Jump to content

[ROM] PULSE ROM - 1.7 - [JKAY 13.6.4] Android 2.3.6 XWLΑ4 *22/2/12*

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα στρατο να σε ρωτησω κατι με αυτην την εκδοση υπαρχει το προβλημα με την καμερα (το ροζ) σε λευκες φωτο που βγαζουμε ετσι?

στρατο μπορουμε να προσθεσουμε σε αυτο το jk deluxe 5 εικονιδια οπως ειχαμε στην pulse 1.5?

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 823
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ναι την 1.5 εχω οκ ευχαριστω

στρατο το εκανα και μολις μπαινω στο deluxe settings μου βγαζει διακοπη τησ εφαρμογης (com.android.systemui)

Κάνε καθαρισμό δεδομένων και είναι οκ.

καλησπερα στρατο να σε ρωτησω κατι με αυτην την εκδοση υπαρχει το προβλημα με την καμερα (το ροζ) σε λευκες φωτο που βγαζουμε ετσι?

στρατο μπορουμε να προσθεσουμε σε αυτο το jk deluxe 5 εικονιδια οπως ειχαμε στην pulse 1.5?

Εγώ δεν έχω πρόβλημα με το ροζ.Από την άλλη δε φοράνε όλα τα S2 την ίδια κάμερα.

Αν εννοείς 5 εικονίδια στο μενού και στο dock κάτω, δεν έχει σχέση με το jk deluxe.Είναι τροποποιημένος launcher.

Κατέβασε τον από ΕΔΩ

• 2 weeks later...

Γεια σας παιδια και απο μενα ,

Εχω εκδοση 2.3.6 ΧΧΚΙ4 με κερνελ ΧWKK5

Pulse 1.5 και jkey v13.5.0

Εχω παρατηρησει αυτο που ειπε και ο φιλος πιο πανω ? Μ χρηση wifi kai market τρωω ενα reboot την μερα σιγουρα , Αν εχω μονο το wifi δεν τρωω reboot . Μονο με χρηση wifi kai market ταυτοχρονα .

Eπισης πολλες εφαρμογες που κατεβαζω μετα το reboot ,ειτε δεν υπαρχουν σαν συντομευσεις , ειτε οταν τις ανοιγω βγαζει σφαλμα.

Χρησιμοποιουσα τον GO LAUNCHER .

Θεωρω οτι χρειαζομαι μια αναβαθμισουλα σαν ασχετος στις custom ΡΟΜΣ . Τι μου προτεινετε ? να αλλαξω κερνελ? να αλλαξω την ΡΟΜ ?

Και πειτε μου σας παρακαλω συνοπτικα αν μπορειτε , πως γινονται οι αναβαθμισεις της Pulse ? και πως το jkey?

ps. Να ρωτησω , την PULSE 1.7 μπορω να την βαλω με τον κερνελ και το μοντεμ που εχω ? η θελουν αλλαγη ?

Edited by loretzos

Εχω παρατηρησει αυτο που ειπε και ο φιλος πιο πανω ? Μ χρηση wifi kai market τρωω ενα reboot την μερα σιγουρα , Αν εχω μονο το wifi δεν τρωω reboot . Μονο με χρηση wifi kai market ταυτοχρονα .

Καθώς εγώ ήμουνα που είχα το πρόβλημα αυτό με το reboot, θα σου πω τι έκανα.

Έκανα ένα full wipe, έβγαλα όλα τα περιττά apk μέσα από το zip της 1.7 πριν την εγκαταστήσω, αντικατέστησα το Modem με αυτό που είχε η 1.3 (καθώς έπιανε καλύτερα με vodafone) και χωρίς άλλα tweaks την έκανα install και ...... πάπαλα το reboot :)

Αν θες μπορώ να σου ανεβάσω την 1.7, με αυτά που αφαίρεσα και με το Modem που πρόσθεσα.

Τώρα έχω την έκδοση που χρειαζόμουνα πάντα. Εξαιρετική μπαταρία, 0 reboots, γρήγορη ελαφριά και απλή. Έτσι έχω και τον latest kernel και το latest jkay. Αυτά :)

Μπορεί να έφταιγε το προηγούμενο jkay, μπορεί να έφταιγε ο τροποποιημένος launcher... Ποιός ξέρει... πάντως τώρα είναι οκ

-----------------------------

LG G4

Γεια σας παιδια και απο μενα ,

Εχω εκδοση 2.3.6 ΧΧΚΙ4 με κερνελ ΧWKK5

Pulse 1.5 και jkey v13.5.0

Eπισης πολλες εφαρμογες που κατεβαζω μετα το reboot ,ειτε δεν υπαρχουν σαν συντομευσεις , ειτε οταν τις ανοιγω βγαζει σφαλμα.

Χρησιμοποιουσα τον GO LAUNCHER .

Θεωρω οτι χρειαζομαι μια αναβαθμισουλα σαν ασχετος στις custom ΡΟΜΣ . Τι μου προτεινετε ? να αλλαξω κερνελ? να αλλαξω την ΡΟΜ ?

Και πειτε μου σας παρακαλω συνοπτικα αν μπορειτε , πως γινονται οι αναβαθμισεις της Pulse ? και πως το jkey?

ps. Να ρωτησω , την PULSE 1.7 μπορω να την βαλω με τον κερνελ και το μοντεμ που εχω ? η θελουν αλλαγη ?

Το jkay σε κάθε περίπτωση είναι ενσωματωμένο στη ρομ και δε χρειάζεται να κάνεις τίποτα, εκτός βέβαια αν θες να αλλάξεις τα εικονίδια του.

Μπορείς να την βάλεις και από πάνω κάνοντας τα 2 από τα 3 wipe (όχι το factory reset).

Αν σου παρουσιαστούν προβλήματα μετά την εγκατάσταση, τότε αναγκαστικά κάνεις και το factory reset.

Όλες οι καινούριες εκδόσεις έτσι περνιούνται, εκτός αν υπάρχει κάποια μεγάλη αλλαγή και είναι απαραίτητο το factory reset.

Καθώς εγώ ήμουνα που είχα το πρόβλημα αυτό με το reboot, θα σου πω τι έκανα.

Έκανα ένα full wipe, έβγαλα όλα τα περιττά apk μέσα από το zip της 1.7 πριν την εγκαταστήσω, αντικατέστησα το Modem με αυτό που είχε η 1.3 (καθώς έπιανε καλύτερα με vodafone) και χωρίς άλλα tweaks την έκανα install και ...... πάπαλα το reboot :)

Αν θες μπορώ να σου ανεβάσω την 1.7, με αυτά που αφαίρεσα και με το Modem που πρόσθεσα.

Τώρα έχω την έκδοση που χρειαζόμουνα πάντα. Εξαιρετική μπαταρία, 0 reboots, γρήγορη ελαφριά και απλή. Έτσι έχω και τον latest kernel και το latest jkay. Αυτά :)

Μπορεί να έφταιγε το προηγούμενο jkay, μπορεί να έφταιγε ο τροποποιημένος launcher... Ποιός ξέρει... πάντως τώρα είναι οκ

Αν όντως είναι εστιασμένο σε wifi+market το πρόβλημα, περισσότερο μου μοιάζει σαν κάποιο bug του jkay.

Καλό και άγιο το deluxe settings, αλλά κι αυτό δεν είναι τέλειο :)

Αν όντως είναι εστιασμένο σε wifi+market το πρόβλημα, περισσότερο μου μοιάζει σαν κάποιο bug του jkay.

Καλό και άγιο το deluxe settings, αλλά κι αυτό δεν είναι τέλειο :)

Μπορεί να ήταν του jkay, μπορεί του τροποποιημένου launcher... Ποιός ξέρει... πάντως τώρα δεν συμβαίνει

LG G4

Μπορεί να ήταν του jkay, μπορεί του τροποποιημένου launcher... Ποιός ξέρει... πάντως τώρα δεν συμβαίνει

Αν παρατήρησες ο loretzos χρησιμοποιούσε GO LAUNCHER ;)

Πρέπει να εμφανιζόταν όμως μόνο σε συγκεκριμένες συσκευές αυτό το bug, αλλιώς θα είχε γίνει χαμός.

