και ταχυτητα.Προτιμησα αυτη τη ρομ γιατι διαβαζω τα καλυτερα.

Επιβεβαιωνω κι εγω πως αν ερθει καποιος εδω απο ICS και κανει το πισωγυρισμα το titanium backup δεν επαναφερει τις εφαρμογες και κολλαει.

Επισης γραφει στο 1ο ποστ πως ειναι ενσωματωμενο στην 1.7 εκδοση ο κερνελ CF-Root,το Adfree και καποια εφαρμογη για να φτιαχνει το κλειδωμα του GPS.Εγω γιατι δεν τα βλεπω;Που ειναι το Adfree και το Gps fix;Δεν θα επρεπε να τις βλεπω αυτες τις 2 εφαρμογες;

Αν θελω να βαλω speedmod kernel ποια εκδοση να βαλω;

Αν και δεν ηθελα πισωγυρισμα,μου αρεσαν καποια καλουδια απο το παγωτο,τελικα τα ζυγισα και προτιμησα σταθεροτητα και ταχυτητα.Προτιμησα αυτη τη ρομ γιατι διαβαζω τα καλυτερα.

Επιβεβαιωνω κι εγω πως αν ερθει καποιος εδω απο ICS και κανει το πισωγυρισμα το titanium backup δεν επαναφερει τις εφαρμογες και κολλαει.

Επισης γραφει στο 1ο ποστ πως ειναι ενσωματωμενο στην 1.7 εκδοση ο κερνελ CF-Root,το Adfree και καποια εφαρμογη για να φτιαχνει το κλειδωμα του GPS.Εγω γιατι δεν τα βλεπω;Που ειναι το Adfree και το Gps fix;Δεν θα επρεπε να τις βλεπω αυτες τις 2 εφαρμογες;

Δοκίμασε πρώτα να τις βάλεις χωρίς δεδομένα.Αν πάλι δε μπαίνουν δοκίμασε μία μία.Ίσως κάποιες εφαρμογές είναι μόνο για ICS.

Αν και δεν είναι γενικώς σωστό, backup που πήραμε σε άλλο λειτουργικό, να το μεταφέρουμε.

Τι εννοείς δε βλέπεις τον kernel; :confused:

To adfree είναι εφαρμογή που είναι προεγκατεστημένη.Ελπίζω να μην έσβησες τίποτα apk , πριν εγκαταστήσεις τη ρομ.

Έτσι κι αλλιώς είναι free εφαρμογή από το μάρκετ.

Το "fix" δεν είναι εφαρμογή.Είναι οι σωστοί servers που πρέπει να έχει το τηλέφωνο μας για Ελλάδα.

Όταν το αγοράζεις έχει τους servers για Αμερική.

Για speedmod βάζεις την τελευταία για gb.

Δοκίμασε όμως πρώτα το τηλέφωνο σου όπως είναι και άσε τους kernels :)

Οχι δεν εσβησα τιποτα.

Εχω μια εντυπωση πως εκει που γραφει για τον κερνελ λεει τα ιδια οπως στον στοκ κερνελ.

Το adfree δεν το βλεπω στο συρταρι των εφαρμογων αλλα οκ το κατεβαζω δεν εγινε τιποτα.

Οκ δεν πειραζω τιποτα για την ωρα,ισως να μην χρειαστει κιολας.

Η αληθεια ειναι οτι μου φαινεται καπως που γυρισα σε GB αλλα ισως με την χρηση και την ταχυτητα της,την συμπαθησω.

Edit:Το titanium backup οχι ουτε χωρις δικτυο δουλευει,ουτε μια μια τις εφαρμογες.Μενει στο 0%.

Edited by panosfx

Εδώ και πολύ καιρό δεν κάνω restore με το titanium, απλώς βλέπω με το titanium ποιες εφαρμογές είχα και τις εγκαθιστώ με το pc από το play.

Γιώργος

iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2

http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό)

Βασικα ψεματα.Το titanium backup ενω μενει οντως στο 0%,στην πραγματικοτητα τις εγκαθιστα.Παραξενο...

Οχι δεν εσβησα τιποτα.

Εχω μια εντυπωση πως εκει που γραφει για τον κερνελ λεει τα ιδια οπως στον στοκ κερνελ.

Το adfree δεν το βλεπω στο συρταρι των εφαρμογων αλλα οκ το κατεβαζω δεν εγινε τιποτα.

Οκ δεν πειραζω τιποτα για την ωρα,ισως να μην χρειαστει κιολας.

Η αληθεια ειναι οτι μου φαινεται καπως που γυρισα σε GB αλλα ισως με την χρηση και την ταχυτητα της,την συμπαθησω.

Φυσικά τα ίδια λέει.Ο CF είναι στην ουσία ο μαμά rooted και με CWM

Δοκίμασε να βάλεις και ένα ICS theme από το XDA και θα ησυχάσεις :D

Εδώ και πολύ καιρό δεν κάνω restore με το titanium, απλώς βλέπω με το titanium ποιες εφαρμογές είχα και τις εγκαθιστώ με το pc από το play.

Βασικα ψεματα.Το titanium backup ενω μενει οντως στο 0%,στην πραγματικοτητα τις εγκαθιστα.Παραξενο...

Το πιο σωστό είναι να έχουμε ξεχωριστό backup για ICS και GB για να μη μπλέκουμε :)

Το αν μένει στο 0% αλλά τις βάζει, είναι μάλλον πρόβλημα του titanium

Το πιο σωστό είναι να έχουμε ξεχωριστό backup για ICS και GB για να μη μπλέκουμε :)

Το αν μένει στο 0% αλλά τις βάζει, είναι μάλλον πρόβλημα του titanium

αυτά ακριβώς μου έκανε και μένα...μάλλον οι τελευταίες εκδόσεις του titanium δημιουργούν προβλήματα με gb καθώς έβαλα και προγενέστερες εκδόσεις (1-2 προτελευταίες) και έκανε τα ίδια. Το καλύτερο είναι αυτό που λες και κατέβασμα από την αρχή από το play

Πραγματικά είναι μια από τις πιο γρήγορες ROM που δω περάσει. Το εκπληκτικό δε είναι πως με 1 ώρα και κάτι οθόνη, 1:30 ώρα ομιλία, wifi και Bluetooth ανοιχτά όλη μέρα, είμαι στο 45% μπαταρία. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΌ

Το μόνο που με χαλάει είναι που δεν μπορώ να πειράξω τα dpi settings.

Έχει κανείς να προτείνει κάνα θέμα της προκόπης και, υπάρχει η δυνατότητα να κάνει call recording;

Ευχαριστώ πολύ!

Edited by Tepes4

Πραγματικά είναι μια από τις πιο γρήγορες ROM που δω περάσει. Το εκπληκτικό δε είναι πως με 1 ώρα και κάτι οθόνη, 1:30 ώρα ομιλία, wifi και Bluetooth ανοιχτά όλη μέρα, είμαι στο 45% μπαταρία. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΌ

Το μόνο που με χαλάει είναι που δεν μπορώ να πειράξω τα dpi settings.

Έχει κανείς να προτείνει κάνα θέμα της προκόπης και, υπάρχει η δυνατότητα να κάνει call recording;

Ευχαριστώ πολύ!

Ένα θέμα που βρήκα πρόχειρο (είναι και το πιο γνωστό), είναι το ICS Domination του Vertumus.

https://sites.google.com/site/vertumusworld/downloads/Themes/Ice-Cream-Sandwich-Domination

Για Call recording χρησιμοποιώ αυτό:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder

Dpi changers:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.innodroid.dpichanger&feature=search_result

https://play.google.com/store/apps/details?id=lv.n3o.lcddensity&feature=related_apps

Edited by StratosGR

Στο 75% μπαταρία με 10Ω:45Λ χρήση και:

50% κλήσεις

18% ανοιχτή οθόνη

10% Sygic-GPS

(τα άλλα κατά τα γνωστά μονοψήφια).

Νομίζω τα πάει εξαιρετικά στην αυτονομία, ακόμα καλύτερα και από την Omega 10.4 :D

*να ρωτήσω κάτι: Το τι είδους φορτιστή θα χρησιμοποιήσουμε έχει συνέπειες στην καμπύλη της αυτονομίας; Δηλαδή με τους ταχυφορτιστές το κινητό φορτίζει πιο γρήγορα αλλά και χάνει πιο γρήγορα την αυτονομία του; Χθες βράδυ το φόρτισα με το μαμά σύστημα Data καλώδιο + φορτιστή...

Στο 75% μπαταρία με 10Ω:45Λ χρήση και:

50% κλήσεις

18% ανοιχτή οθόνη

10% Sygic-GPS

(τα άλλα κατά τα γνωστά μονοψήφια).

Νομίζω τα πάει εξαιρετικά στην αυτονομία, ακόμα καλύτερα και από την Omega 10.4 :D

*να ρωτήσω κάτι: Το τι είδους φορτιστή θα χρησιμοποιήσουμε έχει συνέπειες στην καμπύλη της αυτονομίας; Δηλαδή με τους ταχυφορτιστές το κινητό φορτίζει πιο γρήγορα αλλά και χάνει πιο γρήγορα την αυτονομία του; Χθες βράδυ το φόρτισα με το μαμά σύστημα Data καλώδιο + φορτιστή...

Δεν έχει.Ξέχνα ότι ήξερες αν ήξερες σχετικά με τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου λειτουργούν διαφορετικά και δε μας νοιάζει η ταχύτητα φόρτισης (εκτός αν υπερθερμαίνονται).

Περισσότερη σημασία έχει το να έχεις τη συσκευή κλειστή κατά τη διάρκεια της φόρτισης, γιατί "στρεσάρεται" η μπαταρία.

Φυσικά κανείς δε το κάνει :happy:

Δεν έχει.Ξέχνα ότι ήξερες αν ήξερες σχετικά με τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου λειτουργούν διαφορετικά και δε μας νοιάζει η ταχύτητα φόρτισης (εκτός αν υπερθερμαίνονται).

Περισσότερη σημασία έχει το να έχεις τη συσκευή κλειστή κατά τη διάρκεια της φόρτισης, γιατί "στρεσάρεται" η μπαταρία.

Φυσικά κανείς δε το κάνει :happy:

Εγώ το κάνω! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν είναι έτσι, τότε το καλύτερο είναι να την φορτίζεις με εξωτερικό φορτιστή και να μην χρειάζεται να έχεις και το τηλεφωνο κλειστό