Jump to content

[ROM] PULSE ROM - 1.7 - [JKAY 13.6.4] Android 2.3.6 XWLΑ4 *22/2/12*

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκίμασε το μερικές φορές καπάκι κι αν δε σου το εγκαθιστά με τίποτα, ξανακατέβασε το μήπως δε κατέβηκε σωστά.

*Εγκατάσταση μέσα από recovery mode, ΟΧΙ από CWM.

Δεν εγινε τιποτα...μαλλον πρεπει να βαλω πρωτα την αναβαθμιση σε 1.6 και μετα την 1.7...αλλα η αναβαθμιση 1.6 δεν ειναι πουθενα...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

• Απαντήσεις 823
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τελικά τα κατάφερα με το μπλέ θέμα, υπάρχει τρόπος να αλλαχτούν τα βασικά εικονίδια (τηλέφωνο-μήνυμα-επαφές)??

Τα εικονιδια τηλεφωνου (κλησης) κ επαφων βρισκονται μεσα στο framework-res του Contacts.apk αν θυμαμαι καλα. Των μηνυματων στο αναλογο .apk. Τα αρχεια βρισκονται στο system/app/.

Δεν εγινε τιποτα...μαλλον πρεπει να βαλω πρωτα την αναβαθμιση σε 1.6 και μετα την 1.7...αλλα η αναβαθμιση 1.6 δεν ειναι πουθενα...

Η 1.5 μαλλον ειναι αλλο fw (KK5?) και γι'αυτο δεν παιρνει το upgrade, ενα αρχειακι αν αλλαξεις μεσα στο .zip κ κανεις τα wipes θα στο παρει αλλα ασε να στο κανει καλυτερα ο Στρατος γιατί απ' ότι είδα η 1,7 είναι 6+mb οπότε ναί πρέπει να περάσεις την 1,6 πρώτα. Εγω παντα προτεινω να περνατε πρωτα τη βασικη rom (stock XWLA4) κ μετα να φλασαρετε αλλα αυτες ειναι παραξενιες δικες μου :-P

Και τα οποια fc's ειναι λογω του παλιου jkay κ οχι της rom, τα ιδια θεματα ειχαν σε πολλες custom roms.

Edited by Sofos_5

Εντάξει....ότι και να πω τώρα....είμαι αδικαιολόγητος.

1000 συγνώμη.Έχει απόλυτο δίκιο ο σοφός για την έκδοση.

Όταν είπα βάλε την 1.7 εννοούσα όλη τη ρομ και δε πήρα χαμπάρι ότι μίλαγες για το upgrade.Όι χρήστες 1.5 και πριν (xwkk5) για να μεταβούν σε πιο νέα έκδοση(xwla4) πρέπει πρώτα να εγκαταστήσουν μια ολόκληρη ρομ.Άρα κατέβασε όλη την 1.7 κάνε τα 2 wipe και βάλτην.

Σας ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία γιατί αυτές τις μέρες δεν έχω προφανώς καθαρό μυαλό, λόγω υγείας....

έβαλα την 1.7 και ολα λειτουργούν άψογα

μπράβο StratosGR...

υγ.όταν γίνεται εγκατάσταση η 1.7full, η έναρξη θελει αναβάθμιση γιατι γράφει 1.6:D

Samsung Note II

μπράβο StratosGR...

υγ.όταν γίνεται εγκατάσταση η 1.7full, η έναρξη θελει αναβάθμιση γιατι γράφει 1.6:D

Πρέπει να είσαι ο πρώτος που την είχε κατεβάσει, γιατί μετά το 1o download το διόρθωσα νομίζω :)

μπράβο StratosGR...

Πρέπει να είσαι ο πρώτος που την είχε κατεβάσει, γιατί μετά το 1o download το διόρθωσα νομίζω :)

και γω την πέρασα, αφού ξεκίνησα να κατεβάζω σήμερα το πρωί την 1.7 και τελείωσε μετά απο 4 ώρες, και όντως στην αρχή γράφει 1.6

Τώρα έχω υπο παρακολούθηση το κινητό για να δω τυχόν επιπλοκές...

Samsung GEAR S

και γω την πέρασα, αφού ξεκίνησα να κατεβάζω σήμερα το πρωί την 1.7 και τελείωσε μετά απο 4 ώρες, και όντως στην αρχή γράφει 1.6

Τώρα έχω υπο παρακολούθηση το κινητό για να δω τυχόν επιπλοκές...

Τώρα το είδα, έχετε δίκιο.

Δεν είναι τίποτα όμως.Ορθογραφικό λάθος στο αρχείο εγκατάστασης* :)

*Διορθώθηκε :)

Edited by StratosGR

Παρατήρησα ότι με την 1.7 (σε σχέση με την 1.5 και με Vodafone) έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στο σήμα της κινητής, και στις δυο εκδόσεις έχω μόνο GSM και τοποθεσία η ίδια....(το σπίτι μου)

Με την 1.5 είχα σταθερό σήμα...

Samsung GEAR S

παιδιά κάτι άσχετο.Το thread που μεταφέρθηκε ? Δεν μπορώ να το βρω στο tapatalk
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Παρατήρησα ότι με την 1.7 (σε σχέση με την 1.5 και με Vodafone) έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στο σήμα της κινητής, και στις δυο εκδόσεις έχω μόνο GSM και τοποθεσία η ίδια....(το σπίτι μου)

Με την 1.5 είχα σταθερό σήμα...

Ίδιο το μέρος αλλά δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες.

Νομίζω ότι το μόντεμ της 1.5 (KI4) έχει ίδια συμπεριφορά με το KL1.

Αν όμως θες να βάλεις το ΚΙ4, έχω link μέσα στο θέμα.

παιδιά κάτι άσχετο.Το thread που μεταφέρθηκε ? Δεν μπορώ να το βρω στο tapatalk

My Forum

My Guides

Οδηγοί

Android

Samsung Guides

Samsung Galaxy SII

Παιδια sos, φοραω την 1.7 απο τη μερα που βγηκε και ολα δουλευουν τελεια! Απο χθες ξαφνικα και χωρις να εχω κατεβασει κατι η να εχω αλλαξει κατι μου τελειωνει η μπαταρια πολυ γρηγορα! Καμια ιδεα?
iPhone 5 iPad Air BB Q10

Παιδια sos, φοραω την 1.7 απο τη μερα που βγηκε και ολα δουλευουν τελεια! Απο χθες ξαφνικα και χωρις να εχω κατεβασει κατι η να εχω αλλαξει κατι μου τελειωνει η μπαταρια πολυ γρηγορα! Καμια ιδεα?

Ξαφνικά δε γίνεται.Κάποια ρύθμιση θα είναι που άλλαξε.Δες στην Χρήση μπαταρίας στις ρυθμίσεις, ποια εφαρμογή στην καταναλώνει.

Φίλε Στράτο καλημέρα,

Όπως γνωρίζεις, χρησιμοποιώ την δική σου ROM (1.3) εδώ και αρκετό καιρό. Μπορώ να πω ότι έχοντας αφαιρέσει και κάποια περιττά apk είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να "φοράει" το κινητό μου. Η μπαταρία είναι εξαιρετική (2000 mah) και το τηλέφωνο απλά καμία σχέση με την stock. Αυτό μπορώ να το πω με βεβαιότητα.

Έχοντας συζητήσει πολλές φορές στο παρελθόν το θέμα του ξαφνικού restart της συσκευής, νομίζω ότι εντόπισα το θέμα. Δεν ξέρω αν είναι της ROM σου ή της συσκευής, αλλά σίγουρα οφείλω να το αναφέρω

Έχοντας: δοκιμάσει 2 μπαταρίες (μαμά + 2000 mah), βγάλει όλα τα δικά μου προγράμματα, πετάξει εντελώς το autostarts και βέβαια πριν βάλω την ΡΟΜ σου έχω κάνει full wipe, format και γενικά ένα συνολικό σβήσιμο.... ___>> Διαπίστωσα ότι το ξαφνικό reboot το κάνει με τον συνδιασμό wi-fi & market (play τώρα).

Μπορεί να το σκίζω, μπορεί πραγματικά να έχει να κλείσει 2 μέρες και εγώ να του ανοίγω 100 πράγματα... δεν κάνει reboot. Αν ανοίξω wifi, εγκαταστήσω κάτι από το Market, επανέλθω και αρχίζω να χρησιμοποιώ το κινητό, 70% θα κάνει reboot.

Αυτό απλά σαν διαπίστωση :)

Όταν με το καλό το αποφασίσω θα βάλω την 1.7, αν και είμαι τόσο ευχαριστημένος με την 1.3 που δεν το βλέπω σύντομα :)

-----------------------------

LG G4

Φίλε Στράτο έχω ένα πρόβλημα...

Είχα περάσει το social hub στην 1.5 και όλα ήταν οκ...

Όταν άλλαξα με την 1.7 δεν κατάλαβα ότι δεν υπήρχε μέσα το social hub (γιατί ήδη είχε συγχρονίσει τις επαφές και τα γεγονότα του Facebook με την 1.5) και το πήρα χαμπάρι εχθές...

Κατεβάζω σήμερα το αρχείο απο την πρώτη σελίδα και το κάνω εγκατάσταση (την πρώτη φορά δεν εμφανίστηκε αλλά το έκανα 3-4 φορές και τελικά εμφανίστηκε στις εφαρμογές) και όταν πάω να το ανοίξω μου εμφανίζει αυτό το μνμ

http://img844.imageshack.us/img844/2851/sc20120309102007.png

Uploaded with ImageShack.us

τι μπορεί να είναι ?

Samsung GEAR S

Φίλε Στράτο καλημέρα,

Όπως γνωρίζεις, χρησιμοποιώ την δική σου ROM (1.3) εδώ και αρκετό καιρό. Μπορώ να πω ότι έχοντας αφαιρέσει και κάποια περιττά apk είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να "φοράει" το κινητό μου. Η μπαταρία είναι εξαιρετική (2000 mah) και το τηλέφωνο απλά καμία σχέση με την stock. Αυτό μπορώ να το πω με βεβαιότητα.

Έχοντας συζητήσει πολλές φορές στο παρελθόν το θέμα του ξαφνικού restart της συσκευής, νομίζω ότι εντόπισα το θέμα. Δεν ξέρω αν είναι της ROM σου ή της συσκευής, αλλά σίγουρα οφείλω να το αναφέρω

Έχοντας: δοκιμάσει 2 μπαταρίες (μαμά + 2000 mah), βγάλει όλα τα δικά μου προγράμματα, πετάξει εντελώς το autostarts και βέβαια πριν βάλω την ΡΟΜ σου έχω κάνει full wipe, format και γενικά ένα συνολικό σβήσιμο.... ___>> Διαπίστωσα ότι το ξαφνικό reboot το κάνει με τον συνδιασμό wi-fi & market (play τώρα).

Μπορεί να το σκίζω, μπορεί πραγματικά να έχει να κλείσει 2 μέρες και εγώ να του ανοίγω 100 πράγματα... δεν κάνει reboot. Αν ανοίξω wifi, εγκαταστήσω κάτι από το Market, επανέλθω και αρχίζω να χρησιμοποιώ το κινητό, 70% θα κάνει reboot.

Αυτό απλά σαν διαπίστωση :)

Όταν με το καλό το αποφασίσω θα βάλω την 1.7, αν και είμαι τόσο ευχαριστημένος με την 1.3 που δεν το βλέπω σύντομα :)

Μπορεί να φταίει το jkay deluxe.Είχε κάποια bugs σε αυτή την έκδοση.

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το τελευταίο jkay για την ΚΚ5

Φίλε Στράτο έχω ένα πρόβλημα...

Είχα περάσει το social hub στην 1.5 και όλα ήταν οκ...

Όταν άλλαξα με την 1.7 δεν κατάλαβα ότι δεν υπήρχε μέσα το social hub (γιατί ήδη είχε συγχρονίσει τις επαφές και τα γεγονότα του Facebook με την 1.5) και το πήρα χαμπάρι εχθές...

Κατεβάζω σήμερα το αρχείο απο την πρώτη σελίδα και το κάνω εγκατάσταση (την πρώτη φορά δεν εμφανίστηκε αλλά το έκανα 3-4 φορές και τελικά εμφανίστηκε στις εφαρμογές) και όταν πάω να το ανοίξω μου εμφανίζει αυτό το μνμ

http://img844.imageshack.us/img844/2851/sc20120309102007.png

Uploaded with ImageShack.us

τι μπορεί να είναι ?

Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων του Social hub.Εμένα μου δουλεύει κανονικά.

Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων του Social hub.Εμένα μου δουλεύει κανονικά.

Τζίφος Στράτο...

Τελικά πληρώνω το ότι δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση απο την 1.5 στην 1.7 (και τα 3 wipes) και μάλλον κάπου μπλοκάρει...

Θα περιμένω λίγο καιρό μπας και βγάλεις καμία άλλη rom, αλλιώς καθαρή εγκατάσταση απο την αρχή...

Παρατήρησα και κάτι άλλο... τώρα τελευταία (δεν ξέρω μήπως φταίει και η αλλαγή του market) τρέχει συνέχεια ένα αρχείο I-PUSH SAMSUNG και μου έχει ταράξει την μπαταρία και μου έβγαζε κάτι περίεργα μηνύματα όταν τερμάτιζε μια κλήση...

Την έκλεισα και ησύχασα...

Samsung GEAR S

Μπορεί να φταίει το jkay deluxe.Είχε κάποια bugs σε αυτή την έκδοση.

Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το τελευταίο jkay για την ΚΚ5

Κατέβασα το τελευταίο jkay για την KK5 (13.5) πρέπει να τα σβήσω όλα η το κάνει "από πάνω" μέσω installation από CWM?

Edited by STELSTEL

LG G4

Τζίφος Στράτο...

Τελικά πληρώνω το ότι δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση απο την 1.5 στην 1.7 (και τα 3 wipes) και μάλλον κάπου μπλοκάρει...

Θα περιμένω λίγο καιρό μπας και βγάλεις καμία άλλη rom, αλλιώς καθαρή εγκατάσταση απο την αρχή...

Παρατήρησα και κάτι άλλο... τώρα τελευταία (δεν ξέρω μήπως φταίει και η αλλαγή του market) τρέχει συνέχεια ένα αρχείο I-PUSH SAMSUNG και μου έχει ταράξει την μπαταρία και μου έβγαζε κάτι περίεργα μηνύματα όταν τερμάτιζε μια κλήση...

Την έκλεισα και ησύχασα...

Εγώ δεν εκανα "καθαρή" εγκατάσταση και δεν έχω πρόβλημα.Αυτό το i-push δε πρέπει να έχει σχέση με το market.Κάποια υπηρεσία της Samsung θα έχεις ενεργοποιήσει.Μπορεί να είναι και από κάποιο hub.

Για να εγκαταστήσω το τελευταίο jkay για την KK5 πρέπει να τα σβήσω όλα η το κάνει "από πάνω"?

Επίσης μήπως έχεις κάποιο link?

Ποια έκδοση jkay έχεις τώρα;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1154278

Διαλέγεις όποιο σου αρέσει από τις φωτογραφίες και το κατεβάζεις από το 2ο post.

Ποια έκδοση jkay έχεις τώρα;

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1154278

Διαλέγεις όποιο σου αρέσει από τις φωτογραφίες και το κατεβάζεις από το 2ο post.

Τώρα έχω την 13.3.9 (από την δική σου V1.3 Pulse). Στο δεύτερο Post όμως για την KK5 βλέπω μόνο 13.1, οπότε είναι πιο παλιά ή κάνω κάτι λάθος?

Το θέμα είναι να κάνω Update το jkay για να λυθούν τα bugs. Οπτικά θέλω να μείνει ως έχει... Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις τι κατεβάζω?

LG G4

Τώρα έχω την 13.3.9 (από την δική σου V1.3 Pulse). Στο δεύτερο Post όμως για την KK5 βλέπω μόνο 13.1, οπότε είναι πιο παλιά ή κάνω κάτι λάθος?

Το θέμα είναι να κάνω Update το jkay για να λυθούν τα bugs. Οπτικά θέλω να μείνει ως έχει... Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις τι κατεβάζω?

Old versions:

JKay Deluxe Themes for:

XWKL1, XWKK5, XWKJ3, XWKI8, XXKI4 v13.1, XXKI3 v12, XWKI4 v11, XXKH3 v10.1, XXKG5 v9.2, XXKG6 V8.1, XWKF3

Πάτα το KK5.Μετά θα πας στο φάκελο deodexed και θα κατεβάζεις όποιο σου αρέσει, αφού δεις από το πρώτο ποστ τις φωτογραφίες για να διαλέξεις το σωστό.

Old versions:

JKay Deluxe Themes for:

XWKL1, XWKK5, XWKJ3, XWKI8, XXKI4 v13.1, XXKI3 v12, XWKI4 v11, XXKH3 v10.1, XXKG5 v9.2, XXKG6 V8.1, XWKF3

Πάτα το KK5.Μετά θα πας στο φάκελο deodexed και θα κατεβάζεις όποιο σου αρέσει, αφού δεις από το πρώτο ποστ τις φωτογραφίες για να διαλέξεις το σωστό.

Οπότε αφού έχω την 13.3.9 και στο link όλες οι εκδόσεις της KK5 είναι 13.3.8 δεν υπάρχει νόημα. Θα πρέπει να αλλάξω έκδοση kernel (την 1.7 ΡΟΜ σου) για να βάλω το latest.

LG G4

Οπότε αφού έχω την 13.3.9 και στο link όλες οι εκδόσεις της KK5 είναι 13.3.8 δεν υπάρχει νόημα. Θα πρέπει να αλλάξω έκδοση kernel (την 1.7 ΡΟΜ σου) για να βάλω το latest.

Μπορείς να βάλεις και της KL1 που ταιριάζει και έχει πιο καινούρια έκδοση.

Μπορείς να βάλεις και της KL1 που ταιριάζει και έχει πιο καινούρια έκδοση.

Δεν το ήξερα αυτό, σε ευαχριστώ Στράτο. Κάνω uninstall, boot CWM, install zip ή δεν χρειάζεται uninstall η παλιά version?

LG G4