Ποιος δε χρησιμοποιεί wifi+market :)

Εγώ π.χ. καθημερινά χωρίς κανένα πρόβλημα :)

Το γεγονος το οποιο εγκαταστουσα μερικες εφαρμογες , τις ετρεχε κανονικα και μετα δεν υπηρχαν σαν συντομευσεις η εβγαζε σφαλμα πως το ερμηνευετε?

Φιλε μου θα σου ημουν ευγνωμων αν ανεβαζες την 1.7 οπως την εκανες απλη και λειτουργικη.

ΥΓ. Πρεπει να αλλαξω κερνελ και μοντεμ ωστε να περασω την 1.7?Γενικα τι πιστευετε ποιος ειναι ο καλυτερος συνδυασμος ? οσον αφορα κερνελ μοντεμ και pulse?

Edited by loretzos

Το γεγονος το οποιο εγκαταστουσα μερικες εφαρμογες , τις ετρεχε κανονικα και μετα δεν υπηρχαν σαν συντομευσεις η εβγαζε σφαλμα πως το ερμηνευετε?

Φιλε μου θα σου ημουν ευγνωμων αν ανεβαζες την 1.7 οπως την εκανες απλη και λειτουργικη.

ΥΓ. Πρεπει να αλλαξω κερνελ και μοντεμ ωστε να περασω την 1.7?Γενικα τι πιστευετε ποιος ειναι ο καλυτερος συνδυασμος ? οσον αφορα κερνελ μοντεμ και pulse?

Απλή και λειτουργική ήταν έτσι κι αλλιώς η Pulse, απλά την έκανα λίγο πιο ελαφριά. Τώρα αν κάτι λείπει, το βάζεις μετά.

Το βράδυ θα στην ανεβάσω, αν δεν έχει αντίρρηση και ο Στράτος.

Αφαίρεσα περιττά apk, το bootanimation και έβαλα το Modem XXKI4 που λειτουργεί καλύτερα στην συσκευή μου με vodafone και είναι πιο αξιόπιστο.

Τέλος, πριν την βάλεις, κάνε full wipe και ένα full overwrite format της SD σου με το SDFormatter

LG G4

Stelstel την εβαλα , εκανα wipe , αλλα δεν εκανα overwrite format sthn sd . Υπαρχει προβλημα? Παντως δουλευει κανονικα , χωρις να εχει χαθει ουτε μια εφαρμογη ,

Στρατο δεν υπαρχει η εφαρμογη angry gps , μηπως εχω κανει καποιο λαθος .

Παντως το τηλεφωνο αυτη τη στιγμη λεει

2.3.6 με φασμα ΧΧΚL1 κερνελ LA4 , kai pulse 1.7

Απλή και λειτουργική ήταν έτσι κι αλλιώς η Pulse, απλά την έκανα λίγο πιο ελαφριά. Τώρα αν κάτι λείπει, το βάζεις μετά.

Αφαίρεσα περιττά apk, το bootanimation και έβαλα το Modem XXKI4 που λειτουργεί καλύτερα στην συσκευή μου με vodafone και είναι πιο αξιόπιστο.

Τέλος, πριν την βάλεις, κάνε full wipe και ένα full overwrite format της SD σου με το SDFormatter

φιλε μπορεις να στειλεις το link με pm να την περασω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

φιλε μπορεις να στειλεις το link με pm να την περασω?

Φίλε μου θα σου πρότεινα να βάλεις την 1.7 κανονικά.Κάτι που ο STELSTEL θεωρεί περιτό για εκείνον, εσένα να μη σου είναι.

Μετά ότι νομίζεις το σβήνεις και μόνος σου.

Καμία αντίρηση με την ένσταση που που απάντησα στον adomax.Επιλογή του από εκεί και πέρα :)

παντως οσες rom και να δοκιμασω παλι στην pulse γυρναω :p

+1 ακομη δεν βρηκα καποια ανταξια της (σε μπαταρια) αλλα μπορει να ειναι που οσες δοκιμαζω τωρα ειναι παγωτα

Edited by valentinosael
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Καλησπερα σε ολους, εδω και 2 μηνες εχω βαλει την pulse 1.5 ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Εχθες ειδα οτι βγηκε η επισημη ICS στα κινητα μας και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να βγει και custom pulse ICS ? αν ειναι να περιμενω αλλιως να γινω unroot και να περασω την επισημη. Ευχαριστω καλο βραδυ

Καλησπερα σε ολους, εδω και 2 μηνες εχω βαλει την pulse 1.5 ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Εχθες ειδα οτι βγηκε η επισημη ICS στα κινητα μας και θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να βγει και custom pulse ICS ? αν ειναι να περιμενω αλλιως να γινω unroot και να περασω την επισημη. Ευχαριστω καλο βραδυ

Όσο θεωρώ ότι η gingerbread είναι καλύτερη από το ICS, δε πρόκειται να βγάλω ICS.Αν βελτιωθεί κι άλλο, βεβαίως.

Προς το παρόν έχει δρόμο ακόμα.

Όσο θεωρώ ότι η gingerbread είναι καλύτερη από το ICS, δε πρόκειται να βγάλω ICS.Αν βελτιωθεί κι άλλο, βεβαίως.

Προς το παρόν έχει δρόμο ακόμα.

οκ σε ευχαριστω, επομένως θα περιμένω όταν την βγαλείς.

• 2 weeks later...

Καλημέρα, είμαι στην 1.7 και θα ήθελα να ξαναπεράσω την εργοστασιακή ROM, που μπορώ να τη βρώ??

Η 1.7 είναι άψογη αλλά μάλλον πάει για πούλημα!

iPhone 5 iPad Air BB Q10

Καλημέρα, είμαι στην 1.7 και θα ήθελα να ξαναπεράσω την εργοστασιακή ROM, που μπορώ να τη βρώ??

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1618284

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακόμα δεν ανακοινώθηκε το ΙΙΙ και αρχίσαμε τα πουλήματα :)

Σωστότατα :cool:

καλησπερα εχω την pulse 1.5 και θελς να εγκαταστησω το sosial hub το κατεβαζω το περναω στην sd card κανω clockwork recovery βρισκω το zip αρχειο και το κανω install. οταν ανοιγω ομως το κινητο δεν βρισκω πουθενα την εφαρμογη...... τι κανω λαθος?

καλησπερα εχω την pulse 1.5 και θελς να εγκαταστησω το sosial hub το κατεβαζω το περναω στην sd card κανω clockwork recovery βρισκω το zip αρχειο και το κανω install. οταν ανοιγω ομως το κινητο δεν βρισκω πουθενα την εφαρμογη...... τι κανω λαθος?

Τίποτα δε κάνεις λάθος.Έχω παρατηρήσει ότι αρκετές φορές το social hub, θέλει 2-3 εγκαταστάσεις καπάκι για να το αναγνωρίσει.

Το κάνεις εγκατάσταση και όταν σου λέει ότι τελείωσε, μη κάνεις reboot.

Ξανακάντο εγκατάσταση πάλι και μετά reboot.

Τίποτα δε κάνεις λάθος.Έχω παρατηρήσει ότι αρκετές φορές το social hub, θέλει 2-3 εγκαταστάσεις καπάκι για να το αναγνωρίσει.

Το κάνεις εγκατάσταση και όταν σου λέει ότι τελείωσε, μη κάνεις reboot.

Ξανακάντο εγκατάσταση πάλι και μετά reboot.

ΟΚ θα το δοκιμασω, σε ευχαριστω, οκ το έκανα

Edited by giannismal

Καλησπέρα, προσπαθώ να περάσω την εργοστασιακή rom που μου έδωσε πιο πάνω ο adomax αλλά μου βγάζει aborted όταν πάω να την περάσω από την sd card?
iPhone 5 iPad Air BB Q10

Καλησπέρα, προσπαθώ να περάσω την εργοστασιακή rom που μου έδωσε πιο πάνω ο adomax αλλά μου βγάζει aborted όταν πάω να την περάσω από την sd card?

H εργοστασιακή μπαίνει με Odin

Με το ίδιο πρόγραμμα που το έκανες cf-root.Εκεί βάζεις τη ρομ που κατέβασες (στη θέση PDA)

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων