jkalimer Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Δοκίμασε το μερικές φορές καπάκι κι αν δε σου το εγκαθιστά με τίποτα, ξανακατέβασε το μήπως δε κατέβηκε σωστά. *Εγκατάσταση μέσα από recovery mode, ΟΧΙ από CWM. Δεν εγινε τιποτα...μαλλον πρεπει να βαλω πρωτα την αναβαθμιση σε 1.6 και μετα την 1.7...αλλα η αναβαθμιση 1.6 δεν ειναι πουθενα... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 (edited) Τελικά τα κατάφερα με το μπλέ θέμα, υπάρχει τρόπος να αλλαχτούν τα βασικά εικονίδια (τηλέφωνο-μήνυμα-επαφές)?? Τα εικονιδια τηλεφωνου (κλησης) κ επαφων βρισκονται μεσα στο framework-res του Contacts.apk αν θυμαμαι καλα. Των μηνυματων στο αναλογο .apk. Τα αρχεια βρισκονται στο system/app/. Δεν εγινε τιποτα...μαλλον πρεπει να βαλω πρωτα την αναβαθμιση σε 1.6 και μετα την 1.7...αλλα η αναβαθμιση 1.6 δεν ειναι πουθενα... Η 1.5 μαλλον ειναι αλλο fw (KK5?) και γι'αυτο δεν παιρνει το upgrade, ενα αρχειακι αν αλλαξεις μεσα στο .zip κ κανεις τα wipes θα στο παρει αλλα ασε να στο κανει καλυτερα ο Στρατος γιατί απ' ότι είδα η 1,7 είναι 6+mb οπότε ναί πρέπει να περάσεις την 1,6 πρώτα. Εγω παντα προτεινω να περνατε πρωτα τη βασικη rom (stock XWLA4) κ μετα να φλασαρετε αλλα αυτες ειναι παραξενιες δικες μου :-P Και τα οποια fc's ειναι λογω του παλιου jkay κ οχι της rom, τα ιδια θεματα ειχαν σε πολλες custom roms. Edited February 23, 2012 by Sofos_5 Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 23, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2012 Δεν εγινε τιποτα...μαλλον πρεπει να βαλω πρωτα την αναβαθμιση σε 1.6 και μετα την 1.7...αλλα η αναβαθμιση 1.6 δεν ειναι πουθενα... Εντάξει....ότι και να πω τώρα....είμαι αδικαιολόγητος. 1000 συγνώμη.Έχει απόλυτο δίκιο ο σοφός για την έκδοση. Όταν είπα βάλε την 1.7 εννοούσα όλη τη ρομ και δε πήρα χαμπάρι ότι μίλαγες για το upgrade.Όι χρήστες 1.5 και πριν (xwkk5) για να μεταβούν σε πιο νέα έκδοση(xwla4) πρέπει πρώτα να εγκαταστήσουν μια ολόκληρη ρομ.Άρα κατέβασε όλη την 1.7 κάνε τα 2 wipe και βάλτην. Σας ζητώ συγνώμη για την ταλαιπωρία γιατί αυτές τις μέρες δεν έχω προφανώς καθαρό μυαλό, λόγω υγείας.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 έβαλα την 1.7 και ολα λειτουργούν άψογα μπράβο StratosGR... υγ.όταν γίνεται εγκατάσταση η 1.7full, η έναρξη θελει αναβάθμιση γιατι γράφει 1.6:D Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 έβαλα την 1.7 και ολα λειτουργούν άψογα μπράβο StratosGR... υγ.όταν γίνεται εγκατάσταση η 1.7full, η έναρξη θελει αναβάθμιση γιατι γράφει 1.6:D Πρέπει να είσαι ο πρώτος που την είχε κατεβάσει, γιατί μετά το 1o download το διόρθωσα νομίζω :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. February 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 έβαλα την 1.7 και ολα λειτουργούν άψογα μπράβο StratosGR... υγ.όταν γίνεται εγκατάσταση η 1.7full, η έναρξη θελει αναβάθμιση γιατι γράφει 1.6:D Πρέπει να είσαι ο πρώτος που την είχε κατεβάσει, γιατί μετά το 1o download το διόρθωσα νομίζω :) και γω την πέρασα, αφού ξεκίνησα να κατεβάζω σήμερα το πρωί την 1.7 και τελείωσε μετά απο 4 ώρες, και όντως στην αρχή γράφει 1.6 Τώρα έχω υπο παρακολούθηση το κινητό για να δω τυχόν επιπλοκές... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 24, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2012 (edited) και γω την πέρασα, αφού ξεκίνησα να κατεβάζω σήμερα το πρωί την 1.7 και τελείωσε μετά απο 4 ώρες, και όντως στην αρχή γράφει 1.6 Τώρα έχω υπο παρακολούθηση το κινητό για να δω τυχόν επιπλοκές... Τώρα το είδα, έχετε δίκιο. Δεν είναι τίποτα όμως.Ορθογραφικό λάθος στο αρχείο εγκατάστασης* :) *Διορθώθηκε :) Edited February 24, 2012 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. February 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 παιδια αυτη εχει EUR CSC? ξερετε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 26, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2012 παιδια αυτη εχει EUR CSC? ξερετε? Είναι EUR :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. February 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2012 Παρατήρησα ότι με την 1.7 (σε σχέση με την 1.5 και με Vodafone) έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στο σήμα της κινητής, και στις δυο εκδόσεις έχω μόνο GSM και τοποθεσία η ίδια....(το σπίτι μου) Με την 1.5 είχα σταθερό σήμα... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. February 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 παιδιά κάτι άσχετο.Το thread που μεταφέρθηκε ? Δεν μπορώ να το βρω στο tapatalk Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 29, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. February 29, 2012 Παρατήρησα ότι με την 1.7 (σε σχέση με την 1.5 και με Vodafone) έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στο σήμα της κινητής, και στις δυο εκδόσεις έχω μόνο GSM και τοποθεσία η ίδια....(το σπίτι μου) Με την 1.5 είχα σταθερό σήμα... Ίδιο το μέρος αλλά δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες. Νομίζω ότι το μόντεμ της 1.5 (KI4) έχει ίδια συμπεριφορά με το KL1. Αν όμως θες να βάλεις το ΚΙ4, έχω link μέσα στο θέμα. παιδιά κάτι άσχετο.Το thread που μεταφέρθηκε ? Δεν μπορώ να το βρω στο tapatalk My Forum My Guides Οδηγοί Android Samsung Guides Samsung Galaxy SII Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandros89 Δημ. March 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2012 Παιδια sos, φοραω την 1.7 απο τη μερα που βγηκε και ολα δουλευουν τελεια! Απο χθες ξαφνικα και χωρις να εχω κατεβασει κατι η να εχω αλλαξει κατι μου τελειωνει η μπαταρια πολυ γρηγορα! Καμια ιδεα? Παράθεση iPhone 5 iPad Air BB Q10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 5, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2012 Παιδια sos, φοραω την 1.7 απο τη μερα που βγηκε και ολα δουλευουν τελεια! Απο χθες ξαφνικα και χωρις να εχω κατεβασει κατι η να εχω αλλαξει κατι μου τελειωνει η μπαταρια πολυ γρηγορα! Καμια ιδεα? Ξαφνικά δε γίνεται.Κάποια ρύθμιση θα είναι που άλλαξε.Δες στην Χρήση μπαταρίας στις ρυθμίσεις, ποια εφαρμογή στην καταναλώνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Φίλε Στράτο καλημέρα, Όπως γνωρίζεις, χρησιμοποιώ την δική σου ROM (1.3) εδώ και αρκετό καιρό. Μπορώ να πω ότι έχοντας αφαιρέσει και κάποια περιττά apk είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να "φοράει" το κινητό μου. Η μπαταρία είναι εξαιρετική (2000 mah) και το τηλέφωνο απλά καμία σχέση με την stock. Αυτό μπορώ να το πω με βεβαιότητα. Έχοντας συζητήσει πολλές φορές στο παρελθόν το θέμα του ξαφνικού restart της συσκευής, νομίζω ότι εντόπισα το θέμα. Δεν ξέρω αν είναι της ROM σου ή της συσκευής, αλλά σίγουρα οφείλω να το αναφέρω Έχοντας: δοκιμάσει 2 μπαταρίες (μαμά + 2000 mah), βγάλει όλα τα δικά μου προγράμματα, πετάξει εντελώς το autostarts και βέβαια πριν βάλω την ΡΟΜ σου έχω κάνει full wipe, format και γενικά ένα συνολικό σβήσιμο.... ___>> Διαπίστωσα ότι το ξαφνικό reboot το κάνει με τον συνδιασμό wi-fi & market (play τώρα). Μπορεί να το σκίζω, μπορεί πραγματικά να έχει να κλείσει 2 μέρες και εγώ να του ανοίγω 100 πράγματα... δεν κάνει reboot. Αν ανοίξω wifi, εγκαταστήσω κάτι από το Market, επανέλθω και αρχίζω να χρησιμοποιώ το κινητό, 70% θα κάνει reboot. Αυτό απλά σαν διαπίστωση :) Όταν με το καλό το αποφασίσω θα βάλω την 1.7, αν και είμαι τόσο ευχαριστημένος με την 1.3 που δεν το βλέπω σύντομα :) Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. March 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2012 Φίλε Στράτο έχω ένα πρόβλημα... Είχα περάσει το social hub στην 1.5 και όλα ήταν οκ... Όταν άλλαξα με την 1.7 δεν κατάλαβα ότι δεν υπήρχε μέσα το social hub (γιατί ήδη είχε συγχρονίσει τις επαφές και τα γεγονότα του Facebook με την 1.5) και το πήρα χαμπάρι εχθές... Κατεβάζω σήμερα το αρχείο απο την πρώτη σελίδα και το κάνω εγκατάσταση (την πρώτη φορά δεν εμφανίστηκε αλλά το έκανα 3-4 φορές και τελικά εμφανίστηκε στις εφαρμογές) και όταν πάω να το ανοίξω μου εμφανίζει αυτό το μνμ http://img844.imageshack.us/img844/2851/sc20120309102007.png Uploaded with ImageShack.us τι μπορεί να είναι ? Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 11, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 Φίλε Στράτο καλημέρα, Όπως γνωρίζεις, χρησιμοποιώ την δική σου ROM (1.3) εδώ και αρκετό καιρό. Μπορώ να πω ότι έχοντας αφαιρέσει και κάποια περιττά apk είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να "φοράει" το κινητό μου. Η μπαταρία είναι εξαιρετική (2000 mah) και το τηλέφωνο απλά καμία σχέση με την stock. Αυτό μπορώ να το πω με βεβαιότητα. Έχοντας συζητήσει πολλές φορές στο παρελθόν το θέμα του ξαφνικού restart της συσκευής, νομίζω ότι εντόπισα το θέμα. Δεν ξέρω αν είναι της ROM σου ή της συσκευής, αλλά σίγουρα οφείλω να το αναφέρω Έχοντας: δοκιμάσει 2 μπαταρίες (μαμά + 2000 mah), βγάλει όλα τα δικά μου προγράμματα, πετάξει εντελώς το autostarts και βέβαια πριν βάλω την ΡΟΜ σου έχω κάνει full wipe, format και γενικά ένα συνολικό σβήσιμο.... ___>> Διαπίστωσα ότι το ξαφνικό reboot το κάνει με τον συνδιασμό wi-fi & market (play τώρα). Μπορεί να το σκίζω, μπορεί πραγματικά να έχει να κλείσει 2 μέρες και εγώ να του ανοίγω 100 πράγματα... δεν κάνει reboot. Αν ανοίξω wifi, εγκαταστήσω κάτι από το Market, επανέλθω και αρχίζω να χρησιμοποιώ το κινητό, 70% θα κάνει reboot. Αυτό απλά σαν διαπίστωση :) Όταν με το καλό το αποφασίσω θα βάλω την 1.7, αν και είμαι τόσο ευχαριστημένος με την 1.3 που δεν το βλέπω σύντομα :) Μπορεί να φταίει το jkay deluxe.Είχε κάποια bugs σε αυτή την έκδοση. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το τελευταίο jkay για την ΚΚ5 Φίλε Στράτο έχω ένα πρόβλημα... Είχα περάσει το social hub στην 1.5 και όλα ήταν οκ... Όταν άλλαξα με την 1.7 δεν κατάλαβα ότι δεν υπήρχε μέσα το social hub (γιατί ήδη είχε συγχρονίσει τις επαφές και τα γεγονότα του Facebook με την 1.5) και το πήρα χαμπάρι εχθές... Κατεβάζω σήμερα το αρχείο απο την πρώτη σελίδα και το κάνω εγκατάσταση (την πρώτη φορά δεν εμφανίστηκε αλλά το έκανα 3-4 φορές και τελικά εμφανίστηκε στις εφαρμογές) και όταν πάω να το ανοίξω μου εμφανίζει αυτό το μνμ http://img844.imageshack.us/img844/2851/sc20120309102007.png Uploaded with ImageShack.us τι μπορεί να είναι ? Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων του Social hub.Εμένα μου δουλεύει κανονικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων του Social hub.Εμένα μου δουλεύει κανονικά. Τζίφος Στράτο... Τελικά πληρώνω το ότι δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση απο την 1.5 στην 1.7 (και τα 3 wipes) και μάλλον κάπου μπλοκάρει... Θα περιμένω λίγο καιρό μπας και βγάλεις καμία άλλη rom, αλλιώς καθαρή εγκατάσταση απο την αρχή... Παρατήρησα και κάτι άλλο... τώρα τελευταία (δεν ξέρω μήπως φταίει και η αλλαγή του market) τρέχει συνέχεια ένα αρχείο I-PUSH SAMSUNG και μου έχει ταράξει την μπαταρία και μου έβγαζε κάτι περίεργα μηνύματα όταν τερμάτιζε μια κλήση... Την έκλεισα και ησύχασα... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 (edited) Μπορεί να φταίει το jkay deluxe.Είχε κάποια bugs σε αυτή την έκδοση. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το τελευταίο jkay για την ΚΚ5 Κατέβασα το τελευταίο jkay για την KK5 (13.5) πρέπει να τα σβήσω όλα η το κάνει "από πάνω" μέσω installation από CWM? Edited March 12, 2012 by STELSTEL Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Τζίφος Στράτο... Τελικά πληρώνω το ότι δεν έκανα καθαρή εγκατάσταση απο την 1.5 στην 1.7 (και τα 3 wipes) και μάλλον κάπου μπλοκάρει... Θα περιμένω λίγο καιρό μπας και βγάλεις καμία άλλη rom, αλλιώς καθαρή εγκατάσταση απο την αρχή... Παρατήρησα και κάτι άλλο... τώρα τελευταία (δεν ξέρω μήπως φταίει και η αλλαγή του market) τρέχει συνέχεια ένα αρχείο I-PUSH SAMSUNG και μου έχει ταράξει την μπαταρία και μου έβγαζε κάτι περίεργα μηνύματα όταν τερμάτιζε μια κλήση... Την έκλεισα και ησύχασα... Εγώ δεν εκανα "καθαρή" εγκατάσταση και δεν έχω πρόβλημα.Αυτό το i-push δε πρέπει να έχει σχέση με το market.Κάποια υπηρεσία της Samsung θα έχεις ενεργοποιήσει.Μπορεί να είναι και από κάποιο hub. Για να εγκαταστήσω το τελευταίο jkay για την KK5 πρέπει να τα σβήσω όλα η το κάνει "από πάνω"? Επίσης μήπως έχεις κάποιο link? Ποια έκδοση jkay έχεις τώρα; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1154278 Διαλέγεις όποιο σου αρέσει από τις φωτογραφίες και το κατεβάζεις από το 2ο post. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Ποια έκδοση jkay έχεις τώρα; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1154278 Διαλέγεις όποιο σου αρέσει από τις φωτογραφίες και το κατεβάζεις από το 2ο post. Τώρα έχω την 13.3.9 (από την δική σου V1.3 Pulse). Στο δεύτερο Post όμως για την KK5 βλέπω μόνο 13.1, οπότε είναι πιο παλιά ή κάνω κάτι λάθος? Το θέμα είναι να κάνω Update το jkay για να λυθούν τα bugs. Οπτικά θέλω να μείνει ως έχει... Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις τι κατεβάζω? Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Τώρα έχω την 13.3.9 (από την δική σου V1.3 Pulse). Στο δεύτερο Post όμως για την KK5 βλέπω μόνο 13.1, οπότε είναι πιο παλιά ή κάνω κάτι λάθος? Το θέμα είναι να κάνω Update το jkay για να λυθούν τα bugs. Οπτικά θέλω να μείνει ως έχει... Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις τι κατεβάζω? Old versions: JKay Deluxe Themes for: XWKL1, XWKK5, XWKJ3, XWKI8, XXKI4 v13.1, XXKI3 v12, XWKI4 v11, XXKH3 v10.1, XXKG5 v9.2, XXKG6 V8.1, XWKF3 Πάτα το KK5.Μετά θα πας στο φάκελο deodexed και θα κατεβάζεις όποιο σου αρέσει, αφού δεις από το πρώτο ποστ τις φωτογραφίες για να διαλέξεις το σωστό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Old versions: JKay Deluxe Themes for: XWKL1, XWKK5, XWKJ3, XWKI8, XXKI4 v13.1, XXKI3 v12, XWKI4 v11, XXKH3 v10.1, XXKG5 v9.2, XXKG6 V8.1, XWKF3 Πάτα το KK5.Μετά θα πας στο φάκελο deodexed και θα κατεβάζεις όποιο σου αρέσει, αφού δεις από το πρώτο ποστ τις φωτογραφίες για να διαλέξεις το σωστό. Οπότε αφού έχω την 13.3.9 και στο link όλες οι εκδόσεις της KK5 είναι 13.3.8 δεν υπάρχει νόημα. Θα πρέπει να αλλάξω έκδοση kernel (την 1.7 ΡΟΜ σου) για να βάλω το latest. Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. March 12, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Οπότε αφού έχω την 13.3.9 και στο link όλες οι εκδόσεις της KK5 είναι 13.3.8 δεν υπάρχει νόημα. Θα πρέπει να αλλάξω έκδοση kernel (την 1.7 ΡΟΜ σου) για να βάλω το latest. Μπορείς να βάλεις και της KL1 που ταιριάζει και έχει πιο καινούρια έκδοση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELSTEL Δημ. March 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2012 Μπορείς να βάλεις και της KL1 που ταιριάζει και έχει πιο καινούρια έκδοση. Δεν το ήξερα αυτό, σε ευαχριστώ Στράτο. Κάνω uninstall, boot CWM, install zip ή δεν χρειάζεται uninstall η παλιά version? Παράθεση ----------------------------- LG G4 ----------------------------- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts