GIANNAKIS75 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 φιλε μου θα παρω αυριο το κινητο μεταχειρο απο ενα παιδι και θελω να βαλω αυτην την εκδοση ποθ λεσ στην αρχη της αυτο το firmware Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 φιλε μου θα παρω αυριο το κινητο μεταχειρο απο ενα παιδι και θελω να βαλω αυτην την εκδοση ποθ λεσ στην αρχη της αυτο το firmware Θες την μαμά XWLA4 ή την Pulse; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 δεν βαζουμε πρωτα την μαμα και μετα την pulse? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 δεν βαζουμε πρωτα την μαμα και μετα την pulse? Όχι απαραίτητα.Αν είσαι root, απλά βάζεις την Pulse με τα 3 wipes και είσαι οκ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Όχι απαραίτητα.Αν είσαι root, απλά βάζεις την Pulse με τα 3 wipes και είσαι οκ. θα γινω root πρωτα φιλε μου και μετα θα την βαλω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Θες την μαμά XWLA4 ή την Pulse; εαν μπορεις στειλε μου την μαμα και μετα την βαζω την pulse Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 εαν μπορεις στειλε μου την μαμα και μετα την βαζω την pulse http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 σε ευχαριστω φιλε μου στρατο ειναι η γερμανικη εκδοση ετσι? μπορεισ να μου δωσεις και το greenCircle_Version για την μπαταρια???:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 σε ευχαριστω φιλε μου στρατο ειναι η γερμανικη εκδοση ετσι? μπορεισ να μου δωσεις και το greenCircle_Version για την μπαταρια???:) Δε θυμάμαι τι είναι να σου πω την αλήθεια. Το greencircle από τον Jkay εδώ http://www.mediafire.com/?q6ut838p43f8y Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1075278 Sτο link για το firmware παταω για download και μου βγαζει μια λευκη σελιδα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Sτο link για το firmware παταω για download και μου βγαζει μια λευκη σελιδα Σου είπα ότι είναι κάτι σε σένα.Το link το πατάω και δουλεύει κανονικά.Δοκίμασε με άλλο browser ή ακόμα και από το κινητό αν έχεις πρόβλημα.Πάντως το link είναι εντάξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. April 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Σου είπα ότι είναι κάτι σε σένα.Το link το πατάω και δουλεύει κανονικά.Δοκίμασε με άλλο browser ή ακόμα και από το κινητό αν έχεις πρόβλημα.Πάντως το link είναι εντάξει. το link ναι ενταξει μου βγαζει ολα τα firmware αλλα στο download της xwla4 μολις το παταω δεν μου κανει τιποτα δοκιμασα 3 broswer:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 1, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2012 Sτο link για το firmware παταω για download και μου βγαζει μια λευκη σελιδα http://www.hotfile.com/dl/145442753/ad99856/I9100XWLA4_I9100DBTKH1_DBT.zip.html Password: samfirmware.com Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Να σας ρωτήσω κάτι, δεδομένου ότι χρησιμοποιούμε όλοι την 2.3.6? Αν ανοίξετε το wi fi και πλοηγηθείτε στο market ή internet, δεν σας κάνει reboot το τηλέφωνο κάποια στιγμή στην μέρα? Εγώ αν δεν ανοίξω το wi-fi περνάω εβδομάδες χωρίς crash reboot. Αν ανοίξω όμως το wi fi και το αφήσω ανοιχτό και πλοηγηθώ στο market και μιλήσω και 1-2 τηλέφωνα.... τσουπ reboot. Σε κάνεναν άλλον δεν συμβαίνει αυτό? Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Να σας ρωτήσω κάτι, δεδομένου ότι χρησιμοποιούμε όλοι την 2.3.6? Αν ανοίξετε το wi fi και πλοηγηθείτε στο market ή internet, δεν σας κάνει reboot το τηλέφωνο κάποια στιγμή στην μέρα? Εγώ αν δεν ανοίξω το wi-fi περνάω εβδομάδες χωρίς crash reboot. Αν ανοίξω όμως το wi fi και το αφήσω ανοιχτό και πλοηγηθώ στο market και μιλήσω και 1-2 τηλέφωνα.... τσουπ reboot. Σε κάνεναν άλλον δεν συμβαίνει αυτό? Δεν είναι φυσιολογικό αυτό, για να δοκιμάσεις βάλε την ρομ με full wipe και χωρίς να βάλεις άλλα πρόγραμμα δοκίμασε το. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Δεν είναι φυσιολογικό αυτό, για να δοκιμάσεις βάλε την ρομ με full wipe και χωρίς να βάλεις άλλα πρόγραμμα δοκίμασε το. Την Rom την πέρασα με full wipe και είχα φορμάρει και την καινούρια SD Κάρτα της samsung με το SDFormatter. Και με 0 προγράμματα, το έκανε πάλι..... πάντα και μόνο με την χρήση wi-fi. Ψάχνοντας στο google, βρήκα πολύ κόσμο που έχει αυτό το πρόβλημα, κυρίως με 2.3.5 & 2.3.6. Αν όμως εδώ, στο official της Pulse το έχω μόνο εγώ, θα δοκιμάσω ICS και αν δεν λύνεται πάει για service (όχι ότι θα διορθώσουν κάτι εκεί, αλλά λέμε τώρα....) Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Την Rom την πέρασα με full wipe και είχα φορμάρει και την καινούρια SD Κάρτα της samsung με το SDFormatter. Και με 0 προγράμματα, το έκανε πάλι..... πάντα και μόνο με την χρήση wi-fi. Ψάχνοντας στο google, βρήκα πολύ κόσμο που έχει αυτό το πρόβλημα, κυρίως με 2.3.5 & 2.3.6. Αν όμως εδώ, στο official της Pulse το έχω μόνο εγώ, θα δοκιμάσω ICS και αν δεν λύνεται πάει για service (όχι ότι θα διορθώσουν κάτι εκεί, αλλά λέμε τώρα....) Από το να μπεις στη διαδικασία αυτή, γιατί δε δοκιμάζεις να βάλεις την 1.7 ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 (edited) Από το να μπεις στη διαδικασία αυτή, γιατί δε δοκιμάζεις να βάλεις την 1.7 ; Στράτο, φόρμαρα την SD, έκανα full wipe, πέρασα την 1.7 και όλα τα προγράμματα χειροκίνητα (μόνο 3 παιχνίδια έκανα restore saved data με το titanium). Αφαίρεσα και κάποια apk και τώρα πειραματίζομαι. Για το reboot θα σου πω όταν πάω σπίτι και ανοίξω wi fi. ΕΡΩΤΗΣΗ. Ο launcher έχει αλλάξει? Στην 1.3 έπαιρνε 5 εικονίδια στα μενού, ενώ τώρα 4. Να υποθέσω ότι άλλαξε λόγω ταχύτητας ή και σταθερότητας? Edited April 2, 2012 by STELSTEL Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 παιδια καλησπερα μπορει καποιοσ να μου στειλει το link για αυτην την μπαταρια? ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 παιδια καλησπερα μπορει καποιοσ να μου στειλει το link για αυτην την μπαταρια? ευχαριστω http://www.mediafire.com/download.php?70sn6idva0055cb Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 http://www.mediafire.com/download.php?70sn6idva0055cb Φιλε μου στρατο κανει για αυτην τη version I9100XWKK5 Pulse_1.5? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Φιλε μου στρατο κανει για αυτην τη version I9100XWKK5 Pulse_1.5? Sorry Λάθος μου.Για την 1.5 το jkay είναι αυτό (13.3.8): http://www.mediafire.com/download.php?i1qwu6yyyhf76x4 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 Sorry Λάθος μου.Για την 1.5 το jkay είναι αυτό (13.3.8): http://www.mediafire.com/download.php?i1qwu6yyyhf76x4 να σε ρωτησω εχω περασει το μπλε θεμα με την μπλε στρογγυλη μπαταρια για να περασω τωρα αυτην που μου εστειλες κανω και τα 3 wipe? για να ξαναπερασω την pulse 1.5 και μετα την πρασινη στρογγυλη μπαταρια? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. April 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 να σε ρωτησω εχω περασει το μπλε θεμα με την μπλε στρογγυλη μπαταρια για να περασω τωρα αυτην που μου εστειλες κανω και τα 3 wipe? για να ξαναπερασω την pulse 1.5 και μετα την πρασινη στρογγυλη μπαταρια? Αν έχεις ήδη την 1.5, απλά το εγκαθιστάς από πάνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 (edited) Αν έχεις ήδη την 1.5, απλά το εγκαθιστάς από πάνω. ναι την 1.5 εχω οκ ευχαριστω στρατο το εκανα και μολις μπαινω στο deluxe settings μου βγαζει διακοπη τησ εφαρμογης (com.android.systemui) Edited April 2, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts